5367
-
#5205 A legutolsó kép hátterét szeretném használni és az lenne az én képem háttere csak kék szín helyett piros és bordó színben (ha nem lehet azzal a háttérrel megoldani mert pl romlana a minősége mikor kiveszed róla a többi dolgot hogy csak a háttér maradjon akkor lehet másmilyen is a háttér csak piros legyen, bordó és hasonlítson arra a képre. Utánna az emberke legyen rajta és mögötte legyen a szimbólum de az olyan hatást keltsen mintha átlátszó lenne, így látszik majd rajta a háttér színe és a szimbólum legyen rajta a teljes képen. -
#5204 Ezt én nem értem:)
A második kép hátterét akarod és arra az első képet? -
#5203 Hello.
Szeretnék egy avatar-t kérni. Ezt a képet szeretném 130x200-as méretben és ha lehetséges max 12kb legyen mert többet nem tudok feltölteni. Ezt a képet szeretném úgy elhelyezni a háttérben hogy végülis az egész képet beterítse de az emberke mögött legyen és legyen egy kicsit átlátszós beütése úgy hogy a háttér színe hasson rá (ez alatt azt értem hogy a háttér színe látszódjon rajta). És végül ennek a képnek a hátterét szeretném háttérként használni csak kék helyett piros és vörös legyen. Remélem nem kérek nehezet. -
#5202 nm:) -
#5201 Sztem nagyon jó lett, és mivel kicsi a kép jószerivel a romlást se lehet észrevenni. Jó lett! Kösti!:) -
#5200 Én ennyit tudtam,bár elég rendesen romlott a minősége:(
-
#5199 Az lehet,hogy adná,de több mint 4 mega és levinni 200kbyte-ra?A profik biztos meg tudják csinálni. -
#5198 Hali, ebből lehetne kérni MSN képet?? Sztem adná:)
-
66zio #5197 hello csináltam magamnak egy msn avatar de ha beteszem msn be csak az animáció 2 képkockáját mutatja nem tudjátok mi a baj (itt az avatar) -
#5196 Igazán nincs mit(: -
#5195 köszi szépen tökéletes (: -
#5194 Örülök ha tetszik,nincs mit(: -
#5193 Nagyon jó lett, a méret rendben van.
Köszönöm. -
#5192 120x120-as lett,ha akarod változtatok a méreten,már ha tetszik egyáltalán.
-
#5191 A szabványnál. :D
Ha esetleg nem jó a kép akkor itt van még 1-2, a lényeg az ff. -
#5190 A linkelt képnél legyen nagyobb a mérete,vagy a szabvány 96x96-nál? -
#5189 Azt elfelejtettem hogy a mérete lehet kicsit nagyobb, hogy tudjam más oldalakon (pl.: torrent) is használni. -
#5188 Hali
Ebből a képből szeretnék egy avatart. Valami jó kis keret, név mehet rá és esetleg (egyáltalán nem fontos) egy olyan animáció hogy esik az eső..
Előre is köszönöm. -
#5187 Sry,de nem volt kedvem ps-hez:) Ezért ilyen lett:
-
#5186 Töltsd fel ide. -
#5185 Hali. Nekem valaki összedobna egy olyan msn képet amiben Inna és Cascada képe szerepel felváltva..előre is köszi (: -
#5184 total commander-böl hogy linkeljem ? -
#5183 :S
akkor ujbol
-
#5182 Rossz a link:( -
#5181 Hali all 96x96 os msn avatart kérné
ebböl a kép böl
köszönöm előre is
-
#5180 Köszi Maxi!:) -
#5179 Ha logót akarsz,akkor azt itt kérj. -
mazlista #5178 hali lenne egy olyan kéréssem hogy ebből a képböl csinálnátok e nekem a sg forumra egy képet?:D a kép olyan legyen h elösször a DC logo utána meg az irva hogy : ProAkos fehérrel és vmi jó betűtipussal ha lehet :D köszönöm elöre is=) -
#5177 most csináltam :-)
-
#5176 -
#5175 Ebből lehetne Msn méretűt kérni???
-
#5174 nm. -
perchno #5173 Köszi joak lett!
-
#5172 ? -
perchno #5171 Sziasztok!
96x96 os méretben kérnék ebből a képből egy msn avatart!A képen ez a név szerepeljen :Chriss
Előre is köszönöm! -
#5170 nm. -
tomi0113 #5169 Köszi! :) -
#5168 ? -
tomi0113 #5167 Sziasztok!
Ezt a képet valaki meg csinálná nekem msn méretűre?
Előre is köszönöm szépen! -
#5166 Szívesen(: