Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezt szeretném msnképbe, animálva ha lehet. ha esetleg valaki profi, akkor az utolsó, fuuu-s képkockákat meghosszabíthatná rajta😄 egy két secunderrel
A két képbõl össze lehetne hozni valami animáltat? Ha nem, akkor a alsóból kérnék egy MSN képet.
Elõre is köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Ebbõl a képbõl szeretnék egy msn képet:
Ha a lehet akkor a feje is legyen benne meg a Madeira felirat is nem kell csíkozott kép elég egy sima kép:-)
Elõre is köszönöm.
Mi equipo favorito: Real Madrid
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezt szeretném msnbe tenni😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
egyébként még egyszer köszi! 😊
semmi extra, csak rádobtam egy keretet.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
elõre is köszi!
Ebbõl a képbõl tudna valaki csinálni egy kicsivel kissebb képet mint az msn kép?
Elõre is köszönöm szépen!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

nm amúgy 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ez melyik film?
ilyen lett, ennél jobb minõségbe már nemlehetett megcsinálni
Pain is inevitable. Suffering is optional.