Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
probálttam kicsit turbózni, nem tom sikerült e.
mielõtt irnád h szar, nézd meg msnben vagy ahol használni akarod pls(lehet h ott jó hatása lesz 😉 )
Yo, Bitch!
A képet diszitsétek ahogy gondoljátok.
Yo, Bitch!
KÉP
Ha valaki ezt megutdná csinálni és fehér betükkel ráírni h "Norrec" Azt megköszönném<#vigyor2>#vigyor2>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nekem mind bejön csak 1 nem. Hogy a szöveg betûtípusa nem tetszik... Állítsd át mindet Sharp ra ott felül a méret mellet...
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
..Na szal szeretnék segíteni én is a képek készítésében ( beszállnék a készítõk csapatába 😛 )..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Yo, Bitch!
jobb gomb stroke(keret), megadod h hány pixeles legye a keret és adsz neki egy fekete színt. most kijelölöd magic wand toolal a kereten belüli területet, majd uj layer, és megismétled jobb gomb stroke(ha magic wand tool van a kezedben nem tudsz stroke-t hozzáadni, válts más kijelölõeszközre), na és ha megvan a stroke, ami legyen 2-3 fpixeles fewhér, akkor csak az opacity-t (átláccságot) lejjebbhuzod.
leirva bonyolulu meg biztos lehet máshogy is, én igy szoktam
2 napos készítéseket várom:
Téma:
- Football
- Márkák
amugy nimaltat is lehet allitolag, csak eddig meg senki nem mondta meg, hogyan is kell ezt megoldani...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"