3093
  • Shep
    Hát én átállítottam, de nincs semmi különbség.
  • DarkSector
    Jah ha valakit érdekel, akkor menjen be Devil May Cry configjába, és kapcsolja be magának a HDR effectet HIGH-ra, és akkor megkaphatjátok DX10 beállítását.
    LOL
    Ezé gyúrni DX10 kampányra....ezek a fejlesztők az orrunknál fogva vezetnek...
    Jah és íme egy cikk, ami LOL
    DX9=DX10 (bár ez eddig is nyílt titok volt... :)
  • DarkSector
    Parancsolj itt a legutolsó ma elmentett állásom részletessen, csak a képességeket nem linkelem, mert abból az ÖSSZES MEGVAN véve NERO-nak és DANTE-nak egyaránt.

• DarkSector
    Akkor ebasztam azt kéne küldenem...
    De miért ezekszerint kevessebb van de erősebbek?
  • Klemice
    super charactereket dmd mód befejezésével lehet megszerezni
  • armageddon666
    nem. ugyanolyan mint LDK szörnyek skillessége szempontjából. LDKban több szörny van :D sokkal XD

Dante Must Die a nehezebb
  • The Protector
    h lehet a super karaktereket megszerezni.Meg közölhetnétek 1 képet amiben látszik a HUd-otok h kinek mennyi élete van meg devil képessége.
  • Klemice
    de az büntet :P s rankból c lesz a-ból d
  • DarkSector
    THX megpróbálom...
  • DarkSector
    Yamatohoz szerezd meg Super karaktereket, és kifogyhatatlan esz a yamato-d.
  • DarkSector
    gyávák vagytok.
    szemtől szembe földhöz vágom....
  • DarkSector
    Akkor az nehezebb mint LDK-ban???
  • reaper4
    :DDDD én is így végezném tuti :)
  • armageddon666
    hát... megjött az új gamepad... asszem reménytelen számomra ez az LDK XD Dantét alig vertem le :D utána 2. missionben meghaltam vagy 3szor -.- aztán abbahagytam... de így is szereztem 6k proud soult xD
  • Klemice
    így van :)
  • ManoNegra
    Nekem az elég könnyen ment, fel kell menni arra a kis tetőre, és onnan osztani...
  • The Protector
    Ja és egy tipp:amikkor azt a kis bohóc démont kell megvédeni az egyik secret missionban akkor egyszerűen kapjátok el devil bringerrel és tarsátok hosszan.Utána szabadon baszkodhattok akárkit.ÍÍgy könnyű lessz.
  • The Protector
    Basszus.Son of sparda módban a 2. dante elleni harcot 1 gold orb,5 vital star(kicsi) 2 devil-t feltöltő bánta vmint 2 holy water.Ez igen.Egyszerűen 1 bossnál sem haltam meg vagy életet kellet tölteni viszont előre rettegtem a dante elleni harcot.Minden kombót bevetett ellenem még olyanokat is amiket még nem is láttam.Szégyellem magam.
  • reaper4
    felütöd, utána ugrasz és úgy. gondolom...
  • soulhunter
    driverben kalibráld 1x (nem többször), és jo lesz
  • soulhunter
    ahhoz fel is kéne ugrálniuk hozzám, nem? :P
  • Mikiller
    De csak az LT/RT és LB/Rb gombokkal voltak gondjaid eddig, nem?
    Akkor csak az
    LT=4
    LB=6
    RT=5
    RB=7

paramétereknél lévő számokat cserélgesd sztem.
    Próbáld így:
    LT=6
    LB=4
    RT=7
    RB=5

• Doom 4
    Hát telejsen elkutyultam
  • szeve81
    Hy!

Nekem chillstreamem van és szerintem jó joy lenne csak szara fogása
  • koandras
    Hello

LOGITECH RUMBLEPAD 2 - re mika a jó beállítások (controller) , mert mindig elkezd folyamatosan felfele menni a menükben a játéknál!

HELP!
  • Doom 4
    [JOYPAD]
    A=1
    B=2
    X=3
    Y=4
    LEFT=POV
    RIGHT=POV
    UP=POV
    DOWN=POV
    START=10
    BACK=9
    LT=4
    LB=5
    RT=5
    RB=6
    LSTICK_PUSH=7
    LSTICK_VERT=Y
    LSTICK_HORZ=X
    RSTICK_PUSH=8
    RSTICK_VERT=RZ
    RSTICK_HORZ=Z
    ProductName=TG-40 USB WIRELESS GAME PAD
    ProductType=1

eddig ez van most megpróbálom de még vlaamit állítanom kell azt szeretném kérdezni hogy itt a configba van nulla de nekem a vezérlőknél a tesztnél meg nincs

[JOYPAD]
    A=2
    B=1
    X=3
    Y=0
    LEFT=POV
    RIGHT=POV
    UP=POV
    DOWN=POV
    START=9
    BACK=8
    LT=4
    LB=6
    RT=5
    RB=7
    LSTICK_PUSH=10
    LSTICK_VERT=Y
    LSTICK_HORZ=X
    RSTICK_PUSH=11
    RSTICK_VERT=RZ
    RSTICK_HORZ=Z
    ProductName=TG-40 USB WIRELESS GAME PAD
    ProductType=1
    ez meg az eredeti
  • Doom 4
    okok
  • Mikiller
    Én is most vettem pár napja a chillstream-et, eddig 1analógos gamepadom volt, csak idegesített, hogy nem ment jól DMC3-ban és 2 nap próbálgatás után sikerült ott működésre bírni.
  • Mikiller
    Sztem próbáld meg, hogy az LB/RB -nél található számokat írod az LT/RT-hez.
  • Doom 4
    ok de az LT/RT (a hátsó alsó két gomb) azt a tesztben slidernek érzékeli ezt hogy irjam át ? (bocs hogy ennyire nem értem de nem vgayok nagyon járatos.
  • Mikiller
    Található egy INI file a C:\Documents and Settings\névmappa\Local Settings\Application Data\CAPCOM\DEVILMAYCRY4-ban.
    Sztem ott cserélgesd ki a számokat a joypad részen
  • Mikiller
    Hogy a fenében kell fenntmaradni a levegőben?
    Amikor elkezdtem a játékot tök kezdőként (DH módban, mert nem tudtam, hohgy az a nehézségi szint), odamentem a ház falához ott
    sikerült megcsinálnnom, most meg a DH mód végigjátszása után újrakezdtem Human-ba és nem tom megcsinálni, mert mindig leesik.
  • Doom 4
    Ez 4 ben is van? van valami gombok funkcióját össze tudnád irni ? TG-40 USB WIRLESS GAMEPAD-om van és nem érzékeli a játék az RT/LT gombokat viszont a LB/RB gombokat látja annak és az LB/RB gombokat meg annak látja mintha benyomnám az analógot.
  • The Protector
    levegőbe kelll maradni és úgy baszkodni a földhöz őket.
  • szeve81
    de amugy keptelenseg megcsinalni a secret missiokat sztem nekem eddig 1 et sikerült:(
  • szeve81
    Szevasztok!

A 2 secret missioban sztem 5 masodpercig fenn kell tartania levegőben az ellenfelet sztem ...nekem a kombok nem mennek hiaba nyomkodom a gamepadot mindig ugyanazt csinalja .Ha valaki tud segitsen plizzz!
  • soulhunter
    ááááh, de kurva idegesitő ez a labirintus rendszer... tul vok a dobokockán, vmiért csak 2est kaptam, 1etlen 1x kaptam 3ast, hiába figyeltem, mi legyen felül...
    a felénél márcsak nekiszaladtam, h lesz ami lesz, és mindig gyökér ellenfeleket kaptam :D

most meg ugrálok abban az energiás izében felfelé, és fogalmam sincs, merre :)

amugy a secret missoin 2-3ban mit kell csinálni?
    mert:
    secret mission 2:
    ha vkit felvágok, és levágok, akkor lesz 01/05, de még földet se érek, már megint 00/05
    secret mission 3:
    "without attack"
    na ez szép és jo, én rohangáltam a stopperom szerint 17 percig, mégse nyiffant ki senki, hiába kaszabolták 1mást (elugrottam időben)
    és semmi...

vki elmondaná, mi a rákokat kell ezekben csinálni?
    és h a dobokocka után merre menni? unom már, h lassan az 1. pályára jutok vissza...
    eddig azon az elven vtam, h ahol jönnek ellenfelek, arra kell menni... de most b*szhatom az egészet, mer már sehol nem jön enemy :(
  • soulhunter
    nah, végre van időm játszani...
    nem is ttam, h az 1. békának csak a hátára kell ráugrani (mind DMC3ban a 100lábunál - pályaszám 1ezik) , és addig kaszabolni, mig le nem dob, aztán meg földhöz vágja a kiscsáko 2x :)

kezdem ugy érezni, h itt az efféle "boss"ok követik a DMC3 boss-stratégiáját... na majd kiderül a kövi bossnál, addig is visszatérek jáccani :)
  • berlinboy6329
    Előtte vetté'?Abba' a homoórás szoborba' lehet kapni cuccot..pandora meg fegyó,majd Danteval megkapod.
  • NiGhTM4R3
    Aha. Próbáltam, de azt írta hogy jelenleg nem használhatom a dolgokat. :/

És a Pandora? az mi?
    Mert videókon látom hogy különféle csodacsúzlikat vesznek elő (ágyú,rakéta)