Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs izlésem a színekhez :S
odab@sz! 😊
en egy kis fat is adtam... dzsungel, nap, piramis 😊
(keretet soha nem adok neki, mert ucccse latszik)
en egy kis fat is adtam... dzsungel, nap, piramis 😊
(keretet soha nem adok neki, mert ucccse latszik)
hát lehetne monnyuk narancs(nem a rikítobb változat)-fehér vagy olajzöld(nem a foshkinézetü😄)-szürke,barna
figy megcsináltam a feliratot, meg ráraktam a berettát, de nagyon üres a háttér. vmi képet sztem keress oda(abstrakt is jó) agy valami színt mondj hogy miyeln, esteleg átmentes is lehet, de vedd figyelembe a pisztoly színét is, ne olvadjon bele a háttérbe de a túl rikító háttér sem szép.
Hello!
Tudnátok nekem valami olyasmit h egy azték piramis látszik ami mögött éppen lemenõben van a nap, vagy esetleg egy olyat h ugyanolyan piramis egy dzsungelben.Ha megoldható akkor 1000 thx!
Tudnátok nekem valami olyasmit h egy azték piramis látszik ami mögött éppen lemenõben van a nap, vagy esetleg egy olyat h ugyanolyan piramis egy dzsungelben.Ha megoldható akkor 1000 thx!
vilagos 😊
minel tobb, annal jobb 😊
az enyemnel nem nehez nehezet csinalni, mert kereken 2 percig szorakoztam a dologgal 😊
minel tobb, annal jobb 😊
az enyemnel nem nehez nehezet csinalni, mert kereken 2 percig szorakoztam a dologgal 😊
köszi és szivesen 😛
#383 tied is jó, bocs h én is csináltam nem az volt ám a szándékom h jobbat csináljak de nem frissítettem
szal bocs
#383 tied is jó, bocs h én is csináltam nem az volt ám a szándékom h jobbat csináljak de nem frissítettem
szal bocs
igazából úgy gondoltam h simán ráirni (ha az megoldható). v msn-es változatba úgy h a felsõ teste és úgy ráirni h Galactic Empire
help
96*96os képkockába nem fog beleférni az egész kép, max a felsõteste, bár nem tom h mennyire jól látszik mert elég fos a kép minõsége
erre a képre ráírná valaki vmi jó kis piros betütipussal h: Galactic Empire? (a kép aljára kb a lábához 😊) elõre is köszi!
help
hali valaki csinálna nekem egy olyan avatart amin egy Beretta M9-es vagy Kalashnikov vagy egy Dragunov vagypedig egy Styer Aug van ? Luz felirattal. (rátok bizom amelyik könnyebb) azért kérek ilyent mert fegyverbuzi vagyok<#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1> nagyon köszi elöre is
Kérem, aki beleegyezik abba, hogy moderátor legyek, az jelezze.
akinek ellenvetése van az is pls.
akinek ellenvetése van az is pls.
Msnbe nagyon jól mutat 😊 Köszi