535
  • Axl Rose
    Rá kell kényszeríteni az ellenfelet, hogy vetődve adja vissza.

Ölég nehéz.
  • Light
    Hali!

Nálam is kilépeget a játék, de hát ez van.
    Kérdésem: Van egy olyan feladat a Training Beginner alatt, h: "Force your opponent to make a diving shot." Itt mi a feladat, m nem igazán sikerül rájönni?

Köszi
  • barca15
    igazából csak nagyobb versenyeken lassulok be,ami ien grundon van azon még nem lassulnak be az emberek:)
  • barca15
    ha gyengébb a gépem akkor hogy lehet legkisebbre venni mindent,itt nincs olyan hogy nelegyen közönség stb? (a felbontást levettem meg az árnyékot)
  • lobig
    lesz majd olyan, hogy nem fogod tudni visszatenni...
  • Beepee
    Félre ne értsetek én távolról sem vagyok az a mindent fiákós egyed, de a pcguru top spin2 kritikájában a beharangozás után nagyon vártam, de hát ez játékélményben 0 szerintem. A TS2 is nagyon rossz a menüje, a kevés opció és a billel való játszhatatlanság miatt, de a top spin 1 mind a kettőt simán veri. Amikor abban a gameben megnyertem a wimbledont karrier módban hewitt ellen egy brutális nagy meccsen, hát at a játékélményt kevés sportjátékkal tapasztalhattam eddig. Amugy karrier módban magától vált majd nehezebb fokozatra haogy jövök feljebb? és meccset is meg tudok nyerni ha egyszer elveszem az ellen adogatását szóval hogy van ez?
  • Axl Rose
    Szerintem ez inkább arcade game.
    Egyébként a Virtua Tennis 2 is ilyen volt.

Ja és a 2-ben voltak unlockolható stuffok is.
    Pl. a Tommy Haas-al teniszütő helyett egy nagy napraforgóval teniszeztem.

Az szerinted mennyire "komoly" ???
  • zsotesz
    Hát ha en nem jön be játsz a top spin 2-vel. Abban van néhány ütésfajta. Mondjuk ez nekem jobban tetszik.
  • Beepee
    Ez most komoly ez a játék? 3 féle ütés, és egy gameben 10db Becker féle vizszintisen esés közbe visszateszem?
  • tonnni
    köszi
  • csgj
    de patch még sehol sincs ehhez a problémához, és sztem nem a töréssel van a baj....
  • lobig
    hát rajtam nem segít :)
  • csgj
    hm... nálam úgy néz ki, hogy a low árnyék segít a kidobáláson. és véglis így sem lett sokkal rondább :)
  • lobig
    nem muszály hosszan nyomni, csak még a labda érkezése előtt nyomd meg a gombot (elég egyszer benyomni) és akkor erős lesz az ütés. ne az utolsó pillanatban akarj ütni.
  • csgj
    ha billentyűzeten tolod, akkor az Y-al tudsz igazán erőseket ütni, az a top spin gomb. De igazán akkor üt nagyot, ha hosszan nyomod le
  • [HUN]FaTaL
    például olvass vissza
  • zsilka péter
    a "0X0040482a" címen található utasítás a "aX00000000" memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a köv. művelet: read".
    a program befejezéséhet kattintsin az OK gombra
    a program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra

ezt írja ki mit tegyek?
  • tonnni
    Hello!!

Lehet hogy én vagyok béna, de nem tudok erőset ütni van hogy néha kicsit erősebb de általába csak ívelget akármelyik gombot nyomom így nagyon nehéz nyerni!!
    tudtok segíteni????
  • lobig
    különben idegesítő mikor a tournamenten az első ellenfelet 20 percen keresztül győzöm le, a másodikat kb10 perc és kilép a program.
  • lobig
    de ez jó nem? van aki berakja?
  • Djemba
    ez a game mindig kilép proram hiba dik kapott egy nagy uninstalt
  • Djemba
    én is csináltam de nagyon mosódott lett
  • lobig
    banner?

• lobig
    jah és most már nekem is kilépked néha a játék. hurrá. ati.
  • lobig
    nah. kezdem érezni a szerválást. viszont ilyen 200 körüli ranknál már eléggé bekéményednek az ellenfelek. vagy lehet, hogy csak azért mert kevesebbet gyakorlok, mert több tournamenten vehetek részt...
  • zsilka péter
    mit tegyek???????????
  • zsilka péter
    a "0X0040482a" címen található utasítás a "aX00000000" memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a köv. művelet: read".
    a program befejezéséhet kattintsin az OK gombra
    a program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra
  • zsilka péter
    mekem ezt írja ki mit tegyek?
  • zsilka péter
    csak az ATI kártyásoknak fagy ki?
  • zsotesz
    Én is kikapcsoltam az anti-aliasing-et de ugyanúz kidob.
  • lobig
    köszi, majd begyakorlom.
  • detri
    Sziasztok, a change tactics-re én is kíváncsi lennék mi akar lenni.
    Lobig: Sarokra úgy szerválsz, hogy a szerva indítása után nyomod a balra/jobbra gombot. Minél tovább nyomod, annál szélebbre megy. Minél magasabb szinten van a szerva control szint, annál kevesebb ideig kell nyomni oldalra (ami nem feltétlenül jó szerintem). De persze arra is figyelj, hogy időben nyomd meg másodjára az ütést, hogy minél erősebb legyen a szerva.

Még nem játszottam soha PC-n teniszt, szal nem tudom milyen a top spin, de nekem ez nagyon tetszett. Kicsit tényleg arcade lett, túl könnyű nyerni. Kb 15-17 óra játékkal végigmentem a world tour-on, és így meg alig van kedvem játszani. Az év végi hajón lévő versenyen csak döntőt kell játszani, ott is 6-0-ra nyertem Federer ellen. Semmivel sem nehezebb, mint a 4 Grand Slam.
    Nagyon kellene egy online multi játék, ahol a karakteremmel játszhatnék, akkor még jó sokáig nem unnám meg.

A grafika is ok, de ami nagyon tetszik, az a játékosok mozgásának utánzása. Nagyon jól eltalálták a híres játékosok egy-két jellemző mozdulatait. De egyébként is szépek az ütésekhez tartozó mozdulatok. Viszont néha nagyon idétlenül téblábolnak a karakterek a pályán, főleg ha hátrafelé futnak pl átemelt labdáért.

Van egy qrvajó ütőm, egy nyeles serpenyő! :)

üdv!
    d.
  • lobig
    a kameraváltás szerintem akkor működik, mikor nem FIX a nézet a GAME SETTINGS-ben, és akkor gondolom lehet forgatni a kamerát. a change tactics meg a páros játékoknál módosít, asszem...
  • zsotesz
    Azt mondjátok meg, hogy a change tactics gomb mire jó? Mert én hiába nyomom a kontrolleren azt a gombot amire beállítottam, nem műxik. Mondjuk a kameraváltás sem.
  • lobig
    jah, köszi. rá nem jöttem volna. :) tényleg jók a tréningek, de mondjuk ott sem megy minden túl jól. a szerválásokkal bajban vagyok. hogyan kell a sarokra szerválni???
  • arty
    a játék könyvtárában van egy config.exe is!
    abban is ki KELL kapcsolni!

• AtiRadish
    Nekem anelkul is kilepdel
  • TottiZsolt
    A World Tourban a versenyeknél a nyilak és számok azt jelentik, hogy ami számot kiír (helyezés) azon felüliek indulhatnak a versenyen. Pl 204 és egy nyíl akkor már ha 204en belül vagy akkor indulhatsz és így tovább.. nekem az tetszik, hogyha párosban kell tolni, és választok partner, akkor az után kihív egy barátságos meccsre pár héttel később :) meg a fejlesztő feladatok is jók :)
  • lobig
    Az ATI Catalyst Control Center-ben. Indítsd el és ott lesz egy ilyen, hogy 3D beállítások (ADVANCED nézet).
  • Jasper
    Bocsi,de tök hülye vagyok úgy néz ki.

Ati kártyám(radeon 9200) van de fogalmam sincs ,hogy hol tudom kikapcsolni az antialiasingot.A videókártya beállításainál nem igazán találom.(mondom hülye vagyok) ha valaki segítene,megköszönném