535
-
csgj #215 sztem ameddig akarod, nekem legalábbis nem zárult le, de én mondjuk állandóan mentem a versenyekre... szinte egyet sem hagytam ki, csak akkor amikor pihennem kellett :D -
#214 A World Tour-t meddig lehet nyomni? Van valami határ, hogy bizonyos év elteltével befelyeződik és ahanyadik vagy éppen annyi maradsz? Vagy addig lehet nyomni amíg akarod, amíg első nem leszel? -
csgj #213 Na, első lettem, bejött a credits, én vok a champion! Jeee... más néven kijátszottam a Carrier módot. De elvileg van még meccs amin játszhatok... Nagyon jó game, bejött, pedig nem sok sportjátékkal játszottam eddig -
csgj #212 jaja, oda én is elmentem, még 9-es rankon :D Egy nyamvadt pontom azért lett xD -
#211 én most éppen 2. vagyok a ranglistán, de az évete megrendezett versenyen, ami egy hajónzajlik, mindig nullára vernek... -
csgj #210 Áá, 4-es Rank, már nem sok van vissza :) -
#209 Pár hete már leirták... -
Bindzso #208 Nekem nagyon lassú a meccs, mitől lehet(kártyám:NVIDIA GEFORCE 6200)?
Egyébként tudja valaki mikor jelenik meg itthon XBOX360-ra? -
Bindzso #207 Nekem nagyon lassú a meccs, mitől lehet(kártyám:NVIDIA GEFORCE 6200)?
Egyébként tudja valaki mikor jelenik meg itthon XBOX360-ra? -
#206 de azért köszönjük:)) -
#205 már visszább volt:) -
#204 Na szevasztok. Végignéztem legalább 20 angol és német fórumot de sehol nem találtam megoldást arra amire (szerényen jelzem) rájöttem :).
Megoldás a Billenytűzet/Gamepad-kombinációs 2 fős játékra.
Vegyél gamepadod mellé vagy kérj kölcsön egy olcsó, akár ócska de működő gamepadot. Így látni fogja a Virtua Tennis 3 legalább az egyiket, plusz a billenytűzetet is.
Abból jöttem rá a megoldásra, hogy be volt dugva a logitech kormányom és a jobbik gamepadom egyszerre, és igy kedvenc teniszjátékom felajánlotta a lehetőséget, hogy billenytűzet mellett játszhatok kormánnyal is:)))
Sok sikert! -
werpelethy #203 Megnéztem a memória használatát,456mb csúcsértéket-t ír a feladatkezelő,szal a videókari a hunyó...egy sima 6600-s nem ártana neki,egy 7600gs-sel meg fullon menne.
-
#202 Mostmár gyors a game csak nem tok Court game-be nyomni:D -
#201 csŐSZTÖK! jÓ A game csak nekem kurva lassú!
és miért nem tudok court game-be játszani? -
#200 azt tudom, de irtam hogy neten szeretném. -
Axl Rose #199 Lehet multizni, egy gép előtt.
Az egyik billel, a másik gamepaddal lehet. -
#198 Srácok: valmi multi patchet nem adnak ki? hogy lehessen multizni? (DIP) -
Light #197 Köszi a patch elérését, most már jónak tűnik: nem lép ki.. -
#196 És megint bejött. Amint beírom a problémát a fórumra, azonnal megoldódik. Azért kösz. :P -
#195 Most modnom, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. :P
Volt, hogy miliméterekre volt a saroktól és mégis failed lett. -
#194 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_virtua_tennis_3.shtml -
#193 egy picit vagy balra húzod vagy jobbra az irány és akkor a sarokra szervál, be köll gyakorolni. :) -
#192 Hát az egy dolog, de van egy pár sarok és akárhová lövöm, mindig failed. :P -
csgj #191 a sarokba szerválsz... gondolom :) -
#190 Hmm, ezt a "Serv into the corner" feladatot hogyan is kellene? Csak mert a töltő képernyő szövege nem valami sok segítség. -
zsotesz #189 ugyanúgy kilép -
montressor #188 sziasztok, az a kerdesem, h ez a patch mar crackelt v. csak eredeti jatekra rakhato?
koszi -
#187 nekem is müxik a patch, köszi! -
#186 #140 -
zsotesz #185 Na, a kilépdelés folytatódik, most Microsoft Visual C++ Runtime error-ral dobott ki. -
zsotesz #184 Kérdésem tárgytalan, a patch megoldotta. -
zsotesz #183 A gamepad-dal miért nem lehet mozogni a világtérképen? -
#182 Valamelyik F gombbal változtat kamerát, talán az F1, de nembiztos. Amúgy akinek gyengébb gépe van mintmondjuk nekem, az mit tud tenni azon kívül, hogy mindent minimumra vesz? Sajnos nálam még így is csigalassú, pedig gondolom ennek pörögnie kéne rendes gépen. Amúgy 2GHz a procim, 512 Ram-om van és egy elég tré 128Mb-os GeForce FX 5200-asom. gondolom elsősorban a vidikari hibádzik? -
#181 Nekem sem lép ki azóta,működik rendesen. -
csgj #180 jó a patch, nincs kilépegetés, nincs hibaüzenet :) mindenki szedje le, akinek problémája volt vele! Egy érdekessége van...nem lehet a kamerát változtatni, pedig az alapban volt közelebbi nézet is. De nekem mindegy, azt a nézetet nem használtam, mert nem olyan áttekinthető.... -
csgj #179 na végre :D -
#178 tessék -
Light #177 Állítólag már van patch hozzá, a Gamecopyworld-on van róla szó:
* Install the game - Full Installation.
* Apply the official Virtua Tennis 3 v1.01 Patch.
* Replace the original VT3.EXE file with the one from the File Archive.
* Play the Game!
Kerestem net-en a fájlt, de nem találtam. Nektek megvan?:) -
Light #176 Köszi a helpet, megvan.