3093
  • DarkSector
    Jah azért mindent nem árulnék el, mert akkor nem lesz másnak meglepi, de annyit mondhatok, hogy Dante ereje kb megduplázódik....nem véletlenül. Meg a korlátozásban is változás lesz....

És mint verebeket rocket launcherrel úgy le lehet vagdosni, persze ha levágjátok az elötte lévő fokokat, és a Legendary-t.
    Mert a legendary-nak köszönhetően megtanuljátok kezelni, hogy ha 60 ellenség ugrik a torkodnak, akkor mit csinálj.
    Ezt nevezhetném felkészülésnek a Hell And Hell-re, sőt én DMD előtt csináltam meg, amiben szintén sikerült kezelnem azokat a bizonyos helyzeteket.
    Mikor nem 60, hanem 10 ellen gyün, de pajzsal, amitől nem fekszenek ki....

Ezt monnyuk könnyű mondani....de nekem csinálni is, 1-2 genya helyzet kivételével.

Asszem nem lesz gond, de azért a végén a kockás játék totál ki fog készítení az elején.
    Jesszusom 4 főellenség 1 menet alatt!!!
    1Hit mellett....
  • DarkSector
    Jah credo durva.
  • armageddon666
    pedig spoilerezd el mert érdekel :P azt tom hogy kapunk 3 gold orbot minden menet elején.
  • The Protector
    baszki.Jó hülyén fogalmaztam.De a lényeget sztem lehet érteni.
  • The Protector
    Vá credo ellen akkora fightot nyomattam.Ellene m a legélvezetesebb.Annyira jó ellen smoking sick stylon volt a style ésvagy 4szer csűfoltam.Meg 1 körbefutottam és sprinte beleszálltam dupla lábbal a pofájába és elrepült az aréna végéig.
  • DarkSector
    THX
    bár nem olyan iszonyat nehéz a játék, mint gondoltam, vagy sikerült előhoznom magamban a régi teljesítményemet...
    Most 9.nél vaok, de ezt majd tán holnap délután megcsinálom.
    Azért neked is, mert azért úgy gondolom, hogy ahol te vagy addig is nehéz eljutni, mert lehet hogy 2-3 pálya könnyednek tűnik, de akkor jön valami kis hoppá, és kopp.

Amúgy én kockás játékot rühelltem, és majd most hogy mi lesz télleg nem tuom.
    Fellmenni azon a lépcsőn. 4 főellenség testén keresztül....HÁÁÁT
  • The Protector
    GRAT
  • DarkSector
    Na ezt már nevezem...

• DarkSector
    Jah Dante ellen:

Átváltozás, és ha jó vagy, akkor max 2 teli csíkból brutálmód gyors nyomogasd bizonyos közelségből a megfogást (persze, mielőtt megvetted, mind a 3 karhosszabító skill-t)
    Én nyoma sem marad a keménylegénynek. Nekem csak első végigvitelnél volt kemény utána be is linkeltem 55mp-es menet képét, ott jöttem rá, hogy tehetetlen ez ellen, persze néha ki tud bújni alóla, de ha néha picit ugrálsz közbe, akkor hozzád sem fog érni.
    Ez mindkét küzdelemnél igy kell csinálni, ha nem akarsz szenvedni....
    Sok sikert!

Remélem neked is sikerül.
  • DarkSector
    Igen én is megizzadtam kibaszott sokszor, de próbálkoztam mint tank.
    A dobálós részhez végy kb 5-6 életet a középsőből, ne foglalkozz semmivel, csak dobáld őket, mint állat!!!

Jah még nem említettem...??
    Már Hell And Hell -ben a 8.Mission-t fogom kezdeni!!!!!!!!!!!!!!!!

Semmi item nem kell, mert Dante iszonyat penge, ezzel a costummel, csak természetfeletti reflexek, hogy a lehető legkevessebb mozdulattal több karaktert, és jobban sebezz.

Meg nem gáz, mert nekem max 2x-3x kellett folytatni itt-ott.

Iszonyat dara az egész!!!
    Szerintem 2-3 nap talán és full végig tudom vinni.
    Most Hell And Hell -ben 7 mission-nak elég volt 3óra!!!

ÉS MOST VAOK 70 óra felett néhány perccel!!!!!!!!!!!
    Mint össz játékidő.
    Lazán 100óra elég mindenhez, mert most csuklóból levágom majd SUPER COSTUM-mel a BLOODY PLACE-t!

Poénokat nem lövök le erről a HAH módról, mert mindenki teljesítse maga, és nézze meg, de iszonyat eltér a többitől, mint játékmenetben, mint szabályokat illetően.
  • The Protector
    Te egyszerúűen nem vagy normális.Én is hajtok a hell or hellre.de nekem a játékban van 2 kritikus pont amitől félek az egyiken már túl vagyok
    1azt a részt utálom mikor a dokit kell az üvegéből kiszedni,mikor a kardokkal kelldobálni.
    2.a dante ellen való 2.harc.az mindíg megfingat mint a szar.
  • DarkSector
    Banyek Tűzdémon 2.próbára....
    Eddig röhelyessen könnyű asszittem meg fog izzasztani...Majd tán később???

Hell And Hell (mód)
    Mission 2

• DarkSector
    Amúgy most néztem nem HELL OR HELL, hanem HELL AND HELL!!!!!!!
    Fasszopó Dante sem bírta...
    Fogtam, és kerítést csináltam fogaiból.

Hell And Hell (mód)
    Mission 1
  • DarkSector
    Először előre át az ajtón.
    majd jobbra ugorj le.
    majd a lépcső felé, amelyik a hegységgel szemben van ahonnan jöttél.
    ezután egyenessen, az egyetlen úton, addig, hogy a híd alatti lila ködbe elérj, és innen már csak az erdő van vissza.
    előre, hátra , jobbra, jobbra.
    Majd bósszfájgt.
  • DarkSector
    Neked is megvan mind ahhogy nekem??
    Mert akkor nagy grat.
    Amugy half-grat....
  • RAZOR27
    Dmc 3-ban van bónus Vergil vs Démon király bossfight, vagy neki nincs semmi extra vége?
  • serito
    Már megvan köszi!
  • serito
    Hali!

A 13. pályám Echidna-hoz, hogy lehet eljutni? Már bejutottam a Ruined Church-be ott szétvágtam a piros "kígyószerűséget" és kimentem oda ahol 3 felé ágazik az út. Itt jutottam az erdőbe az elején. Megint próbálom ugyanazt a "kombinációt" be nem tudok átmenni rajta. Egyáltalán erre kell menni?
    Thx
  • The Protector
    fasza.
  • RAZOR27
    az fasza lehet.
  • kisoti
    Heello

Elakadtam a 13.pályán.
    Valaki segítsen help!
  • DarkSector
    Dante és Nero olyan formában hogy nem fogy ki az átváltozás.
  • RAZOR27
    ki vagy mi a super character?
  • DarkSector
    Na annak aki ezt egész életében csak képről fogja látni!!!!!!!

NO COMMENT

• DarkSector
    Látod mondtam én, hogy csak a trükkökre kell rájönni.
  • RAZOR27
    Vergil nemegy kivégzőosztag a beowulfal :D Legalábbis ha dante-vel mész neki (tricksterrel magasba nemér el sehogy)

Amúgy majd az utolsó elötti pályán lessz egy fasza jelenet, nemmondok el semmit belőle, de állat lessz.

• armageddon666
    Na megvolt Geryon és Vergil is :D csak én érzem úgy hogy Vergil a leggyengébb? :S vele szívtam eddig a legkevesebbet ... de videókban meg naon imba :D

videók... lehet hogy DMC4 szebb, de a cutscenek a 3-ban sokkal jobbak szerintem O.o néha van azért kis túlzás (Lady tárazási szokásai xD) de nagyon ottvannak fílingben :D hangulatosak...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután Vergilt legyőzzük és megjelenik a bohóc akiről kiderül hogy Arkham az, aztán Lady rászegezi a fegyvert majd a Vergil és Dante is a nyakához illeszti a kardját :D az nagyon tetszett :D
  • DarkSector
    Nemrég eljutottam utcsó elötti főellenséghez 19.-en, és egyszer elszámoltam magam, és katt, mert nem volt GOLD ORB.

Utána meg Tűzdémon-t pikk-pakk elértem, és láss csodát utána egy gurítás kockával, és KÉKHALÁL!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Van valaki, aki valameddig ment már hell or hell-ben???
  • DarkSector

Előző üzenetedre:
    Később írtam is.

Nem főellenség, és BLITZ a neve.
    Ennek pisztollyal kell először leszerdni a védelmét, vagy Pandora, amiről most beszéltünk.
    Ez is egy pajzs.
  • armageddon666
    Ezt már akartam javasolni, nem tudom miért nem tettem...
  • serito
    Hali!

Elakadtam a 13. pályán az erdőben, ott ahol a valami lila köd van az átjárók helyén amik más-más helyszínre teleportálnak, és boszorkányos vihogás hallatszik. Itt mi a helyes irány? Mert már vagy 30 perce nem találok ki a lila ködből.
    THX
  • RAZOR27
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki próbálta a Skulptura wrz verzsönt?
  • ssk3
    és az áramost urgálós v teleportálós dögnek is elveszi az elktromos védelmét, vagy miaz :D
    bocs az ellenfelek nevét nem igazán tom
  • ssk3
    de ez jó a "lovagok" ellen is. bezúzza a pajzsukat :D
  • soulhunter
    sztem nevezzük át a topicot DMC3 & 4 topicra :D
    kül tul sok lenne az off :D
  • armageddon666
    Quicksilver a neve, és sejtettem hogyha az övére rákontrázok akkor kiütöm :D PoPban is volt ilyen ^^

én Swordmasterrel kezdtem de nagyon nem állt kézre sehol (lehet mert rebellionnal nyomultam) így áttértem Tricksterre ami viszont bejövős :D
  • soulhunter
    én lora ugráltam, és a nyakát vagdaltam izombol, aztán eldőlt, mint a krumplis-zsák, aztán addig kaszaboltam, mig földön volt, aztán elárulok 1 titkot:
    hamár megvan ez az időlassitásod, és azt birtoklod (nemtom mi a neve), és a paci 1 ilyen időlassito gömbjébe belefutsz, azt meg rányomod, akkor nem lesz lassitás, és mehet minden előlről :)
    persze ehhez legalább 1x le kell győznöd a pacit, h legyen ilyen képességed :)

és először swordmastert nyomtam fel, aztán a gunt (nemtom mi a neve pontosan - rég jáccottam vele), aztán trickstert, és hardon nagyon hasznos az a képesség, amit a pacitol kapsz :) - főleg vergil elleni harcokban, v amikor nagyon sokan vtok a pályán :)
    amit még kapsz pluszba, az elhanyagolhato, legalábbis én nem sokat használtam... nem láttam sok értelmét
  • armageddon666
    Hmmm...
    Arkham
    Lady (ugye lánya)
    Jasper (ezt véletlenül már elspoilereztem magamnak, de most hogy csattanóról beszélsz lehet hogy nem maradt meg olyan jól :P remélem XD)
    Jasper fehér labdája :D

??? még lesz valaki? XD (ne mond meg :D)
  • armageddon666
    én kocsira ugráltam mikor állt. mikor körbe megy akkor is rajtamaradunk? és aztmondod a lovon is meg lehet maradni? ezt lehet kipróbálom :D

a nagy fehér labda az kinyittya a száját mikor robban ^^ ezt megfigyeltem :D de eddig lőttem jaspert :S ezek szerint a labdát kéne csapkodnom? :C és aztmondod swordmaster jobb ellene?

amúgy mi hasznom van belőle ha megölöm? :D