Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az operációs rendszeren is túl...
Errõl lenne szó: http://href.hu/x/byvb
Elõre köszi.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
csinálna nekem valaki egy SG fórumos avatart?
Felirat: Rodney McKay
ha lehet animált legyen 😊
a többit rátok bízom... elõre is köszi 😊
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Ha megoldható egy olyan msn avatárt szeretnék kérni tõletek, amelyiken Inna és Cascada szerepel. A részleteket rátok bízom, és elõre is köszönöm, annak aki esetleg fáradozik vele.
egyébként 96x96
Pain is inevitable. Suffering is optional.
alapkép
a mérete maradhat.
Annyi kell még hogy a háttér átlátszó legyen (az alap kép háttere alpha, szal az jó ebbõl a szempontból), és .tga formátumban kellene. (berakhatom úgy is ha kell)
Konkrét elépzelésem nincs milyen legyen, csak jól nézzen ki, mert ez így kicsit egyhangú 😊
De lehet valami ilyesmi is háttérbe

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Hát én már nem vagyok benne biztos, hogy "mûködik" is, de elvileg az az elsõ kocka:

CHELSEA FOOTBALL CLUB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg ha lehet tartsa meg az eredeti formáját, nem baj ha fehérség marad bene, de igy nemtudom kitenni msnképnek😄
szép ez a BMW.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.