Virtua Tennis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
Sziasztok!

tegnap próbáltam ki a játékot és nagyon megtetszett! karrier módban ti is csak néhány tournamentet tudtok játszani? egy csomónál kiírja, hogy még nem elég magas a rank-om. tudjátok mit jelent az a szám meg egy nyíl a szám alatt, az ilyen tournamentek logói alatt???

Köszi,
Üdv,
lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

arty
ATI kártyások: AA ugye ki van kapcsolva? mivel attól lépked ki ... de ezt már leirtam, csak olvasni kéne 😊

Forza.

En pl. a top spin2 ben hulyet kaptam az iranyitastol, igaz akkor nem volt kontrollerem, szal elbol toroltem...
Grafikailag nekem jobban tetszik.

Kar, h 1controller+bill nem megy 😞 Nem ertem miert...

Vk irta, h parosban recseg a hang. Sajna en is talalkoztam ezzel, s nem csak noi parosban... Viszont mellette kicsit szaggat is. Mi lehet a gyenge hozza? amd3000,1GB,XT9600-al. Egyes viszont tokeletesen fut.

Masik eleg sokat probalgattam az uteseket, es akovetkezoket vettem eszre:
mindegyik utest tudod iranyitani, ugy h az utoskor nyomod a megfelelo iranyt is (ill. ha pont feled jon a labda, es elobb megnyomod az utest, akkor utanna mar nem nagyon fog futni, hanem az iranyokkal az utes iranyat allitod).
Tehat ha balra a halo ele szeretned utni, akkor a bal+le+nyeses kell, bar ez sztem fugg attol is, h milyen a kapott labda. Ugy vettem eszre, h az eros labdat altalaban nem tudod szepen a halo ele berakni, mig a magasabbat, v gyengebbet igen.
Ha kajakra a jobb sarokba, akkor jobb+fel+eros utes kell.
Es persze fontos, h megfelelo helyen legyel, mert amit alig er el, vagy hasra veti magat, vagy epp, h bele tud erni, de joval iveltebb lesz a labda, es gyakorlatilag azonos dolgot csinal a eros es a nyeses utesre is.

Amit irt vk:
Y erõs=sztem tenyeres, fonak
X lassabb gyengébb ütés=nyeses
C atemeles

Amit viszont soha nem tudtam meg elerni, h teljesen hatra emelje at a lasztit, valahogy mindig kozep fele megy, es ugy lecsapja, ahogy kell...

[HUN]FaTaL
nálam is megcsinálta ezt egyszer, aztán úgymaradt szal szerintem semmi gond

http://goo.gl/gd6Zi5

AtiRadish
Miutan atallitottam es ujra beleleptem nekem is visszaallitotta , de ezt csak egyszer jaccotta meg nalam. Szal allitsd at ujra es kov. belepesnel remelhetoleg minden marad a regiben.

Nálam semmi gond nincs max grafikával 😊 Csak kár, hogy onlinet nem raktak bele 😞 amúgy tökjó a tenisz akadémia meg a többi fejlesztõ program is benne. lehet a fokozat miatt, de eddig bárkit simán vertem a versenyeken :S fõleg mikor párosba kellett játszani world tour közben és williamset választottam, elintézett mindent😄 na ha tudtok valamit onlinerol hogy kell, lehet e írjátok meg lécci! Köszi

vgabesz93
Sajna nálam is kilépdel az ati kártyámmal. Vajon ez eredeti játéknál is így van? Mert ha igen akkor a sega-nak illene javítani a hibát és kiadni valami javító patch-t
Ja és nekem még van egy olyan gondom hogy ha megváltoztatom a billentyûzet kiosztást következõ indításkor vissza vált eredetire. Erre nincs valakinek ötlete?

Seraf
cs nekem most high graffal siman megy es nem lepked ki nekem 6600GT-m van viszont nemtom tolni multiba sehogy nem tom beallitani h ott legyen a player 2 is beallitasokba lehet ezzel kezdeni vmit vagy csak szimplan nem tamogatja gamepadom?xD

Lehet benne valami, nekem x1950pro van, és sajna kilépdel.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sajnos a cloneos verzio sem jo

Nekem is tökéletesen mûködik!! (Gf7900Gs)
báttyó02
szvsz is csak ati-val van a gond,nekem meg havernak is tökéletesen megy,sose fagyott még ki (7600gs)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

AtiRadish
Es a clone cd-s verzioval nem lenne jobb?? mert lehet a törés okozza a hibat, akkor inkabb leszedem azt a verziot es eldugom yasuval. Nekem is nagyon sokszor kifagy sajnos, 80% ba a tournament megnyerese utan szal neha felhuz rendesen.

nforce forumon azt okoskodtak ki hogy csak az ati kartyaval rendelkezoknek fagy ki a jatek exe hibaval, nvidiaval nincs gond
feltettem a 7.2 catalystot, de nem segitett rajta

Rage47
shift-el nem üt nagyobbat? mintha úgy vettem volna észre...
báttyó02
X az a nyesett ütés,azt általában csak a játék lassítására lehet használni,másra nem...ha X+bal-jobb irány+vissza gombot nyomjátok akkor meg rövidít,a hálóhoz üti,de általában mindig beérik:S kb az átemeléssel is ugyanez van

a ranglistán a 196 vok már a 2 évemben tök jó
(hány év van benne?)

arty
én az X és Y között alig vettem észre vmit 😞 picit tul árkádosra vették a figurát, tulságosan "sikerül" minden ütés 😊

néha meg az Y ütés alig piccinti át a lapdát (pedig hálotol röptézek!) és a gép eléri 😞

Forza.

Köszi szépen!!!Érthetõ!!
Waczkor
Y ütés:erõs hosszú ütés,sarkoba pl vonal mellé
X lassabb gyengébb ütés,egyszerû adogatás,meg talán még a hálóhoz közel lehet ezzel ütni
C átütheted az ellen felett ha közel jön,ergo az ellen möge ívelten magasan

Karrier:azok a mini feladatok arra jók,hogy fejlõdjenek a karaktered képességei.Nyomsz egy F2-t,akkor bejön a naptár,ott mutatja mikor milyen versenyek lesznek,vannak és amelyiknél megfelel a karaktered helyezése a ranglistához képest,azokon tudsz indulni.Ezeken ha nyersz,akkor elõrelépsz a ranglistán és nevesebb versenyeken indulhatsz.
Röviden ennyi,nem vok nagy szakértõ (még)😊 remélem azért érthetõ volt és segít vmenyit

XBOX Live Gamertag:Waczkor

hali
A change tactics gombot hogy kell használni? Beállítottam a gamepadomon de nem reagál.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hello!!

Nagyon jo a játék, de kéne egy kis segítség mi a különbség a 3 ütés variácio közül??
És hogy tudok indulni karrier módban??mert amit én annak hittem az valami bowlingos meg nem tom milyen valami!!
Magyarosítás nincs még a játékhoz???
Segítsetek lécci, mert este ha hazamentem a melóbol szeretnék jáccani!!
Grand slameken akkor tudsz indulni ha benne vagy a legjobb 56-ban.Én megnyertem a 4 grand slamet és most indulhatok 1 hajón valami king of players vagy mi tornán a legjobb 16-ban.
de jó a carier mód!!!!!!!
Hard és 6 game tök jó!!!
Top Spin 2 nagyon rossz ez 1000 jobb.
és hosszú a carier mód???

arty
egyébként, páros tournamentet nyomtam és a 4. forduloban valami elõzõ századi páros ellen kikaptam Federer+Nadal párosommal 😮

Forza.

arty
kikapcsoltam az AntiAliasingot (4x AA) és már nekem sem lépked ki 😊

Forza.

báttyó02
engem eddig egyszer nem dobott ki,semmi ilyen gondom nincs vele....szvsz nálatok van a hiba

arty
barca15 olvass vissza, le van irva h kell

kiprobáltam az eredeti exe-t + mini image és azzal is kidobál a játék 😞 sega sux továbbra is 😞 tournamentben 2-3 kör után desktop 😞

Forza.

Hi
Valaki nem tudna nekem küldeni e-mailbe egy olyan mentést amiben az összes stadion ki van váltva
e-mail címem: [email protected]
Ha tudtok akkor írjatok, de a fórumba is válaszoljatok elõtte.

köszi!!!!!!!!!!!!!

Waczkor
Nem felfele lépkedsz hanem lefele.Minél kisebb szám van a neved mellett,annál nevesebb tornákon indulhatsz.PL benne vagy az elsõ 157-ben,akkor pl a 200-as számmal jelzett tornákon indulhatsz.
De a 100-as vagy 56-os tornákon nem.Minél jobb tornákon indulsz(vagyis minél kisebb szám szerepel feltételként a tornán)annál jobban fogsz elõre lépkedni a ranglistán.Pl ha elérted mondjuk a 100 alatti rangot,akkor nem feltétlenül érdemes 300 as versenyeken indulni,mert akkor egy-egy megnyert torna után nem fogsz elõre lépni sokat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

helo! az lenne a kérdésem,hogy ha van egy gamepadom akkor hogy lehet beállítani azt,hogy ketten játszunk. én a gamepaddal,másik ember a billentyûzetel...? mert csak azt tudom beállítani hogy player 1 billentyûvel vagy gamepaddal legyen. billentyûnél nincs start gomb...
HY!
Én 109-edik vagyok pedig mióta oda léptem már 5 tornát nyeretem.

Nekem 157- nél feljebb nem akar menni, pedig már nyerte vagy két tornát azóta! Az a baj hogy nemm tudok indulni így a nagy tornákon, ti mikor tudtatok elindulni a Grand Slameken?
általában a versenyek után kapsz valami cuccot, amit az otthonodban tudsz felvenni. (GEAR)
Nekem a controlsban csak egyszerûen átállítottam hogy gamepaddal tudjak játszani!
AtiRadish
Nem lehet mit csinalni. Ilyen a jatek sajnos( vagy a tores)

Hy!
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, mert a játék egy idõ után hibaüzenetet küld és kilép...?
Sziasztok!!!
1 kérdésem lenne: gyakorlás módban játszok és nem tudom hogy hogyan kell kiválasztani a játékosoknak egy másik ruhát. Mert a World Tourban mindig más ruhába vannak a játékosok.

Tehet azt szeretném megtudni hogy hogy lehet más ruhát választani???
Ekõre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyedül akarok játszani singlet, gamepaddal.
Viszont nem lehet átállítani, mert a player 1 = bill.
player 2 = gamepad.

Akárhogy csinálom, nem engedi átállítani, valami 5let ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

AtiRadish
Nekem is szar. KB fel orankent csinalja, csak. De volt olyan h. masfel perc alatt 2 szer szart be. Valoszinu a törés miatt van, bar reloadedos. Szal lehet a fostalicska sega maitt van. BTW nektek se tett ki normalisan ikont?? meg az exeje is csak ilyen gagyi feher noname ikon??

pls....
AtiRadish
97.vok, es most mar ha benevezek egy advantage seriesre, ami ugye elorebb hoz a ranglistan, mar csak egy meccsen egy helyet lepek elore. :/
Szal h. elso legyek meg csapassak 96 meccset yayyy 😞
Amugy tetszik a jatek meg minden csak mar kb 2 ev eltelt, es meg ahogy latom kell vagy 5 h. elso legyek, szal hosszura nyujtottak a karrier modot.
(mondjuk meg igy is rovidebb mint a fifa 15 evados menedzsermodja)

báttyó02
hát ja nekem is elég lassan :\
én 190akárhanyadik vagyok,de már joideje nyomom

Nálatok milyen gyarsan megy a fejlõdés?
Mert nekem elég lassan megy fel az emberem a ranglistán 300- ról kezdtem és most tart 168 nál kb! Pedig nyerem sorba a bajnokságokat, 1-2 kivételével!
vki megpróbálhatna egy kicsit segíteni!!! mert rohadtul idegesítõ a sok kilépegetés. Megnyertem egy bajnokságot, erre még mentés elõtt kilép...
báttyó02
menj karrier módba ott rögtön beadja ezeket a mini játékokat:d

Ahoj mindenki ! Egy nagy gondom van. A Court Games opcióban a következõt írja ki nekem : You can't play this mode with only one player. Each player must press Start button ! Mi a csöcsnek írja ezt, mikor ezek a kiegészítõ játékok 1 játékosok. És a játék nem is érzékel több játékost, csak egyet, ez látszik a beállításoknál is. Ha tud vki, segítsen, mert így nem tudok játszani ezekkel az ügyességi játékokkal, pedig a Virtua Tennis 2-ben ezek voltak a kedvenceim. Elõre is thx a helpet !!!!
báttyó02
jaja olvastam anno a véleményedet róla a topspin2 topikban,nekem annyi elég is volt...le sem szedtem 😞

Ramore
A Virtua tennis 2 már a maga idejében jobb játék volt, minta Top spinnek, ez most a csúcs a tenisz játékok között. Mondjuk a kiegészítõ kisjátékok egy idõ után unalmasak szerintem, de maga a játék az pöpec.
a backhandet és a forehandet, hogy lehet ütni? mert az akadémián sehogy sem jövök rá...