3093
  • brasilsoma
    DMC4ben a 8as misszió,mikor Credo átváltozik "angyallá".
  • DarkSector
    Na figyuztok.
    Itt mondták, hogy DMC3 sokkal nehezebb mint DMC4.
    Namost akkor egy példa.
    Mennyivel gagyibb a 3.rész, mivel kiszámíthatóak az ellenfelek.

Első bossz:
    Kaszás...
    mindig mikor akar ütni, ugorj mogé és piff a tarkójára.

Második bossz:
    Kutyus...
    Van bug, amúgy meg lelő jeget fejről, jobbrafut, uti tappancs, utána ballrafut, üti másik tappancs, ezután összeesik, és üt fej.

Harmadik bossz:
    Két törpe...
    ugrabugra, és ha különválnak, akkor ütöd mindig egyiket, DE VIGYÁZZ, hogy mindkettő egymás után haljon meg rövid időn bellül. Leütöd egyik szín életét, hagysz kicsit, azt másikat.

Negyedik bossz:
    Virgil...
    No Comment.
    Ugrálj, és csak lődd az ezelőtti szinten összeszedett Artemis-el.
    LOL

Sima ellenek meg mintha ott sem lennének.
  • DarkSector
    Én DMC3-ban most billentyű + gamepad-al játszok!!!!
    :P

A mozgás van billentyűn, többi a gamepad-on.
  • DarkSector
    Mikor, hányass misszió?
  • brasilsoma
    Sziasztok!

Én még kezdő vagyok ebben a játékban,nemrég szereztem meg a DMC 4et,de nagyon tetszik!!Viszont most elakadtam a Credoval való harcban.Ha tudnátok adni pár tippet a megöléséhez,azt nagyon megköszönném!
    Előre is köszi!
  • Doom 4
    hát de sőt anyám gépét is kipróbáltam és ott se érzékelte. Na mind1 addig humanba nyomom abba nem halok meg billenytyűzeten. amit kaptam mentést az úgy sincs megcsinálva XD
  • DarkSector
    Csakhogy a hivatalos ez.
  • Seth
    Inkább: Még az ördög is sírhat
  • ffxi
    Eléggé tükör fordítás. Nekem ez jobban tetszik: Még az ördög is könnyezik. ^^
  • DarkSector
    Nem.
  • ManoNegra
    Végig próbáltad az összes usb slotot?
  • DarkSector
    Igen, vagy gold orb-ra célozva könnyebbnek hangzik...

Ezért találták sokan gondolom nehéznek.
  • Doom 4
    ÉS hozzá tudtok szólni a Gamepadomhoz? Szerintek vissza veszik blokk nélkül ?
  • RAZOR27
    Én alapból yellowon kezdtem, valahogy a goldot nehezebbnek találtam névről, mégiscsak aranyat jelent, mind1 :D
  • DarkSector
    Meg nézegetem 3.részt is, most 5.nél vagyok. eddig 1 biztos, hogy yellow még nekem is tud újjat mutatni, és a bohócos harc nem volt konzolon.
    Azé nem is vágtam, mi ez az áramos genya, amibe be kell menni, jah jobb mint új pályarészeket betenni.

Tehát yellow - normal mission 6-nál vaok.
    Ha gold-on nyomjátok, az könnyebb. Kezdők azon küldjék, mert yellow, az hardcore-oknak van.
    Mármint nem az első pályákon, hanem később, mert arra figyelni kell, hogy!!!!!!!!!!!

NEM LEHET KÉSŐBB VÁLTANI!
    Ha yellow-ba mész, és váltani akarsz, akkor Gold-ban újra előről kell menni, mert külön számítja a mentésnél a játék!!!!!!!!!!!!!

Magyarul fullon akkor lesz pc-s verza, ha gold és yellow-ban is mind az összes szint megvan...
    Ez okos húzás volt.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És gondold el, ha a kezével csinálja, és hirtelen előjön egy Devil Snach.... XD
  • DarkSector
    Nagyon-nagyon beteg! LOL
  • RAZOR27
  • The Protector
    vajon nero fügyköse is vmi devil dick?,XDvmint szegény csaj mit érezhet ha pettingnél nero a rossz kezét használja
  • DarkSector
    Dante ott is pöpec.
    Csak 3.részben néz ki furán a búra.
    Itt 4.-ben tény hogy tapasztaltabb idősebbnek tűnteti fekl a kis bajsza.

Amúgy félig ember félig démon Dante.
    Nero-nak meg a keze idegen eredetű.
  • DarkSector
    Sírhat az ördög.
  • Doom 4
    Van Garancia levél de kitöltve nincs a blokkot meg sztem apám kidobta. Most akkor 5000 HUF-em ment kárba? Hát kipróbáltam anya gépe se látta ez tuti hogy za USB elferdülése a baj
  • The Protector
    baszki.pólót adnak hozzá.Nem tudtok boltot ahannan játékos pólókat lehet rendelni vagy venni?
  • ffxi
    Ej-ha! Magyarul fog kijönni! Alul a szövegben az áll.
  • Doom 4
    Hmmm... Ba*ki... 16 évesen szörnyeket gyilkolászni XD
  • The Protector
    azért néz ki máshogy a dante a 3.ban mert még fiatal volt.ezen a youtubon is itatkoztak h mennyi idős az 1-3ig dante.és az biztos hogy az első részben még nem volt 18 éves
  • Doom 4
    Felvan rakva a drivere 2x is ujra raktam de nem látja pedig kéne akkor is ha nincs bedogva de it az SUB el van ferdülve lehet az a baj (vezeték nélküli) de az a furcsa tegnap semmi baja nem volt most felraktam Vista SP1 et és nem megy
  • Doom 4
    Ilyen nincs nem hiszem el. Nem látja a gép a Gamepadot. Bedugtam az USB-t és nem érzékeli. Megnyomok 1 gombot el kezd villogni a gamepad közepe hogy nincs jel.
  • Doom 4
    Igen igaz. Ja és Mit jeletn hogy Devil May Cry ? Nem vagyok angolos tehát nem tudom.
  • Cyberdevil
    Elvileg félig démonok.
  • Cyberdevil
    Na ez engem is érdekelne.
  • Doom 4
    Tehát ezt a Remaket meglehnetne a DMC 4 motorjával is csinálni.
  • Doom 4
    Én is végig tolnám mivel a 4 amivel elsőre játszok ezért megnézném de nekem valami nem tetszik. Ahogy elnéztem vidiket meg képeket nekem akárhogy nézem Dante a 4. részben néz ki a legjobban és nem csak az új graf miatt(bár az is erősen benne van). Amúgy meg ittvolt barátom és ő mondta amikor kipróbálta az elején amikor Nero feldobja Dantét a falra és beledobja a kardját, erre Dante lejön. Erre mondta haver hogy a fél istenek tudnak ilyet. Most akkor igazából Nero meg Dante Micsoda ???? (Azon kívül hogy Démon Vadász.)
  • RAZOR27
    Hm....Most lestem Nero-s Berial fight végén aszongya beriál koma, mikor kifekszik: "You are just like he was..." Előferdülhet, hogy Vergilre gondol?
  • RAZOR27
    wáháá most nézem, a háttérbe a berial feje meg a serpent-csaj :D:D
  • DarkSector
    Armageddon666 barátom!

A képeket összeszedem, csak azt mond meg, hogy így jó-e, vagy másra gondoltál?
    Ennél nagyobba nem tudom.
    Első háttér 3550x1080-ban
  • DarkSector
    háttérnek is faxa...

• DarkSector
    Élőben olyanok, mintha Nvidia Techdemo-ból szöktek volna....

• DarkSector
    Library brutál opció!
    Unatkoztam, azt láttam, hogy a létező összes karaktert meg lehet nézni 3D-ben egy kis leírással mellékelve!
  • DarkSector
    Melyikkel menne ez.
    Mert eddig nekem összesnél szar képet kaptam.
    menni ment, csak bugossak voltak.