Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap próbáltam ki a játékot és nagyon megtetszett! karrier módban ti is csak néhány tournamentet tudtok játszani? egy csomónál kiírja, hogy még nem elég magas a rank-om. tudjátok mit jelent az a szám meg egy nyíl a szám alatt, az ilyen tournamentek logói alatt???
Köszi,
Üdv,
lobig
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Forza.
Grafikailag nekem jobban tetszik.
Kar, h 1controller+bill nem megy 😞 Nem ertem miert...
Vk irta, h parosban recseg a hang. Sajna en is talalkoztam ezzel, s nem csak noi parosban... Viszont mellette kicsit szaggat is. Mi lehet a gyenge hozza? amd3000,1GB,XT9600-al. Egyes viszont tokeletesen fut.
Masik eleg sokat probalgattam az uteseket, es akovetkezoket vettem eszre:
mindegyik utest tudod iranyitani, ugy h az utoskor nyomod a megfelelo iranyt is (ill. ha pont feled jon a labda, es elobb megnyomod az utest, akkor utanna mar nem nagyon fog futni, hanem az iranyokkal az utes iranyat allitod).
Tehat ha balra a halo ele szeretned utni, akkor a bal+le+nyeses kell, bar ez sztem fugg attol is, h milyen a kapott labda. Ugy vettem eszre, h az eros labdat altalaban nem tudod szepen a halo ele berakni, mig a magasabbat, v gyengebbet igen.
Ha kajakra a jobb sarokba, akkor jobb+fel+eros utes kell.
Es persze fontos, h megfelelo helyen legyel, mert amit alig er el, vagy hasra veti magat, vagy epp, h bele tud erni, de joval iveltebb lesz a labda, es gyakorlatilag azonos dolgot csinal a eros es a nyeses utesre is.
Amit irt vk:
Y erõs=sztem tenyeres, fonak
X lassabb gyengébb ütés=nyeses
C atemeles
Amit viszont soha nem tudtam meg elerni, h teljesen hatra emelje at a lasztit, valahogy mindig kozep fele megy, es ugy lecsapja, ahogy kell...
Ja és nekem még van egy olyan gondom hogy ha megváltoztatom a billentyûzet kiosztást következõ indításkor vissza vált eredetire. Erre nincs valakinek ötlete?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
feltettem a 7.2 catalystot, de nem segitett rajta
(hány év van benne?)
néha meg az Y ütés alig piccinti át a lapdát (pedig hálotol röptézek!) és a gép eléri 😞
Forza.
X lassabb gyengébb ütés,egyszerû adogatás,meg talán még a hálóhoz közel lehet ezzel ütni
C átütheted az ellen felett ha közel jön,ergo az ellen möge ívelten magasan
Karrier:azok a mini feladatok arra jók,hogy fejlõdjenek a karaktered képességei.Nyomsz egy F2-t,akkor bejön a naptár,ott mutatja mikor milyen versenyek lesznek,vannak és amelyiknél megfelel a karaktered helyezése a ranglistához képest,azokon tudsz indulni.Ezeken ha nyersz,akkor elõrelépsz a ranglistán és nevesebb versenyeken indulhatsz.
Röviden ennyi,nem vok nagy szakértõ (még)😊 remélem azért érthetõ volt és segít vmenyit
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A change tactics gombot hogy kell használni? Beállítottam a gamepadomon de nem reagál.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nagyon jo a játék, de kéne egy kis segítség mi a különbség a 3 ütés variácio közül??
És hogy tudok indulni karrier módban??mert amit én annak hittem az valami bowlingos meg nem tom milyen valami!!
Magyarosítás nincs még a játékhoz???
Segítsetek lécci, mert este ha hazamentem a melóbol szeretnék jáccani!!
Hard és 6 game tök jó!!!
Top Spin 2 nagyon rossz ez 1000 jobb.
és hosszú a carier mód???
Forza.
kiprobáltam az eredeti exe-t + mini image és azzal is kidobál a játék 😞 sega sux továbbra is 😞 tournamentben 2-3 kör után desktop 😞
Forza.
Valaki nem tudna nekem küldeni e-mailbe egy olyan mentést amiben az összes stadion ki van váltva
e-mail címem: [email protected]
Ha tudtok akkor írjatok, de a fórumba is válaszoljatok elõtte.
köszi!!!!!!!!!!!!!
De a 100-as vagy 56-os tornákon nem.Minél jobb tornákon indulsz(vagyis minél kisebb szám szerepel feltételként a tornán)annál jobban fogsz elõre lépkedni a ranglistán.Pl ha elérted mondjuk a 100 alatti rangot,akkor nem feltétlenül érdemes 300 as versenyeken indulni,mert akkor egy-egy megnyert torna után nem fogsz elõre lépni sokat.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Én 109-edik vagyok pedig mióta oda léptem már 5 tornát nyeretem.
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, mert a játék egy idõ után hibaüzenetet küld és kilép...?
1 kérdésem lenne: gyakorlás módban játszok és nem tudom hogy hogyan kell kiválasztani a játékosoknak egy másik ruhát. Mert a World Tourban mindig más ruhába vannak a játékosok.
Tehet azt szeretném megtudni hogy hogy lehet más ruhát választani???
Ekõre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont nem lehet átállítani, mert a player 1 = bill.
player 2 = gamepad.
Akárhogy csinálom, nem engedi átállítani, valami 5let ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Szal h. elso legyek meg csapassak 96 meccset yayyy 😞
Amugy tetszik a jatek meg minden csak mar kb 2 ev eltelt, es meg ahogy latom kell vagy 5 h. elso legyek, szal hosszura nyujtottak a karrier modot.
(mondjuk meg igy is rovidebb mint a fifa 15 evados menedzsermodja)
én 190akárhanyadik vagyok,de már joideje nyomom
Mert nekem elég lassan megy fel az emberem a ranglistán 300- ról kezdtem és most tart 168 nál kb! Pedig nyerem sorba a bajnokságokat, 1-2 kivételével!