Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csak mikor láttam már,h elsõ helyen van a topik.egyébként jó téma <#eljen>#eljen>
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Elõre is köszi!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tessék parancsolni Gabe 😊
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
--------- T.É.K. ------------
Messenger kép-mûhely
(229 új üzenet)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ezzel a képpel valami olyasmit mint a chelsea cimeres Japep 1. hszében 😊
elõre is thx ^^

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
köszi
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
és nem kellene felülbírálni vagy versenyeket hírdetni a véleménye kikérése nélkül😊
én is támogatom hogy te legyél a HG
na jó vicc volt, a versenyeket télleg jó néven vennénk, ennek mikor lesz vége? mert én márt megcsináltam, be is linkeltem már ide, de a vége felé szeretném még 1szer h nehogy el legyen felejtve
A közeljövõben fogok komolyabb versenyeket hírdetni (értem ez alatt a zsûriket, határidõt...stb.), remélem lesz érdeklõdés iránta!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
plusz melo 😊
off:
akkor most nincs is verseny? 😄
mert akkor torlom az eddigi cuccokat, amiket keszitettem :|
Látom, hogy van itt egy pár önkéntes, aki már most úgy rendezkedik, mint ha házigazda lenne - szabályokat készít, versenyeket hírdet...
A topikot én nyitottam, és nyugodtan rámbízhatjátok a dolgokat, majd szólok ha segítségre lesz szükségem !
"Akinek nem inge, ne vegye magára !"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX