Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy msn képet.
kép:
Bocsi hogy rossz minõségû!
Am köszi aki megcsinálja!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Köszi!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Lehet egy kicsit lassabb, hogy jobban látszódjanak a pofonok! :D
Nekem is tetszik, hogy egybevettük az összes avatar topicot. :)
sokan azt fogják hinni, itt készül(t) a film
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hát módosítottam kicsit a topikon.
Nem nagyon vagyok otthon a témában, de én úgy tudom, az avatar a megfelelõ kifejezés ide (most már elrugaszkodunk, nem csak MSN-hez lehet kérni)... ugye?
Ha nem, akkor szóljatok és gyorsan átírjuk másra... :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ezt a képet akarom bereakni de már átméreteztem 96x96 ba meg más formátumi képfilokba is de ugy se nem jó:(
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ja, tényleg, a szmájlit akarsz, azt nem engedi az msn ... nem lehet csak úgy magadnak beletenni képeket, nem engedi, lekicsinyíti nagyon.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Kiváncsi vagyok, mikorra és ki fogja ezeket megcsinálni, de lehet hogy jó kis pakk fog nekem összgyûlni<#hehe>#hehe>

Szasztok! A Békás fiftys kép után most ezt a macsekos fiftys giffet valaki megcsinálná nekem úgy hogy be lehessen rakni az msnbe? Elõre is köszi!
vagy linkeld be a képet és megcsinálja valaki<#smile>#smile>
Paintben: Kép > Attribútumok... > Színek résznél "Fekete-fehér"
Igaz nem lesz valami jó a minõsége, mert csak Paint. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!