3093
  • DarkSector
    Jó éccakát!

• RAZOR27
    xD Debarom vagyok, gondoltam gyúrok kicsit quicksilverre dmc3-ban, fél órája bloody palace-t nyomom neki, aztán rájöttem, hogy a quick silvernek csak egy fokozata van....
  • DarkSector
    Spoiler!!!
    2. szivatás, mikor sokat vársz, belilulnak az ellenfelek, és nem lehet megfogni őket, de ezt nem találtam nagy nehezítésnek, úgyis meg szoktam kombózni őket...
  • DarkSector
    Spoiler!!!
    Eddig DMD-ban 1 szivatós rész van, ami inkább az ember ideét rabolja, mintsem nehéz lenne, a 6. missziónál a dobókockás résznél!

Az a buktatója, ha a végén nem dobsz pontossan (vagy egy teleportra), akkor a maradékot a figura visszalépi!!!!!!
    Ez nagyon necces tud lenni.
    Én 3x nyírtam ki a békás szörnyet a kockázás allatt, mire sikerült a fehérre lépnem...
  • DarkSector
    Mondom felkészülés kell, de simán ki lehet térni támadások elől,
    De viszont eggyik videóban láttam Dante SUPER SPARDA formában harcolt, és nem emlékszem, hogy ilyen nekem lett volna akkoriban...
    Ezt tudod hogy lehet megyszerezni, mert nekem még fullon se igazán jött be.
    Vagy legalábbis nem vettem észre.
  • DarkSector
    Heaven or Hell puska nélkül === Hell or Hell!
  • DarkSector
    Legyen igazad, de nekem nem egésszen.
    Vagyis az a baj, hogy te és sokan mások más szemmel nézik.
    Összességében a DMc4-nél nehezebb játék nincs. LÁSD HOH!!!
    EZ fogadjátok el.
    A többi függ attól, hogy ki hogy mennyire felkészülten csinálja!

Nekem ez kb:
    DMC4 6 és DMC4 5, DMC4 1-2, DMC 3 1-2-3-4,DMC4 3-4 , DMC4 5, DMC4 7

Remélem világos....

De ha összeséglében nézzük, akkor DMC3 DMD ami abban a legdurvább közelébe sem érhet a DMC4 HOH fokozatához, ami egyenessen lehetetlennek hangzik, de én mindenképpen ki akarom akasztani!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemsoká megvan ebben a Dante Must Die, mert most a 7. szinten vaok!!!
    Hell or Hell ....JÖVÖK!!!!!!!!
  • RAZOR27
    naigen, dmc3ban nehezbbek a trashek, de a bossokat én könnyebnek érzem, kivéve nevant, az híresen szivatós, meg persze az első és utolsó vergil fight.
  • The Protector
    Csak 1 dolog.A dmc3 mérföldekkel nehezebb mint a dmc4.Kb dmc3-as legkönyebb szint van a dmc4es son of soaeda közelében.
  • RAZOR27
    Hamár ilyen szívósra sikerültek, legyen bennük valami poén is :D
  • armageddon666
    persze hogy bónusz :D erre van kitalálva...
    úgy kéne hogy nincs Gun :P úgy azért már lehet jobb lenne :D vagy legalább sok ellenfél lenne mint LDKba :D DMC3-ba is tök jó mikor a nagypókok meghalnak és ottmarad a sok kicsi én meg lock-on és lövök és akkor sorba meghalnak 1 hittől XD
  • DarkSector
    Mondtam én!!!
    Devil 3-ban azé mondom, hogy nem az utolsó a legnehezebb, hanem a DMD azaz az utolsó előtti!!!!
    Azért azt vettem videóra.

Ez max gyüjtögetésnek jó, mint bónusz, de kivívásnak még a human is jobb ettől...
  • DarkSector
    Igen a lila csík, de attól még iszonyat durva, mert nálam az összesset leszedi, míg Nero egyszerre csak 1-et tud...
  • The Protector
    nekem 4 képem van.
    Ez a heaven or hell egy rakás szar.Első pálya hozzáérek dantehot meghal.miison clear 10mp.2.pálya berial boss meg mindenki 1 kurva lövés.Ultra ratyi.Poénnak jó.
  • armageddon666
    Az asszem az Omen. Elég imba támadás ^^ kinyitja Pandora szelencéjét :D Ez viszont nem müxik mindig... mikor eltalálsz Pandorával valakit akkor töltődik a Chaos vagy milyen csík. Na az Omen ezt fogyassza...

---

minden nehézség után jár egy új kép asszem^^ nekem még csak 2 van :(
  • DarkSector
    Még egy menü.ezt nemrég kaphattam...

• DarkSector
    Valahogy célzás+hátra+Spec gomb

MOST jut eszembe ha valaki Dante-val megy, akkor a repkedő szellemek ellen Pandora-val csináljon egy villanást!!!
    Célzás+Előre+Spec (gomb asszem)
    És ha sikerül, akkor ettől leesik mindegyik a földre.
    Vagyis nem nehezebb Dante Nero-nál, hanem sokkal erőssebb, csak tisztában kell lenni a tudásával..és brutális tud lenni...
  • DarkSector
    4.szer, de akkor is, nehezebbre számítottam...Majd tán Hell Or Hell kihívás lesz, de
    NEM TALÁLOK INFOT, HOGY MIKÉPPEN LEHET HELLORHELL-T BEHOZNI...!
    VALAKI?

AMÚGY NEM SORRENDBEN VAN A NEHÉZSÉGI SZINT!!!
  • Cyberdevil
    Gyors kérdés, a Pandorából hogy hozom elő azt a forgó pengét?
  • armageddon666
    Jelentem én voltam... És játszom a Legendaryval ^^ DMDt nem próbáltam még... De nehezebbnek kell lennie mint Son of Sparda, Legendary meg Son of Sparda akkoris ... ergo ennek nehezebbnek kell lennie... az hogy már nyolcadszor ölöd meg Dantét lehet hogy segített elérni a 26 secet? ... hmmm...
  • DarkSector
    Bazz ez valami vicc...
    Előbb elkezdtem DMD-t, az elején Dante hotzzám sem ért, azt földbe építettem a fogait 22mp alatt.
    Ez ki szerint nehezebb mint a Legendary...???
    Mert volt valaki aki itt valami ilyet mondott a topic-ban valszeg még nem játszott Legendary-val...
    Hogy hozható be a HELL OR HELL????
    Mert ez szégyen erre nem pazarlom az időmet, ha nem muszáj...

• DarkSector
    Jah és mindig a legnehezebben kell menni, mert eltunyul az ember.
    DMD-ban kb annyi ellen van, mint SOS-ben, csak szívóssabbak...
  • DarkSector
    Most 56:52percnél vaok...
    Belekezdek DMD-ba, mert ez vártam már...
    És különben is HEAVEN Or HELL semmire sem jó.
    Mindenki 1 hit...
    Ez kis ovodásoknak van...
  • DarkSector
    Bazz nekem is...pont most értem végére

LOL

• The Protector
    Na.Megvolt son of spaeda fokozaton.Min folytassam?Dante must die-on vagy heaven or hellen?Vmit tudnátok róluk írni
  • DarkSector
    LOL
    19.misszó SOS fokozaton....
    (itt az idő a lényeg...természetessen elsőre)

• DarkSector
    Jah én mindig ellővöm, még ha nem is tudok senkit megragadni....
  • DarkSector
    LOL.ezt elhiszem...
  • The Protector
    Egy nagy tip.Mikor demon módban vmi főellenséggen végzel el devil arm kombót.akkor gépeljétek a lövés gombot és folyamatosan pengék vágódnak bele az ellenfélbe.
  • armageddon666
    nekem igeeeen ^^ egy Golden Orb után <_<
  • DarkSector
    jah értem thx.
    monnyuk én eddig devil formában mindig lerohantam azt ennyi vót.
  • ricsimaster
    csak jól kell időzíteni akkor kell bele lőni charge shot 3-mal mikor rád ugrani készül és ügye bára charge 3-masnak az az ereje hogy van egy utó robannása és ha elkapja az utó robbanás kb 3/4 életnél akkor lebénul :)
  • DarkSector
    Human-on esetleg...
    Meg max Devil Hunter-en, de afelett ha te lövésekkel le tudod bénítani, akkor megeszem a kalapom.
    Nekem LDK módban egyszer sem bénult le...
  • ricsimaster
    Tűz démonnál annyi a trükk hogy pisztoly charge shot 3-mal lőni ha legyengül oda menni devil bringer és kész :$
  • DarkSector
    Jah és vak vótam én is, de LDK teljesítése után nem igaz az, hogy nem kapunk semmit!!!!!!!!
    De igenis, egy újjabb háttérképet a menübe a csajszikról!!!!!!!!!!
    Ugye ez a 3. menükép....(első a sima hátték, és a másodikon Dante vs Nero van):
    A rózsaszín hátteret kihagyhatták volna...
  • DarkSector
    Igen én is szarakodtam először Devil Hunteren a pappal.
    Sikerül is megfogni, mikor a végefelé bepirosodik, mert akkor már pofon egyszerű megragadni...
    Csak a burok hatástalanítása után kéne valahogy valami trükkel egyszerűbben a földre leütni, ez az egy pont, amit nem tudok, különben egy élettel meg tudnám csinálni....
  • DarkSector
    Na látod ez lehet, mert mondom hogy vannak még titkok!!!!!!
    Sőőt virágkigyó-csajbosszt meg mikor feléd repül akkor is el lehet kapni...
  • DarkSector
    Igen de nem egy ideig....
  • armageddon666
    Angelo Credonak a szigonyát ellehet kapni és visszadobni hozzá elvileg ^^ Legalábbis game indításánál a videóban ez van :D

Tűzdémon ellen nincs igazából taktika. Azt csak csapkodni kell 1000-el, lehetőleg a levegőben. Sajnos Excaliburt én nem tudom kivitelezni pedig nagyon hatásos lenne. Támadásai többnyire elkerülhetők könnyen. Mikor tűzoszlopokat csinál illetve egy nagy robbanást azok keményebbek. Tűzoszlop ellen semmit nem tudok, de a nagy robbanás elől el kell futni, illetve levegőben Excaliburral odébb menni (ha lehetséges).

Sanctus Diabolico ellen... Hát Snatch, üt, Snatch, üt, nincs pajzs, nincs gond, odamész DT, elkúrod, ha gyors vagy odatusz jutni hozzá és esetleg mégegyet bevinni. Mikor a Spardaval repked (azt mondjuk hogy a herében szerezte meg? Egyik videóban mikor Lady megbíz minket ezzel a feladattal, először ott van a falon, utána már csak egy felirat van ott rúzzsal írva. Gondolom Trish volt. Ő adta volna neki vagy mi? :\) akkor kerülgetni kell és megpróbálni egy NAGYON RÖVID holtpontnál megütni. Utána ugyanúgy lent lesz és szinte vége is. Ellenben ez a holtpont mikor támadható, és nem teleportál el és nincs pajzsa és ott van, és közel vagy... roppant rövid. ELLENBEN...
    mivel már nagyon felkúrt engem a köcsög (Devil Hunterben lol xD) ezért nyomtam mindent, ÉS elkaptam... Devil Bringerrel. Valószínüleg Devil Trigger be volt nyomva. Mikor repül felénk a karddal akkor jól időzítve úgy sejtem hogy el lehet kapni. Úgy mint a Gladiusokat (gyíkkardok :D), vagy Angelo Credo lándzsáját. És ez már pusztán találgatás, rémlik hogy a penge-halakat is elkaptam már levegőben, illetve lehet hogy Bianco Angelok is megfoghatók mikor a lándzsájukkal nekünk jönnek :D Ez utóbbit a videóból gondolom mikor Kyriét kocsog Sanctus elviszi és mi dobáljuk az Angelokat -.- Hátha... :D
  • armageddon666
    11. asszem. Beowulft kéne kinyírnom a végén :S Ha már egyszer végigvittem volna nem lenne gondom xD tudnám mit kell csinálni. A gond az hogy most is nagyjából tisztában vagyok a Beowulf elleni taktikkal, de nem tudom kivitelezni :S Majd nemsoká megint kipróbálom. Előtte sztem DMC4 Mission3 LDK-val megbírkózom ^^ Vagy Bloody Palace... Nemtom még :D

Repkedős Denevérruha... Nevannak van valami képessége hogy DT formban a levegőben egy ideig szárnyakat tudok használni. Esetleg arra gondoltál?