Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
miért lett ilyen gyors...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én is szeretnék kérni egy msn es képet.
1:20-nál van az a rész amikor lendiiti az ütõt. Meg tudjátok azt csinálni, hogy az a 2mp et kivágjátok és oda vissza lejátszódjon?
Elég nyakatekerten sikerült megfogalmaznom, de remélem érthetõ 😊
Elõre is köszönöm!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mi az az animáció a bal oldalon?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ennek a képregénynek az utolsó képkockáját valaki megtudná csinálni? Akárhogy méretezem mindig kilóg Garfield feje, nem tudom mit szeret az msn.
sziasztok, ezt a képet valaki megtudná nekem csinálni 240x320-ra? Úgy hogy a tûz látszódjon. Köszi szépen ha valaki vállalja 😊
>:C
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ha lehet akkor úgy hogy az a logó lentrõl meg a 2 fekete csík eltünjön, köszi elõre is
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...