Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam 1152-be, highon és szûrésekkel (4/16) a páros 60-65 fps körül megy. Pedig mint említettem nincs 1 májer gépem :)
Noi parosban irrrrrrdatlanul szaggat a jatek, meg egy picit recseg a hang.Csak nalam van ez igy??:(
Es a carrier modot vagy mi a fenet meddig kell vinni??, amig elso leszek a vilagranglistan?
jóval nehezebb,rengeteg fajta ütéssel
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Vagy hasonlo kaliberu?
Esetleg tud valki valmi patchröl hogy lesz-e ilyen?
Nemártana sztem elég jó kis game lett, sõt....
Pentium IV 2200 MHz,512mb memória,Geforce Fx 5200-es videókártya(128mb-os).DirectX 9.0c is fent van.
A legalapabb beállításokon is úgy szaggat hogy élvezhetettlen a játék.
Pls help mee.
de csomo mas részen is lehet egyszerre többen játszani ...
Forza.
Azaz a playerek száma = kontrollerek száma (billentyüzet nem számit kontrollernek a játék szerint)
Így azért mindjárt más!

Forza.
readme.html:
"Controller and keyboard
To have more than two people play the game at once, it is necessary to have two or more gamepads or controllers.
The game supports up to four people at once.
The first gamepad is automatically used by player one along with the keyboard."
Forza.
Nomármost' az vagyon, hogy amint rábökök az indítás ikonra akkor fevillan egy feket képernyõ, majd nyomban visszahajít az asztalra a stuff...ez azért lenne, mert nevetségesen rossz a gépem? (ezesetben miért nem ír ki annyit a program,hogy " ne röhögtess") Vagy azért mert csak simán utál?
A kobakokból kipattanó, különféle probléma elhárító ideákat rendkívül nagy szeretettel várom!
Ez sajnos sokat ront a játékon.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
sajnos nem tudtam játszani a játékkal mert mikor indítom hibajelentést küld.mi lehet az oka?
Nem is reménykedtem, hogy a hivatalos oldalon esetleg fel lesz sorolva az összes játékos, de meglepetés ért. :)
Látom, jó néhány játékos benne van, valaki megnézné nekem, hogy Justine Henin is megtalálható-e a játékban? Köszi!
Pl a karakterek nálam cseppet sem recések, de 1-2 dolog viszont igen. Fura :)
Mondjuk a gfx nem szebb a ts2-jénél. Legalábbis a modelek biztos nem :)
Nekem sokkal jobban bejön mint a TopSpin 1+2 együttvéve :)
Max. graf. beállításokkal is vígan elfut*
AMD 3200+,2Gb Ram, GF7600GT(256mb)* a gépemen !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
elején kreálsz egy embert,aztán fejlesztgetni kell a képességeit stb.
belekezdtem a karierbe is,nagyon-nagyon bejövõs gém:) stalker melett is van legalább vmi:D
lehet nem lesz népszerû de majd elválik
még csak most szedem
én gamepaddal csak autósat....iylen focis meg tenisz stb gémekre már polip kezem van:D
te gamepaddal tolod am? mert én billel,de eddig csak 1ütés formát tudtam használni...igaz a beállitásoka még nemnéztem meg:D
Boling, darts, hordo bordó zúzás, terület védés, etc :) Kurva jók.
pár kép

és mennyi ramod?
De maga a game piszok jó 1ébként.
Vasigény sem vész..simán megy csutkán 4XAA-val és 16XAF-el-el, pedig nincs 1 erõgépem.