13357
Miért pont így és erre...
-
hihy #9612 Így fogsz járni:
-
hihy #9611 Ha meg sokáig vigyorogsz szamár, elhajtalak Betlemehig. -
hihy #9610 Hülye szamár!!!!
Ezt én tőled kérdeztem, mivel te kreos vagy, avagy, hogy jobban értsd evo ellenes.
Ne mindig a füleid csapkodd, mert akkor nem érted a lényeget.
Tehát mégegyszer, ha nem az evolúció által létezik a Földön a mai fauna, akkor, hogyan??
Pillanatra ne csapkodd a tasláidat: "Tehát, hogy kerültek a mai élőlények a mostani formájukban a Földre??"
-
hihy #9609 Ez nekem szólt?? -
hiper fizikus #9608 Rendben. Akkor van valami hosszabb a #9600 bejegyzéshez ??? -
Akkor én kérek elnézést.
-
hiper fizikus #9606 Igen, komoly! -
"ött" ? Ez most komoly? -
hiper fizikus #9604 Ez így sem értheto. Megerőltethetnéd magad, és ött mondatban leírhatnád, hogy mit is akarsz ! -
-
hiper fizikus #9602 Nem értem a válaszodat !
Bovebben írd meg a véleményedet ! -
"egyensuj; miat; ojasmi"??? -
hiper fizikus #9600 A természetben dinamikus egyensuj van a visszacsatolások miat. És csak ha felborul ez a dinamikus egyensuj, csak akkor áll be változás az okológiában. Persze belátom, hogy minden változik, de ezek egyensujra mutatnak. Valami ojasmi ez, mint amikor két bokszoló vagy két sakkozó mérkozik egymással, mégis dontetlen az eredmény kimenetele.
,
-
MaRee #9599 :) -
Richard Donkies #9598 "Tehát, hogy kerültek a mai élőlények a mostani formájukban a Földre??"
Na, ezt most jól megkapad: #9595
-
Mert nem tud. -
Katalizátor #9596 Jah és félreértések elkerülése végett: nem te vagy a Gömb! -
Katalizátor #9595 "Tehát, hogy kerültek a mai élőlények a mostani formájukban a Földre??"
Sehogy! Nem "idekerültek" Hanem a változás jelenségei! A változásé, ami mind a mai napig folyamatos!
(tudod: fejlődés, technológia, zene, divat, filozófia, vallás, időjárás, tudomány, naptevékenységek, mágneses ciklusok, kontinens-vándorlások, galaxisok, csillagok, UNIVERZUM)
Minden változik a világunkban! Ezt egyszerűen annyira nem vagy képes felfogni, annyira statikus gondolkodású vagy, hogy arra semmi, de EGYÁLTALÁN SEMMI nem hasonlítható. Világunk ciklikus és változó egyszerre! Gondolj a spirálra, a tóruszra, bánom is én csak ne a PONTRA! Mert az totál gagyi és primitívségre vall!
Köszönöm!
Jah egyébként híres graffiti:
"Mondd el egy vonalnak, hogy mi az a gömb!" -
Richard Donkies #9594
-
hihy #9593 Te meg szamár vonulj vissza a jászol elé. Lassan itt a karácsony, és a Születés egyik jellegzetes állata a szamár.
-
Richard Donkies #9592 Javaslom a 8 általános átismétlését.
-
hihy #9591 "De hogy erre miért nem jöttél még rá magadtól?"
A nyavalyás kurva életbe, nem tudom a választ!!!!!!!!!!
Világosíts fel!!!!!!!
-
hihy #9590 Úgy írd, hogy halvány fingod sincs róla.
Én már elmondtam, hogy a tudósok szerint hogyan kerültek a Földre.
Te pedig mellé rizsálsz.
Szerinted a Papa rittyentette őket???? -
hihy #9589 "ne tetesd hülyébbnek magad a kelleténél."
Jujj,
-
Richard Donkies #9588 Együgyű kérdésre nem válaszolok.
De hogy erre miért nem jöttél még rá magadtól?
Fogadok, hogy egy ötödikes már rá jött volna ennyi idő alatt.
-
hihy #9587 Igaz nem az én oldalam, de ez elfogadható rész: RNS--DNS -
A korreláció nem csak matematikailag igazolt ,erről te is linkeltél filmet LOL.
És bizony párhuzamba vonható a parapszichológiai jelenségekkel csupán az okból hogy töb fizikus is még Nobel díjas is végzett ilyen agyhullámos kísérleteket amik egyértelműen igazolták a távolba hatás agyi impulzusoknál jelenséget. Forrásokat linkeltem úgyhogy ne tetesd hülyébbnek magad a kelleténél. -
hihy #9585 Te kis csacsi, te nem
vagy, hanem szamár.
Miért nem tudsz értelmes választ adni?? -
Nem bemagolni megérteni kell . Ti az evoluciót mint végrehajtót (alanyt) szoktátok prédikálni. Pedig az nem az csak egy megfigyelés ,olyan mint ha tv t néznél ezért nem tudtok válaszolni olyan alap kérdésekre hogy mi irányítja a nanorobotokat a sejten belül ,ugye nincsenek is nanorobotok meg az csak egy animált rajzfilm mivel ezekre a kérdésekre nem tudtok elfogadható választ adni .Az pedig nem elfogadható válasz hogy még nem tudjuk. Ugye ismerős a régi vita a volt egyszer az ember rajzfilmből hogy kérdeztem kik azok a pöcsmaxik akik fűzögették a DNS láncot.
Erre a válasz az volt hogy hülye vagyok mert az csak egy gyerekeknek szóló rajzfilm és ezzel elkerültétek a választ ki fűzögeti? ... -
hihy #9583 Azt azonban hozzátenném, hogy egyes tudósok szerint a megfigyelt anyag evolúciójának a transzformációjával való egyeztetése nem elégíti ki a horizontálisan mentális, és az azzal megegyező, sőt teljesen ellentétes metafizikai feltételeket, melyek a világegyetemben tapasztalható korrelációs összefüggéseknek, és az azt bizonyító kvantális makro/mikro technológia törvényeknek töléletesen ellentmondni látszanak, habár matematikailag levezetett tény, hogy a mikroevolúció szinte teljesen azonos a a virtuális világban kézzelfoghatóan mért eredményekkel. -
"A japán csapatnak nem ez az első tanulmánya a témában, évek óta végeznek hasonló szimulációkat...Egy másik tanulmányban egy olyan világegyetem belső energiáját próbálta kiszámolni, amelyben nincs gravitáció. A két számítás végül találkozott."
Mondd te tényleg ki akarod hozni az ördögöt
,a teóriájuk eredménye jó !
Még lehet folytatni de már ez is eredmény . Minek olvasod ha nem érted
-
Richard Donkies #9581
-
hihy #9580 "Nem az evolúció a végrehajtó az csak a megfigyelt anyag."
Na ezt bemagolom.
-
Mért ne fogadnám el ,az definíció szerint csak anyagtranszformáció megfigyelés.
Nem az evolúció a végrehajtó az csak a megfigyelt anyag. -
hihy #9578 "Ez maga az eredmény"---egy tudós csoport teóriája -
hihy #9577 "valami evos ökörséget" vs #9571
Te valóban emlékezetkiesésben szenvedsz. -
hihy #9576 Baszod, miért nem válaszolsz egy értelmes mondattal.
Miért akarod kihozni belőlem a gonoszt?? -
Richard cikke nem erről szól én nem tudom mit olvasol de mondom hogy ne kínlódj vele . Mégegyszer mondom ők a tudósok ,felfogtad? Nem tudom milyen tudósokról beszélsz akik között meg kell védeniük az eredményeiket . Ez maga az eredmény csak szerintem te valami evos ökörséget olvasol nem is ezt. -
hihy #9574 Erre Donkies válaszára lettem volna kíváncsi, meg még vagyok is. -
hihy #9573 Te elfogadod az evolúciót???