3093
-
#2165 nemcsak nekik van 2 szinü szemük :) de ez kb fürész féle csattano lesz :) -
#2164 a pacira rá kell ugrani, és kb 1/3 hp-ját lekapod, mielőtt ledob (angi&rudrával)
ha a kocsira ugrasz, az is jo, csak vigyázz a rakétákkal :)
jaspernél meg ha megjelenik alatta a pattogo labdák, akkor közel kell menni, ütni vágni, mer akkor mégcsak röhög. ha robbanni készül, akkor meg elugrás (észrevehető, mikor akar robbanni)
aztán ha 1x szétvágod robbanás előtt, akkor ami belefér jasperba
(swordmaster lvl3 - angi&rudra - minden létező kombot bevesz 1más utáni sorozatban) :) -
#2163 Nemlövök le poént, de fasza vége lessz. -
#2162 a gömbökkel többnyire nincs gondom mert nem gyorsak szal lockkal szoktam lőni. Mikor a nagy golyó feljön azt nem szeretem...
milyen érdekes hogy 2 színűek a szemei meg a gömbnek is... meg Ladynek is ÉS Arkhamnak is -.- akinek miután eltűnt a hullája hirtelen megjelent Jasper... van valami sejtésem... illetve volt... mert aztán kiderítettem nagyjából hogy... na mind1. -
#2161 Könnyű bossnak számít a kicsike, efgyverrel kell gyengíteni, mert nehéz közelmenni hozzá, főleg ha körbekörbe fut.Amikor megáll addig kell ütni amíg összenem esik.Emléxem mekkora poén volt, kb egy ütésnyi hpja maradt amikor földreküldtem, de még épphogy meglógott, elkezdett körbe futni.Gondoltam ugysetud nagyon megsebezni, elékerültem, beowulfal szájbaküldtem, annyi is volt neki. xD Quicksilver powa, köszipaci :D
Jaspert meg mégkönyebb, csak annyi a lényeg, hogy amikor kilövi a "hógolyóit" akkor ne tartsd lockban, mert ugy lassabb vagy, csak kerüld ki a gömböket, utána táncol egy kicsit és lehet is küldeni neki ami belefér.
De erre gondolom rájöttél már. -
#2160 Na végre egy könnyű főellenség a 3-ban :D csak szemét helyre rakták be -.- azthittem az életfogyós ugrálás után lesz mentés de nem volt :\ szal majd mehetek megint XD
Geryon the Timesteed (asszem) :D cuki paci :D nagyon menő :D és egyszerű... megverhetőnek tűnik :D 2 centi hpja maradt mikor megölt :\ driftelt egyet és elsodort a kocsi -.- mondjuk úgy sem nagyon bírtam volna xD lerohad az ujjam a sok lövéstől :S kövnek asszem megyek keményen meleebe, Jasper (vagy ki) meg kapja be -.- nem is értem mi értelme ennek az "opcionális harcnak" ... csak az életet meg az életadó csillagom vitte el :\ -
#2159 Hell and Hell
Son of Sparda szintű ellenfelek.
Neked 1HP-d van. 1 hit meghalsz -
#2158 Mit tud az a hell or hell h ennyire rá vagy izgulva? -
#2157 Dante Must Die-t kell végigtolni és megkapod :D nyugimáá :D -
#2156 Mivel Unlimited Devil Trigger lesz, ezér még annyi sem... -
#2155 Huh a link lemaradt
Behozható extrák, a DMC4-ben... -
#2154 Na ez aggaszt engem, hogy nem írja, hogy miképpen hozható elő a Hell or Hell, de biztos van ilyen, mert feljebb a bónuszoknál van egy tárgy, amihez ezt kell végigtólni.
Lehet hogy mindet ki kell gyúrnom, nem elég ezt a 4 nehezet??? -
#2153 miért? :C Human végigtolod max 2 óra alatt, Heaven or Hellt meg 20 perc alatt :D utána már mindenképp meg kell kapnod
-
#2152 Remélem ezután már megkapom Hell or Hell-t, mert nemtuom mit teszek a joy-al, meg a pc-mmel, de azt nem fogják túlélni...
-
#2151 azzal tolom :c különben ottlenne a bill akár XD -
#2150 Analog Joy.
Nekem sem műkszik mindig.
KB 10-6szor. -
#2149 Agni/Rudra
Neva
Ebony&Ivory
Spiral
Sztem Rebellionnak tökéletes alternatíva az Agni/Rudra. Ha nem Swordmasterben megyünk akkor mindenképp. -
#2148 Hát én agni/rudra és rebellion (megmost gyakorolok a beowulfal) fegyver meg E&I meg Spiral vagy Lady rakétavetője. -
#2147 én használom :D bejövős mikor sok ellenfél körbevesz ^^ mikor térdelve gitározol akkor faja :D
amúgy azért használom mert eléggé eltér a többi Devil Armstól. ennek van egy kis távja, és ahogy elnéztem a legtöbb támadása AOE. Szal egy gyors 1on1-es fegyóval kombinálva cuki tud lenni ^^ Fegtyverből meg E&I-t és Spiralt használom. Shoti számomra használhatatlan egyrészt, másrészt Spiral az elég durva sebzéssel rendelkezik, E&I pedig no comment :P de előbbit majd lefogom cserélni a rakétavetőre. -
#2146 Hamár Dmc3-ról van szó, valaki használja a Nevan-t? Nemértem mi jó benne, tecső video-kban mindenki azzal tolja, de nemértem miért..annyira jó lenne? -
#2145 Eh... miért ne lehetne őket lekerekíteni? O.o szerintem már régebben is szép kerekre tudták csiszolni a drágaköveket... hátmég most. DMC nemtom mikor játszódik.
de már az meseszerű hogy a szörnyekből potyognak :D -
#2144 az a bajom, h nem elég szögletesek
tulságosan lekerekitettek, nincs bennük semmi határvonal, csak és kizárolag az a meseszerü lekerekitett vacak szélek :(
DMC3ban legalább rubin-ra hasonlitottak, v smaragdra, etc etc
de DMC4ben ocsmányul kerekek, tényleg olyan meseszerüek, sztem ez rontja az összképet :(
de a játékmenet az jo :) -
#2143 sugárlövés...
de bazz
-elővesz
-3 ide-oda
-2 karika
BOOM!
kicsit bonyolult :D nekem speciel már Excaliburral is gondjaim vannak XD
-
#2142 Ha valaki szenvedne a TŰZDÉMON-nal.
ugrálj el az ütései elől, mikor ugrásra készül, akkor gyors fuss avele ellenkező irányba, hogy távol légy tőle (kb fél pálya hossz)
Na ekkor ha megvan pandora!!! akkor egy sugárlövés, és ezt ismételve, már pofon egyszerű lesz....
Legalábbis nekem DMD módban nem volt téma... -
#2141 Erről annyit, hogy a metal gear 1-et megcsinálták a második rész motorjával GC-re, úgyhogy csak elhatározás kérdése lenne. -
#2140 Szerintem a DMC3 az a legélessebb és legszebb színekkel és effektekkel valamint textúrákkal és élénk színekkel rendelkező játék, amit eddig láttam...
Mind konzol, mind pc-ből kihozza a durvát.
Még ha itt ott kis csalások is vannak, de ez nem lényeg, ha ilyen profin van összerakva egy játék.
Régi két epizód 1 motort használ.
3. rész viszont egy cs-el (nem tudom szószerint, hogy hogy kell helyessen írni...:P) megfűszerezett tunningolt mootorral rendelkezik. -
#2139 nem értem mi a bajod a 4-ben az orbokkal O.o jó mondjuk tényleg könnyebb a különbontás... legjobb az lett volna sztem ha több orbot lehet szerezni és ugyanígy egyben van mint a 3-ban. Másrészről ez az összevont megoldás jobban tápolható. (Nevan előtt van a titkos küldi hogy a bárban le kell rombolni mindent. + ha abba a terembe bemegyünk mindig újrateremnek a szörnyek. Na itt nagyon jól lehet tápolni :D) -
#2138 jah... úgy kéne megcsinálni minden játékot hogy könnyen átportolható legyen egy új enginere :c Szal a 3 és 4 között (talán a régebbiek között) nem látok funkcionalitásban különbséget. 4-ben szebbek a textúrák, a modellek, van jópár új effekt, de ennyi... szal sztem simán át lehetne rakni a 3 motorjára is akár. De a 3-t is kis tuninggal a 4 alá.
néztem amúgy videókat a 2-ről meg 1-ről is és nincs is akkora különbség az 1. 3 rész között O.o mennyi idő van köztük? -
#2137 amugy hardon is végignyomtam, ezé merek igy nyilatkozni :)
megjegyzés: DMC3rol beszélek, és sejtem, hol jársz armageddon :)
nekem DMC3 az efféle játékok királya, mer DMC4ben nem kellett vna az orbokat igy lekerekiteni :(
igy tul mesés, tul gyerekeknek valová tette az egészet :(
semmi konkrét vonás, csak a gyerekded szir-szar puhány körvonalazások :( -
#2136 amig nem mész 1 "csik" alá életerő szintjén, addig szard le nagy ivben, h mennyid van... majd a madarak adnak elég töltöt, h továbbjuss -
#2135 Én külön is kiadnék ezért pénzt, de lenne meg az összes rész, ezzel a motorral!!!!!
LOL
De baró lenne. -
#2134 a lépcső alatti rész megvolt, Beowulf után vagyok. Vonaton még nincs gondom, A kaszások is megvannak elég gyorsan hála a konstans devil triggernek és elsőre mindből esik orb O.o (vagy csak szerencsém volt)
a madarakkal van gond :S annyian vannak... lőni sincs igazán időm... mert fogy az élet :S ugrálós résszel van gondom a hülye kamera miatt. addige lszenvedem magam. És utána még biztos lesz valami szivatás -.- érzem...
PoP TTT-ről beszéltem nem WW-ről :P -
#2133 gyors leverések, nem biz-baszolások, és lesz elég élettöltőd...
amugy kb 2-3 szörnyenként ad greenorb(s) -t, és ha legyőzöd a kaszást, akkor azért greenorb(l) -t kapsz...
aztán rohanás izombol, h kirugja magábol a gömböt (beowulf - DMC3)
a szörnyeket meg kerüld el, itt az időtényező a fontos... ha mindened maxon van, akkor szorakozhatsz
megjegyzés DMC3:
amikor visszaérsz a vasuttal, üsd odébb a szobrot a sarokban (lépcsőktől nézve bal alsó sarok)
leesel, maxra tölt a greenorb), utána ráérsz mászkálni
pop:ww meg idegesitő, itt jol megcsinálták, és legalább értelmesen
a "madarakat" lődd, és amikor kövédermedve leesnek, akkor kaszabold azzal, amid van, és nem fognak osztodni -
#2132 Biztos van valami köze hozzá hogy PC-n elég elhanyagolt ez a stílus és senki nem szeret zsákbamacskát venni... A Gamestaros vagy PCgurus cikk jobban tetszett... Ha lesz Steamen is , esetleg visszamenőleg az 1-t és 2-t is átportolják és egy csomagba rakják az 5-tel együtt [optimista] azt valszeg megvenném. -
#2131 http://www.sg.hu/cikkek/61790 -
#2130 Kész... nem tudom meddig bírom még ezt a szart
megölöm ezt a köcsög Beowulft bazmeg, azthiszem vége a szenvedésnek, 2 szintig kb úgy sem lesz most már köcsög boss, erre köv pálya: folyamatosan fogy az élet... Hát kuany capcom... ezt nem hiszem el egyszerűen... PoPTTT-ben is volt ilyen rész, de ott legalább lehetett tölteni az életet... itt? ha megölöm a szörnyeket volt bennük élet... először. aztán meghalok, continue, és 5 geciből ha egyben volt kis zöld szar... ez hihetetlen... legidegesítőbbek azok a geci madarak amik osztódnak... kurva szívósak :\ így max életet vesztek velük, nyerni nem -.-, jó akkor szarjuk le őket... HOPPÁ, mássz vissza a fogaskerekeken... időre ugye, úgy hogy közben 50 kis geci ott repked... hát tényleg le lehet szopni bazmeg az ilyenek úgy fel tudnak baszni... de oké, legyen időremenős szar, de bazmeg legalább jó lenne az irányítás... értem itt az idegesítő kameraváltásokat... 5dszörre tudtam visszamenni a fogaskerekes szobába mert a 2 terem határán ide oda rohangáltam a szar kamera miatt... aztán nagy nehezen felugrok a kisebb fogaskerékre, de onnan még ha nincs semmi akadályozó tényező akkoris nehezen jutok tovább... tovább lehet egyáltalán? mármint Trickster nélkül...mert azzal walljump és sky star vagy mi... mondjuk utána valszeg úgyis elkúrnám az idióta kamera miatt...
DMC4 és DMC3 ég és föld... "Hell or Hell a legnehezebb", persze, de ez NEM NORMÁLIS JÁTÉKMÓD... ne az extrémeket vegyük már alapul... hanem az azonos szinteket... és biza a 4 sehol sincs a 3hoz képest... 4hez kell Mass Power, menni és baszni a szörnyeket amíg meg nem halnak... eltalálnak? sebaj... úgy sem sebeznek sokat... de 3-ban még a leggyengébb trash is kurva sokat levesz, az ilyen idegesítő lélekszívófelhő meg vérfecske meg no comment... marha nehéz lecsapni őket...
Majd ha lenyugodtam nekifutok megint... vérfecskék miatt asszem Cerberussal... úgy hallottam az jó ellenük :\ -
#2129 Persze ugye azt tudja mindenki, hogy a PANDORA VILLANÁSA azért a legerőssebb támadás, mert MINDENT blokkol!!!!!!!!!!!!
Legyen az bármilyen ellenfél, és bármilyen pajzs!!! -
#2128 Nesztek még 1!!!
Ezelőtt van egy hely, a híddal.
Itt jönnek a szellemek, és még a genya kék virágfejek, amik elteleportálnak, ha nem mész el előlük...
Qrva idegesítő, ezért itt egy trükk, ami igazából nem trükk, hanem inkább csak egy tipp...
Egyszerűen pocolj el, a szellemek elől, és véletlenül se foglalkozz velülk!!!!!!
Koncentrálj a kis virágfejre!
Ha kijön, gyors csapd le, és itt a lényeg, ahhogy lecsaptál 1-et, máris kapsz egy kis időt, mire jön újra...NA ÉS MOST...azonnal villantsatok Pandora-val, hogy legyen időtők befejezni a támadást, mert ha valamennyit szarakodtok, akkor visszajön, és nem tudtok mozogni....
Ekkor azonnal a földre kerülnek a szellemek.
Na most már csak gyilok, és ha felrepülnek, akkor megint előről.
Így max 1-2szer fognak talán megütni.... -
#2127 Egy kis bug, ami jól jöhet még az ínséges időkben...
Ez egy bug, mivel a pálya szélén vagy, és egyedi elhelyezkedésbe, ezért a levegőben sem tudnak elkapni, pedig a Blitz már egyfolytában rám akart ugrani a fejem felett, de eltolódott, vagyis hozzátok sem érhetnek, ha ezt ismételgetitek, ami a képernyőn van...NESZTEK DÉMONOK!!!
A helyszín az ACIENT PLAZA
Magyarázat...
Ugrás, majd mégegy, vagyis dupla ugrás, a megadot pontokat követve. (I és II)
CÉLZÁS+SPEC GOMB, hogy rakétázzatok a pandora-val. (II)
Majd leseel a 3. pontban. (III)
És ugorj vissza, gyors a megadott negyedik ponthoz. (IV)
Végül ismétlés-ismétlés.....
Jó gyilkolást.
-