3093
  • DarkSector
    Jah és baró hogy van egy játékban főellenség, sőtt ennyi és ilyenek. Már csak azért mondom, mert ez pc-n azért valjuk be naon ritka, meg hogy bug mentes egy játék!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Üdv a csapatban.
    Reméljük többen kipróbálják majd, és rájönnek, hogy van élet a ......
  • armageddon666
    Human az naaagggyoon könnyű ^^ javaslom majd még a Devil Huntert :D illetve azután megpróbálhatod Legendary Dark Knightot. ha nem unod meg akkor fullra kiviheted ^^

én most 3at tolom :D kurvajó az is ^^ mondjuk 1900-as szintnél elakadok mindig Bloody Palaceban :S ha egyáltalán eljutok oda -.-
  • Cápafogxy
    Már egy ideje megvan ez a játék, de csak most volt időm rá hogy felrakjam és kipróbáljam. Azt kell mondanom hogy nagyon király játék, pedig a sorozat régebbi játékaival nem játszottam. Igaz csak humanon játszom, de nagyon élvezem. Most végeztem egy ilyen tüzes szörnyel aki egy betonfalból jött ki. :)

Itt még nem volt benyomva a 8X-os élsimítás, mostmár azt is beraktam.
  • DarkSector
    Ha van valakinek gondja, és elakadt akkor szóljon.
    Mentést nem fogok küldeni, de az illető elküldi mentését, akkor a problémát megoldva és elmentve visszaküldöm.
  • Randelz
    Márjó...nemtudom mi volt a gond
  • Randelz
    Na megnéztem a nevét az exceed-et, a charged shot-ot és még pár mást sem tudok használni. Valaki tudja az okát hogy miért? Eddig működött csak most a egy loading után már nemmegy.
  • DarkSector
    Akkor a gépeddel van gond.
  • Randelz
    Miért van az hogy loading után néha nem működik a fegyvernek az a piros feltöltős cucca? Bocs nemtudom a nevét.
  • damn3d
    Igen ez a bajom :(
  • armageddon666
    4-t nem is próbáltam billel. 3-ban azt tudom hogy csak a bill fő részét lehet beállítani :D betűk+számok illetve space, enter hasonlók.
  • damn3d
    Nektek be lehet állítani a billentyüzetet normálisan mert nekem egy csomó gombot nem fogad el a numpadon semmit se page up/down se home /end.
  • armageddon666
    asszem 3-ban is van ^^ 3-ban lehet hogy be is nyomom :D 4-ben bossok ellen nemtok mit hogy turboval merjek menni :\
  • DarkSector
    DMC4-ben van tudomásom szerint, és felgyorsul a játék tőle.
  • RAZOR27
    köszi
  • RAZOR27
    levagy szarva, szép szóval is.Gyártod a mocskos alregjeidet és ezzel töltöd az idődet heh? na mennyél kisfiam és nézz valami mesét...
  • Klemice
    elmész innen a fenébe
  • Klemice
    20%al felgyorsítja a játékot
  • RAZOR27
    az amugy mit takar(?), dmc3-ban láttam, hogy van, de nemfoglalkoztam vele.
  • DarkSector
    Háát Dante sokkal gyorsabb. rakd be turbo mod-ot.
  • DarkSector
    Jah nekem DMD és Legendary volt ideig óráig ellenfél.
  • armageddon666
    nemis :c

DMC3 viszont másodszorra könnyű xD az a baj hogy asszem hard után még jön egy very hard és csak utána DMD :( de ennyiszer azért már uncsi :S

Bloody Palaceban 1900. szintig jutottam csak... de jó sok pontot ér :D

lassan 4-t is folytatni kéne XD de így 3 után Neroval mozdulni nem bírtam :K
  • ricsimaster
    Sorry a dupla post-ért, de ez a son of sparda ez valami nevetségesen könnyű XD
  • ricsimaster
    Devil Trigger(átalakulás [N])
  • DarkSector
    DT?
  • Klemice
    DT boss kombóknál lőni is lehet :)
  • DarkSector
    Jah és ha sikerül lebénítanod, és szédeleg, akkor hogy hatékony légy, ne a földön ragadd meg, hanem így:
    menj közel, gyors változz át. ezután ugorj fel, fogd meg és vágd a földhöz, nyomkodva közbe a lövést, majd, megint közelfutva, most a földön megfogva elütheted, és nyomkodd megint a lövést közbe.

Ezt azért mondom, mert ha minnyárt elütöd, akkor mégegyszer nincs időd megfogni.
  • DarkSector
    Jah ha meg nem akarod, hogy ugráljon, akko egy erőssebb lövéstől megtorpan.
  • DarkSector
    Jesszusom. Nehéz, de azért nem ennyire.
    Próbáld meg, hogy mindig csapkodd kicsit, messzemész, és odaugrik, ami elől ugorj el, és megint csapkodd kicsit.
    Azért annyira ez nem vészes, max 1-2 életet használj el.
  • Cyberdevil
    Berial az a Tűz démon, patákkal meg nagy karddal. Nekimentem, megölt 2x aztán hagytam a fenébe.
  • DarkSector
    Legendary-ban mi volt a gond, mert nevekre nem igazán figyeltem oda.
    Hol van az a berial, és mi a nehéz benne hátha tudok segíteni.
    Kellene, hogy hányadik szinten akadtál el, és hogy melyik helységben.
  • Cyberdevil
    Én Devil Hunteren kezdtem, gondoltam mivel anno DMc3-t végigtoltam párszor vágom nagyjából mit kell csinálni, utána Human, majd legendary dark knightot feladtam a mBerialnál, Bloody Palace 26os szint. Nagyon kéne az az Unlimited D.T. :P
  • DarkSector
    Nekem mikor kipróbáltam nem tűnt akadálynak, hogy automatán kombózik.
  • DarkSector
    Igen odabasz, bár nekem Devil Hunter -> Legendary Dark Knight után a többi már gyerek játék volt. (Son of Sparda -> Dante Must Die -> Hell and Hell -> Human -> Heaven or Hell) <----->"Ilyen sorrendben csináltam őket meg.
    Az első 2-nél ugye meg utána is mindig a választható legnehezebbet kezdtem el.
    Na az első 2 szerintem elég edzés, még 1 kezdő Devil-esnek is, hogy elboldoguljon a többiben.
  • armageddon666
    én csak szoptam vele. ahogy elnéztem öcsém is. bossoknál semmiképp nem jó. nem azt cisnálja amit te akarsz :S
  • Cyberdevil
    Uhh, akkor a Dante Must Die elég húzós, az unlimited devil triggerre hajtok, de még csak Son of Sparda 14es missionnáltartok. :S
  • DarkSector
    Automata az erősebbé tesz, és könnyebb, mert mindent meg tud csinálni az ember 1 mozdulattal.
  • DarkSector
    Összességében néztem, mind a 20 szintet átlagban.
  • armageddon666
    amúgy játsz autómatán xD ahogy elnézem kibaszott nagy nehezítés :D meg én is úgy tapasztaltam 4ben XD tök gáz mikor ugrás helyett gurulsz pl xD
  • armageddon666
    mintha több élet lenne... de Dante Must Die már nehezebb... ha csak azt vesszük hogy Vergil tolja a summoned bladest x.x

öcsémmel is elkezdettem a játékot. Easy nyomja... de nagyon szar :$ mondjuk muszáj billel mert valamiért fos miatt usb nemjó így gamepad sincs...