535
  • xeth004
    Nah végre sikerült a KoP. Kissé szoros volt (6-5), de nekem úgy tűnt hogy most mikor 2. voltam határozottan könnyebb volt mint mikor 13. De nagyon szemét, mert mingdig az elején még "csak pötyög" az ellenfél, aztán a végére belehúz, és nagyon rohadt módon játszik. Le is főttem, mint a kávé, de csak meglett
  • Maximus4
    Próbáld átállítani a kompatibilitást win 2000-re
  • donpedro
    Ezzel az a gond, hogy ennek kismillió oka lehet. Driverfrissítés a legkézenfekvőbb megoldás, de lehet egész más is a hiba forrása.

Esetleg írd be a hibaüzenetet a googleba, hátha találsz valamit. Ennél többet én nem tudok segíteni.
  • PB Timi
    NVIDIA Geforce4 Ti 4200 with agp8x

kártyám
  • PB Timi
    Bocsi valaki nem tudja mi a gond? Letöltöttem a gamet, telepítettem is...crackeltem is. Erre mikro elindítanám azt írja ki, hogy a VT3. EXE hibát észlelt ezért leállt. Ne mondjátok, hogy nem fog menni a gépemen..:(
  • donpedro
    Ha bejutsz az első 56-ba, utána már lényegében csak a 4 Grand Slam torna eredménye számít. Jan 4-ik hetében az Australian Open, június első hetében a Roland Garros, július első hetében Wimbledon és végül szeptember első hetében a US Open. (A játékban az elnevézesek mások)

Ha ezeken rosszabb eredményt érsz el, mint egy évvel korábban, akkor visszacsúszol (az 56-ból tudtommal nem lehet kicsúszni). Egyszer célszerű megnyerni mindet, mert adnak érte valamit (ütőt, vagy ruhát, nem tudom), plusz ha egy évben nyered meg mindet, akkor is kapsz valamit, de a lényeg az, hogy az első 16-ban benne legyél októberre, mert akkor indulhatsz a King of Players-en. Ha azt megnyered, akkor automatikusan első leszel, és jön a Credits.
  • ricsa008
    az miért van hogy eljutottam a 3. helyig és most hiába nyerek zsinórba már 15. vagyok
  • donpedro
    Kicsit tovább fejlődtem azóta, aminek az lett az eredménye, hogy most már a Grand Slameken is ugyanolyan szuperteniszezők játszanak, mint korábban Ancic a hajón. Viszont legalább Ancicot sikerült megvernem azóta, újabban Ferrero ellen szopok folyamatosan, ez az ürge még a másiknál is rosszabb...

Előbb tudja, hogy mit fogok ütni, mint én. :) Mindig tökéletesen helyezkedik, és ha kiszorított helyzetbe kerülök, mindig az ellenkező oldalra üti be, mint ahová elindulok. Olyan, mint Hingis volt fénykorában, csak egy "kicsit" gyorsabb és erősebb. :))

Az egyetlen gyenge pontjának talán a szerva tűnik, már annyiban, hogy nem jelent számára plusz előnyt. Ellenben a returnjei nagyon durvák, a 208 km/h-ás, vonalra zúdított szervámat úgy pakolja vissza a sarokba, hogy örülök, ha elérem.

Igazából az bosszant, hogy már milliószor elhatároztam, hogy nem játszok többet ezzel a vacakkal, de a kihívás nem hagy nyugodni, sikerült is nagy nehezen legyőznöm Ancicot, erre - ahogy te is írtad - jön az újabb meglepetés.
  • donpedro
    Egyetértek, nem tudom miért kell feltétlenül elcseszni egy szimulációra vágyó játékos élményét azzal, hogy kihagynak egy ilyen opciót, ami pedig teljesen problémamentesen és egyszerűen, percek alatt beépíthető lenne a játékba...

Ok, hogy a 12 éves Pistike szarik rá, hogy van-e rövidítés vagy többszettes meccs, de tényleg semmibe nem került volna ezt választható opcióként bepakolni a játékba...
  • donpedro
    Így kellene, de nem így van. Ne feledd, ez egy arcade game. Szóval 6-5-re is lehet nyerni.
  • Amiga
    Itt az optionsban kell beállítani, milyen hosszú legyen a meccs. Ha azt eléred, győzöl. Szerintem nagyon gagyi, pl. két (pláne 3) szettes mérkőzést be sem lehet állítani. :(
  • xeth004
    A fejlődés szabályozása nem tudom miszerint működik. Nemek is volt többször is, hogy valami beállt (pirosra) egy szintnél és nem lehetett tovább nyomni. Aztán később feltűnt, hogy már nem piros, és megint tudtam fejlődni. De most szerintem végleg beálltam már nekem:(
  • Axl Rose
    6-5re ?
    Nincs rövidítés ?
    Nem hiszem, hogy 6-5-nél vége lenne.

Utána jön a 6-6, vagy 7-5 és 6-6nál elvileg sztm rövidítés.

Legalábbis a tenisz szabályai alapján így kellene lennie.
  • donpedro
    Az újabb fejlemény, hogy ez a telekinetikus csodateniszező sem teljesen sebezhetetlen. Bár megverni nem tudtam, de korántsem volt olyan sima a dolog, mint korábban. Ezúttal 6-4-re kaptam ki, főleg a saját hülyeségem miatt, ugyanis elbuktam az első adogatójátékomat, és bár több breaklabdám is volt, egyiket se bírtam megcsinálni. Azért mondom, hogy a saját hülyeségem, mert ahogy az eredményből is kiderül, az összes többi szervámat tudtam hozni, ergo ha csak ezeket nyerem, akkor 6-5-re én nyerek.

Egyébként piszkosul jó meccs volt, csak kár, hogy bár 5-4-nél 40-15-ről jöttem vissza egyenlőre, a vége már nem rajtam múlt. Két olyan szervát ütött, amivel nem lehetett mit kezdeni. Jövőre elpáholom. :)

Jah, még egy érdekesség, engem nem enged 30 fölé fejleszteni, a szervám sebessége, illetve a tenyeresem ereje elérte a 30-at, és nem fejlődik tovább. Hogy miért, arról fogalmam sincs.
  • xeth004
    Én már csak a skill szerinti nehezítésre tudok tippelni. Emlékszem a legelején iszonyat gyengéket sorvasztott, meg lomha disznó volt a karakterem, alig érte el a labdákat. Most meg már bikaerős, fürgeén pattog, elér szinte már mindent, viszont addigra már az ellenfél is olyanokat ad amihez kellenek is ezek a tulajdonságok. De az tény, hogy furcsán van ez kitalálva. Mert hiába verek sorra mindenkit, egyszercsak jön egy meglepetés amin csak lesek...
  • donpedro
    Jah, és az általad beírottak is jól jelzik, hogy mennyire logikátlan az egész. 30 körüli skillekkel nem lehet megverni az utolsó ellenfelet, 11-12 körüli skillekkel meg simán agyonverem...
  • donpedro
    Én 4. voltam amikor a hajón 6-0-ra elvertem Hingist, és 7. amikor Ancic 6-0-ra lemosott, szóval a ranglista helyezés 50 alatt már biztos nem befolyásol semmit.

Viszont ezek szerint az akadémiás teória sem, ellenben valószínű, hogy akkor a skillek, vagy a minigame-ek alapján nehezít a játék.
  • xeth004
    Nekem mikor 13-as voltam akkor skillek terén olyan voltam hogy serving: 27-25, stroke: 34-35, footwork: mind 29, volleying: mind 29. A mini game-ek összes fokozata megvolt, az akadémia viszont csak normálig, de a hajón nagyon elvertek. Szerintem az alapján nehezedik a játék, hogy hanyadik vagy a ranglistán. Azóta 2. helyre tornáztam magam, a skill-ek ugyanazok, de még nem volt hajó. Majd kíváncsi leszek, hogy így hogy megy a játszma.
  • arty
    gamecopyworld.com rol leszeded az 1.1es fixed exe-t (nocd) és ennyi. maga a patch csak az exe-t cserélte le, igy a crk egyben a patch is :)

donpedro :( sega :(
  • donpedro
    Mondom én, hogy itt valami stikli lesz! A páromnak is van egy karaktere, akivel 51. volt a ranglistán, 11-12 körüli skillekkel, és az akadémián még ő is csak a normál szintnél tart. Megpróbáltam vele, gyorsan nyertem 3 Grand Slam tornát, majd nekimentem a King of Playersnek, ahol Hingis fogadott. 6-0-ra vertem, nagyon simán, esélye sem volt.

Ebből tehát az következik, hogy nem éri meg túl gyorsan fejlődni, mert vagy az akadémia, vagy a minigame-ek alapján változik - javul - az ellenfelek szintje. Én az akadémiára tippelek, mert ott expert fokozaton már nagyon hasonló szintű játékosok ellen kell csinálni a feladatokat, mint a "hajós" tornán. (Ebből az is következne, hogy fejlődni lehet, csak az akadémiát kell hanyagolni). Persze az is lehet, hogy simán a skilljeim alapján állítja be az ellenfeleket a játék, de akármi is az igazság, ez mindenképpen gáz, hisz így megeshet, hogy valaki úgy jár mint én, és hiába küzd, szenved, küszködik, sosem jut el a végéig, más meg hátrakötött kézzel is röhögve jut el a csúcsra. Ráadásul a saját karakteremet lényegében cseszhetem, habár nyilván nagyon sok fejlődéssel egyszer Ancic-ot is meg tudnám verni, de minek erőlködjek, valószínűleg hamarabb végzek, ha csinálok egy új karaktert, és előről kezdem...
  • donpedro
    Nos, ez jól hangzik, csak egy gondom van vele, a szerváit én is max erővel tudom visszaütni, de ez nem befolyásol semmit. Kettőt lép oldalra, és üt a returnömre egy olyat, hogy csak nézek. Tökmindegy, hogy jobbra, balra, röviden, hosszan, pörgetve vagy nyesve ütöm a returnt.

Szerintem a dolog kulcsa az lesz, amit írtam, ha megcsinálod az advanced fokozatot az akadémián, és megjelenik az expert, utána bekeményít a játék.
  • donpedro
    Reloaded változattal szerintem csak úgy, ha van hozzá új crack is, de erről fogalmam sincs. Nekem a CloneDVD verzió van meg, az nem kéri a lemezt.
  • csokiboy
    Ha vkinek sikerült már előhoznia a játékból a patch segítségével a deapth of field et az írja le hogyan csinálta pls...!
  • csokiboy
    Patch et miként kell felrakni, hogy ne kérje az eredeti DVD -t? (reloaded változat) A másik,hogy a patch ben van írva, higy a config.ini be át lehet írni egy 0 át 1 esre és akkor lessz Depth of Field geforce 6+ os kártyáknál. A gond csak ott van hogy nekem nincs config.ini m csak vt3.ini amiben vannak a grafikai beállítások.Ezért gondolom hogy a patch létrehoz egy config.ini t csakhát nem sikerült még normálisan felrakni a patch et.Pedig már a file archive ot is leszedtem de az is csak egy sima crack ahogy én láttam.Elindul vele csak hát nem tudom csinált e vmit.Verziószámot hol lehet egyébként megnézni a játékban?
  • Waczkor
    1.1 peccs fent van és egy ideig nem lépkedet ki,de mostanában megint elkezdte:(
  • arty
    (kilépkedésre az AA kikapcsolása és/vagy az 1.1-es peccs megoldás)
  • Waczkor
    Én 3.helyen voltam,mikor elindultam a hajós versenyen.Én Blake-et kaptam,vagy 5x kezdtem újra és úgy voltam vele,hogy lehetetlen megverni.Aztán rájöttem,hogy hova kell állnom,hogy a szerváit max erővel tudjam helyezni.ELőbb-utóbb kiismerhető,hogy melyik oldalról hova fogja ütni.Scriptelt az egész.Elsőre azt néztem,hogy tök abszurd helyekre ütötte a labdáimat,aztán ezeket megjegyeztem és mielőtt odaért volna az általa ütött labda,már előtte eltudtam helyezkedni és megütni izomból.Ja és a skilljeim messze nem haladták meg az itt leirtakat.Tennis Academy-n normal szintig vittem,kis fejlesztő játékokat kb 3 as szintig,de ott se mindet.

Amúgy a Blake is szemét,mert iszonyat erőseket üt,ha nem tudod egyből hozni a labdamenetet és ha 1szer elvetődsz,akkor már bukta.

Nekem szerencsém volt,mert kilépeget a játék és azért külön elmentettem a hajós meccs előtt és azt másolgattam vissza
  • donpedro
    ööö... jól elvagyok itt magamban, bocs, hogy ennyit dumálok, de közben arra gondoltam, hogy nem biztos ez a 6. szezon, lehet, hogy inkább azon múlik, hogy hány feladatot csinálok meg a tenisz akadémián. Ugyanis asszem akkor lett az egész sokkal nehezebb, amikor megkaptam az expert feladatokat. Persze ez sem biztos. Na, most már befogom.
  • donpedro
    Hmm, valahol azt olvastam, hogy a 6 szezon elejétől automatikusan emelkedik a nehézségi fokozat. Ezek szerint ez lehet a gondom, mert én a 6. szezonban kerültem először a 16-ba. (Rendszerint csak minimális számú versenyen indultam, inkább gyakorolgattam helyette.)

Most kezdhetem előről az egészet, bár most éppen nem vagyok túl motivált. :)
  • donpedro
    Na, nekifutottam újra, és meg is lett az eredménye, ezúttal 6-0-ra kaptam ki a hajón, természetesen megint Ancictól. :))) (Előre körbevettem magam puha tárgyakkal, így anyagi kár nem történt...)

Én most átlagban 23-24. szint körül vagyok lényegében mindenben (a tenyeresem 27, a szervám 25, a fonákom 23, a röptém 21, a lábmunkám pedig 22 körül mozog), de úgy látszik ez kevés. Vagy én vagyok kevés. (Pedig általában jól mennek az ilyen játékok, a Virtua Tennis korábbi részei sem okoztak soha gondot.)

Az bosszant leginkább, hogy tutira meg lehet verni az ürgét, csak nem tudom hogyan. Az ő szervái egyszerűen foghatatlanok, nem alakul ki labdamenet, mert miután nagy nehezen visszaköhögtem a lasztit a szerva után, rögtön jön egy gyilkos keresztütés, amit már csak futva érek el, és onnantól kezdve végem. A saját adogatásom más tészta, ha sikerül max erővel jó helyre küldeni, akkor azokat a pontokat meg tudom nyerni, de ez nem mindig jön össze (Én ugyanis nem vagyok gép...)

Ha valakinek sikerült leverni az ipsét, ossza meg velem a részleteket, köszi.
  • donpedro
    Ettől a hajós résztől már én is hányok, nyertem kismillió grandslamet, rendre 4-0-ra nyerem az összes meccsem, de a hajón esélyem sincs. A saját adogatásomat még csak-csak hoznám (bár az se mindig sikerül), de az övénél sanszom sincs. Szerintem rendesen elkúrták ezt a részt, rohadtul nincs kedvem megint végigküszködni egy évet, hogy eljussak odáig, és azt nézzem, hogy az a telekinetikus majom, hogy éri el a lehetetlen labdákat...

Ráadásul azt sem igazán értem, hogy miért mindig ugyanaz a 4 ember játszik ellenem folyton. Az utóbbi 2 évben csak Monfils, Grosjean, Haas és Ancic ellen játszottam, se Federer, se Nadal, se senki más. A hajón pl mindig Ancic vár, aki ugye valójában sehol sincs egy Federerhez képest.

Fura, hogy régen játszottam egyhuzamban ilyen sokat egy játékkal, de régóta nem is bosszankodtam ennyit. (És akkor még finoman fogalmaztam...)
  • Amiga
    20 évig lehet nyomni a karriert.
  • xeth004
    Nah nálam ugyanez volt most 20 perce... Már azt hittem, hogy megtört a jég és rájöttem a nyitjára, mert lazán nyertem sorra a köröket. Aztán nálam is pont 3 után taktikát váltott és onnantól meg sem bírtam szólalni, úgy lemosott
  • csgj
    pff... van ilyen. Nálam egyszer olyan volt egy 4 körös mérkőzésen, hogy 3-at zsinórban megnyertem, ő meg utána zsinórban megnyerte mind a négyet :P
  • xeth004
    Ahham értem:( Mert most tizenakárhanyas vagyok, és így.... hát 1x 2x már majdnem oldalbarúgtam a monitort. Egyszerűen félelmetes, hogy miket adnak vissza. Volt olyan, hogy totál kiszorítottam az ellenfelet a sarokba, szinte már kisétált a képernyőről, és akkor az ellenkező sarokra iszonyat élesen, iszonyat erővel kicsaptam. El is toltam a billentyűzetet, hogy kész itt vége, ez a meccs már az enyém, és az utolsó pillanatba még nem elkapta a szemét r*banca... A hirtelen meglepetéstől persze hiába kapkodtam, már nem találtak vissza az ujjaim a billentyűkre
  • csgj
    hát pedig ez fontos mérkőzés! Csak itt lehetsz első rangú játékos, és csak akkor játszhatod ki... azaz akkor írja ki a credits-et :) Csak legyél minimum 6-os rangú, és akkor már nem olyan nehéz... én is annyi voltam amikor nyertem ott.
  • xeth004
    Várjunk csak, ez a hajós verseny nem valami sima bajnokság? Tehát az extrémnek számít? Mert én már ezen verem magam már vagy 1 hete de 2 game-nél többre sose vittem.
  • xeth004
    Akkor az jó. Bár nem igazán fogok már sokat tréningezni sztem mert 25-ös szintnél nem lehet tovább nyomni Legalábbis nálam ott beállt, amelyik 'skála' elérte a 25-öt az bepirosodott és már nem megy tovább...
  • csgj
    á, nem hiszem, a credits csak akkor jön be, ha első leszel, és akkor van vége a karrier módnak. De nem teljesen van vége! Utána még tovább is lehet fejlődni, és játszani...
  • xeth004
    Nem bánnám ha korlátlan lenne, hogy minél tovább lehessen fejlődni. Én szinte inkább csak a practice-eket nyomom, csak az érdemesebb bajnokságokra nevezek, épp ezért tartok attól hogy egyszercsak huss vége a játéknak és maradok mondjuk 40-es a 'listán'