3093
-
#2445 nekem nem cserélte :D úgy kellett "behekkelni" az inibe XD -
#2444 Beállítás szempontjából hogy kezdjek neki?
A joy gombjait nem is fogadja el, és awsd-t hiába állítom, ha én analoggal akarok játszani.
Vagy csak én nem értem?
Please HELP ME -
#2443 Jah analog karokat 1.3 pach is cseréli.
de nekem felfelé megy le, lefelé húzva fel, és jobbra helyett balra, és balrahúzva megy dante jobbra... -
#2442 arra is jó a progi. -
#2441 1-2 számot már láttam XD
DarkSectornál az a gond hogy az analog irányait cseréli fel, nem csak magát az analógkarokaT :S -
Ha Devil Bringa egyszer nem megy, akkor utána sem fog.
Más taktika kell!!!!
Lentebb írtam már, de tessék:
Közel futsz hozzá kicsit, és minnyá fus tovább, mert minnya elkezd 1 kombót, mikor végén földbecsapott, ott visszafordulsz, és PIFF, ahhogy megütöd, és először kijönnek szikrák, akkor tér magához és védekezik, ekkor menj megint távol, és ugyanez megint.
Ha dob szigonyokat, akkor a démon kezeddel üsd fel a szigonyokat, és zöld orbokat kapol.
Majd végefelé rádküld kardokat, meg levegőben támad, itt is van egy pont, mikor földre csap, na akkor fordulsz te és PIFF-PAFF -
dániel222 #2439 Sziasztok.A She-Vipert lenyomtam de megint baj van:Credo.Sehogysem jön össze.Írjatok már nekem 1 pár tippet hogy kell legyőzni mer Devil Bringer után csak jó megcsapdos karddal megyek kivédi...nemtom mivan.Úgyhogy írjatok má lécci 1 pár tippet hogy győzzem le. -
#2438 Segítek!
elején pizzadobozon 1-es.... -
#2437 nem...!!!!
1-20-ig van...
Mert ugye ennyi pálya van mindenkinél.... -
Cyberdevil #2436 Az fura, én össz vissz 3 számot vettem észre, volt 666 meg hasonló is. -
#2435 :P -
#2434 Nekem ígyvan beállítva, mert az én gamepadom nyilait kameraállítónak nézte a dmc3 :D
-
#2433 Huh már kapásból nem értem a progit. félek bezavarna...azért thx. -
#2432 Ha kikapcsolod amikor azt nyomod akkor nem. -
#2431 THX nem zavar be 4.részbe? -
#2430 Akkor ne jártassam már hiába a pofám xD használj Joytokey-t, fasza kis program, beállítod, hogy az anlóg kar melyik betű legyen a billentyűzeten és azt kiválasztod játékban. itten -
#2429 Aki még nem hallott erről.
Egy érdekesség!
Mindig a pálya előtti videóban megtalálható a pálya száma egy jel formályában.
Megtaláltátok őket? -
#2428 Jah 4 faxán ment. -
#2427 Maga a windóz érzékeli az analógot? -
#2426 Na akkor hogy a rákba lehet karaktert rajta irányítaní, mert nekem keresztgombokkal menük jönnek be, az analog meg ellentétes. -
#2425 gamepaddal tolom :$ csak béna vagyok xD -
Jah nem mindenkinek megy könnyen.
meg irányítás ennyit számít.
gamepaddal sokkal könnyebb lenne, meg nekem billentyű, meg gamepad is elég, hogy lehúzzon.
Gamepaddal sok béna lépést el lehetne kerülni. -
#2423 Vergil 3-t 15ször próbáltam normálon ... szal asszem fog biza kelleni a vital star XD -
#2422 vital star csak max 1-2 helyen.
Ott is akkor csak, ha elsőre túl akarsz lenni, de max 2-3 próba, és tutira menni fog. -
#2421 van egy érzésem hogy tényleg könnyebb lesz mint a 4 XD csak kell VitalStar meg 1-2 gyorsabb bossnál fogok szopni :S -
#2420 Grat.
Meg se állj DMD ig. -
#2419 és mostmár tudok menni Vergillel is :D
Bloody Palace nemtom hogy müxik de azért az fura hogy
Dantéval Levels: 333, Vergillel meg 433 O.o kb azonos idő alatt -.- holott Vergillel a vérmadaraknál kurvára megvagyok lőve... mert nincs mivel lőjek :\ Summoned blades meg nem az igazi -.- -
#2418 KURVAÉLEEEEEEETTTTTT
VÉGRE
SIKERÜLT!
ELKENTEM VERGIL SZÁJÁT!!!! :DDDD
kicsit tápoltam előtte... 2szer végigszaladtam Vergil1, Nevan, Vergil2 pályákon, és vettem 8 vital start amiből csak 3-t kellett felhasználnom hogy legyőzzem XD -
#2417 Jah ismerős.
Genya egy ellenfél.
Ha másképpen nem tudod elérni, hogy megüsd, akkor Holy Water, miután leszedted a burkolatot. És 2 kombo gyors, és megfogás. -
#2416 előre jobbra balra, utána dante-val előre hátra jobbra jobbra -
#2415 Naon egyszerű.
Menj tovább ebből a liftből a következő liftbe és itt mielőtt kimennél, a kijárattal szemben kinyílik egy második ajtó. itt essél ki.
Ha nem megy szólj és segítek. -
brasilsoma #2414 Ja,és tudtok olyan oldalt,ahonnan le lehet tölteni a DMC első 3 részét?Nagyon megtetszett.. -
brasilsoma #2413 Sziasztok!
Utolsó kérdésem!Eljutottam végre a 20. misszióig a DMC 4ben.De nem bírok mit kezdeni a Holinessel...még úgyse nagyon sikerül,ahogy eddig csináltam (szétverni a pajzsát,őt leütni...).Szinte hozzá se tudok érni.Ki tudnátok segíteni pár ötlettel?Nagyon megköszönném!!
mogyi21: Bár én még nem vagyok annyira profi,de nem minden irányban jönnek ellenfelek.Ha jól emlékszem,egyszer előre,majd jobbra,majd balra kell fordulni,és akkor kiérsz a lost woodból. -
mogyi21 #2412 sziasztok tudnátok neken segiteni elakattam a 8-pályán a lost wold-nél ott nem tudok továbmeni mindig harcolni dob be ha tutok segitcsetek -
Cyberdevil #2411 Ezthogyan tudom megszerezni, mert a karral nem érem el? -
#2410 Jah ezt szerdára igérték. Full 3D-t meg 1-2hónap múlva.
Ott is iszonyat minőségben lesz prezentálva, és nagyokat igérnek multi téren is.
De egy ilyen oldalazósnál már a multi megemlítése is szinte hihetetlen. -
#2409 Igen.
Bionic Commando néven fut a full 3D és a remake, az valóban egy páratlan remake lesz.
Ilyen technikával még régi oldalazós játékot még nem láttam eddig felújítva.
És már mikor megláttam, tudtam, hogy megszerzem, még ha 10000ft is lesz... -
#2408 Én hallottam, de aszittem "rendes" 3d-s játék lessz, vagy ez másik változat lenne? -
#2407 OFF
Az egyik oldalamról:
Ha valakit érdekelne szerdától (2008.08.13) igérik, hogy letölthető a netről (15$).
Még egy ilyen megvalósítással még életemben nem találkoztam, de hogy még multi is van benne.LOL
Én ezért tartottam különlegesnek.
Tán már hallottatok róla.
Bionic Commando Rearmed
ON -
#2406 Remélem minnél hamarabb lesz géped.
Amúgy meg nekem is fura Nero, de ő is iszonyat jó, nem egy Dante, de a kezével durván harcol.
Majd meg fog tetszeni.