Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi lennék honnan veszik a statisztikáikat.
" senkit nem érdekel a mondanivalód"
Abban egyetértek, hogy senki vagy.
Azonkívül ki mondta, hogy értelmes mondat, az értelmezte, gondolom, akinek szólt.
Kár, hogy barátkozni akarsz, mert te is belekerülhetsz a darálóba.
Abban egyetértek, hogy senki vagy.
Azonkívül ki mondta, hogy értelmes mondat, az értelmezte, gondolom, akinek szólt.
Kár, hogy barátkozni akarsz, mert te is belekerülhetsz a darálóba.
Ez egy értelmetlen mondat, egyébként a büntetõpontok után sem sikerült rájönni hogy senkit nem érdekel a mondanivalód?
Esetleg magadra vetted??
Baszod most magyarázzam el neked ennek a mondatnak az értelmét? -"Az evolúció nem volt mindenkinél sikeres."
Nem értettél😊)
Nem érdekes, hanem nagyszerû!!!
Nincs sikeres és sikertelen evolúció, akármi is történik az hosszú távon sok élõlényre nézve elõrelépés a környezethez való alkalmazkodás terén.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Az evolúció nem volt mindenkinél sikeres.
Az evolúció nem volt mindenkinél sikeres.
Az evóhívõk szerint meg a DNS tele van hulladék szakaszokkal, ami az evolúció mellékterméke (és bizonyítéka<#hehe>#hehe> ).
Mennyit vitatkoztam én errõl... <#szomoru2>#szomoru2>
Mennyit vitatkoztam én errõl... <#szomoru2>#szomoru2>
Remélem azt sikerült megérteni, hogy ez nem a normális embereket parodizálja ki, hanem pont a hívõket, azaz azt hogy mennyit fognak fel belõle...
Ki a pöcs állította, hogy a tudomány tévedhetetlen.
Egy idõben az is tudományos volt, hogy a Föld a mindenség központja.
Egy idõben az is tudományos volt, hogy a Föld a mindenség központja.
ah...
újra szines rajzokkal bizonyítotok?
tessék összefûzve:
http://youtu.be/xw2I0jAJqcI
újra szines rajzokkal bizonyítotok?
tessék összefûzve:
http://youtu.be/xw2I0jAJqcI
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
újra kiderült, hogy a tévedhetetlen tudomány eddig hazudott 😞
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/12/13/masodik_kodot_is_rejt_a_dns/
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/12/13/masodik_kodot_is_rejt_a_dns/
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Hinned kell az evolúcióban!
Egy lehetséges alternatíva, ha nem vigyázol:
Egy lehetséges alternatíva, ha nem vigyázol:
Ne örülj, ez nem te vagy, csak rajta szórakázhatsz az ásítozás helyett.
Inkább ez való neked, nem ásítozás, te kis csacsi:

<#unalmas>#unalmas>
Így fogsz járni:

Ha meg sokáig vigyorogsz szamár, elhajtalak Betlemehig.
Hülye szamár!!!!
Ezt én tõled kérdeztem, mivel te kreos vagy, avagy, hogy jobban értsd evo ellenes.
Ne mindig a füleid csapkodd, mert akkor nem érted a lényeget.
Tehát mégegyszer, ha nem az evolúció által létezik a Földön a mai fauna, akkor, hogyan??
Pillanatra ne csapkodd a tasláidat: "Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??"
Ezt én tõled kérdeztem, mivel te kreos vagy, avagy, hogy jobban értsd evo ellenes.
Ne mindig a füleid csapkodd, mert akkor nem érted a lényeget.
Tehát mégegyszer, ha nem az evolúció által létezik a Földön a mai fauna, akkor, hogyan??
Pillanatra ne csapkodd a tasláidat: "Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??"
Ez nekem szólt??
Rendben. Akkor van valami hosszabb a #9600 bejegyzéshez ???
Igen, komoly!
Ez így sem értheto. Megerõltethetnéd magad, és ött mondatban leírhatnád, hogy mit is akarsz !
Nem értem a válaszodat !
Bovebben írd meg a véleményedet !
Bovebben írd meg a véleményedet !
A természetben dinamikus egyensuj van a visszacsatolások miat. És csak ha felborul ez a dinamikus egyensuj, csak akkor áll be változás az okológiában. Persze belátom, hogy minden változik, de ezek egyensujra mutatnak. Valami ojasmi ez, mint amikor két bokszoló vagy két sakkozó mérkozik egymással, mégis dontetlen az eredmény kimenetele.
<#law>#law> , <#beka3>#beka3>
<#law>#law> , <#beka3>#beka3>
"Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??"
Na, ezt most jól megkapad: #9595
<#hehe>#hehe>
Na, ezt most jól megkapad: #9595
<#hehe>#hehe>
Jah és félreértések elkerülése végett: nem te vagy a Gömb!
"Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??"
Sehogy! Nem "idekerültek" Hanem a változás jelenségei! A változásé, ami mind a mai napig folyamatos!
(tudod: fejlõdés, technológia, zene, divat, filozófia, vallás, idõjárás, tudomány, naptevékenységek, mágneses ciklusok, kontinens-vándorlások, galaxisok, csillagok, UNIVERZUM)
Minden változik a világunkban! Ezt egyszerûen annyira nem vagy képes felfogni, annyira statikus gondolkodású vagy, hogy arra semmi, de EGYÁLTALÁN SEMMI nem hasonlítható. Világunk ciklikus és változó egyszerre! Gondolj a spirálra, a tóruszra, bánom is én csak ne a PONTRA! Mert az totál gagyi és primitívségre vall!
Köszönöm!
Jah egyébként híres graffiti:
"Mondd el egy vonalnak, hogy mi az a gömb!"
Sehogy! Nem "idekerültek" Hanem a változás jelenségei! A változásé, ami mind a mai napig folyamatos!
(tudod: fejlõdés, technológia, zene, divat, filozófia, vallás, idõjárás, tudomány, naptevékenységek, mágneses ciklusok, kontinens-vándorlások, galaxisok, csillagok, UNIVERZUM)
Minden változik a világunkban! Ezt egyszerûen annyira nem vagy képes felfogni, annyira statikus gondolkodású vagy, hogy arra semmi, de EGYÁLTALÁN SEMMI nem hasonlítható. Világunk ciklikus és változó egyszerre! Gondolj a spirálra, a tóruszra, bánom is én csak ne a PONTRA! Mert az totál gagyi és primitívségre vall!
Köszönöm!
Jah egyébként híres graffiti:
"Mondd el egy vonalnak, hogy mi az a gömb!"
<#unalmas>#unalmas>
Te meg szamár vonulj vissza a jászol elé. Lassan itt a karácsony, és a Születés egyik jellegzetes állata a szamár.
Javaslom a 8 általános átismétlését.<#papakacsint>#papakacsint>
"De hogy erre miért nem jöttél még rá magadtól?"
A nyavalyás kurva életbe, nem tudom a választ!!!!!!!!!!<#zavart2>#zavart2>
Világosíts fel!!!!!!!
A nyavalyás kurva életbe, nem tudom a választ!!!!!!!!!!<#zavart2>#zavart2>
Világosíts fel!!!!!!!
Úgy írd, hogy halvány fingod sincs róla.
Én már elmondtam, hogy a tudósok szerint hogyan kerültek a Földre.
Te pedig mellé rizsálsz.
Szerinted a Papa rittyentette õket????
Én már elmondtam, hogy a tudósok szerint hogyan kerültek a Földre.
Te pedig mellé rizsálsz.
Szerinted a Papa rittyentette õket????
"ne tetesd hülyébbnek magad a kelleténél."
Jujj, <#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Jujj, <#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Együgyû kérdésre nem válaszolok.
De hogy erre miért nem jöttél még rá magadtól? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Fogadok, hogy egy ötödikes már rá jött volna ennyi idõ alatt.<#hehe>#hehe>
De hogy erre miért nem jöttél még rá magadtól? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Fogadok, hogy egy ötödikes már rá jött volna ennyi idõ alatt.<#hehe>#hehe>
A korreláció nem csak matematikailag igazolt ,errõl te is linkeltél filmet LOL.
És bizony párhuzamba vonható a parapszichológiai jelenségekkel csupán az okból hogy töb fizikus is még Nobel díjas is végzett ilyen agyhullámos kísérleteket amik egyértelmûen igazolták a távolba hatás agyi impulzusoknál jelenséget. Forrásokat linkeltem úgyhogy ne tetesd hülyébbnek magad a kelleténél.
És bizony párhuzamba vonható a parapszichológiai jelenségekkel csupán az okból hogy töb fizikus is még Nobel díjas is végzett ilyen agyhullámos kísérleteket amik egyértelmûen igazolták a távolba hatás agyi impulzusoknál jelenséget. Forrásokat linkeltem úgyhogy ne tetesd hülyébbnek magad a kelleténél.
Te kis csacsi, te nem <#lama>#lama> vagy, hanem szamár.
Miért nem tudsz értelmes választ adni??
Miért nem tudsz értelmes választ adni??
Nem bemagolni megérteni kell . Ti az evoluciót mint végrehajtót (alanyt) szoktátok prédikálni. Pedig az nem az csak egy megfigyelés ,olyan mint ha tv t néznél ezért nem tudtok válaszolni olyan alap kérdésekre hogy mi irányítja a nanorobotokat a sejten belül ,ugye nincsenek is nanorobotok meg az csak egy animált rajzfilm mivel ezekre a kérdésekre nem tudtok elfogadható választ adni .Az pedig nem elfogadható válasz hogy még nem tudjuk. Ugye ismerõs a régi vita a volt egyszer az ember rajzfilmbõl hogy kérdeztem kik azok a pöcsmaxik akik fûzögették a DNS láncot.
Erre a válasz az volt hogy hülye vagyok mert az csak egy gyerekeknek szóló rajzfilm és ezzel elkerültétek a választ ki fûzögeti? ...
Erre a válasz az volt hogy hülye vagyok mert az csak egy gyerekeknek szóló rajzfilm és ezzel elkerültétek a választ ki fûzögeti? ...
Azt azonban hozzátenném, hogy egyes tudósok szerint a megfigyelt anyag evolúciójának a transzformációjával való egyeztetése nem elégíti ki a horizontálisan mentális, és az azzal megegyezõ, sõt teljesen ellentétes metafizikai feltételeket, melyek a világegyetemben tapasztalható korrelációs összefüggéseknek, és az azt bizonyító kvantális makro/mikro technológia törvényeknek töléletesen ellentmondni látszanak, habár matematikailag levezetett tény, hogy a mikroevolúció szinte teljesen azonos a a virtuális világban kézzelfoghatóan mért eredményekkel.