91
2007 November 30 - Megjelenés!!!
-
#11 Már majdnem leírtam, hogy tökre úgy néz ki a kettő is, mint az egy, de aztán elolvastam a kommentet is :P -
#10 A Condemned volt már évek óta az egyetlen játék, aminél szószerint féltem. A reálisabb eseményeknél, itt ebben az elhagyatott épületben mégiscsak az az ember érzése, hogy ez megtörténhetne, ezért valósághűbb, mint ufókkal harcolni. Nekem nagyon tetszett a játék, sajnos kicsit tudtam vele játszani csak, de mindenképpen ha úgy lesz időm, akkor újra belevágok és végigviszem, mert úgy nincs értelme, ha heti 1-2 órát játszik az ember vele, mert úgy a hangulata elvész...
A Condemned: Criminal Origins-ből néhány kép:
-
#9 Lehet, hogy a megjelenés a konzolos verziót jelöli, de PC-re is megfog jelenni minden bizonnyal.... -
#8 képeket!! :) -
#7 Beszarsz-befosol. Szvsz a legparásabb FPS game. Ha van egy pisztolyod 3 lőszerrel, már örülsz...
:D -
#6 hááát ,inkább ilyen thriller hatása van.
De zsír:D -
#5 biztos brutálul fog kinézni. már az egyet is bírtam ez is jó lehet -
#4 Mindenki hibázik. De mivel PCre is megjelent, ez nem gond. Téged talán zavar? Amúgy sosem értem azokat, akik meglátnak egy új topikot és kapásból belekötnek minen apró hibájába. -
#3 Hát én az elsőt sem próbáltam ki, szerintem ezt se fogom. Nem szeretem az ilyen horror FPSeket (bár megvan a Doom 3, a Quake 4 és a F.E.A.R is). Neked gondolom megvan a játék. Mennyire horror? Azaz ilyesztő. Mert a horrorral nincs semmi bajom, cask ne legyen ilyesztegetős, mint a Doom 3. -
FLeK0 #2 majdnem sikerült eltalálni a konzolos fórumot! -
#1 Reménykeltő dologra lehet figyelmes minden fanatikus játékrajongó több internetes áruház honlapján. Az online előrendelési lehetőségek között ugyanis feltűnt a sokat mondó Condemned 2 is, méghozzá november 30-i dátummal.
A SEGA jelen pillanatban nem fűzött kommentárt a dologhoz, így sajnos azt sem tudjuk, hogy a számtalan klasszikus FPS-t készítő Monolith (F.E.A.R., Blood 1-2, Alien vs Predator 2) fejleszti-e a folytatást. Az biztos, hogy a cég jelenleg a F.E.A.R. folytatásán ügyködik.
A Condemned komoly sikert aratott mind a PC-s mind pedig az X360-as körökben. A brutális FPS hangulatilag leginkább a Hetedikhez> állt a legközelebb, ráadásul szokatlan mód a lőfegyverek helyett a helyszínen talált, közelharcra alkalmas eszközök használatát "erőltették" a játékban.