Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
édekes...valamivel jobb betütipus meg keret és akkor fazáyos 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
wow,eme topik létezésérõl nem is tudtam 😄
csak mikor láttam már,h elsõ helyen van a topik.egyébként jó téma <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Drephis
jólvanna én nekem most tünt fel

help

LasDen
hmm....bebizonyosodott, hogy láthatatlan vagyok....dejó

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kell rá vmi név???

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

zsolesz92
de már mióta...

Drephis
elsõ helyen van a tápig<#bee1>

help

olympus

Divatcsapatok OLÉ!

V43 1105
Én ezzel kérek egy ütõs képet!

Elõre is köszi!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#eljen>

zsolesz92
Japep már igényelte de ma szünnap van 😉

Tessék parancsolni Gabe 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Boconadi
Na mi lesz már a bannerrel. Valamit rakjatok be mer hogy nincs nagyonkaki. 😊

--------- T.É.K. ------------
raise an issue
terror topic, de torolve lett

Szarok a configodra! :|

zsolesz92
hol politikáltál?

Drephis
wtf???

help

dogfish
na, ounker elvtars beindult, jovok masik nickkel :|
Dragooon
miazisten xD
Messenger kép-mûhely
(229 új üzenet)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Erre/ilyenre gondoltál ?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

adios
Szerintem akkor a házigazda kérdés el is van düntve...<#vigyor3>

Gunnersboy
egyetértek...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy

Gunnersboy

ezzel a képpel valami olyasmit mint a chelsea cimeres Japep 1. hszében 😊

elõre is thx ^^

Japep
Köszi...<#vigyor3>
Neked is Jagumo !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LasDen
gondoltam csinálok egyet ha már újra megnéztem.....vélemény?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jagumo
ismerem azért Japepot 1 picit.Chelsea Forummal is ugy foglalkozik mintha az övé lenne😊 de nem hírdet tom is én: chelsea találkozót Asfa engedélye vagy véleménye nélkül😉 szetm hajdátok majd ö eldönti mikor lesz verseny és mikor nem😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

😄DDD
köszi

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Jagumo
Szerintem se kellene beleszóljatok Japep Dolgába tudja mit csinál😉
és nem kellene felülbírálni vagy versenyeket hírdetni a véleménye kikérése nélkül😊

zsolesz92
Jó a logód, már régóta akartam irni(reggel óta😄)
de még nem volt rá idõm😛

dogfish
sport reszleg a "versenyhez"

psd mentve 😊
az a helyzet hogy nem akartam beszólni senkinek(nem hittem hogy hozzá járultál ehez, de hagytam míg te nem szólsz), mert itt úgy csinált mintha õ szarta volna a spanyol viaszt, mert elsõ sorban neked kéne ezeket intézni és
én is támogatom hogy te legyél a HG

Japep
Nemtom, azt a versenyt nem én, hanem bb hírdette...beszéld meg vele !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zsolesz92
érted ez alatt a nyereményeket is melyeket te állod?😄
na jó vicc volt, a versenyeket télleg jó néven vennénk, ennek mikor lesz vége? mert én márt megcsináltam, be is linkeltem már ide, de a vége felé szeretném még 1szer h nehogy el legyen felejtve

Japep
(#419) Adiost idézve...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Picar77
tuti hogy lesz 😄
<#eljen><#taps>király kis topic ez

()() (^^)

Japep
Ha már egyszer meg lett hírdetve más által, ezt még lebonyolíthatjuk, nehogy már feleslegesen dolgozzatok...<#vigyor3>

A közeljövõben fogok komolyabb versenyeket hírdetni (értem ez alatt a zsûriket, határidõt...stb.), remélem lesz érdeklõdés iránta!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

adios
Én elfogadom h te legyél,mivel ez elsõsorban téged illet.

zsolesz92
úgyis mindig unatkozom 😄

zsolesz92
a topic nyitásának köze nincs ahoz hogy házigazda legyél...

<#eljen><#worship>

dogfish
miert jo hazigizdanak lenni?
plusz melo 😊

off:
akkor most nincs is verseny? 😄
mert akkor torlom az eddigi cuccokat, amiket keszitettem :|
Japep
Szeretném tisztázni a dolgokat...házigazdai jogokért már jelentkeztem, ha elfogadják én leszek, ha nem, akkor másnak sem fogják !
Látom, hogy van itt egy pár önkéntes, aki már most úgy rendezkedik, mint ha házigazda lenne - szabályokat készít, versenyeket hírdet...
A topikot én nyitottam, és nyugodtan rámbízhatjátok a dolgokat, majd szólok ha segítségre lesz szükségem !

"Akinek nem inge, ne vegye magára !"

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zsolesz92
akkor szívesen 😛

nem rossz köszi nekem tetszik

Czdano
lol

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zsolesz92
LOL 😉

dogfish
nekem nincs avatar megjelenitve 😄
dogfish
tegyuk be jimmy-t hatterbe 😄DDDD
zsolesz92
sztem probáld ki magadnak