3093
-
#2005 Trish-nek is van azért speckó képessége, villámokat szór a kezéből.Nemg úgyfogja a fegyvert mint Dante :D (dmc anime) -
#2004 dante és vergil ikertesók
nero yamatoval magábaszívja vergil szellemét/lelkét/démoni erejét
nem változik démonná csak élvezi annak erejét -
#2003 viszont dante testvére nem nero? vergil meg a kard szelleme amit megszerez a 4ben nero. csak tipp. -
#2002 visszaolvasva ezt találtam neked. nem teljes, de több, mint amit én tudnék nyujtani xD
"Neronak nem tudni miért olyan a keze. Mármint de. Féldémon, de több nem derült ki róla.
Történetileg semmi köze az előző részekhez. De ha végigviszed bármelyik fokozaton, akkor kapsz a Galériába egy kis összefoglalót a többi részről.
DX10 meg tök ugyanúgy néz ki amúgy mint a DX9es változat ^^ de XPn nem lehet előhozni.
Történet... Max annyi hogy a pirosruhás csávó akivel az elején megküzdesz, az a korábbi részek főhőse. Dantének hívják, és ő is egy féldémon. Apja a legendás démonharcos Sparda, aki szembeszállt a saját fajtájával hogy segítsen az embereknek. Van egy testvére Danténak, akit úgy hívnak hogy Vergil. Ő az 1-ben és a 3-ban tűnik csak fel asszem. Illetve "feltűnik"... hát jelentősebb szerepe van azért ennél :D legalább is a 3-ban.
Van még 2 hölgy Dante mellett akik a 4-ben csak átvezető videókban tűnnek fel. A szőke lenne Trish, ő azthiszem egy démon akit talán Mundus a démonkirály teremtett Danta anyjának a mintájára hogy tőrbecsalja Dantét, de ebben nem vagyok biztos :S A nagyágyús csaj pedig Lady. Ő a 3-ban tűnik fel (ami időrendben a legelső). Ő egy démonvadász. Más nem jut eszembe róla ^^ 3mal msot játszom, de új gamepadig szüneteltetem."
forrás: armageddon666 #1825. -
dániel222 #2001 Új vok DMC-ben ez az első amivel jáccok és teccik de nem vágom a sztorit.Valaki elmondaná h miről szól az egész DMC sorozat??Nagyon érdekelne.
-
#2000 gondolom mi is azon vitázunk :D legalábbis én igen... (trainer) -
#1999 nero super charactere állandóan tölti az EX-et és nem élvezetes a játék vele... danténál meg inf devil trigger és pandora meg egy blockal maxra tölt a royal guard
valamint büntet mint az ég... tehát megjelent a 6. rang-befolyásoló tényező is
nem teljesen válasz az üzenetedre bocs, gondolom itt traineres csalásról volt szó -
#1998 te nem értesz. ha valakinek nincs türelme és bizonyítani sem akar senkinek, csak lazulni, nem idegeskedni és darálni(nem lehet mindenki olyan ügyes, mint pl te) akkor miért fáj neked, h csal? én lesz@rom, ha vki csal. ha ő úgy élvezi akkor hajrá. -
#1997 nem lehet megunni......legalábbis remélem. -
xxxpaulxxx #1996 Hatalmas ez a dmc4 akárcsak a 3... igazából nem tudom megmondani melyik a jobb:) Egy játék ami tele van pörgéssel és adrenalinnal és lassítópuzzlek illpoénos vieók ott ahol kell, hogy ne kapjom az ember szívrohamot:) Csak az a baj, hogy én az ilyennel nem tudok annyit játszani, hogy most végigvigyem 60szor ugyanazt a játékot egyre nehezedve... tudom hogy poén meg nagyon sok kihívás van benne.. csak inkább nem kockáztatom meg, hogy megunjam és soha többet ne vegyem elő:) -
#1995 azaz -
#1994 ha nem sikerül valami akkor reload, nem számolja az időt :)
több óra szenvedést minek elmenteni? -
#1993 Cs.Ma sikerült megnéznem a mentésedet.Nagyon gyogyós vagy.Kurvára ügyes.Fazsák az eredményid.Ezer köszönet.Honnét tudtad az összes rejtett missiont megcsinálni nekem nem ment mindegyik.Még1x is 1000hála.Vmint most h újra lett téve a gép az előző rendszer már fos volt.+15fpsel megy és vmiért szebben néz ki. -
ricsimaster #1992 Siratom magam =( meghalt a vista újra kellet rakni a gépet :( oda a mentésem :( mert be se töltött így nem tudtam lementeni :( mindent elölről :( -
#1991 Aztán megnéztem hogy már kaptál mentést :D akkor semmi ^^ -
#1990 Kihagytam jópár hszt de amíg eszemben van:
Human 20
Devil Hunter 20
Son of Sparda 3
Legendary Dark Knight 2
Élet: majdnem 1,5 csík (asszem 1 egység híján)
Devil Triggerből nemtom hány egység van.
Még nincs meg minden skill. -
#1989 ha special edition akkor ott van vergil is :) -
#1988 thx. akkor lassan vége :( -
#1987 20 pálya
más a két játék, de igen a 3 jobb -
#1986 a 3 az hány pályás? a 17.et fogom elkezdeni és érzem, h lassan vége :(. amúgy a 3 szite jobban tetszik, mint a 4 :P .persze a grafot leszámítva... -
#1985 azt elfelejtettem, hogy egyébként tetszik ? -
#1984 szó sincs hogy végeztem .gondoltam rá amiket írtál. -
#1983 ennél egyszerűbb is van.. meglátod a számot ami kell elszámolsz hatig és ütsz. ennyi -
NiGhTM4R3 #1982 Kockás részhez segítség:
Amelyik szám van felül amikor beleütsz, azt a számot kapod
Mivel periodikusan változik, így könnyen kifigyelhető, hogy pl. az 5-ös után jön a 2-es. -
NiGhTM4R3 #1981 Szerintem még sok dolgot írhatnál
Háttértörténet, előzmények (miről is szól - röviden)
Végigjátszás hol található(angol)
Tippek, trükkök: pl. DH az a nehézségi szint. Mit érdemes fejleszteni, item-ekről pár szó
És talán majd magyarul is kijön a játék, valamikor
-
#1980 hmmm
lost woods mindenképpen kell bele -
#1979 na elkezdtem firkálni bele :D Faq -
#1978 óó, azért konzolon is sok a laza sétagalopp játék :) (hajaj... sőőőt... ááá .... :D )
DMC4 nekem humanon is kemény :DDD -
#1977 Igen pont ezt mondom, hogy nem természetes, mert NEM AKAROK PC-KONZOL vitát, de tény hogy konzolon sokkal keményebbek a játékok, ami álltal egy PC-n évekig nyomuló tag LEGTÖBB ESETBEN egyszerűen kibukik 1-2 feladvány, ügyességi rész, vagy olyan feladaton ahol gondolkodni kell.
SENKIT NEM SZERETNÉK MEGBÁNTANI, de tény hogy én is amióta PC-m van a legtöbb cuc annyira könnyű és lineáris, és cseppet sem kíván ügyességet, vagy gondolkodást, hogy már szinte unalmassak lettek, és már alig vártam, hogy vége legyen.
Az elején érdekes, meg van 1-2 újdonság, azt utána unalmas.
Itt meg engem legalábbis hajt a gém, hiába tűnik az elején qrva nehéznek, vagy látszólag lehetetlennek, de ha 12fokozat lenne, akkor 12x vinném végig minden fokon.
Időbe tellne, de addig nem törölném a gépről, az biztos. -
#1976 Privátban a legegyszerűbb. 2.5mb kb....
rar-ban kevessebb -
#1975 nincs mit -
#1974 Ok.És nagyon köszönöm. -
NiGhTM4R3 #1973 Értem, hogy mit mondasz de ettől még nem értek veled egyet.
"Aki ezt humanba nem tudja megcsinálni, annak felesleges játékokkal játszania"
Erre azt írom, hogy ha csocsóba nem tudsz backsnake-lni, akkor vágd le a 2 kezed mert ügyetlen vagy. (mert én tudok)
Ne hidd azt, hogy ami valakinek természetes az másoknak is.
Nekem meg ez a véleményem :) -
#1972 működésről majd visszajelzést :) -
#1971 Oda ne lécci.Elfelejtettem a kódjátXDIde lécci [email protected]
Előre is köszönöm. -
#1970 msn címedre elküldöm mailban? -
#1969 Az menő.Hogy lehetne megügyeznii?Itt el tod küldeni?Privibe? -
#1968 Na neked még jobb is... -
#1967 Van asszem olyan mentésem felajánlásnak, hogy Devil Hunter 20 és Sparda 6.
Ha jól emlékszem... -
#1966 human nincs
devil hunter 20
son of sparda 7
ldk 20
full healtbar és minden skill