13357
Miért pont így és erre...
  • Eneff
    Na de hol marad Szamár Ricsi?
  • immovable
    Fáj is?
  • strepsils
    A texasi Rice Egyetem több mint 10 ezer ember megkérdezésén alapuló kutatásában a válaszadók mindössze 9,5 százaléka vélte úgy, hogy istennek va...
    ...600 amerikai tudós véleményét is megkérdezték. Csak minden ötödik gondolja úgy, hogy istennek semmi köze a világ megteremtéséhez....

Jujj de tudományosan logikus következtetés , 10ből 9 en gondolkodnak is amerikában akkor "amerika egy buta hátország". Szerinted mindenki hülye aki egyáltalán megkérdőjelezi ezt a baromságot hogy evolúcióval lettünk.

Mert itt aztán baromira nem az volt a mondanivaló hogy 10ből 9 egy konkrét istenkés mesében hiszik hanem az hogy nem tudja elképzelni logikusan az evolúció meséjét.

De te is inogsz , a madaras filmeden ha be is tanították volna neki, a madárnak nincs annyira barázdált agya (mint az embernek) hogy megtudjon jegyezni 8 logikai lépcsőt .

A barázdált agy estimeséd itt megbukott , urambocsá azt se magyarázod meg hogy testtömeg index vs agy tömeg miért hajtotta végre a feladatot. Hisz ez csak egy madár basszus.

a szellem létezése
  • fonak
    Ja, onnan terjed ide is, ahogy a konteók is.
  • hihy
    Az emberi butaság megbízható hátországa.
  • hihy
    Azt azért elismered ugye, hogy nem csak az embernél jellemző a szociális érzék.
    Sőt mint ellentéte, csak az emberre jellemző fajának örömteli gyilkolása.
    Egyes tudósok kétségbe vonják, hogy az összes akkor élt dinoféle hidegvérű volt.
  • hiper fizikus
    A gyíkoknál nincsen szociális érzék, míg az emlosoknél van. A szociális érzéknek nagy szerepe van az emberé válásban.
  • hihy
    Nem tudom ő mit értett, de, ha azt mondta, akkor igaza volt. De ezt a változást valaminek elő kellett idéznie. Nos erre mondom én, hogy káosz, mely nem azonos a fejetlenséggel, hanem a véletlenszerűség szinonímája.
    Tehát az előidéző okokat tartom én a változásra késztetőnek, melyet azonban előre nem tudunk, káosz, avagy véletlenszerűen következnek be.
    Tudósok előrevetítik az éghajlat változásának drasztikusságát, de, hogy az élővilágban az mit fog eredményezni..........kérdés
  • Koppixer
    "Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az aki a legfogékonyabb a változásra." Charles Darwin

Te azt mondod: káosz, Darwin azt mondja: változás. Ugyanarra gondoltok?
  • hihy
    Mivel a madarak a dinók "utódai", m lett volna, ha nem történik az a nagy kihalás. Lehetett-e volna belőlük az intelligens faj. Igaz, hogy több millió évük volt rá, de nem lehetséges-e, hogy igazából nem volt rá "szükségük". Az emberré válást nem-e a külső körülmények kényszerítették ki. Vagyis nem törvényszerűen következett be, hanem a káosz teremtett olyan késztetést, mely az emberi felemelkedését hozta. Különben kihalt volna.
    A káoszt én nem a hétköznapi értelemben használom.
  • hihy
    Én sem gondolom, hiszen a madarak már számtalanszor bizonyították, hogy bizonyos értelemben logikai gondolkozásban még az emberszabásúakon is túltesznek.
    Megdöbbenésem azon van, hogy a madár a nyolc lépéses logikai sorrendet nem keverte össze. Nem a kockával próbálkozott, meg sem kísérelte a legutolsú lépést. Szétnézett, és PONTOSAN az "előírt" sorrendet követte.
    Ez azért több mint naháááát.
  • Fehercsoki
    De betanított, a sátán veszi rá a tudósokat hogy jézus ellen gyártsanak hamis bizonyítékot!
  • hihy
    Ha nem betanított, akkor elgondolkoztató:

• hiper fizikus
    Ez a videó remek.
  • hihy
    Ne személyeskedj!
  • JuHaSz JoCi
    ZÁRHATÓ A TOPIK, ITT AZ EVOLÚCIÓ, HIÁBA VERGŐDIK A SOK NYOMI HIHI

• BladeW
    http://444.hu/2014/01/24/uj-edesvizi-delfinfajt-fedeztek-fel-braziliaban/
  • wraithLord
    Azért annyira nem üt el a témától, hogy vicces legyen... :D
  • hihy
    Egyem azt a kis okos fejedet!!
  • hihy
    A fene egye meg, hamarabb nyomtam az elküld gombot.
    Ezt még hozzá akartam tenni:
  • hihy
    Gondoltam elmegy egy kis humor.
    Akkor mégegyszer: http://passport.blog.hu/2014/01/08/a_gran_paradiso_kecskei
  • Richard Donkies
    Ahogyan, az se evolúció, hogy a fecske a faág helyett a villanydrótra száll le.
  • wraithLord
    Pontosítva: a második bekezdésben leírt dolgok persze már elkezdődtek, kérdés hogy látszik-e belőle valami akár genetikailag, akár fiziológiailag (nem hinném). Attól függ, mikor épült a gát, és mikor "jöttek rá" a kecskék erre a lehetőségre (hány generáció óta).
  • wraithLord
    Én sem lepődtem meg Donkies reakcióján. :D De most igaza van, mert ez tényleg nem evolúció, a kecskék csak a meglévő adottságaikat felhasználva a gáton is fel tudnak mászni a sóért.

Max. egy idő után egyre ügyesebb és/vagy gátmászáshoz megfelelőbb fiziológiájú egyedek szaporodnak el a populációban.
    Vagy más szempont alapján szelektál az új környezet, amire nem is gondolnánk.
  • hihy
  • Eneff
    Nem jó, mert nem szamarak vannak benne.
  • Richard Donkies
    Ubben ugyan egy fikarcnyi evó sincs.
  • hihy
    Kecske evo.
  • hihy
    Óriási!!!!

• MaRee
    Richard Donkies-nek

• hihy
    No meg te honnan tuod, hogy belőlem nem-e a szeretet szólalt meg?
    Nem-e Donkies valóban a kisfiam.
  • hihy
    Ne haragudjál, de te most hozzám, vagy Donkies-hez szólsz?

Én pedig echte magyar vagyok, sőt TURBÓ!!!
  • hiper fizikus
    Tudod Hihy az úgy van, hogy kulonféle jelzoket lehet ragasztani a hozzászólókra. Kezdodik a kisfiammal, majd: a fiam, ember, anyád, majd: a kulonféle állatok: marha, ...stb. elmeálapotok: huje, bolond, idióta. Nem kell kétségbe esni, mert a krónikák régen írták, hogy az egyik római uralkodót a balkánon le marháztak, tehát akkor és ott már éltek magyarok.
  • hihy
  • Richard Donkies
    Muszáj azt mondanod, hogy "kisfiam", különben nem éreznéd elég erősnek az érveidet?

Szerintem is szánalmasak.
  • hihy
    #10215-re ment
  • hihy
    "Ha a tudomány tévedett a múltban, akkor a mai elméleteit sincs értelme foggal körömmel védeni és lehülyézni mindenkit, "
    VS
    "A tudomány az magába foglalja a jelenlegi legjobb ismereteinket a világról, ha pontatlan akkor a következő tudós generáció pontosítja és kiegészíti, ezért hosszabb távon tévedhetetlen mert kijavítja magát, de a jelenkor tudományának lehetnek hiányosságai, ha nem lennének akkor nem lenne mit kutatni."

Érted kisfiam??
  • Eneff
  • Richard Donkies
    Gondolkodj, micimackó
  • hihy
    Hm. Ez a miki egy személy, vagy egy jelenség?

"wmiki gyakran vádol minket azzal, hogy tévedhetetlennek tartjuk a tudományt, ez bizonyos szempontból igaz de nem úgy ahogy ő gondolja.

Egy elmélet,felvetés akkor válik tudományossá ha egymástól több független kutató,kutatóintézet megerősíti az adott elméletet.

A tudomány az magába foglalja a jelenlegi legjobb ismereteinket a világról, ha pontatlan akkor a következő tudós generáció pontosítja és kiegészíti, ezért hosszabb távon tévedhetetlen mert kijavítja magát, de a jelenkor tudományának lehetnek hiányosságai, ha nem lennének akkor nem lenne mit kutatni.

wmiki részéről gyakran éri a tudományt az a vád, hogy mindig téved, ha ez igaz lenne, akkor nem működnének a digitális rendszerek,járművek,gyógyszerek,berendezések és készülékek, nem lépett volna ember a Holdra és nem lenne űrtechnika.

Ezek működése bizonyítja, hogy a tudomány működik, ha nem működne, akkor wmiki sem tudna trollkodni az interneten.

Ha lenne benne egy csöpp tisztesség, akkor nem használná a tudomány eredményein működő dolgokat miközben azt hangoztatja, hogy a tudomány mindig téved, de mint tudjuk wmikinek nem kenyere a tisztesség.

wmiki haragszik a tudományra mert miatta nem tud hinni a babonáiban."