3093
  • RAZOR27
    Spnaomnál toltam/tolom mostanság a 4-et néha, közel lakik :D , mert a gépem nemvinné el (vagycsak low-on, aztmeg én inkább hagyom) a dmc4-et, szal marad a 3, de még a hónapban új gépem lessz, szal van remény :D
    Amugymeg nero-t rohadtul nem csipázom, mint szereplőt, mint játékos-karaktert.
  • DarkSector
    ok holnap este legkésőbb meg tudom oldani hogy megkapd oks?

Mind a 7-et... :P

Bárcsak lenne több fokozat DMC4-ben...:P
  • DarkSector
    Még főellenségekhez:

A bohóc kihagytam, és érdekes, hogy ez csak a pc-s verzióban van...!
    Itt csak 2 téma lehet.
    középre megy ilyenkor egy sorban jelennek meg a gömbök, és menj oda, hogy a bohócot tudd ütni, de mivel a gömbök balra az órajárásával ellentétessen fog menni, ezért jobbra állj.
    Itt üsd vágd, és szinte semmi eélye, hogy hozzádérjenek a gömbök.
    másodsorban a kör szélére áll.
    Itt menj jó távol, és a gömbök hüllámzásit ugord át, és utána az utolsó elteltével fuss közel hozzá és piff.

A szörny gyomra:
    Jobbrra ballra shottizd a hólyagokat, és 2 támadásra számolhatsz,
    1. kiköp gömböket és ezelől csak el kell futni, úgy hogy nekivezesd őket a kaszásoknak.
    2.piros lézer, mindegy mennyi jön, gyors középre, és ugrik lő 1-et leér ugrik lő 1-et......majd folytat.
  • armageddon666
    tökéletes :D így nincs is dolgom vele
  • DarkSector
    Ezt úgy értelmeztem, hogy a 4-ben Dante volt nehéz?
    Mert ottt meg kell csak fogni mindig a démon karoddal.
  • DarkSector
    Majd nemsoká elérek itt pc-n hozzá, de ugye állítólag ps2-őn DMD ugyanaz, és ott lazán leütöttem.
    De itt most kénytelen vaok úgy játszani, hogy balkézzel mozgok billentyűn, és jobbkézzel fogom a gamepad jobb felét, ahol van elöl 2 ravaszgomb, és alsó a kardok választása, és efellett a célzás.

Lőfegyver váltás, és átváltozást nem tudom használni, mert nem érem el játék közben.
    Eddig így nyomtam.
    Később majd megnézem hogy átváltozás nélkül hogy csinálom végig.
    És ezt azért csinálom, hogy végképp megnehezítsem a saját dolgomat. Mert mondták, hogy DMC3 nehezebb mint 4, és azt is, hogy kifulloztam a 4-et és azé könnyű.

Háát most irányítás szar nekem, nem használok démon alakot, és Yelow-ba küldöm. Háát eddig se ps2-től nem érzem nehezebbnek, se végképp DMC4-től, ahol ez a Devil Hunternek felel meg.

Képeket elküldöm, de azt a mintát nézd meg hogy jó-e #2330?
    Jah majd később még segítek.

Ezek viszont majd tán később jók lesznek nehezebb fokon:
  • RAZOR27
    Amikor először mész neki, ahoz jóljön a yamato ismerte, a másodiknál a beowulf, a harmadiknál a force edge, viszont ott már minden szart bevet, még a yamato combókból is, a judgment cuttól kezdve a rapid slashig, szinte mindent.Viszont nekem más jelent nehézséget, főleg azért, mert Vergilnek kicsit elrérő a stílusa, de attólmég dante-vel is az alső és utolsó fight-al volt bajom, nemtudom miért.
  • DarkSector
    Igaza van elsőnél röhelyes...
    Ugrás kicsit távolból, azt lövés 2-őt elötte felszedett Artemis-el.
    Utána kiütögéled gyors szemeket, és vágod szegénykét.
    Harmadik a legnehezebb, de csak a másik kettőhöz viszonyítva, amúgy ott is ahhogy odavág, le lehet szedni a pajzsot róla, és szarrá verni.
    Majd megmutatom.

PC-n most 10.nél vaok Yellow Normal-ban.
  • armageddon666
    nyámtom :c képek? :D arról lehet lemaradtam XD

Vergil3 ellen valami taktik? :S (van elképzelésem már minden mozdulatára csak sebezni nemtom hogy :((( de azért jó lenne tudni más hogy tenné föld alá xD )
  • DarkSector
    Van 3-ból nekem is ilyen videóm, csak ott én amortizálom virgil-t
  • DarkSector
    Mire gondolsz?
  • DarkSector
    Ne már.
    Akkor legalább végy életet, meg folytatást, de ne ugord át...
    Legalább próbáld meg.
  • RAZOR27
    jah, számról nemtudom :D csak a beowulf bekavart :D
  • armageddon666
    izé... nekem a 3. harccal van a gondom de mind1 :C
    az 1. 2 volt a könnyű.
  • RAZOR27
    Igazából őt a legkönnyebb leverni a vergil fightok közül szvsz.Én az elsőt és az uccsót éreztem nehéznek.Beowulfal a levegőbe nemér semmit, trickster-er lvl3-on sokáig fentudsz maradni, ha megveszed az air hike-et (vagy mi a neve?)
    Meghát a legjobb módszer, hogy normalon elötte kipörgeted és megismered kicsit a beowulfot vergil komával.Utána már könnyeb sokkal, csak a rising sun nevű támadásra kell figyelni, mert azzal nagyon sebez(az az amelyiknél megfordul és hátsó lábbal felrug, majd a másikkal mégfeljebb és végül a földbe döngöl).
  • brasilsoma
    Köszi!!Most ki is próbálom!
  • armageddon666
    az a legszarabb hogy az első 2 harc ellene meg kurva könnyű volt :\
  • armageddon666
    hát bazmeg nem hiszem el... mindjárt törlöm a gecibe :\ hogy a faszba lehet Vergil 3-t leverni? nézek videót bazz ott hozzá sem ér Dantéhoz DMD fokozaton... nemtom hogy a faszba csinálja hogy beowulffal tulajdonképp ugrál Vergilen ő meg köpni nyelni nem tud közben... én 1szer nemtudom azzal a szarral eltalálni... Rebellionnal is nehezen :\ beleütök akkor fölémteleportál és lecsap. ha elugrok akkor rámdashel és lecsap. ha messze megyek akkor eltom kerülni a támadását de nemtok hozzáérni. ha Devil Triggerbe megy akkor érinthetetlen és a HPja is töltődik... jobban mint nekem...

nem látom valószínűnek 30 élettöltő nélkül hogy legyőzöm :\ faszé kell a "normál" nehézséget ilyen gecinehézre csinálni?
  • armageddon666
    bazz ez a DMC1 szebb mint 3 vagy csak youtuben? XD
    na nagyanyámnál voltam szal nemvoltam és rengeteg hszt gyűjtöttetek :S azt látom hogy DarkSector kimaxolta (mondjuk nem SSSSSSS :P), nagy GRAT :)

esetleg valami amiről tudnom kéne? :D
  • The Protector
    Nekem sem nagyon ment a dante elleni harc.a léyneg földön vagy levegöben devil bringer.De csak húzd magad hoz mert ha kezet használsz lecsap.csak csapkodd meg vagy charged shot3 és az nagyon sebzi.
  • brasilsoma
    Sziasztok!

Újból itt vagyok...
    A 10es misszióban nem bírok a Danteval.Az imént olvastam az egyik hszben,hogy trükközni kell Neroval.Melyik trükkök válnak be Dante ellen?
  • Cyberdevil
    Ha ennyire nem megy kezd előröl Humanba, ha még nem vitted végig abban.
  • dániel222
    ÁÁÁ!!!Vki küldjön már 1 mentést amiben a következő a 8. mission.Mert már 63-szor próbáltam megölni a She-Vipert vagy mit de sehogysem jön öszze.Ja és Devil hunter fofozaton nyomom.Vagy ide kérném a mentést:[email protected] vagy msn-n is lehet [email protected]
  • dániel222
    És hanyadik missiontól van Dante?
  • The Protector
    20Misiio-van.Nero nem igazán kombós.Csak dantenak vannak kombóji.Vele inkább trükközni kell.
  • dániel222
    Hello.Hány küldetésből áll a játék??És mikor lesznek ilyen igazán jó kombók megszerezhetőek??Én most a Forest Entrance nevű pályán vagyok de már unom a mostani kombókat 1 kicsit.Blue Rose-ból 3-s charge shot,Red Queen-ből RQ combo A,B,C,D, Roulette meg mittomén még mik.Mikor lesznek újak??
  • Bence94
    látom már valaki ultra devil hunter extra hard... fokozaton is kivitte.a faqot bővíteni fogom csak nem voltam itthon.egy két dolgot mondjatok amit belerakrakjak én pl. a lost woodos részt beleteszem majd.
  • Bencesz
    Köszi igy már müxik rendesen
  • brasilsoma
    A 80. próbálkozásra bár,de sikerült!!!
    Köszi a tippet!!Majd még jövök,szerintem.
  • The Protector
    basszus.elvittem a bloody palacet 66-os levelig erre a blitz pirosra sebezve átölelt és szétrobban velem együtt .
    most az egyik fejlesztőnek szivesen csinálnám a következőt:

• The Protector
    hang hardveres gyorsítását vedd alapra.
  • DarkSector
    Talán a hangkarival van beállítási gond.
  • Bencesz
    hali én azt szeretném kérdezni,hogy a dmc4-ben miért csak sistergés van a hang helyett? van ötletetek?
  • DarkSector
    OKS.
    GUT, BOSSER, KILLER....
  • DarkSector
    Sőőtt.
    DMC3-ban most kb 3-3.5 órám van benne, és már a 8.missziónál vaok. Pedig nem siettem sehová, többször újrakezdtem, ha megöltek netán, vagy valami nem sikerült megtalálnom, akkor bolyongtam ide-oda.

Csak összehasonlításképpen DMC4-ben elő végigjátszás 20óra környékére rúgott.

pl csak 1 példa:
    Van 7.misszió, ahol bemész 2 ajtót, és csak mindössze 3 kavicsot kell megszerezni.
    A vicc az, hogy te a 3-ból választhatod a két legkönnyebbet, és a harmadik csak egy csúzlihoz kell....
    2 könnyű:
    a jobboldalon, itt csak menj 4-2-3
    a középső ahol lazán csak végigfutsz, meg vissza.
    3.nehezebb:
    na itt 2 kapcsolót ki kell gyors ütni, hogy a DMD módban ismert varázslat lemenjen a szörnyekről, azt ki kell lőni őket, ha esetleg valakinek a kardozás nehezen menne.

Jah és itt az hogy a levegőben leszedjenek, nagyon bénának kell lenni, a DMC4-ben, meg sokszor elkerülhetetlen, mivel intenzíven tudnak 1-1ig a levegőben támadni.

Soroljam még.

Ezzel nem vitát akarok kezdeni, mert nem akarok senkit megsérteni főleg nem téged.
    Ezzel csak érvelnék, bemutatva a saját szemszögemből a kérdést.
  • brasilsoma
    Köszi a tippeket!Most kipróbálom őket,majd jelzek,h mi lett.
  • DarkSector
    Jah kimaradt:
    DMC 4-ben gold orb 30000 red orb-ba megy, és 3 darab a max.
  • DarkSector
    De én régen is megcsináltam egyszer.
    Aztán attól független még tudok különbséget tenni.
    Most nem a DMC4 fullhoz nézem.
    Ahhoz nézem, hogy nekem kezdetben milyen volt a 4, vagy éppen bármelyik fokozatot ősszenézhetem.
    Ráadásul tény hogy az itemek is röhelyessen olcsóak a 3.részben.
    3000orb 1 folytatás, amiből 99-et vihetsz magaddal.

No Comment.
  • RAZOR27
    De normalon nyomod nem?
    Valszeg egy Dmc4 kifullozás után könnyűnek tűnhet.
  • DarkSector
    Na akkor kicsit fuss közel, és urorj messze tőle, mert elkezd egy 4 fogásból álló kombót, aminél a végén lecsap a földre, és ilyenkor hirtelen fordulj rá, és üsd!

Ha szigonyokat dobál, akkor célzás nélkül használva a kék kezét nero-nak ki tudod ütni a szigonyokat zöld orb-ért cserébe.
    Ha nem akkor abban a pillanatban, ahhogy elhajítja ugorj egyet, és ki tudod kerülni.
    A végén szokott még néha begerjedni, és kardokat küld rád, plusz még ütögél is.
    Kerüld ki ugrásokkal, és itt is támadj a combo végeztével.