3093
  • DarkSector
    Aki itt szeretné megtekinteni:

• DarkSector
    Jah igen néztem...

Na parancsolj a minőségre nem lesz gond, mert 1680x1050-es eredeti PrintScreen-ek.
    Ha van még valami, esetleg amiben tudok segíteni, akkor szólj...

Körképek DMC4-ből
  • armageddon666
    ezek meg amiket mondtam hogy hol nézd meg ugyan azok :P csak ezek középre vannak illesztve :D így a szélük nem látszik -.-
  • DarkSector
    Jah elintézzük, csak én ezekre a beadott képekre gondoltam, és valszeg nem egyről beszéltünk, de ezek a képek is ugyanúgy ugyanakkor jönnek elő, mikor az ART képek...

Nicsak...néhány neked is új lehet:

Teljesítsd a Devil Hunter fokozatot

Teljesítsd a Legendary Dark Knight fokozatot

Teljesítsed a Son of Sparda fokozatot

Teljesítsd a Dante Must Die fokozatot
  • armageddon666
    persze :D én is így gondoltam
    Galleryben asszem 4 menüpont van. de nekem az utolsó az ???.
    ott mi lenne? XD
  • DarkSector
    Elküldöm, de a szerkesztés a te feladatod lesz, mert énnekem majd szörnyekkel lesz feladatom...
  • armageddon666
    legjobb az lenne ha valami tárhelyre becsomagolva a bmp-ket feltöltenéd, de akár MSN is jó ^^

a nehézségek alatt ottvan hogy gallery, ott game clear bonus art ^^ kiválasztod a képet, screenshottolod a szélét, elmented a képet, odébb csúszol hogy legyen egy kicsi átfedés, megint screen, és a másik szélén is screen utána :D én meg ebből a 3 képből összerakok egy nagy széleset :D amit aztán lehet méretezni, bannerba rakni, vagy más fórumra userbart csinálni, vagy bármit :D
  • DarkSector
    Lol ezeket hol találtad?
    Bónusz opció alatt???
    Mert akkor elküldöm, hogy szerkezdhesd....

Jah és privátba adom, bmp-be, hogy ne romoljon a minősége oksa???
  • DarkSector
    Gyühet Szupper Dánté kalandjai.

• armageddon666

remélem lekicsinyíti :S

ilyeneket szeretnék csinálni :D minden hosszú képről kell 3 screen átfedéssel és akkor össze tudom rakni ^^
  • DarkSector
    Na most Csókoom...ű
  • DarkSector
    Csókoom...ű
    [img]http://images.netbag.hu/20080807/12300963912.JPG[/img
  • DarkSector
    THX
    küldök képeket igérem.
  • DarkSector
    THX.
    Nekem ez a játék, az egyik fan cuccom.
    A túlélő horrorok, és FF-azik meg satöbbi előtt.

Én az első rész óta rajongója vagyok.
    Ha megszerzek egy pc-s játékot, akkor jórészt vagy nem játszok velük, mert valamiért laposnak tűnnek, vagy csak egy ideig mendegélek bennük.
    Nekem DMC akkor ér véget, ha összes fokozat megvan.
    Ez eddig 3részben így volt, és Capcomnak még előbb kell felkelniük, hogy ellenfelek legyenek.
    Talán az 5.részben kifoghatnak rajtam is...
  • DarkSector
    Megvan 9-es misszió....LOL
  • Doom 4
    Hát dark sector gratula miket csinálsz XD
  • Doom 4
    első második részt lehet valahol és ha igen mennyiért kapni ?
  • armageddon666
    Demon Invasion: Dante Must Die
    Light From The Demon Blade: Hell And Hell
    The Cast: Devil Hunter
    The Demons and 12 publicity pictures: Son Of Sparda
    The Ladies Of Devil May Cry: Heaven Or Hell
    The Two Heroes and 29 character images: Human or Devil Hunter

És még van 1 LDK-hoz.

akkor Humant sem tudok adni mert az is megvan neked :P
  • DarkSector
    THX, de akkor a többit kéne mellé mégegyszer megcsinálni.
    Nem tartana semeddig, de elsősorban Hell-t csinálom...
  • armageddon666
    vidd végig mind :c Humant tudok adni max ami nincs meg neked xD
  • DarkSector
    Mert nekem eddig 4-et mutatott...
    Jah mert nem csináltam Human-t, meg Heaven or Hell-t...
  • DarkSector
    Jah és milyen az a 7. kép?
  • armageddon666
    Galleryben ilyen Bonus Comletion Art-ok. 7kép a 7 nehézséghez. néha berakja menüháttérnek is. olyan amit lentebb linkeltem :D
  • DarkSector
    Nem vágom milyen képet?
  • armageddon666
    Nero haja végig ugyanolyan... mielőtt megtalálta a Yamatot akkor is...
    A Yamato azért állt össze mert megérezte egy Devil erejét szerintem. (Nerojét)
    Nero mögött Devil Triggerben Yamato lelke manifesztálódik. Ahogy észrevettem a 3-ban minden DevilTriggernél másképp nézünk ki. 4-ben ezzel szemben Nero nem változik át. Szerintem még nincs azon a szinten hogy átváltozzon... Mivel Red Queen nem Devil Arms csak egy "sima" kard ezért azzal valszeg nem is lesz képes Devil Triggerre ha köv részben benne lesz. Szereznie kell egy démoni fegyvert majd.
    Devil Bringer honnan van neki?
    Vagy az Order kisérletezett rajta gyerekkorában, vagy eleve így született... Lehet Dante és Vergil féltestvére :D Sparda félrekefélt XD Mondjuk ezt a teóriát már más felhozta sztem :D

---

DMC5 , én úgy gondolom hogy folytatni kéne Neroval, viszont Dantét is erőteljesebben nyomatni a mostaninál... Hosszabb játékidő kéne (nem hosszabb missziók hanem több) és változatosabb Bossok. Illetve amit haverommal beszéltünk és nagyon örülnénk neki: Co-op mód :D vagy úgy hogy pár misszión át együtt megyünk, és ha nincs 2. játékos akkor a gép irányítja, vagy úgy hogy esetleg lenne külön egy Co-op kampány neki :D persze ez azért elég sok lenne szal megelégednénk egy Bloody Palaceszal Co-op lehetőséggel :P Nérón és Dantén kívül persze választható lenne Lady és Trish is, illetve Vergil visszahozásának is örülnék valamilyen formában :D Bár amennyire tudom a 3 végén Mundus elkapja, szal maximum úgy kerülhetne már elő mint az 1-ben, úgy viszont problémás lenne... szal max mint extra karakter :D és esetleg a játék során Dantének lenne alternatíva ^^
  • armageddon666
    én sosem mondtam ilyet :D mármint persze megvan, játszható, son of sparda is, mind2-n 3. szint jön xD de fullosan nincs meg...

Hell and Hell után valszeg csak azt a képet kapod. így 7 képed lesz :D amikről majd kérek screenet xD
  • DarkSector
    Én szétzúzom 4.részben, azt ennyi, ezért nem indulok megen a 3-ban, de monnyuk ez nekem régen kimaradt.
  • DarkSector
    LOL...
  • DarkSector
    Na akkor vajon kapok új fegyót, vagy valami érdekes tárgyat, Hell And Hell után?
    Valaki???
  • RAZOR27
    9.999-szint van
  • DarkSector
    szerintem meg már Dante-val kéne törődniük.
    Semmi helye nincs itt más karakternek.
    Szerintem hibernálják le így öregen Dante-t, és klónozzák, hogy minden részben benne tudjon lenni.
    Szerintem meg yamato-nál az a hús-vér kard sokkal jobb, amit asszem első részben lehetett megszerezni.
    Az a sparda vagy mi.
  • RAZOR27
    Most így este sikerült elérni Dante-vel, meg némi gyakorlással 900 szintet bloody-n, haladás :D Végül egy kissé feltápolt Agni & Rudra-nak sikerült megvernie...
  • RAZOR27
    Valaki mondja már meg pontosan, mi is az előtörténete Nero-nak.Azt kiderítettem, hogy a haja Vergil lélekereje miatt van, de azmeg mitkeres nála?! Talán a Yamatoval szipkázta fel, vagy mi a here? nameg honnan a devil bringer?Nameg hogy kerül oda a Yamato(favorit)?
    Innen spoiler aki a dmc3-at nemtolta végig!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt találtam még neten, hogy Vergil és Dante közötti utolsó harc során megsérült a karja, mármint a dmc1-ben lévő végső harc után, de innentől nemvágom...

Ez meg Dmc3 és Dmc4 spoiler lessz!!!
    Nekem aza teóriám, hogy amikor megsebzik Nero-t és a kard összeforr, vagy mi? :D na akkor Vergil "megszálja" Nero-t erőt adva neki és így Vergil is élhet benne.Viszont fasza lenne egy Dmc5ben visszahozni Vergil komát valahogy.
  • DarkSector
    Nem te említetted, hogy már megvan LDK mód???
  • DarkSector
    Mennyi van a fullban?
    mármint mennyi szint?
  • DarkSector
    Most ez komoly?
  • RAZOR27
    xD most néztem youtubon, srác kivitte fullra dmc3-ban a bloody place-t (kapott is érte + ruhát,de mellékes) énmegmég elvoltam szállva a 205 szintemmel :D
  • armageddon666
    Arra gondoltam kiszedem a játékból az ilyen széles bonus artokat teljes méretben... Ehhez kellene egy képről több screen is átfedéssel, és aztán photoshoppal összehoznám (bár talán paint is elég hozzá xD)...

a gond annyi hogy nekem eléggé hiányos még ^^ Human meg Devil Hunter van meg :S
  • armageddon666
    http://i228.photobucket.com/albums/ee178/Super_Vegeta86/dmc4.jpg?t=1203877435

saját felelősségre... direkt nem raktam linkbe... de végigviszed megtudod :D
  • DarkSector
    light from the demon blade....

Ez vajon mi lehet???