13357
Miért pont így és erre...
  • hihy
    "te honnan tudod hogy a tükörbe nézve az te vagy"
    Na ezzel megfogtál. Ezen gondolkodnom kell.
    Mondjuk még az baszna be, ha én egyedül néznék e tükörbe, és többen néznénk vissza. Na az már egy lecke lenne, hogy melyik is vagyunk én.
    Látod az ilyen értelmes, fogós kérdéseket szeretem. :)))
  • hihy
    Már hogy ne lenne. Csak most jutott el az emberiség egy prominens tagja, hogy mindenféle eszköz nélkül lófrál az űrben.
    Majd mi is sorra kerülünk.:))
  • hihy
    Neked akart menni: #10283

Látod már szétkeféltem az agyam Albával, de az is lehet, hogy veled.
  • hihy
    téged is
  • hihy
    Most nem érek rá, de köszi a röhögtető válaszod:

De azt azért megkérdezem: Te mondtad, hajtogattad, hogy bejártad a naprendszert már többsoron, kintebb csak azért nem merészkedsz, mert még nem ismered. Nos ha csak egy lelked van, mely össze van bogozva a testeddel, nos akkor ha én bemegyek a hálószobádba(miért is ne) ott én egy lelketlen, eszetlen testet fogok látni?? Ne gyere neke holmi fasz keleti spirituális szarságokkal, hiszen te valósan tekeregsz az űrben.
    Mert ha követem az eszmefuttatásod, akkor én minden nap megkefélem Jessics Alba-t, vagy már bocsi de téged. Bizonyitsd be, hogy hazudok.
    Hogy ez csak képzelgés, vágyálom (Jessica Alba)? Nem járok én sehol, téged sem dugítalak? Azonban akkor te is csak a képzeletedben tekeregsz, nem????
  • Zero 7th
    Nincs közte paradoxon, mint ahogy a Jancsi és Juliska és a tudomány közt sincsen paradoxon.

Ennyi erővel vért is csapolhatsz, nekünk is vannak babonás középkori balfasz hülyeségeink, attól, hogy kínai, ugyanakkora faszság.
  • strepsils
    Azért ennyire ne magasztalj fel ,ha kicsit műveltebb lennél észre vehetnéd hogy lényegében a keleti spirituális tanokra épül minden szavam ,és a jelenségeket egyszerű paraszti logikával mondom el és így sem érti meg miért nincs paradoxon a tudományos állítások és a lélekmesés állítások közt. 3 kérdése ugyan arra a hibára épül amit már a 2 válaszban feloldottam.
  • strepsils
    Semmi de hihy állandóan ezekre a kérdésekre keresi a választ és nem tágít amíg 3x meg nem válaszolod ,persze ezután is fel fogja tenni csak másképp ugyan ezeket a típusú kérdéseket úgyhogy még számíthatsz ilyen keleti bölcseletekre:D
  • Fehercsoki
    Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy ezt tényleg így gondolod=/
  • Katalizátor
    Én csak azt nem értem, hogy ennek mi köze az evolúcióhoz?
  • strepsils
    Megint elmondom memóriahibás barátom.

1 Ezüst fonál (olvass :asztrál test utazás,jóga,meditáció,keleti tanok,buddha,jógi)
    2 Ostoba kérdés, te honnan tudod hogy a tükörbe nézve az te vagy (nem válik ketté a test énje és a lélek ,ha nem tűnt volna fel a test ilyenkor meditál,(alszik) tehát már szkeptikus logikával is ostobaság volt feltenned a kérdést,az alvó embertől sem kérdezed meg hogy hívják.
    3 A test halála és a lélek halála két független dolog ,hogy hány testetöltésre emlékszik egy lélek vannak kutatások de erre te nem fogsz hagyatkozni,kár is tovább ragozni.
    4 Továbbra is az ezüst fonattal van összekapcsolva a fizikai test az éter testtel ,a tudatod ilyenkor az éter testben van (nevezheted léleknek).Továbbra is csak egy db tudatod van egy valahol hisz az alvó testtel nem tudsz sakkozni, nincs pót ész pót lélek , és az agy továbbra sem mutatja tudatosság jeleit ,csupán életfunkciókat tart fent .Láthatod hogy a rögeszméd miszerint az észt folyamatosan az agyhoz kell társítanod csak a butaságod netovábbja hisz az alvó agynál nem beszélhetünk észről (öntudat csak alfától kezd megnyilvánulni (éber=béta))
    5 Pszichológiai értelemben mint betegség létezik a kettős én fogalma ,sőt lehet 25 éned is , a testen kívüli barangolás kapcsán ugyan az lesz igaz ha 25 éned van mintha 1 éned lenne , az éter tested viszi mind a 25 öt és egy alvó húsdarab marad a szobában aki nem fogja mutatni 1 én megnyilvánulását sem.
    6 Nem aggódom, köszönöm jól vagyok.
  • Katalizátor
    Beszarok rajtad!!!!
  • hihy
    Nem a kedvenc oldalam, de most...................................sem! Olvasd!!
  • hihy
    "hol szarom le"---egy jól nevelt kislány nem beszél ilyen csúnyán
  • hihy
    Előtted a jövő!
    Nyomass egy hiteles, TUDOMÁNYOS leírást, linket, ahol ezt prezentálják.

De előtte egy könyebb(?!) erre: #10271
    Hiszen rólad van szó, te tapasztaltad, tapasztalod nap mint nap. NEM???

"tudományosan elvégzett kísérletet"-- #10272
  • strepsils
    És ,ki kíváncsi a retardált sztorizgatásaidra ,ennyire unalmas az életed? Én a testen kívüli esetre kértem tudományosan elvégzett kísérletet ,hol szarom le a wikipédiás pszichosomatikus okoskodásokat nem is erről volt szó...
  • Zero 7th
    A sok nagy elmét amiatt tartjuk nagyra, amit letett az asztalra, nem az egyéb hülyeségek miatt, amikben még ezen felül, mellékesen hitt.

Newton asztrológiai maszturbációja is egy faszság, annak ellenére, hogy amit fizika témában írt, az meghatározó.

Szerintem meg ez a dilettáns, hogy attól, hogy valakinek vannak eredményei, már rögtön szentté is avatod, és még a hülyeségeit is eredménynek ismered el.

A tekintélyelv nem érv, a vallás meg ostobaság. Ezek a tények.
  • Fehercsoki
    Az a sok nagy elme azért hitt hülyeségekben, mert "buta" környezetben éltek, ezt nevelték beléjük/így nőttek fel, nem azért mert mondjuk a tudományt felhasználva arra a következtetésre jutottak, hogy minket egy varázsraptor teremtett...
  • fonak
    Ez így kicsit erős, elég sok nagy elme volt a történelem folyamán, aki "hülyeségekben" hitt. A vulgárateizmus a korlátoltság biztos jele, de ahogy egy autistával sem lehet bizonyos dolgokat megérteni, az is reménytelen eset, aki leragadt a "minden vallásos hülye" szinten.
  • immovable
    Szegénykém. :(
  • hihy
    Az általános eset az, hogy az egyik személyiség tisztában van a másik jelenlétével, ismeri, és ezzel együtt tud élni. A másik kialakult személyiség a legtöbb esetben teljesen mások a személyiségjegyei is. Sokszor „csak” két személyiség van jelen, de előfordulhat bármennyi, akár még százan is lehetnek. A betegek felénél tíz fölötti a számuk. Hogy valaki hány alszemélyiséget alkot magának, főként az elszenvedett trauma nagyságától és gyakoriságától, illetve a személy életkorától és sérülékenységétől függ. Az alszemélyiségek lehetnek különböző neműek, bőrszínűek és különbözhet az életkoruk is. Tudomásul veszik, hogy ezek a tulajdonságok adottak, de ragaszkodnak az önmagukról alkotott képhez.
  • hihy
    Kívül.
  • hihy
    Ha így külön utakon tud járni a lelked, mi köti a testedhez?
    Ha pedig máshol mászkál honnan tudja, hogy te vagy ő??
    Másképp amikor majd meghalsz a lelked tudni fogja, hogy basszus én voltam strepsils??
    Vagy amikor a lelked máshol álmélkodik, hogy mik is vannak a világban, addig te lokálisan mi vagy?? Lélek(ész) nélkül létezel, avagy előveszi az agyad, vagy te(?!) a tartalék lelket(eszet)??
    Kettős énnel rendelkezel??
    Nem aggódsz egy kicsinykét az állapotod illetően??
  • hihy
    neki is lehetetlen.
  • hihy
    Sőt Jézus sem hagyta itt testét, hanem azzal együtt távozott.
    Pedig ő aztán igazán megtehette volna.
    Csakhát már ő is tudta, hogy ez még neki lehetetlen.
    A tudomány már neki sem volt ismeretlen.
  • hihy
    Az utolsó bekezdésedhez:

Állítólag az egyik kórházban végeztek egy kisérletet, melyben állítólag a műtőlámpa felső részére felírtak egy számot, és vártak. Nos állítólag eljött a pillanat, amikor is az egyik beteg majdnem meghalt. Na ezt a beteget állítólag kikérdezték, hogy mit tapasztalt. Állítólag mindenféléről beszélt. Fényes alagútról, melegségről, elhalt rokonokról stb. De a számot nem említette. De az állítólag orvosok, tudósok tovább nyaggatták. Dehát itt a helységben? A műtőlámpa. JA!!!-mondta állítólag a volt félhalott, és benyögte a számot. És állítólag ELTALÁLTA.

ÁLLÍTÓLAG!!

Nos e történet szerepel több variációban is, mint pl orvosi szekrény tetejére helyezett tárggyal.
    Valahogy fogd már fel, hogy olyan testen kívüliség, hogy te otthon nézed a TV-t, és közben az állatkertben bolyongsz, enyhén szólva tömény marhaság.
  • strepsils
    Jólvan nem kell nekem magyarázkodnod ,tudom hogy simán a hit szóról beszéltél ,de ha te ennyire szigorú vagy magaddal az a te bajod . Akkor ha a barátod azt mondja kint esik a hó akkor te hogy ne legyen igaz a hülye állításod magadra minden esetben meggyőződsz róla hogy igaz e, mert a hit az tök mindegy hogy milyen hit ,minden másodpercben az agyad csak elhiszi a dolgokat ,nagyon ritkán vizsgálja meg a valódiságát, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
    Ezek után lehülyézel egy fél világot mintha létezne határvonal a szubjektív énekben aminek el kellene tudnia dönteni hogy mi a hihető és mi a nem hihető de a beképzeltséged nem tudja megérteni hogy az ami neked hihető (az is azért mert ezt tanultad és erre vágsz fel)az nem egy abszolút értékrend és főleg miért lenne hülye az az ember aki nem is járt 30éves koráig evolúció szakra és ezért nem hiszi el hogy a te hited a helyes hit. Ez sima bunkóság részedről.

De a testen kívüli linked nem jó ,mert az csak az érzékszervek becsapása én pedig hú de nagyon nem erre kerestem kísérletet ,hanem arra amikor valaki magától kilép a testéből és körbejár a házban majd beszámol az elrejtett dolgokról amit "alvás" közben helyeztek el a kísérletet végző kutatók így annak helyét és konkrétumát nem tudhatja az alvó alany. Na ezt nevezem én testen kívüli élménynek nem azt a maszlagot amit belinkeltél na persze mit is vártam.
  • Zero 7th
    Mikike egy kezeletlen elmebeteg. TÉNYLEG nem tud mást, mint ezt szajkózni. Viszont ez legalább kényszeres.
  • hihy
    #4 nem tudom hogy került ide.
  • hihy
    Egy régi topicban( Mi jellemző a világegyetemre?) megjelent kitűnő hsz-ed. Nahát te ennyi vagy.

"mikike
    2004. ápr. 28. 09:11 | privát | galéria | válasz | #4
    Szerintem:
    Nagyon nagy
    vagy inkább: hatalmas

ez jellemző rá a legjobban
    még a legkisebb része is óriási"
  • hihy
    "mert az bizonyítékokon alapszik, vagyis sosem téved "

Te egy papagály vagy?? Semmi hosszabb, értelmesebb hsz-t még nem olvastam tőled.
    De igen tévedhet a tudomány, azonban olyan utat, megoldást keres, mellyel korrigálhatja a kiválasztott utat. Csak olvasgass vissza a tudomány történetében.
  • BladeW
    Hiányoztál...
  • mikike
    a tudományban csak a hülyék kételkednek **
    mert az bizonyítékokon alapszik, vagyis sosem téved ^^

ezt már megtanulhattad volna itt, ezen a fórumon a felsőbbrendű értelmiségiek szent írásait olvasgatva **
  • gothmog
    Innen indulva végigkövetheted a szálat ahogy lábon lőtte magát. Aztán persze úgy csinált mintha megsértődött volna, amiért őtet cenzúrázzák az evolúciós cikkek alatt (gyors témaváltás, beszéljünk másról). És azóta kibaszásból direkt nem ír az sg-re. Jól megmutatta nekik.
  • Zero 7th
    Neee! Ezt én nem hiszem el! Mármint hogy van benne akár egy hajszálnyi önkritika is. Nem, ilyen nincs, ez képtelenség.
  • gothmog
    Miki beégette magát az nwo topikban, oszt lelépett. Persze ettől még más néven lehet hogy itt van.
  • Zero 7th
    A "semmi okom ezt feltételezni, de mégis ezt tartom igazságnak" jellegű hit tökmindegy miről szól, a hülyékre jellemző.

Egyébként képzeld, elég jól sikerül seggből előrántott feltételezések nélkül élnem. Tudod, nem mindenki olyan kibaszott szánalmasan gyenge, hogy kell neki apuci, aki figyel föntről.

Az meg hadd ne legyen már az én hibám, hogy tájékozottabb vagyok, a jó kurvaéletbemár!
    Nesze baszdmeg, bár nem hiszem, hogy olyan kibaszott nehéz beírni gugliba, hogy "mesterséges testen kívüli élmény", aztán ráklikkelni az első szájbakúrt találatra...
    http://www.ng.hu/Tudomany/2009/07/Mestersegesen_ideztek_elo_testen_kivuli_elmenyt
  • strepsils
    Ja mert a hit szó kizárólag azt jelenti hogy imádkozó istenhívő ,evolúció tagadó.
    Mert te ugye nem hiszel semmiben hogy ne legyen igaz az állításod saját magadra különben saját magadat is lehülyéznéd.

huha huha neked az életben is ilyen nagy önbizalmad van vagy nem bírod ki hogy ne válaszolj valami égbekiáltó baromságot minden egyes másnak irányzott válaszomra, de megtudtam egy újat ,te már nálam is többet tudsz a testen kívüli élményekről huha huha kérlek linkelj valami tudományos kísérletet ahol mesterségesen elő tudják idézni ahogy kilép a testéből mert engem ez a téma nagyon érdekel , na szevasz.
  • Zero 7th
    Ennek az adatnak csak annyi az értelme, hogy lásd, hogy a hit a hülyékre jellemző, a bizonyítottan intelligens és képzett emberek nem hiszik el az estimeséket bemondásra.

Semmit nem bizonyít, semmi jelentősége. De talán elgondolkozol rajta...

A cikk meg egy szemét, ennél jóval többet lehet tudni a testen kívüli élményről. Semmi újat nem mond, eddig is tudtuk, melyik agyterület buzerálásával lehet mesterségesen előidézni, ez most csak megerősítette az eddigi ismereteket.
  • uwu420
    Nem attól tudományos valami hogy neked, vagy bárkinek tetsszen.
    Semmi jelentősége annak hogy Isten mennyire népszerű, bizonyíték nincs a létezésére, csak azért él a köztudatba mert sokan beszélnek róla elég rég óta, de senki nem tudja mi az igazából.
    Az evolúciós elmélet meg egy megfigyelésekre alapozott magyarázat, nem mendemonda, amit még tudományosan nem cáfolt meg senki, csak akinek nem tetszik azt állítja hülyeség és ennyi.
    Sok eleme megfigyelhető a természetben kár lenne tagadni. Az hogy valaki nem tudja elképzelni azokat a változásokat amik évezredeken keresztül mennek végbe, szerintem nem meglepő, nem lehet mindenki annyira intelligens, tényleg nehéz fejben ekkorát lépni, máshogy meg sajnos nem fog menni, senki nem él ahhoz elég sokáig hogy lássa.