91
2007 November 30 - Megjelenés!!!
  • Istencsászár
    Mond annak aki ide nyitott topikot neki:)
  • Skynet
    A gond az,hogy ez egy pc fórum,és ez a game egyenlőre úgytünik nem jön pc-re tudtommal..:)
  • priluki
    Nagyon ott van a játék ajánlom mindenkinek,nekem az elsö rész is nagyon tetszett de ez mégjobb!!! :)
  • Istencsászár
    Előrendelve, ma érekezik meg a boltokba, hétfőn megyek érte:)
  • szala
    Sziasztok
    Nincs sajnos boxom, így a játék sincs meg, viszont volna olyan kérésem azokhoz, akiknek megvan és játszanak vele, hogy a credit list ben nézzék már meg legyenek olyan jók, hogy magyar van e a fejlesztők között.
    Köszönöm
    Üdv:szala
  • Gabe18
    Bár a 360-as topikba már beirtam de akkor ide is ha van érdeklődés...

Én is most kezdtem el este.
    Tényleg jó kis játéknak tünik,teljessen hű maradt az első részhez,csak hozzátettek jó pár dolgot.A kombók szinesitik a játék,de egyúttal ettől kicsit nehezebb is lett.Az meg főleg szivatás hogy az ütés blokkoláshoz két gombot kell nyomni egyszerre (az elsőben nem emlékszem hogy volt,meg azt eleve pc-n játszottam).A pszichopaták,drogosok,őrültek meg ki tudja még miféle szerzetek meg már medium fokozaton is igen agresszivak űtnek vágnak,hozzánk vagdossák a csőveket,tv-ket,ami az útjukba kerül.
    Ha valami lőfegyver akad a kézbe annak minden tölténye aranyat ér.
    Mondjuk az biztos hogy aki a sőtétben játszódó játékokat nem szereti az gyorsan felejtse el,mert ez szerintem ebben a kategóriában világelső.Viszont mindenki másnak ajánlható (megfelelő életkor mellett),mert igy 2-3 óra után minőségi darabnak tűnik.

A nyomozás része is kicsit aprolékosabb lett,a hangulat maradt milyen volt,a grafika szerintem nagyon szép még a nagy sötétség ellenére is.
  • Tinman #45
    Tessék mielőbb letesztelni, véleményezni, mert emiatt már tényleg megéri MS vackot venni. /Condemned 2, Dead Rising, Mass Effect, Lost O. és nyárra már el is adtam :-D/
  • Istencsászár
    Énis ha találnák egy boltot, bár 17ért nem, 14900 a standart, de 13900ért is van egyik boltba ami az elsődleges célpont:)
  • Tinman #43
    Megvenném, most azonnal 17k-ért

Veszek egy Boxot, ha azt mondják, östenkirály lett a game!
  • Tinman #42
    Kint van, saját képeket plllleeeeaaaseeee :-)
  • Istencsászár
    Hát a Gears Of War alapjában lemossa az összes pécés unrealos dolgot csak h egyet említsek...

"2006 novemberi megjelenési dátumtól december 31-ig bezárólag 1.800.000 eladott darabszámmal és 110.000.000 dolláros bevétellel sikerült elérnie a hatodik helyet és ezáltal a 2006-ban legjobban fogyó kizárólagos Xbox 360 játéká avanzsálódnia."

kár erről vitázni, a pécé nem h fejlődne h utolérje a konzolokat, egyre jobban lemarad, s a fejlesztők és a legnagyobb kiadók már nem tekinik azt mérvadó platformnak, és a legujabb fejlesztésüket vagy csak konzolra vagy elsősorban konzolra adják ki... és mivel minőségi eltérés nem igen van a kettő közt értelmetlen pécén játszani... ott az Assassians Creed, neked a pécéd mennyivel drágább mint a konzolom amin 2 hónapja toltam végig ugyan olyan minőségben, pécére meg még kise jött...
  • grebber
    Hm most erre az Unreales szánalomra mit mondjak?Úgy beszél itt róla a csóka mint ha valami világmegváltó engine lenne.
    Most szintén nemkezdem el sorolni a szarjaikat amiket csináltak belőle.Van pár szép is és gondolom lesz is de nem fogom felkötni magam ha a "4-es" nem lesz pc-re.

Elenyésző a szám de ha a cégek ezek ellenére azt mondják sikeres volt pc-n is akkor miről beszélünk?
  • Istencsászár
    Elenyésző a szám... a sikerek meg 1 millás átlépés? amikor konzolon több milláról van szó... és nem fél evente jön ki olyan cím...

amugy:

"Unreal Engine 4 Targeting Consoles, Not PCs.

Yeah, the Unreal Engine was once synonymous with cutting-edge PC graphics tech. Once. But in the future? With Unreal Engine 4.0? Well, it's going to be geared towards consoles, not the PC."

S az interjut azzal zárták h mit érez a pécével kapcsolatban?

A fejlesztő: a pécé mindenre tökéletes, de játékokra nem...

evvan... s igaza van
  • grebber
    Jó gameket kell csinálni és akkor nem lesz warezra ugatás.
    Most nemkezem el sorolni a pc-n sikeres gameket.
  • Istencsászár
    Nemlesz Pécére... majd talán egyszer ha a konzolos eladásokból megszedték megukat a fejlesztők... amugy jönne pécére csak egy oka van => mérhetetlen warez.
  • Alwares
    Hát igen eddig én se találtam semmi utalást a PC-és verzióra...
  • zakariás
    Megjelenik Pc-re is, vagy kizárólag Xbox360, és Ps3?
    Gamespot oldalán csak ez a 2 platform található. Csak ez miatt kérdezem, hogy tud valaki ennél többet valahonnan.
  • Istencsászár
    Nagy napra virradunk 1 hét mulva pénteken:), reggel 8kor boltnyitáskor fogok ezért a drágaságért sorbaállni:) ( márha lesz sor:D )

Hangulatos reklámfilm
  • Prince23
    DD
    De legalább egy kis infó:D csak azonos lesz a pc-vel...
  • grebber
    Mit végre? Azthittem pc-s bejelentés de nem :(
  • Prince23
    Végre
  • AntiHero
    9 perc kábulat:)
  • AntiHero
    Pre-Beta Video
  • Seth
    Hmm, megnéztem Condemned 2 trailerjét és meglepetésemre ismét Ethan Thomas lesz a főszereplő, de teljesen felismerhetetlen, mintha más karakter lenne(más a szinkronja is), mint vmi kigyúrt katona vagy nemtom, de nem az a mackós alak aki az első részben volt
    Mindenesetre nagyon várom a pc változatot, remélhetőleg lesz előbb utóbb:D
  • marco85
    nincsenek zombik, csak egy kicsit mutálódott emberek, vagy vmi ilyesmi....általában csövesek, szakadt arcok, és egyéb ellenfelek vannak......egyébként nagyo állat game, és a befejezése is nagyon kira lett:)
  • Harly18
    Nem játszottam végig, de ettől függetlenül egy nagyon jó játék. Nem hiszem, hogy feltétele lenne a topicnyitásnak az, hogy végigvigyem :) Ettől még baromira várom a 2. részt, s azt is, hogy minél hamarabb nekilássak az első résznek újból...
  • rekettyes
    Az érdekes, hogy nem játszottad végig az 1 -et és te indítottad a fórumot a kettőnek=)
  • Harly18
    Én nem játszott végig, zombiféleségekre gondoltam, tehát nem normál ember ellenfelekre, mert úgy rémlik, hogy valami természetfeletti dolgok is lesznek benne, de pontosan nem tudom, majd aki végigjátszotta az segithet, hogy mik is vannak benne, vagy majd tapasztaljuk, ha elkedjük újra. De biztos nem egy zombihentelő játék....
  • rekettyes
    zombik?! az elég szar ha megint ilyen természetfeletti faszság, én is csak az elejéig jutottam el aztán beleuntam, de majd egyszer végigjátszom. A FEAR azért jobban tetszett. Ehhez tényleg kéne magyar nyelv.
  • Harly18
    Az egy kütyü. amivel a bizonyitékokat lehet elemezni. Ez nem csak a gyilkolászásról szól, hanem a nyomok felkutatása és elemzése is a dolgunk...
  • Harly18
    Ebben az elhagyatott épületben ilyen csöves féleségek ellen kell harcolni, persze a későbbiekben derül ki, hogy természetfeletti lények is vannak benne, zombiféleségek. Bár én nem jutottam el odáig, lehet rosszul tudom, max kijavit valaki.
  • Checkerboy
    Mobil telefonnal hogyan harcolsz? :D Egyébként szép.
  • KILLER2
    De itt igazából mik ellen is harcol az ember?
  • Evin
    Én tegnap beszéltem az illetővel. Akkor még ment, nem hiszem, hogy azóta, megváltozott volna a helyzet.
    Lehet, hogy másvalakire gondolsz.
  • bcrics
    akkor egyhamar nem fogsz hozzá kezdeni, ugyanis úgytudom bedöglött a projekt aki a fordítást csinálta!
  • Harly18
    Egyszer biztos :)
  • Evin
    Készül, csak abban kell reménykedni, hogy kész is lesz.
  • Harly18
    Remélem én is, hogy készül hozzá magyarosítás, bár nem oylyan bonyolult megérteni, de azért magyarul mégiscsak jobb....
  • Evin
    Jó játék. Nekem még nem volt időm végigjátszani, és azt hiszem addig nem is kezdem újra, míg kész nincs hozzá a magyar nyelv.

Remélem a 2-ben is sok új kreatív dolog lesz.
  • Noninnyó
    Szerintem is nagyon hangulatos és parás a játék. Nyomasztó. Épp ez benne a szép. Várjuk a folytatást.