Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

<#fejvakaras>
miért lett ilyen gyors...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Törölt felhasználó
Ez a pici, ami le lett "butítva", meg kicsínyítva. 204 kbájt és ez a szar csak 200 kb alatt engedi, még valami tömörítést nem lehet rányomni vagy az msnbe átállítani valamit?
DNDN
melyik nagyobb?
DNDN
nincsmit
PJack
jóvan jóvan, na.
nm

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jim Morrison
Köszi szépen, ISTEN vagy<#eljen><#eljen><#puszis><#puszis><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
Am segíthetnél ilyeneket csinálni mert én is szívesen megcsinálom, de 4kbájtal nagyobb mint amilyennek lennie kéne és nem rakja be ez a kaki msn<#rinya>
Törölt felhasználó
Köszi szépen DNDN! Hálám üldözzön a sírig!😄
PJack
eh?

Jim Morrison
Sziasztok!
Én is szeretnék kérni egy msn es képet.
1:20-nál van az a rész amikor lendiiti az ütõt. Meg tudjátok azt csinálni, hogy az a 2mp et kivágjátok és oda vissza lejátszódjon?
Elég nyakatekerten sikerült megfogalmaznom, de remélem érthetõ 😊
Elõre is köszönöm!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DNDN
PJack
köszi
fogalmam nincs, vmiféle lépegetõ robot lehet 😄

Törölt felhasználó
Szevasztok, már a logómûhelybe is beraktam. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a giffet, hogy tudnám 200kb-osra méretezni. Az msn nem enged ennél nagyobb giffet berakni -_-

zeli
fasza a logód. 😄
mi az az animáció a bal oldalon?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

PJack
nm, nm 😊

Köszi, már ezt is tudom. 😊

Super Saiyan
köszi

>:C

PJack
a 96x96-os felbontást szereti

Ennek a képregénynek az utolsó képkockáját valaki megtudná csinálni? Akárhogy méretezem mindig kilóg Garfield feje, nem tudom mit szeret az msn.

PJack

PJack
nm

Leevi
Köszi😊

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

Super Saiyan

sziasztok, ezt a képet valaki megtudná nekem csinálni 240x320-ra? Úgy hogy a tûz látszódjon. Köszi szépen ha valaki vállalja 😊

>:C

PJack

msn kép 96x96 pixel...

Leevi
Cod4 bocsi

Leevi
Hello.A választott avatar ne legyen 170 pixelnél szélesebb, illetve 300 pixelnél magasabb.Legyen rajta a nevem:psyho és a codrol szoljon!Köszönöm!

Hello! Olyat képet is lehet itt kérni, ami nem a kis négyzet alakú, hanem a jelenetes kép (beszélgetõablak felsõ sávja)? Ha igen, akkor ezt a képet meg tudná valaki csinálni? Nem tudom pontosan hogy lenne jó, mert egy ilyen alacsony sávba nem lehet összesûríteni, talán valahogyan az út és az épületek nagy része legyen benne, olyan szép arányosan.... hogy a jobb oldalon legyen jobban kitöltve. Nem tudom, érthetõ? Bár van egy tippem hogy ezt nem lehet szépen megcsinálni, de azért gondoltam megkérdezem. Elõre is köszi.

angelslie
Dehogynem, összefog dölni a világ töle..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

kifli
ez teccik 😊
nembaj ha használom?
DNDN
nincsmit
tommygear
köszi 😄
DNDN
Littlepig13
asszem semmi probléma nincs velem nõi részrõl + visszajelzés van 😊

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

ozimak
Köszönöm szépen húzok oda!
igen, a logómûhelyben
ozimak
Sziasztok! Nekem egy nick kép kellene! Azt is lehet kérni?
tommygear
ebbõl egy msn képet csináljatok már légyszives 😄

ha lehet akkor úgy hogy az a logó lentrõl meg a 2 fekete csík eltünjön, köszi elõre is
Falcon87
Láttam rólad képet még ebben a topikban asszem, nem irigyellek pajtás.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Littlepig13
rajtam az legalább még tud segíteni, de rajtad még az se ;|

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Falcon87
littlepig is csak betépve szép 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Benny04
fasza csaj lehet, ha ilyen kép kell nekie <#wow3>

PJack
hasznájja bódogan<#smile>

Littlepig13
ne értsd félre nem én vagyok az 😄 minden rendbe van hanem leendõ belimet *-*

Littlepig13
köszönöm szépen : D boldoggá tettél vele 1 leányzót : D

tommygear
?
PJack
de

Benny04
nem.