3093
  • DarkSector
    Átalakulás, a Devil külső, mikor sebezhetetlen vagy egy ideig szinte, regenerálódik az életed, és erőssebb leszel.

DMD fokozat után kifogyhatatlan Démon külsőt kapsz.
  • DarkSector
    Human a könnyű fokozat. (-1/10) (nehézség a tizes skálán)
    Devil Hunter a következő, ami kb 3x nehezebb és utána jönnek a full nehéz szintek: (3/10)

Son of Sparda (5/10)
    Dante Must Die (9/10)
    Legendary Dark Knight (12/10)
    Heaven or Hell (2/10)
    Hell and Hell (7/10)
  • DarkSector
    Én megmontam...
  • armageddon666
    jééé nem is nehéz Hardon DMC3... tulajdonképp... ugyanolyan mint normálon O.o

easy viszont kibakönnyű xD
  • Cyberdevil
    Átalakus az az amikor megnyomod az N gombot(billentyűzeten). Ha ennyire nem megy sztem érdemesebb Humanban végigtolni mint végig szenvedni.
  • dániel222
    Nem toltam még végig Humanban és mi az hogy átalaku(l)sz???
  • Cyberdevil
    Humanban végigtoltad már?
  • DarkSector
    átalakusz, és adagold, megállás nélkül, nem kell taktikázni semmit.
  • armageddon666
    "Először a She-Viper utána Credo most meg Agnus."

ergo a She-Vipert is, és Credot is sikerült legyőznöd... szal nem látom hol a gondod :) Agnus is menni fog...
  • dániel222
    ÁÁÁ.Minnyá törlöm a gecibe.Minden pálya végén elakadok a bossnál.Először a She-Viper utána Credo most meg Agnus.Hogy a picsába kell legyőzni ezt a köcsögöt???Vagy ha máshogy nem megy majd küldhetne vki 1 mentést Devil hunter-n 10 küldivel.
  • DarkSector
    Háát kiakasztottam....meg ....
  • Klemice
    Devil May Cry 4
    (459 új üzenet)

történt valami említésre méltó dolog 2 hete?
  • DarkSector
    Jah ez DMC3, annak akinek nehéz lenne.
  • DarkSector
    Itt még elakadhattok.

Mikor a 16-os szinten kell 2 emblémát megszerezni, akkor a piros ajtónál össze kell ütni a 2 lógó szarságot, mig a kék ajtó mögött meg simán kis időn bellül kell szétütni 1-et.
    Na itt ugorjatok a tetejére, és nem kell sietni....
  • DarkSector
    Akkor tedd be a lemezt.
  • Dino16
    Nemhiszem mert még fel se telepitettem kéri a cd-t érted
  • DarkSector
    Jah de most gyorsan levertem Vergil 2-őt, azt hányás könnyű volt.

Vergil 2 üközet bossz

Simán kerülgetni kell, és kombó végén földberúgása után ütni...később átalakul, meg gömbözik a kardjával, ezeket kerüljétek, várjatok még átváltozik, és megint földberúgás után PIFF a homlokára.
  • DarkSector
    nemtuom talán krekk kell neki?
  • Dino16
    Pls vki help az mitól van h elkezdem telepiteni és az install végén kér vmi cd-t?
  • armageddon666
    :(( olyan hiányom van most... DMC3 után... több Vergilt akarok :K nem Nelo Angelot hanem rendes Vergilt -.- sztem jobb mint Dante ^^ kicsit sznob :D de jobban is hasonlít Spardara.
  • DarkSector
    Jah arra a barlangos részre én évek múlva is emlékeztem, az a legjobb táphely.
  • DarkSector
    Ugye.

Most győztem lovaskocsit, de tolókocsi lett belőle.
    Hozzám sem ért.

Kár leírnom, de kerülgetni kell csak, és lesz mikor mindig kiugrál a falból, na mikor megáll utána egyhelyben, akkor kell odamenni, és ekkor a lassításnál félreugrani egyet, és így repeat.....
  • armageddon666
    Így egyszeri végigvitel után én úgy látom hogy E&I+KA meg Rebellion és A&R elég...illetve a 2 kard közül valamelyik és mellé Nevan. Ha rááll az ember keze akkor tényleg nem nehéz... de ehhez nem sok próba hanem több győzelem kell... szal hiába próbálom 6szor megölni Nevant és nem megy... nem lesz egyre könnyebb... viszont egyszer sikerül, akkor onnantól egyre jobban megy. Legutóbb asszem meg sem karcolt már xD Még Hardba nem fogtam bele... lehet nem is fogok... Ha tápolni akarok akkor úgy megyek hogy:

Vergil elleni első harc;
    Nevan. Ott a secret mission illetve a barlangban újratermelődő szörnyek;
    Vergil elleni második harc. Sakkbábuk újratermelődnek.

Nevan a titkos küldi miatt van igazából, a 2 Vergil viszont azért mert kurvára epic :D

illetve most lehet ráállok az Arkham elleni harcra is :D most hogy sikerült másodszor is xD

Arkhamos misszió nemigen éri meg, de marha epic ez is XD
  • DarkSector
    A 10-es szinten főellenségnél 1 szabály van üsd-vágd.

11.szinten bohóc:
    Simán mint az első küzdelem, csak a fej mikor alámegy, akkor ugrabugra, és artemis.
  • DarkSector
    Jah Dante-val.
    Ő tud lőni.
  • Cyberdevil
    Danteval nincs megfogás, vagy lemaradtam volna vmiről? :D
  • DarkSector
    Ne aggódj lődd őket, és amikor kilőtted a csápokat, nem sárga és nem kapálódzik, akkor megfogás, és 1-2 kombó.
  • Cyberdevil
    Báááh, utálom azt a k*b*szott erdőt, televan a hülye virágfejű gyíkokkal meg azzal a földből kiemelkedő kék csilaggokkal.
  • DarkSector
  • dániel222
    Mik ezek a képek??
  • DarkSector
  • Cyberdevil
    :O, ezeket észre se vettem, lehet megint elő kéne venni a DMC 3-t. :P
  • DarkSector
    Íme az első 3 kép.

• DarkSector
    Akkor bocs...
    csinálok majd képeket.
  • DarkSector
    NA TESSÉK:

Denevércsajszi BOSSZ:
    Jelzem ezzel a módszerrel 2 vagy 3 egység ment le az életemből NORMAL-on!!!

Na támadások!
    Először el kell futni denevérek elől, majd mikor felemeli kezét, elugrani a villám elől. Majd mikor forog egyet, akkor ütni mint állat, egészen ütögéld el a denevéreket, majd az életét.
    másodsorban elkezdi ugyanezeket, de most még mindig egyik végéből teremnek előidéz villámokat, amik lézer formában közelítenek feléd, itt a jobbra és ballra való futással lazán kikerülhető, ekkor a lépcsőn forog, na ezután kell ütni.

harmadik lépésben!
    lekicsinyedik, és feléd megy, hogy életet szívjon, mindenképpen ugorj el, és fodulásból PIFF a denevér pofájába, ekkor már nme fog támadni, úgyhogy nyugiba csináljátok ezt adig míg meg nem döglik.

Asszittem beszarok, mikor láttam, hogy 3x ért hozzám, vagy 2x és ez alatt 2-3 egység ment le életemből....
  • Cyberdevil
    Az nem fog menni, már egy éve nem játszottam vele. :D
  • DarkSector
    csinálj képet mindegyikről gyüjtsd össze őket, és mutasd meg ha megvan mind.
    Ehhez csak visszalépkedel a missziókhoz a menüben, és videóknál PRINTSCREEN.
  • DarkSector
    awsd
  • Cyberdevil
    Jah, bocs. Én csak azt vettem észre amikor felkeni a falra a monsztát, amikor Lady ugra-bugrál, meg amikor a torony tetején villámlik.
  • RAZOR27
    a progi arra épül, hogy azt imitálja, hogy billentyűzetet használsz, de igazából a joyal mész.Neked a játékba mik vannak alapból a mozgásra beállítva (bill-en)? wasd vagy a nyilak?