13357
Miért pont így és erre...
-
Baszki van egy mondatod ami azt állítja hogy az emléked NEM a valóság ,eddig meg van?
Utána van pár sorral lejjebb egy mondat ami "tudományosan igazolt hogy a VALÓSÁG ra emlékezik.
(Mindkettő a jelen életre vonatkozik!)
2"Az igazolt tény, hogy az ember a korábbi, régen elfelejtett élményeit egészen a születés pillanatáig hipnózisban fel tudja idézni. A reinkarnációs – előző életekbe visszavezető – hipnózis létére azonban nincs semmilyen konkrét bizonyíték.
Ha nem érted amit olvasol akkor mennyél el diszlexiára
"Így van. Nem jelenti sem azt, hogy mindenre vissza tudsz emlékezni, sem azt, hogy nem tudsz mindenre visszaemlékezni."
Ahhoz képest tegnap este még érvként hoztad fel hogy ez a mondat "nem jelenti azt hogy mindenre vissza tudok emlékezni"
És most szépen beismered hogy ez nem lehet érv mert nem is volt meghatározva a mondatban ,csak te költötted hozzá.
Űgyes szépen fejlődsz csak ehez kell az én oktatásom is
-
Richard Donkies #9491 Ez az állandó hazudozás árt a lelki fejlődésednek.
-
hihy #9490 Hisszük!! -
"ezerszer írod le én akkor is elsőre felfogtam hogy NEM a valóságot látja!"
De ez nem azt jelenti, hogy nem tudsz visszaemlékezni semmire (ezt állítottad, hogy ennek mond ellent az utánna levő idézet, ahol meg azt mondja, hogy lehet), nem érted meg bazdmeg? Ezért kellene elolvasni, hogy mit ért az alatt, hogy a saját valósága. Nem az én fejemmel van a baj, én nagyonis jól értem, hogy mit ír, és miért idéztem.
"DE AZT SE JELENTI HOGY MINDENRE NEM TUDSZ VISSZAEMLÉKEZNI!"
Így van. Nem jelenti sem azt, hogy mindenre vissza tudsz emlékezni, sem azt, hogy nem tudsz mindenre visszaemlékezni. Ezért ez a mondat nem mond ellent semminek sem, tehát faszság volt amit írtál. Ellenben amit utánna ír a reinkarnációs hipnózisról, abból egyértelmű, hogy nem emlékszel mindenre. -
Richard Donkies #9488 Magad sem hiszed, hogy képtelen vagyok felfogni egyes kommenteket. 
-
"Az, hogy vissza tudsz emlékezni az élményeidre nem jelenti azt, hogy mindenre vissza tudsz emlékezni."
DE AZT SE JELENTI HOGY MINDENRE NEM TUDSZ VISSZAEMLÉKEZNI! -
Neked van baj a fejeddel fogd már föl hogy leszarom az első mondatot ha ezerszer írod le én akkor is elsőre felfogtam hogy NEM a valóságot látja!
És nem nekem kellene elolvasni a teljes szöveget a másodiknál hanem neked mert én már rég fölfogtam hogy a reinkarnációt cáfolja le is írtam.
De hozzáköltesz ne hazudj mert hozzáteszel olyat hogy ami nincs benne az feljogosít arra hogy plussz értelmet adj ahoz a szaros mondathoz.
-
hihy #9485 Nem, te butus. A lelki nyugalmadért.
Mivel ez evos topic, még van is köze hozzá. :)) -
Zero 7th #9484 Valóban.
Igazából az, hogy amikor nem tudsz mit válaszolni, vagy fel sem fogtad a neked szóló írást, és bebaszol egy szmájlit, az összehasonlíthatatlanul retardáltabb. De körülbelül hasonlóan infantilis. -
Richard Donkies #9483 A te kedvedért?
-
"Most megint leírtad hogy az első azt állítja a visszaemlékezés saját életben nem a valóság . Oké felfogtam és nem is vitattam soha."
A "nem a valóságot" felfogtad, a "saját valóságát" nem, amit a következő mondatban fejt ki. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogyha végigolvasod, hogy miről írt, akkor megérted miért ezt és így írta. Nem azt, amit te kiszelektáltál belőle.
"Erre te most azzal próbálsz szépíteni hogy ebben nem úgy van írva hogy pontosan percről percre mindenre vissza tudsz emlékezni. Azzal hogy alulhatározol egy mondatot attól még nem változtatsz jelentést ."
Nem a mondatot határozom alul, és nem költöttem hozzá semmit, itt is csak el kellene olvasni a teljes szöveget... Az, hogy vissza tudsz emlékezni az élményeidre nem jelenti azt, hogy mindenre vissza tudsz emlékezni.
-
hihy #9481 Válassz egy másik alreget: Richard Nitwit
-
hihy #9480 Bizonyára igazad lehet a visszaemlékezést illetően, mert ős népi bizonyítéka is van ennek a folyamatnak.
Biztos ismered ezt az ős szittya, magyar népdalt:
Rózsabokorban jöttem a világra, hátranézek, hát az anyám picsája......
Eléggé otromba, de az értékéből, és igazából, és a te igazadból semmit le nem von. -
Richard Donkies #9479
-
Richard Donkies #9478 Más tészta...
-
hihy #9477 Most lássunk 14 olyan közvetett bizonyítékot, ami alátámasztja a lélekvándorlás létezését -
fonak #9476 Szerintem mikike az. Egy script. :) -
hihy #9475 Baszod, hát én tehetek róla, hogy szamár vagy??
Választottál volna a lelkes korodban más karmát, vagy mit!!!
Inkább csapkodd össze a füleidet, hogy ebbe a "tudományos" fórumba beiákolhatsz.
-
Zero 7th #9474 Kicsit érdekesen hat ez a kritika a Szmájlimaestrótól... -
Richard Donkies #9473 Fel nem foghatom, hogy valakinek örömet okoz ez az infantilis szamarazás a te korodban. 
Nincs benned semmi önbecsülés, hogy ország világ előtt ezzel égeted magad?
-
Zero 7th #9472 Az a baj, hogy neked a valóság kerüli el a figyelmedet... -
Zero 7th #9471 MI?! Ez?
Értelmes?
Sőt. Ember?!
Komolyan, ennél egy fél nap alatt nagyobb szókincsű és értelmesebb csetbotot írok, pedig nem is tudok programozni (csak egy kicsit). -
Jajj de belegabalyodtál.
Most a külső olvasónak úgy tűnik mintha én az első idézetet vitattam volna és most ügyesen elmagyaráztad hogy utána van még egy mondat ami elkerülte a figyelmem.
Pedig te is tudod hogy a lényeg a két idézet közti kontextus volt . Most megint leírtad hogy az első azt állítja a visszaemlékezés saját életben nem a valóság . Oké felfogtam és nem is vitattam soha.
A második idézet ami egy db mondat már neccesebb ő azt állítja hogy szakemberek vizsgálták a hipnózist és igazolt tény a saját életbe való születésig visszaemlékezés. A továbbiakban a reinkarnációs emlékeket cáfolják!
Erre te most azzal próbálsz szépíteni hogy ebben nem úgy van írva hogy pontosan percről percre mindenre vissza tudsz emlékezni. Azzal hogy alulhatározol egy mondatot attól még nem változtatsz jelentést .
Ilyen alapon én meg azt mondhatnám hogy mivel nem úgy van írva hogy mindenre nem tudsz visszaemlékezni ezért ez a mondat azt jelenti hogy mindenre vissza tudsz emlékezni.
Ezt nyelvtan órán még úgy hívták hogy költés "fiam ne költs hozzá semmit". -
értem
tehát a tudomány folyamatos hazugságok sorozata ^^
de akkor miért gyűlölitek azokat, akik kételkedni merészelnek az éppen aktuálisban? -
hihy #9468 "A hiedelmeid teremtik a valóságodat."
A mottó választásod is mutatja a beszűkült tudatodat.
Kár, pedig amúgy értelmes emberke lehetnél.
-
:(
márpedig 1millió ember nem tévedhet ugye?
ahogy semmelwies ignác esetén sem tévedtek ^^
az atom pedig egy és oszthatatlan!
-
hihy #9466 Na mi van szamár?
Kiengedtek legelészni? -
Richard Donkies #9465 Nálad nem nagyobb papagáj.
-
hihy #9464 Mikike, pont az a lényeg, hogy a tudomány úgy halad, hogy beismeri tévedéseit.
De mondd, te papagály vagy? -
Zero 7th #9463 Szerinted van még ember a magyar neten, aki nem tart téged elmebetegnek? -
akkor ezért imádod a tudományt, mert az sosem téved, igaz? ** -
Zero 7th #9461 " ja képzeld ilyeneket és olyanokat is olvastam amiben az a kimenetel hogy vissza lehet menni akármeddig"
Na azok voltak az esti mesék naiv lánykáknak. -
Zero 7th #9460 Nehezen viselem, ha gátlástalanul a pofámba hazudnak. -
Pont mint amikor valakinek megkérdőjelezik a világképét erre cenzúráz. Igaz? :) -
remark #9458 Jó, hát ha még a vita kibontakozása előtt leírod azt, hogy az egész témafelvetésnek semmi értelme, akkor nem is kezdem el a vitát.
Mindenesetre érdekes látni, hogy vannak ilyen alapvetések, melyekre a világképetek támaszkodik, és mikor ezen alapvetések "megkérdőjelezésére" kerül a sor, akkor azonnal falakba ütközik az ember. -
Na újra vannak szmájlik. Gyógyulsz már, vagy még képzelegsz ott nem lévő kommentekről? -
Pofa alapján szűrsz cenzorkám. :) -
Katalizátor #9455 30 híres író istenről -
Hát akkor próbáljunk szöveget értelmezni...
1: Egy mondattal utánna kifejti, hogy mit jelent a saját valósága:
" A külső valóságnak az a szűrleménye, amely a saját személyiségének, történetének, észlelésének és felejtésének szitáján fennmaradt és nem mellesleg egymásra íródott egyéb (korábbi és későbbi) valóságmegtapasztalásaival."
Nem kell semmit sem másképpen értelmezni, ebből egyértelműen látható, hogy kurvára nem azt mondja, hogy nem lehet emlékeket felidézni saját életünkből. Kicsit bonyolultabban, de pontosan ugyan azt mondja, amit mi is, SEMMI ellentmondás nincs az idézetek között.
A másik idézet meg nem azt mondja, hogy mindent fel tud idézni az ember.
Komolyan nem hiszem el, hogy valaki ennyire érthetetlen legyen, mint te, elképesztő. -
Richard Donkies #9453