Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja tudom, de az a gáz, hogy legendary dark knight fokozaton a hatodik pályán a dobókockánál sokszor azt a geci békát adja be. Már a tököm kivan vele, gold orbokba meg nem tobzódom jelenleg 😛

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Klemice
ez engem is érdekelne 😛 amúgy 3 gold orbnál többed nem lehet 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
Jah és itt nem a megoldáson van a hangsúly, hanem a kitartáson, ez ami kevés.
Hiába van meg az esélye, hogy lehet hogy sikerül, ha már 100.nak mész, és meghalsz, akkor egy idõ után beleunsz, és egyszerûen már türelmed nem lesz játszani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na jóvan.
Ezt nem gondoltad komolyan, amúgy én is pályánként, sõtt szakaszonként gondoltam.
Talán 100000 emberbõl ha 1-nek talán sikerül. De az is max ha szerencséje van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
hogy végigvitel során egyszer sem olyan nincs. De olyan hogy pályánként ne hibázzon már simán lehetséges 😊

@

DarkSector
Jah én most megyek összevissza, de ez a Hell or Hell valóban lehetetlennek tûnik, és nem azért, mert nem létezik megoldás, hogy végigvidd, hanem azért, mert ennyi türelme, és szerencséje a világon 1 embernek sincs, max egy gép képes rá, hogy egyszersem hibázzon.

DarkSector
Nem csak neked, mert rosszul állítod be a joy-t.
Ez akkor van, ha a Launcher-nél átállítod a jobb analóg karra a mozgást, vagy fordítva, és ilyenkor a mozgásért felelõs kar egyben a kamerát is kezeli!!!

Úgy állítsd be, hogy tedd a Controller típusnál a 2-esre, és a jobb alsó mezõkben a Z illetve RZ-ket cseréld fel.

armageddon666
Akkor Dante Must Die ^^ Son of Sparda után megkapod 😄

vagy ha nagyon Hardcore vagy akkor Hell or Hell x) ott aztán IGAZÁN nagyon ütnek 😄 (gyakorlatilag 1 hit vagy mindenkinek ^^) Son of Sparda skillel 😄

@

Az ötödik pálya elején, a kis temetõ szerüségnél ahol a szellemeket kell irtani, van a kiálló oszlopon egy piros orb beljebb egy arany. Azokat le tudta vadászni már valaki?

Klemice
olyan
dmd

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

The Protector
Nekem ojan kell h ne 5000legyenek a képen hanem 50en és naygot sebznek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
a hell or hell az igazán poén 😄...

armageddon666
Dante Must Die a legnehezebb...
illetve a Hell or Hell, de ez meg a Heaven or Hell már ilyen poén szintek.

szal DMDben a legdurvábbak az ellenfelek. Legendary Dark Knightban "csak" Son of Sparda nehézségûek viszont 5ször annyian vannak 😄

@

reaper4
még mindig ott tartasz? 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

zolo
Te sem vagy egyszerû eset xDD
Kettõ a helyén van alapból. Onnan kiszedsz egyet, és szépen elviszed a folyosó bal szárnyának a végébe, ahol a kék pajzs van, azt szétütöd vele és így megvan a 3. is.
A 4. pedig. Van a nagy tûzgömbös hosszú folyosó. Széttöröd a tûzgömblövõt, és utána ajtón bemész. Balra van a kék bigyó amit ha ütsz kinyílik a rács, jobb pedig a GyroBlade. Ennyi.😊

Kamera forgás nekem is volt. De én billel játszok, és bevolt dugva a DFP usb-be, ilyenkor ugye az is gamepad. Kihúztam és megszûnt a kamera pörgése.

http://flickr.com/photos/zolika90/

The Protector
Ja és egy nagyon látványos trükk.remélem nem ismeritek.Vedd meg a Sprint képességet(mikor nagyon gyorsan fut nero) amikor rohadt gyorsan fut és van a közelben egy ellenség de ellenség nélkül is megy nyomjátok meg az M billen tyüt(joy on a taunt,csúfolás gomb) és Nero egy oltári dupla lábas beleszállást csinál amitõl jó messze repül mndenki!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hy.At szeretném kérdezni h a legendery dark knight a legnehezebb fokozat?v vkileírná hogy vannak sorba.1szerûen gecisok az ellenfél és gecinehéz....lehet másnak de én kurvajó vagyokXD.Na a dárdás lovagokon kívül nem nagyon tudnak az ellenségek megfingatni.

soulhunter
hidd el, én már csak a fejem bubját nem nyomogatom... rohadt X-controllert kellett bebaszniuk "gamepad settings" -be is...

de legalább logikus...

ettõl függetlenül nyomhatok én akármit, ettõl függetlenül pörög-forog, és ez idegesit a legjobban, de komolyan! a játék amugy jo lenne, ha végre megtalálnám azt a rohadt 4. szart az alapján, ah leirták már 2en is...

nekem kell a video, én nem elméleti sikon müxöm 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Klemice
megnyomod a jobb analógot és központozza a kamerát alapállapotba

soulhunter
1: b+ a rohadt isten, h nekem akkor is forod körbe körbe, mintha gond lenne a jobb analog karral, holott nem

2: du. megnézem, mit tok kezdeni, mer a rácsost végigvágtam már a folyoson, de amit te irtál, az nekem v nem jut ki a terembõl, v tényleg nem látom, hol van ott akármi, amivel kijuttathatnám...

és ez nem DMC 3, ami megmutatja a tökéletes irányt, ha belépsz vmi feladatos terembe, ez csak mutat 1 tárgyat, 1 irányt, aztán találd ki magad... hát ez hmmm... na még szarakodok vele, végigjátszás videot még mindig nem találtam az egész neten 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

azt helyett ahhoz.

1. nem

2. a nagy terem körülötti folyosó két végében van + középen kettõ már a helyén. Az egyiket ki tudod szedni a két középen álló valamelyikével, a másikat (ami a rácsok mögött van, azt pedig a hozzá közelálló ajtón keresztül jutsz el.

soulhunter
1 kérdés...
nektek is idegesitõen forog körbe-körbe a kamera harc közben?
mer oké, ez ugy faszán látványossá teszi, amikor a levegõben csápolom karddal, aztán meg levágom a földre, de ez az idegesitõ vacakság megmarad harc után is, amikor már nincs enemy a teremben 😞

és még mindig nem találtam meg, h hol a rákba van a 4. vacak pörgõ forgo kapanyelekkel megáldott izé 😞

valaki videot pleeeeeeeeez

DarkSector
Bocs az elõbb elcsesztem...

DarkSector
A többi viszont szar...<#rinya>

DarkSector
Na most ez az én büszkeségem hihetetlen, de igaz, és ez nem teljessen az én érdemem, hanem azé, hogy szerencsém volt!!
Legendary Dark Knight-ban elkezdtem, és az elsõ missiónál nem tudtam átmenni, mert Dante kurvagyors volt.
Namost egyszercsak valahogy átváltoztam, és úgy beszorítottam a falhoz, hogy nem tudott elmenni, és gyors démon alakba mindig megfogtam, és földhöz vágtam!!!!!!!
Namármost a kurva gép ugye sajnos ezt nem jelzi hálisten, de sikerült kifényképeznem a PrtScrn-el az eredményt.
Na ez még ha véletlen is, de jól esett!!<#vigyor1>
KB 15 perce csináltam <#bohoc>

Legendary Dark Knight
Mission 1 - Raking:
(képet lekicsinyítettem, mert eredetileg 1680x1050-es, de így is látszik tisztán)

DarkSector
THX...

DarkSector
Grat.

Kis segítség 😊 néhány jó tanács 😊

Nekem eddig mindig úgy sikerült hogy oda mentem kapa kapa kap aztán rám ugrik ott gyors bukfenc jobbra... aztán kapa kap lefagyott... kapa kapa devil bringer bumm bumm kapa kapa és fekszik 😊
A másik echindánál( a kigyó+gyom=a növény boss) jó trükk amikor nyomja magából a gumókat akkor ugrás és devil bringerrel szét verni a kis kocsognek a nemzõ szervét 😊, másik amikor kinöveszti a földbõl a kis csápokat akkor átugrálni rajta air hike-vel aztán kapa...kapa majd devil bringer és olyan szinten leveszi a hp-ját hogy alig marad neki és kis pityúval simán leszedhetõ 😊
A harmadik dr. ÁNUSZ kinyírása gyerek játék dante-val 😊 csak luciferezni és yamatoo-zni kell mint az atom és szinte lehetetlen hogy meghalj 😊 1.,-re sikerült full hp-val 😊 1,5 perc alatt öltem meg 😊
A negyedik jó tanácsom... hogy amikor csak lehet nyomjátok be a démon formát(N) nagyon sokat segít 😊 én az elején mindig megfeledkeztem róla, csak mikor 3-4-szer nagyobbat ütöttem a boss-ba a chuck norris módban így elkezdtem használni 😊
na azthiszem vége a spoilernek XD

zolo
Úristen, ez úgy kellett nekem mint etiópnak egy szelet kenyér 😊
LDK-n ennél a köcsögnél járok, és sehogysem tudtam még átmenni rajta, pedig már csak 1,5 csík maradt hátra 😞(

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont volt hogy kétszer le tudtam fagyasztani egymás után, na ezt hogycsináltam? 😮O

http://flickr.com/photos/zolika90/

DarkSector
Na ezeket a trükköket nehéz megtalálni, de ez a lényege a játéknak, ha egyszer sikerül kiismerned az ellenfeleket, akkor már sokkal egyszerûbbé válík a játék....<#nezze>

DarkSector
Egy trükk a fagyos szörny ellen, ami legelõször a 4. küldetés végén a fõbossz!!!
CSAK ANNAK AKI MÉG NEM JÖTT RÁ...:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most ha eltûnik a dög, akkor elõhozza azt a két jég boszorkát, akik a csápjai segítségével repkednek.
Itt ÓVATOSSAN távolítsd el õket egymástól egy-két döféssel, hogy csak az egyikre tudj öszpontosítani, és addig üsd, amíg csak tudod, hogy kimenjen az energiája, és lefeküdjön a földre, namostekkor gyorsan ragadd meg, és ...LÁM...már el is kaptad a dög csápját, amivel térdre, vagyis hasra kényszeríted, és jöhet egy sorozat, vagy megfogás megint!
ÁTVÁLTOZVA EGÉSZ EGYEDI KOMBÓT LÁTHATSZ, AMINT BEUGRIK A DÖG SZÁJÁBA, ÉS BELLÜLRÕL TÉPI SZÉT. ÉS RÁADÁSUL EXTRA SOK ÉLETET SZED LE A DÖG CSÍKJÁBÓL!!!!!!

Viszont nálam utána már fellülnézetbe maradt a kamera...
De így már sokkal könnyedebb lesz ellene a küzdelem
Én Son of Sparda fokon még simán be tudtam ezt a kombót vinni, szerintem nehezebben is hasznáálható a trükk.

Sok sikert! 😛

DarkSector
Na jó de ebbõl nekem még nem fog menni <#bee1>

Elvileg úgy hogy kikell választani hogy csak fél minõségût csináljon de nekem teljes minõségben ez a 11 perc is 25 giga lett XD

armageddon666
Van. 1.3-as patch mellett van egy kis file, nekem mondjuk nem mûködött, de van egy valami.ini file is és oda befirkáltam magamnak valamit és mûködik xD Milyen Gamepadod van?

@

Klemice
nemsokára

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

The Protector
vhoyg lehet crackelni a frapsot h ne csináljon bazi nagy videket és jpeg be mentsen vmint bármekkora videt csinálhassak?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NA nem sokára feltöltöm a fasza kis legendary-s videóm ami csak 11 perc 😞 nem volt több szabadhelyem a frapsnak XDDDDD

Klemice
meg kell várni amíg elérnek oda a lebegõ platformok

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

HeadHunter86
Sziasztok, elakadtam a jungeles pálya elejéne (Mission 7)

Ilyen lebegõ kapuk vannak, hol megjelenik pár hol eltûnik. Na már most ha leesek akkor szörnyek jelennek meg alul ahol gyepálni kell õket, ha megöltem õket akkor vissza tudok menni a felsõ szintre. NA már most felül merre kellene menni? MErt hiába próbálok átugrani az ajtóhoz nem sikerül.
Valaki segítsen. Legjobb lenne ha képet is küldenétek. Köszi.

DarkSector
Secret Orb 2:

DarkSector
Itt van Secret Orb:

DarkSector
THX.
Így már értem.
Ha lenne analog joy progi a PC verzióhoz, hogy mûködjenek a karok rendessen, akkor pc-n is megcsinálnám mégegyszer fullra, mert szerettem a 3.részt naon, de egyenlõre ez nem fog menni, mert az eddigi pachekkel sem ment az analog kar....

armageddon666
pontosan

@

DarkSector
Jah akkor magyarul:
PS2 = PC

Nincs = Easy
Easy = Normal
Normal = Hard
Hard = Very Hard
Dante Must Die = Dante Must Die
Heaven or Hell = Heaven or Hell

Akkor valami ilyet képzeljek el, nem?

armageddon666
NA az a North American vagy a Special Edition.
Elvileg.
Annyi a különbség szintekben hogy a PCsnél az eredetihez képest elcsúsztak a szintek. Szal ami PS2n Easy volt, az PCn Normal, a Hard pedig Very Hard. Dante Must Die maradt, és bekerült egy Easy ami PS2-n ha lenne akkor Very Easy lenne.

@

Klemice
elõre be az ajtón..

DarkSector
Akkor be a kis ajtón, ott a helységben, ahol a kard volt....
Jaj csak nem hagyhattad figyelmen kívül...<#crazya>

?

DarkSector
Komolyan mondom, hogy elküldöm neked a lemez másolatát postán, ha kell.
És akkor össze tudod hasonlítaní....<#vigyor>