535
  • lobig
    Sziasztok!

tegnap próbáltam ki a játékot és nagyon megtetszett! karrier módban ti is csak néhány tournamentet tudtok játszani? egy csomónál kiírja, hogy még nem elég magas a rank-om. tudjátok mit jelent az a szám meg egy nyíl a szám alatt, az ilyen tournamentek logói alatt???

Köszi,
    Üdv,
    lobig
  • arty
    ATI kártyások: AA ugye ki van kapcsolva? mivel attól lépked ki ... de ezt már leirtam, csak olvasni kéne :)
  • montressor
    En pl. a top spin2 ben hulyet kaptam az iranyitastol, igaz akkor nem volt kontrollerem, szal elbol toroltem...
    Grafikailag nekem jobban tetszik.

Kar, h 1controller+bill nem megy :( Nem ertem miert...

Vk irta, h parosban recseg a hang. Sajna en is talalkoztam ezzel, s nem csak noi parosban... Viszont mellette kicsit szaggat is. Mi lehet a gyenge hozza? amd3000,1GB,XT9600-al. Egyes viszont tokeletesen fut.

Masik eleg sokat probalgattam az uteseket, es akovetkezoket vettem eszre:
    mindegyik utest tudod iranyitani, ugy h az utoskor nyomod a megfelelo iranyt is (ill. ha pont feled jon a labda, es elobb megnyomod az utest, akkor utanna mar nem nagyon fog futni, hanem az iranyokkal az utes iranyat allitod).
    Tehat ha balra a halo ele szeretned utni, akkor a bal+le+nyeses kell, bar ez sztem fugg attol is, h milyen a kapott labda. Ugy vettem eszre, h az eros labdat altalaban nem tudod szepen a halo ele berakni, mig a magasabbat, v gyengebbet igen.
    Ha kajakra a jobb sarokba, akkor jobb+fel+eros utes kell.
    Es persze fontos, h megfelelo helyen legyel, mert amit alig er el, vagy hasra veti magat, vagy epp, h bele tud erni, de joval iveltebb lesz a labda, es gyakorlatilag azonos dolgot csinal a eros es a nyeses utesre is.

Amit irt vk:
    Y erős=sztem tenyeres, fonak
    X lassabb gyengébb ütés=nyeses
    C atemeles

Amit viszont soha nem tudtam meg elerni, h teljesen hatra emelje at a lasztit, valahogy mindig kozep fele megy, es ugy lecsapja, ahogy kell...

• [HUN]FaTaL
    nálam is megcsinálta ezt egyszer, aztán úgymaradt szal szerintem semmi gond
  • AtiRadish
    Miutan atallitottam es ujra beleleptem nekem is visszaallitotta , de ezt csak egyszer jaccotta meg nalam. Szal allitsd at ujra es kov. belepesnel remelhetoleg minden marad a regiben.
  • TottiZsolt
    Nálam semmi gond nincs max grafikával :) Csak kár, hogy onlinet nem raktak bele :( amúgy tökjó a tenisz akadémia meg a többi fejlesztő program is benne. lehet a fokozat miatt, de eddig bárkit simán vertem a versenyeken :S főleg mikor párosba kellett játszani world tour közben és williamset választottam, elintézett mindent:D na ha tudtok valamit onlinerol hogy kell, lehet e írjátok meg lécci! Köszi
  • vgabesz93
    Sajna nálam is kilépdel az ati kártyámmal. Vajon ez eredeti játéknál is így van? Mert ha igen akkor a sega-nak illene javítani a hibát és kiadni valami javító patch-t
    Ja és nekem még van egy olyan gondom hogy ha megváltoztatom a billentyűzet kiosztást következő indításkor vissza vált eredetire. Erre nincs valakinek ötlete?
  • Seraf
    cs nekem most high graffal siman megy es nem lepked ki nekem 6600GT-m van viszont nemtom tolni multiba sehogy nem tom beallitani h ott legyen a player 2 is beallitasokba lehet ezzel kezdeni vmit vagy csak szimplan nem tamogatja gamepadom?xD
  • zsotesz
    Lehet benne valami, nekem x1950pro van, és sajna kilépdel.
  • joe69
    sajnos a cloneos verzio sem jo
  • tonnni
    Nekem is tökéletesen működik!! (Gf7900Gs)
  • báttyó02
    szvsz is csak ati-val van a gond,nekem meg havernak is tökéletesen megy,sose fagyott még ki (7600gs)
  • AtiRadish
    Es a clone cd-s verzioval nem lenne jobb?? mert lehet a törés okozza a hibat, akkor inkabb leszedem azt a verziot es eldugom yasuval. Nekem is nagyon sokszor kifagy sajnos, 80% ba a tournament megnyerese utan szal neha felhuz rendesen.
  • joe69
    nforce forumon azt okoskodtak ki hogy csak az ati kartyaval rendelkezoknek fagy ki a jatek exe hibaval, nvidiaval nincs gond
    feltettem a 7.2 catalystot, de nem segitett rajta
  • Rage47
    shift-el nem üt nagyobbat? mintha úgy vettem volna észre...
  • báttyó02
    X az a nyesett ütés,azt általában csak a játék lassítására lehet használni,másra nem...ha X+bal-jobb irány+vissza gombot nyomjátok akkor meg rövidít,a hálóhoz üti,de általában mindig beérik:S kb az átemeléssel is ugyanez van
  • Djemba
    a ranglistán a 196 vok már a 2 évemben tök jó
    (hány év van benne?)
  • arty
    én az X és Y között alig vettem észre vmit :( picit tul árkádosra vették a figurát, tulságosan "sikerül" minden ütés :)

néha meg az Y ütés alig piccinti át a lapdát (pedig hálotol röptézek!) és a gép eléri :(
  • tonnni
    Köszi szépen!!!Érthető!!
  • Waczkor
    Y ütés:erős hosszú ütés,sarkoba pl vonal mellé
    X lassabb gyengébb ütés,egyszerű adogatás,meg talán még a hálóhoz közel lehet ezzel ütni
    C átütheted az ellen felett ha közel jön,ergo az ellen möge ívelten magasan

Karrier:azok a mini feladatok arra jók,hogy fejlődjenek a karaktered képességei.Nyomsz egy F2-t,akkor bejön a naptár,ott mutatja mikor milyen versenyek lesznek,vannak és amelyiknél megfelel a karaktered helyezése a ranglistához képest,azokon tudsz indulni.Ezeken ha nyersz,akkor előrelépsz a ranglistán és nevesebb versenyeken indulhatsz.
    Röviden ennyi,nem vok nagy szakértő (még):) remélem azért érthető volt és segít vmenyit
  • zsotesz
    hali
    A change tactics gombot hogy kell használni? Beállítottam a gamepadomon de nem reagál.
  • tonnni
    Hello!!

Nagyon jo a játék, de kéne egy kis segítség mi a különbség a 3 ütés variácio közül??
    És hogy tudok indulni karrier módban??mert amit én annak hittem az valami bowlingos meg nem tom milyen valami!!
    Magyarosítás nincs még a játékhoz???
    Segítsetek lécci, mert este ha hazamentem a melóbol szeretnék jáccani!!
  • hapi
    Grand slameken akkor tudsz indulni ha benne vagy a legjobb 56-ban.Én megnyertem a 4 grand slamet és most indulhatok 1 hajón valami king of players vagy mi tornán a legjobb 16-ban.
  • Djemba
    de jó a carier mód!!!!!!!
    Hard és 6 game tök jó!!!
    Top Spin 2 nagyon rossz ez 1000 jobb.
    és hosszú a carier mód???
  • arty
    egyébként, páros tournamentet nyomtam és a 4. forduloban valami előző századi páros ellen kikaptam Federer+Nadal párosommal :O
  • arty
    kikapcsoltam az AntiAliasingot (4x AA) és már nekem sem lépked ki :)
  • báttyó02
    engem eddig egyszer nem dobott ki,semmi ilyen gondom nincs vele....szvsz nálatok van a hiba
  • arty
    barca15 olvass vissza, le van irva h kell

kiprobáltam az eredeti exe-t + mini image és azzal is kidobál a játék :( sega sux továbbra is :( tournamentben 2-3 kör után desktop :(
  • zsilka péter
    Hi
    Valaki nem tudna nekem küldeni e-mailbe egy olyan mentést amiben az összes stadion ki van váltva
    e-mail címem: [email protected]
    Ha tudtok akkor írjatok, de a fórumba is válaszoljatok előtte.

köszi!!!!!!!!!!!!!
  • Waczkor
    Nem felfele lépkedsz hanem lefele.Minél kisebb szám van a neved mellett,annál nevesebb tornákon indulhatsz.PL benne vagy az első 157-ben,akkor pl a 200-as számmal jelzett tornákon indulhatsz.
    De a 100-as vagy 56-os tornákon nem.Minél jobb tornákon indulsz(vagyis minél kisebb szám szerepel feltételként a tornán)annál jobban fogsz előre lépkedni a ranglistán.Pl ha elérted mondjuk a 100 alatti rangot,akkor nem feltétlenül érdemes 300 as versenyeken indulni,mert akkor egy-egy megnyert torna után nem fogsz előre lépni sokat.
  • barca15
    helo! az lenne a kérdésem,hogy ha van egy gamepadom akkor hogy lehet beállítani azt,hogy ketten játszunk. én a gamepaddal,másik ember a billentyűzetel...? mert csak azt tudom beállítani hogy player 1 billentyűvel vagy gamepaddal legyen. billentyűnél nincs start gomb...
  • zsilka péter
    HY!
    Én 109-edik vagyok pedig mióta oda léptem már 5 tornát nyeretem.
  • raymond01
    Nekem 157- nél feljebb nem akar menni, pedig már nyerte vagy két tornát azóta! Az a baj hogy nemm tudok indulni így a nagy tornákon, ti mikor tudtatok elindulni a Grand Slameken?
  • csgj
    általában a versenyek után kapsz valami cuccot, amit az otthonodban tudsz felvenni. (GEAR)
  • raymond01
    Nekem a controlsban csak egyszerűen átállítottam hogy gamepaddal tudjak játszani!
  • AtiRadish
    Nem lehet mit csinalni. Ilyen a jatek sajnos( vagy a tores)
  • demetan
    Hy!
    Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, mert a játék egy idő után hibaüzenetet küld és kilép...?
  • zsilka péter
    Sziasztok!!!
    1 kérdésem lenne: gyakorlás módban játszok és nem tudom hogy hogyan kell kiválasztani a játékosoknak egy másik ruhát. Mert a World Tourban mindig más ruhába vannak a játékosok.

Tehet azt szeretném megtudni hogy hogy lehet más ruhát választani???
    Ekőre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Axl Rose
    Egyedül akarok játszani singlet, gamepaddal.
    Viszont nem lehet átállítani, mert a player 1 = bill.
    player 2 = gamepad.

Akárhogy csinálom, nem engedi átállítani, valami 5let ?
  • AtiRadish
    Nekem is szar. KB fel orankent csinalja, csak. De volt olyan h. masfel perc alatt 2 szer szart be. Valoszinu a törés miatt van, bar reloadedos. Szal lehet a fostalicska sega maitt van. BTW nektek se tett ki normalisan ikont?? meg az exeje is csak ilyen gagyi feher noname ikon??