"Barlangok" a Marson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsoda.. a wikipédiát már régesrég a Zufok üzemeltetik<#alien><#alien2>
A Wikipédia errõl nem tud:
http://hu.wikipedia.org/wiki/UFO

Kara kánként folytatom tanításom.

ez evidens h vannak a Marson barlangok .... Azokban bujkálnak az Ufok 😄😄😄
Tetsuo
Akkor biztos jó film volt.. majdnem olyan jó mint a Barátok közt.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Érdekes, de ilyen csak filmekben van.
A valóságban a dögunalom enne meg ott, nem a rovarok.

Vigyázat! a Zufok már a spájzban(barlangban) vannak..... <#nyes>
Szerintem meg a Földet kéne elõször terraformálni...
akyyy
holnap már barlangrajzokat lelnek

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

JimKirk
Mind2 oriasi film😊
Vagy a Mars mentõekszpedició volt az? Jézusom, mindig keverem a kettõt... az egyik a Val Kilmer és Carrie Ann-Moss, a másik meg az a Gary Sinis-es film...

De, jól mondtam, a Vörös bolygó volt az algás és mindenevõ rovaros. 😊

Vörös bolygó? 😊)) Jó film volt...

"Az ember nagyon találékony az éghajlat befolyásolásában😄 "

Ez így igaz 😄😄

http://csiri.blog.hu

Kihalnak a marsi barlangmedvék 😞

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Az ember nagyon találékony az éghajlat befolyásolásában😄 Szerintem lessz még terraformálás. Genetikailag megváltoztatott, bacikkal, algákkal, stb. Pár Sci-Fi azt a problémát hozza fel, hogy mi van ha ezek mutálódni kezdenek, illetve valamilyen idegen vírus, élõlény is kifejlõdhet, vagy meglévõ bacikkal amiket nem vettünk észre mutálódik valamivé.
Én mindenesetre már most odacipenék valami algákat, mohákat, baktériumokat, hogy kezdjék el a munkát, hogy terített asztal várjon minket.

Az, hogy /pillanat nincs élet a Marson még jó is, mert a környezetvédõk nem vádolhatnak senkit azzal, hogy kipusztítunk vmi fajt. Odamegyünk, és mi leszünk az egyeduralkodók. :-)

Picizöldfül
Egyre pesszimistább vagyok ezzel a "Mars-lázzal",jójó találtak vizet,volt folyómedreket,barlangokat,de az körülmények nem teszik lehetõvé hogy sztem élet kialakuljon ott,ien szempontból óriási pénzpocsáklás az egész ha az életet keressük a Marson(más kérdés hogy egy elkövetkezendõ idõben majd élettérként szolgáljon az emberiségnek,ez már más tészta). Inkább azon gondolkozzanak,hogy lehet olyan körülményeket re-kreálni a Marson,vagy honosítani az életet,hogy majd egyszer ne kelljen bogarásznunk a sárga földeken zöld bogárkák után. na szal új tervek!!!

"Ha van ott elet akkor valoszinuleg azt az elso mozdulattal ki fogjuk pusztitani."

És akkor mi van? 😊 A kis zöld ostoros egysejtûek nem igazán hatnak meg 😊

Azért ennyire ne dobjátok el magatokat a jeges hír hallatán, már a 80-as években nyomtatott könyvekben is kész tényként kezelték a jég létét... Most pontosítják a méréseket, és természetesen a kapott eredmények lenyûgözõek.😊

"Kínai bolt megmár úgyis lesz ott mire odaérnek, kaját nem kell vinni"
<#nyes>

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Na megvan az út hogy megtugyuk a Mars földfelszin alatt van e víz vagy netán élet. Hátha pár barlamgrajzot is találunk majd<#alien2><#vigyor3>
"A földet már szét csesztük...tegyünk tönkre más bojgókat is"

A Mars jelenleg olyan mint amilyen a Fold lesz ha teljesen tonkretesszuk. Ott eleve egy olyan kornyezetbol kell kiindulni, mint ami a legrosszabb itteni klima lehet. Ezek utan a Mars-on csak jobb lehet, persze az emberek szempontjabol. Ha van ott elet akkor valoszinuleg azt az elso mozdulattal ki fogjuk pusztitani. (mar az is jo ha egyaltalan eszrevesszuk mielott kihalna)
kicsit egyszerûbb lenne a Földre vigyázni mint egy másik bolygót terraformálni 😊)) {{fõképp ly-vel}}

A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.

Teppik Amon
"Hatalmas mennyiségben van jég a Marson"
mintha láttunk volna ilyen filmet. Emlékmás? 😊 Olvasszuk fel és terraformáljuk a marsot. A földet már szét csesztük...tegyünk tönkre más bojgókat is 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
Ha végeznek a 4es metróvel lõjjük ki a csapatot a Marsra hogy fúrkáljanak ott is..betonozzák ki jól és mehetnek az elsõ magyar marstelepesek. Kínai bolt megmár úgyis lesz ott mire odaérnek, kaját nem kell vinni <#alien2>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Igen, hihetetlen, hogy ennyi jó hír is jut egy hétre... 😊
Nehezen hiszem el, hogy igaz a hír, hogy egy csomó jeget találtak, fõleg, hogy állítólag 90%-ka víz... Nem írták a cikkben, de szerintem ez még nem 100%, hogy igaz...

Ha minden jól megy, még a végén tényleg lakható lesz a mars... Persze szigorúan csak beltéren. <#alien> De nézzük a jó oldalát: a mobil szolgáltatóknak nem kell majd aggódniuk a kültéri lefedettség miatt <#alien2>

Az igazság a barlang száján túl van! <#alien>
"A Themis mérései szerint napközben az egyik képzõdmény, ami az "Annie" becenevet kapta, melegebb mint a környezõ mélyedések, viszont hûvösebb, mint a napsütötte területek. Éjszaka viszont szinte minden más környezõ tereptárgynál magasabb hõmérsékletet regisztrált a mûszer."

Akkor viszont ott tényleg nagyobb valószínûséggel lehetnek kis zöld emberkék 😊

NeverwinterKING
de mér sztem egész érdekes lehet
kitudja mi van benne???<#alien2>lehet h ufok lakják<#idiota>

\"You are fucking crazy people!\"

na ez jó😄

fellendül az idegenforgalom a marson...vagy a geo-caching

A türelem rozsdát terem.

Randy KIRK "kapitánynak" vigyáznia kell, mert köztudott, hogy az ilyen barlangokban laknak a marsi vérmedvék zöld csápokkal!<#vigyor4><#kuss><#lama><#bdead>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!