3093
  • armageddon666
    nekem nem cserélte :D úgy kellett "behekkelni" az inibe XD
  • DarkSector
    Beállítás szempontjából hogy kezdjek neki?
    A joy gombjait nem is fogadja el, és awsd-t hiába állítom, ha én analoggal akarok játszani.
    Vagy csak én nem értem?
    Please HELP ME
  • DarkSector
    Jah analog karokat 1.3 pach is cseréli.
    de nekem felfelé megy le, lefelé húzva fel, és jobbra helyett balra, és balrahúzva megy dante jobbra...
  • RAZOR27
    arra is jó a progi.
  • armageddon666
    1-2 számot már láttam XD

DarkSectornál az a gond hogy az analog irányait cseréli fel, nem csak magát az analógkarokaT :S
  • DarkSector

Ha Devil Bringa egyszer nem megy, akkor utána sem fog.
    Más taktika kell!!!!

Lentebb írtam már, de tessék:
    Közel futsz hozzá kicsit, és minnyá fus tovább, mert minnya elkezd 1 kombót, mikor végén földbecsapott, ott visszafordulsz, és PIFF, ahhogy megütöd, és először kijönnek szikrák, akkor tér magához és védekezik, ekkor menj megint távol, és ugyanez megint.

Ha dob szigonyokat, akkor a démon kezeddel üsd fel a szigonyokat, és zöld orbokat kapol.

Majd végefelé rádküld kardokat, meg levegőben támad, itt is van egy pont, mikor földre csap, na akkor fordulsz te és PIFF-PAFF
  • dániel222
    Sziasztok.A She-Vipert lenyomtam de megint baj van:Credo.Sehogysem jön össze.Írjatok már nekem 1 pár tippet hogy kell legyőzni mer Devil Bringer után csak jó megcsapdos karddal megyek kivédi...nemtom mivan.Úgyhogy írjatok má lécci 1 pár tippet hogy győzzem le.
  • DarkSector
    Segítek!

elején pizzadobozon 1-es....
  • DarkSector
    nem...!!!!
    1-20-ig van...
    Mert ugye ennyi pálya van mindenkinél....
  • Cyberdevil
    Az fura, én össz vissz 3 számot vettem észre, volt 666 meg hasonló is.
  • DarkSector
    :P
  • RAZOR27
    Nekem ígyvan beállítva, mert az én gamepadom nyilait kameraállítónak nézte a dmc3 :D
  • DarkSector
    Huh már kapásból nem értem a progit. félek bezavarna...azért thx.
  • RAZOR27
    Ha kikapcsolod amikor azt nyomod akkor nem.
  • DarkSector
    THX nem zavar be 4.részbe?
  • RAZOR27
    Akkor ne jártassam már hiába a pofám xD használj Joytokey-t, fasza kis program, beállítod, hogy az anlóg kar melyik betű legyen a billentyűzeten és azt kiválasztod játékban. itten
  • DarkSector
    Aki még nem hallott erről.
    Egy érdekesség!

Mindig a pálya előtti videóban megtalálható a pálya száma egy jel formályában.
    Megtaláltátok őket?
  • DarkSector
    Jah 4 faxán ment.
  • RAZOR27
    Maga a windóz érzékeli az analógot?
  • DarkSector
    Na akkor hogy a rákba lehet karaktert rajta irányítaní, mert nekem keresztgombokkal menük jönnek be, az analog meg ellentétes.
  • armageddon666
    gamepaddal tolom :$ csak béna vagyok xD
  • DarkSector

Jah nem mindenkinek megy könnyen.
    meg irányítás ennyit számít.
    gamepaddal sokkal könnyebb lenne, meg nekem billentyű, meg gamepad is elég, hogy lehúzzon.

Gamepaddal sok béna lépést el lehetne kerülni.
  • armageddon666
    Vergil 3-t 15ször próbáltam normálon ... szal asszem fog biza kelleni a vital star XD
  • DarkSector
    vital star csak max 1-2 helyen.
    Ott is akkor csak, ha elsőre túl akarsz lenni, de max 2-3 próba, és tutira menni fog.
  • armageddon666
    van egy érzésem hogy tényleg könnyebb lesz mint a 4 XD csak kell VitalStar meg 1-2 gyorsabb bossnál fogok szopni :S
  • DarkSector
    Grat.
    Meg se állj DMD ig.
  • armageddon666
    és mostmár tudok menni Vergillel is :D
    Bloody Palace nemtom hogy müxik de azért az fura hogy
    Dantéval Levels: 333, Vergillel meg 433 O.o kb azonos idő alatt -.- holott Vergillel a vérmadaraknál kurvára megvagyok lőve... mert nincs mivel lőjek :\ Summoned blades meg nem az igazi -.-
  • armageddon666
    KURVAÉLEEEEEEETTTTTT

VÉGRE

SIKERÜLT!

ELKENTEM VERGIL SZÁJÁT!!!! :DDDD

kicsit tápoltam előtte... 2szer végigszaladtam Vergil1, Nevan, Vergil2 pályákon, és vettem 8 vital start amiből csak 3-t kellett felhasználnom hogy legyőzzem XD
  • DarkSector
    Jah ismerős.
    Genya egy ellenfél.
    Ha másképpen nem tudod elérni, hogy megüsd, akkor Holy Water, miután leszedted a burkolatot. És 2 kombo gyors, és megfogás.
  • DarkSector
    előre jobbra balra, utána dante-val előre hátra jobbra jobbra
  • DarkSector
    Naon egyszerű.
    Menj tovább ebből a liftből a következő liftbe és itt mielőtt kimennél, a kijárattal szemben kinyílik egy második ajtó. itt essél ki.
    Ha nem megy szólj és segítek.
  • brasilsoma
    Ja,és tudtok olyan oldalt,ahonnan le lehet tölteni a DMC első 3 részét?Nagyon megtetszett..
  • brasilsoma
    Sziasztok!

Utolsó kérdésem!Eljutottam végre a 20. misszióig a DMC 4ben.De nem bírok mit kezdeni a Holinessel...még úgyse nagyon sikerül,ahogy eddig csináltam (szétverni a pajzsát,őt leütni...).Szinte hozzá se tudok érni.Ki tudnátok segíteni pár ötlettel?Nagyon megköszönném!!

mogyi21: Bár én még nem vagyok annyira profi,de nem minden irányban jönnek ellenfelek.Ha jól emlékszem,egyszer előre,majd jobbra,majd balra kell fordulni,és akkor kiérsz a lost woodból.
  • mogyi21
    sziasztok tudnátok neken segiteni elakattam a 8-pályán a lost wold-nél ott nem tudok továbmeni mindig harcolni dob be ha tutok segitcsetek
  • Cyberdevil
    Ezthogyan tudom megszerezni, mert a karral nem érem el?
  • DarkSector
    Jah ezt szerdára igérték. Full 3D-t meg 1-2hónap múlva.
    Ott is iszonyat minőségben lesz prezentálva, és nagyokat igérnek multi téren is.
    De egy ilyen oldalazósnál már a multi megemlítése is szinte hihetetlen.
  • DarkSector
    Igen.
    Bionic Commando néven fut a full 3D és a remake, az valóban egy páratlan remake lesz.
    Ilyen technikával még régi oldalazós játékot még nem láttam eddig felújítva.
    És már mikor megláttam, tudtam, hogy megszerzem, még ha 10000ft is lesz...
  • RAZOR27
    Én hallottam, de aszittem "rendes" 3d-s játék lessz, vagy ez másik változat lenne?
  • DarkSector
    OFF
    Az egyik oldalamról:
    Ha valakit érdekelne szerdától (2008.08.13) igérik, hogy letölthető a netről (15$).
    Még egy ilyen megvalósítással még életemben nem találkoztam, de hogy még multi is van benne.LOL
    Én ezért tartottam különlegesnek.
    Tán már hallottatok róla.

Bionic Commando Rearmed
    ON
  • DarkSector
    Remélem minnél hamarabb lesz géped.
    Amúgy meg nekem is fura Nero, de ő is iszonyat jó, nem egy Dante, de a kezével durván harcol.
    Majd meg fog tetszeni.