3093
-
#2526 Jah és baró hogy van egy játékban főellenség, sőtt ennyi és ilyenek. Már csak azért mondom, mert ez pc-n azért valjuk be naon ritka, meg hogy bug mentes egy játék!!!!!!!!! -
#2525 Üdv a csapatban.
Reméljük többen kipróbálják majd, és rájönnek, hogy van élet a ...... -
#2524 Human az naaagggyoon könnyű ^^ javaslom majd még a Devil Huntert :D illetve azután megpróbálhatod Legendary Dark Knightot. ha nem unod meg akkor fullra kiviheted ^^
én most 3at tolom :D kurvajó az is ^^ mondjuk 1900-as szintnél elakadok mindig Bloody Palaceban :S ha egyáltalán eljutok oda -.- -
#2523 Már egy ideje megvan ez a játék, de csak most volt időm rá hogy felrakjam és kipróbáljam. Azt kell mondanom hogy nagyon király játék, pedig a sorozat régebbi játékaival nem játszottam. Igaz csak humanon játszom, de nagyon élvezem. Most végeztem egy ilyen tüzes szörnyel aki egy betonfalból jött ki. :)
Itt még nem volt benyomva a 8X-os élsimítás, mostmár azt is beraktam. -
#2522 Ha van valakinek gondja, és elakadt akkor szóljon.
Mentést nem fogok küldeni, de az illető elküldi mentését, akkor a problémát megoldva és elmentve visszaküldöm. -
#2521 Márjó...nemtudom mi volt a gond -
#2520 Na megnéztem a nevét az exceed-et, a charged shot-ot és még pár mást sem tudok használni. Valaki tudja az okát hogy miért? Eddig működött csak most a egy loading után már nemmegy. -
#2519 Akkor a gépeddel van gond. -
#2518 Miért van az hogy loading után néha nem működik a fegyvernek az a piros feltöltős cucca? Bocs nemtudom a nevét. -
damn3d #2517 Igen ez a bajom :( -
#2516 4-t nem is próbáltam billel. 3-ban azt tudom hogy csak a bill fő részét lehet beállítani :D betűk+számok illetve space, enter hasonlók. -
damn3d #2515 Nektek be lehet állítani a billentyüzetet normálisan mert nekem egy csomó gombot nem fogad el a numpadon semmit se page up/down se home /end. -
#2514 asszem 3-ban is van ^^ 3-ban lehet hogy be is nyomom :D 4-ben bossok ellen nemtok mit hogy turboval merjek menni :\ -
#2513 DMC4-ben van tudomásom szerint, és felgyorsul a játék tőle. -
#2512 köszi -
#2511 levagy szarva, szép szóval is.Gyártod a mocskos alregjeidet és ezzel töltöd az idődet heh? na mennyél kisfiam és nézz valami mesét... -
#2510 elmész innen a fenébe -
#2509 20%al felgyorsítja a játékot -
#2507 az amugy mit takar(?), dmc3-ban láttam, hogy van, de nemfoglalkoztam vele. -
#2506 Háát Dante sokkal gyorsabb. rakd be turbo mod-ot. -
#2505 Jah nekem DMD és Legendary volt ideig óráig ellenfél. -
#2504 nemis :c
DMC3 viszont másodszorra könnyű xD az a baj hogy asszem hard után még jön egy very hard és csak utána DMD :( de ennyiszer azért már uncsi :S
Bloody Palaceban 1900. szintig jutottam csak... de jó sok pontot ér :D
lassan 4-t is folytatni kéne XD de így 3 után Neroval mozdulni nem bírtam :K -
ricsimaster #2503 Sorry a dupla post-ért, de ez a son of sparda ez valami nevetségesen könnyű XD -
ricsimaster #2502 Devil Trigger(átalakulás [N]) -
#2501 DT? -
#2500 DT boss kombóknál lőni is lehet :) -
#2499 Jah és ha sikerül lebénítanod, és szédeleg, akkor hogy hatékony légy, ne a földön ragadd meg, hanem így:
menj közel, gyors változz át. ezután ugorj fel, fogd meg és vágd a földhöz, nyomkodva közbe a lövést, majd, megint közelfutva, most a földön megfogva elütheted, és nyomkodd megint a lövést közbe.
Ezt azért mondom, mert ha minnyárt elütöd, akkor mégegyszer nincs időd megfogni. -
#2498 Jah ha meg nem akarod, hogy ugráljon, akko egy erőssebb lövéstől megtorpan. -
#2497 Jesszusom. Nehéz, de azért nem ennyire.
Próbáld meg, hogy mindig csapkodd kicsit, messzemész, és odaugrik, ami elől ugorj el, és megint csapkodd kicsit.
Azért annyira ez nem vészes, max 1-2 életet használj el. -
Cyberdevil #2496 Berial az a Tűz démon, patákkal meg nagy karddal. Nekimentem, megölt 2x aztán hagytam a fenébe. -
#2495 Legendary-ban mi volt a gond, mert nevekre nem igazán figyeltem oda.
Hol van az a berial, és mi a nehéz benne hátha tudok segíteni.
Kellene, hogy hányadik szinten akadtál el, és hogy melyik helységben. -
Cyberdevil #2494 Én Devil Hunteren kezdtem, gondoltam mivel anno DMc3-t végigtoltam párszor vágom nagyjából mit kell csinálni, utána Human, majd legendary dark knightot feladtam a mBerialnál, Bloody Palace 26os szint. Nagyon kéne az az Unlimited D.T. :P -
#2493 Nekem mikor kipróbáltam nem tűnt akadálynak, hogy automatán kombózik. -
#2492 Igen odabasz, bár nekem Devil Hunter -> Legendary Dark Knight után a többi már gyerek játék volt. (Son of Sparda -> Dante Must Die -> Hell and Hell -> Human -> Heaven or Hell) <----->"Ilyen sorrendben csináltam őket meg.
Az első 2-nél ugye meg utána is mindig a választható legnehezebbet kezdtem el.
Na az első 2 szerintem elég edzés, még 1 kezdő Devil-esnek is, hogy elboldoguljon a többiben. -
#2491 én csak szoptam vele. ahogy elnéztem öcsém is. bossoknál semmiképp nem jó. nem azt cisnálja amit te akarsz :S -
Cyberdevil #2490 Uhh, akkor a Dante Must Die elég húzós, az unlimited devil triggerre hajtok, de még csak Son of Sparda 14es missionnáltartok. :S -
#2489 Automata az erősebbé tesz, és könnyebb, mert mindent meg tud csinálni az ember 1 mozdulattal. -
#2488 Összességében néztem, mind a 20 szintet átlagban. -
#2487 amúgy játsz autómatán xD ahogy elnézem kibaszott nagy nehezítés :D meg én is úgy tapasztaltam 4ben XD tök gáz mikor ugrás helyett gurulsz pl xD -
#2486 mintha több élet lenne... de Dante Must Die már nehezebb... ha csak azt vesszük hogy Vergil tolja a summoned bladest x.x
öcsémmel is elkezdettem a játékot. Easy nyomja... de nagyon szar :$ mondjuk muszáj billel mert valamiért fos miatt usb nemjó így gamepad sincs...