13357
Miért pont így és erre...
-
hihy #9572 " dimenziók mind olyan tulajdonságúak "
Ezekről még a legfifikásabb tudósoknak is csak halvány, vagy még az sem, elképzeléseik vannak.
Olyanokat mondanak, hogy lehet hogy.......
Az pedig, hogy hány dimenzió lehetséges, csak feltételezések. Mert lehet, hogy 11, de olvastam 21-ről. -
És akkor mi van ha evolúcióval kerültek ide? -
Richard Donkies #9570 Sajnálom, hogy ennyit sem tudsz magadtól kilogikázni. 
Azt hiszem egy ötödikesnek menne.
-
hihy #9569 "Tehát, hogy kerültek a mai élőlények a mostani formájukban a Földre??"
A logikus gondolkodás az mennyire áll távol tőled?-----ez milyen válasz?????
Kértelek, hogy értelmesen válaszolj!!!!!!!!!!!! -
hihy #9568 Azt a rohadt életbe!!!!!
MIÉRT NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ!!!!
NE HABLATYOLJ!!!
"Ha nem evolúcióval, akkor vajon hogy?
Legalább egy tippet, a kedvemért"-----erre neked kell válaszolni!!!!!!!!! -
Richard Donkies #9567 Vagy azt mutatja, hogy véletlenül (vagy szándékosan) két faj túl közel került egymáshoz a tervezéskor.
-
Richard Donkies #9566 "Az evo elméletnek egyenlőre nincs alternatívája."
Természetesen van, de a "tudomány" azt mondja (hazudja) nincs.
"Tehát, hogy kerültek a mai élőlények a mostani formájukban a Földre??"
A logikus gondolkodás az mennyire áll távol tőled?
Ha nem evolúcióval, akkor vajon hogy?
Legalább egy tippet, a kedvemért.
-
hihy #9565 Strepsilském! A tudomány nem ők, ők csak az alkotórészei.
Lehetnél te is az, ha be tudnád bizonyítani, hogy a pici agyaddal hogyan utazol a naprendszerünkben. De addig is csak a te kis teóriád.
Az biztos, hogy kőkeményen dolgoznak. Drukkolok is nekik, de egyenlőre még a számtalan elmélet közül csak az egyik.
Ha rondán beszélsz velem, nem lesz közös fekvőtámasz, hiába hihikézel. -
fonak #9564 Léteznek, de azért az öszvér vagy a liger példája azt mutatja, hogy vannak átmenetek. -
hihy #9563 Az evo elméletnek egyenlőre nincs alternatívája. Ha lesz, akkor abban a pillanatban megtérek.
DE, légyszíves válaszolj arra a kérdésre, hogy a 56 millió évvel ezelőtt történt nagy kihalás után, hogyan kerültek a Földre a mai élőlények a mostani állapotukban. Mert azt azért ugye nem tagadod, hogy a dinók idejében a mai faunának esélye sem volt semmire. Itt pl gondolj a mai nagy testű állatokra, mint pl az elefánt, zsiráf, meg pl a nagyobb ragadozók. Lett volna életterük? Ha viszont már akkor is léteztek, miért nem találnak az akkori korokból kövületeket tőlük. Miért csak bizonyos állatfajok leletei jellemzőek bizonyos korokra. De, hogy még visszább menjél a dinók ősei csirke nagyságúak voltak. Az ő életterük az akkor uralkodó fajoktól függött, és ahogy azok kihalása megkezdődött úgy nyertek még nagyobb létteret.
Tehát, hogy kerültek a mai élőlények a mostani formájukban a Földre?? -
"Majd a tudomány bizonyítja be az elmélet helyességét, vagy a fordítottját. Az állításikat pedig majd tudósok között kell megvédeniük."
Figyelj hihikém ők a tudomány és ők a tudósok ,ez a cikk pedig az eredményt tálalja.
Mondom én hogy kérj meg mást ez neked magas olvasmány. -
Nem csak feltételeznek hanem kőkeményen dolgoznak a bizonyításokon és úgy néz ki hogy sikerül is. És itt nem a klasszikus fizika bizonyításairól van szó hanem a te csökkentett ismereti nyelved szerinti ezos ökörségekről ,tudod ezeke a több dimenziók mind olyan tulajdonságúak amiket te az ezo kategóriába raksz mert kauzálisan nem értelmezhető de mégis létezik.
El kell olvasni a cikket ,kérj meg egy nálad ezerszer okosabb embert hogy olvassa el helyetted
-
hihy #9560 "Japán fizikusok egy csoportja olyan elmélettel állt elő, amely szerint az univerzum csupán egy hatalmas hologram. Erre állításuk szerint bizonyítékokat is találtak, tanulmányukat Nature idézi."
Érted te kisleány? Ez csak egy elmélet a rengeteg közül. Majd a tudomány bizonyítja be az elmélet helyességét, vagy a fordítottját. Az állításikat pedig majd tudósok között kell megvédeniük.
Ez még nem azt jeleni, hogy úgy is van, ellentétben a kvantum összefonódással. -
Richard Donkies #9559 "Az, hogy feltételeznek valamit, még nem azt jelenti, hogy te BIZONYOS lehetsz..."
Ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani az evolúció elmélettel kapcsolatban is.
-
hihy #9558 "láthatatlan mérhetetlen lélek működésével kapcsolatos nem materialista kérdés"
Baszod, a tudományt ne vedd már bele az agymenéseidbe. Az, hogy feltételeznek valamit, még nem azt jelenti, hogy te BIZONYOS lehetsz a sületlenséged bizonyításával -
Mit tudna reagálni ? LOL Hát azt hogy elolvassa és nem a vak levegőbe beszél utána. -
Richard Donkies #9556 Ugye most az a téma, hogy léteznek e fajok vagy nem. -
fonak #9555 Szerintem nem sokat értesz te ebből :P
Mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy én igen, de semmi köze semmilyen lélekhez meg ezo baromságokhoz ("minden rezgés, a húrelmélet is ezt mondja, tehát a gyíkemberek másik dimenzióban laknak" stb.) -
hihy #9554 "nekem segítesz"
Én próbálok, meg még rajtam kívül sokan, de te inkább kóborolsz a kicsi agyaddal.
Az ilyen linkelésre pl egy nem hozzád hasonló mit tudna reagálni:
"Hasonló kölcsönhatási mechanizmus feltételezhető bizonyos parapszichológiai jelenségek (telepátia, pszichokinézis) esetén is, amelyekre vonatkozóan Radin és Nelson végeztek kísérleteket. Ilyen témájú publikációkat közöl R. G. Jahn és H. Schmidt is."
-
fonak #9553 A hasonlat inkább az "evolúció szemléltetésére" jó, ugye a kreacionisták mivel szoktak jönni: "senki nem figyelt meg olyat, hogy egyik faj a másikba átalakult volna" :) -
Még jó hogy ide raktad mert most legalább kiderül hogy ebben a többdimenziós világteóriában is nekem volt igazam.
"Maldacena szerint a japán tudósok által szimulált világegyetemek egyike sem hasonlít a minénkhez. A fekete lyukas univerzumnak tíz dimenziója van, ezek közül nyolc egy nyolcdimenziós gömböt alkot..."
Kész ,megvan magyarázva az összefonódás és a láthatatlan mérhetetlen lélek működésével kapcsolatos nem materialista kérdés. Van alternatív világ ,persze eddig is volt csak most megerősítették.
"Hjakutake Josifumi, a japán Ibaraki Egyetem fizikusa és kollégái most azt mondják, hogy sikerült bizonyítékot találni Maldacena sejtésére.....A két számítás végül találkozott."
-
Mivan szájhős 2 nem vagy hozzászokva hogy vannak akik forrásokkal tudják igazolni (ha csak részben is) amiről beszélnek ez ugye kiverte az okoskodó relédet
.
Mindenesetre a filmet köszönöm zéró nevében is ,így tovább ,vágd magad alatt a fát ezzel csak nekem segítesz
-
hihy #9550 Ezt az NWO-ba illett volna. -
hihy #9549 Szóval te azt szeretnéd, ha percről, percre tudnák dokumentálni az ember fejlődősét?? -
Richard Donkies #9548 [URL=http://index.hu/tudomany/2013/12/12/szimulaciok_szerint_a_vilagegyetem_egy_hologram/]"Szimulációk szerint hologram a világunk"[/URL] -
hihy #9547 Strepsilske, mielőtt elküldesz egy hsz-t, nézesd át egy nagycsoportossal, hogy ki tudja belőle húzgálni a baromságokat. -
Richard Donkies #9546 Rossz hasonlat. -
hihy #9545 "Látod hihike"
A zagyvaságaidra nem reagálok, hiába linkelsz be egy csomó hivatkozást, melyet te sem értesz, de kurva jól hangzik..A gugli a barátod!!!
"Hihike"----habár egyszer már elzavartalak, na jó, azt mondtam, hogy nem kellesz, látom, hogy még mindig mély tüze ég benned az irántam való mérhetetlen vágyakozásnak.
Nos a régi szerelmünk csodálatos emléke oltárának égő piros tüzén áldozva, nyomassunk le egy közös élvezetes fekvőtámaszt.
-
Haluzol még kommenteket? :D -
Katalizátor #9543 Megnézted a videót, vagy csak süketelsz? -
Katalizátor #9542 Jujj!!! 
(egyébként ezt minden tudós tudja) -
fonak #9541
Most mondd meg, hol van a pontos átmenet a színek között pontosan.
Ettől még van olyan fogalmunk, hogy "szín" (pl. Zöld). Na, ugyanez vonatkozik a fajokra is, az is emberi fogalom. -
"Végül is miért csak ily szűk környezetben érvényes szerinted az utazás,"
Valós kérdés és már volt rá válasz ,nem tehetek róla hogy kihagy a fejed.
Szimplán biztonságtechnikai oka van ,túl messzire mész ,védetlen területre és kampec ,a jógázó hulládat meg majd feltakarítják itthon a halottkémek.
Vagy te azt hitted hogy csak te leszel odakint ,és hogy ez valami virtuális játék, esetleg abban hiszel hogy intelligens lények csak a naprendszeren belül léteznek és képesek ilyenre?... Ugyan azok a farkas törvények vannak odakint is ennyi.
Itt se mész el pizsamában afrikába ,előbb fel kell készülni. -
"a te marhaságaid igazolására akarod felhasználni."
Nem lokális kapcsolatok makro-méretű objektumok között
Megjelent olyan publikáció is, amely szerint kísérletileg kimutatható nem lokális kapcsolat makro méretű objektumok, így emberi agyak között is és ez lehetővé teszi pl. EEG jelek átvitelét egyik vizsgálati személyről egy másikra. Ilyen publikáció:
J. GRINBERG-ZYLBERBAUM, M. DELAFLOR, L. ATTIE, A. GOSWAMI:
Einstein-Podolsky-Rosen paradox in the Human Brain: The Transferred Potential
Physics Essays, 1994/4, pp. 422-428.
A nem-lokalitás és a parapszichológiai jelenségek
Az 1973. évi fizikai Nobel díjas Brian D. JOSEPHSON professzor szerint az EPR jelenség magyarázatot adhat ilyen effektusokra is. Erre a következő két publikációja utal:
B. D. JOSEPHSON:
Limits to the Universality of Quantum Mechanics
Foundations of Physics, vol. 18. pp. 1195-1204, 1988
Brian D. JOSEPHSON, Fotini PALLIKARI-VIRAS:
Biological Utilization of Quantum Nonlocality
Foundations of Physics, vol. 21. pp. 197-207, 1991
...Hasonló kölcsönhatási mechanizmus feltételezhető bizonyos parapszichológiai jelenségek (telepátia, pszichokinézis) esetén is, amelyekre vonatkozóan Radin és Nelson végeztek kísérleteket. Ilyen témájú publikációkat közöl R. G. Jahn és H. Schmidt is.
A biológiai világban ugyanis az evolúció célja a környezethez való adaptálódás. Ily módon fejlődött ki az élőlények látása, de feltehetően a pszi képességek, vagyis a nem lokális interakció képessége is. Ez utóbbi témával kapcsolatban C. N. Villars is végzett kutatásokat, s hipotézise szerint az idegrendszeren belül kialakult a képesség a mikrofizikai szintű nem lokális kölcsönhatások és ezen keresztül a távoli objektumok és események észlelésére.
Hasonló elgondolása volt Bohm-nak is a saját kauzális interpretációja alapján, amely szerint koherens nem lokális effektusok lépnek fel különféle rendszerek között, az ilyen kapcsolatok azonban a gyakorlatban nagyon sérülékenyek és fokozottan érzékenyek különféle perturbációkra és külső zavarokra, s emiatt a megfigyelhető előfordulásuk leginkább speciális körülmények esetén, így extrém alacsony hőmérsékleteken (pl. a szupravezetés állapotában) tapasztalhatók. A szerzők véleménye szerint azonban az élő szervezet is extrém környezet, amely a nem lokális hatásokat képes felerősíteni.
Látod hihike az olyan hülyék mint strepsils közt van fizika Nobel díjas is, ő is a saját baromságai igazolására használta fel
-
Úr isten ezt nem kellett volna belinkelni mert Zéróban összedől egy hamis világkép
.
Azt meg hogy mi mire jogosít fel inkább ne magyarázza el nekem olyan aki informatikában,fizikában egy erős googlit tud felmutatni, ezen csak derülök
-
hihy #9537
Ezért vagy te veszélyes, mert olyanról beszélsz ami létezik,
a kutatások szerint, csak te ezeket a tudományos eredményeket a te marhaságaid igazolására akarod felhasználni.
Az, hogy van korreláció, még nem jogosít fel arra, hogy összekösd a reinkarnációval, a tudat agyon kívüli tárolásával, a lelki utazással a naprendszeren belül. Végül is miért csak ily szűk környezetben érvényes szerinted az utazás, hiszen a távhatás távolságtól független.
Ne legyél egy olvasott(gugli) ősbuta!!
-
hihy #9536 " levernélek ha azt kezdenéd el cáfolni."
Te ennyire nem emlékszel a régebbi hsz-eidre??
"Nevetséges vagy és beképzelt"!!!! -
Az a jó hogy kettőnkön kívül senki nem tudja miről ment a vita és te mit nem cáfoltál meg , helyette össze vissza hablatyolsz értelmezésekről mintha fingod lenne egyáltalán arról amit a wikipédián összekapartál. Én meg forrásokkal bizonyítottam hogy van távolba hatás és sérti a fénysebességet (bell egyenlőtlenség).
Nevetséges vagy és beképzelt ,még az evolúció témában is levernélek ha azt kezdenéd el cáfolni. -
Richard Donkies #9534 #9531
-
fonak #9533 LOL, ebben a videóban épp azt mondják miért nem hisznek Istenben.