Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A japán csapatnak nem ez az elsõ tanulmánya a témában, évek óta végeznek hasonló szimulációkat...Egy másik tanulmányban egy olyan világegyetem belsõ energiáját próbálta kiszámolni, amelyben nincs gravitáció. A két számítás végül találkozott."
Mondd te tényleg ki akarod hozni az ördögöt<#merges2>#merges2> ,a teóriájuk eredménye jó !
Még lehet folytatni de már ez is eredmény . Minek olvasod ha nem érted<#confused>#confused>
Mondd te tényleg ki akarod hozni az ördögöt<#merges2>#merges2> ,a teóriájuk eredménye jó !
Még lehet folytatni de már ez is eredmény . Minek olvasod ha nem érted<#confused>#confused>
<#lama>#lama>
"Nem az evolúció a végrehajtó az csak a megfigyelt anyag."
Na ezt bemagolom.<#zavart2>#zavart2>
Na ezt bemagolom.<#zavart2>#zavart2>
Mért ne fogadnám el ,az definíció szerint csak anyagtranszformáció megfigyelés.
Nem az evolúció a végrehajtó az csak a megfigyelt anyag.
Nem az evolúció a végrehajtó az csak a megfigyelt anyag.
"Ez maga az eredmény"---egy tudós csoport teóriája
"valami evos ökörséget" vs #9571
Te valóban emlékezetkiesésben szenvedsz.
Te valóban emlékezetkiesésben szenvedsz.
Baszod, miért nem válaszolsz egy értelmes mondattal.
Miért akarod kihozni belõlem a gonoszt??
Miért akarod kihozni belõlem a gonoszt??
Richard cikke nem errõl szól én nem tudom mit olvasol de mondom hogy ne kínlódj vele . Mégegyszer mondom õk a tudósok ,felfogtad? Nem tudom milyen tudósokról beszélsz akik között meg kell védeniük az eredményeiket . Ez maga az eredmény csak szerintem te valami evos ökörséget olvasol nem is ezt.
Erre Donkies válaszára lettem volna kíváncsi, meg még vagyok is.
Te elfogadod az evolúciót???
" dimenziók mind olyan tulajdonságúak "
Ezekrõl még a legfifikásabb tudósoknak is csak halvány, vagy még az sem, elképzeléseik vannak.
Olyanokat mondanak, hogy lehet hogy.......
Az pedig, hogy hány dimenzió lehetséges, csak feltételezések. Mert lehet, hogy 11, de olvastam 21-rõl.
Ezekrõl még a legfifikásabb tudósoknak is csak halvány, vagy még az sem, elképzeléseik vannak.
Olyanokat mondanak, hogy lehet hogy.......
Az pedig, hogy hány dimenzió lehetséges, csak feltételezések. Mert lehet, hogy 11, de olvastam 21-rõl.
Sajnálom, hogy ennyit sem tudsz magadtól kilogikázni. <#szomoru2>#szomoru2>
Azt hiszem egy ötödikesnek menne.<#papakacsint>#papakacsint>
Azt hiszem egy ötödikesnek menne.<#papakacsint>#papakacsint>
"Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??"
A logikus gondolkodás az mennyire áll távol tõled?-----ez milyen válasz?????
Kértelek, hogy értelmesen válaszolj!!!!!!!!!!!!
A logikus gondolkodás az mennyire áll távol tõled?-----ez milyen válasz?????
Kértelek, hogy értelmesen válaszolj!!!!!!!!!!!!
Azt a rohadt életbe!!!!!
MIÉRT NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ!!!!
NE HABLATYOLJ!!!
"Ha nem evolúcióval, akkor vajon hogy?
Legalább egy tippet, a kedvemért"-----erre neked kell válaszolni!!!!!!!!!
MIÉRT NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ!!!!
NE HABLATYOLJ!!!
"Ha nem evolúcióval, akkor vajon hogy?
Legalább egy tippet, a kedvemért"-----erre neked kell válaszolni!!!!!!!!!
Vagy azt mutatja, hogy véletlenül (vagy szándékosan) két faj túl közel került egymáshoz a tervezéskor.<#papakacsint>#papakacsint>
"Az evo elméletnek egyenlõre nincs alternatívája."
Természetesen van, de a "tudomány" azt mondja (hazudja) nincs.<#papakacsint>#papakacsint>
A logikus gondolkodás az mennyire áll távol tõled?<#nevetes1>#nevetes1>
Ha nem evolúcióval, akkor vajon hogy?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Legalább egy tippet, a kedvemért.<#ravasz1>#ravasz1>
Természetesen van, de a "tudomány" azt mondja (hazudja) nincs.<#papakacsint>#papakacsint>
A logikus gondolkodás az mennyire áll távol tõled?<#nevetes1>#nevetes1>
Ha nem evolúcióval, akkor vajon hogy?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Legalább egy tippet, a kedvemért.<#ravasz1>#ravasz1>
Strepsilském! A tudomány nem õk, õk csak az alkotórészei.
Lehetnél te is az, ha be tudnád bizonyítani, hogy a pici agyaddal hogyan utazol a naprendszerünkben. De addig is csak a te kis teóriád.
Az biztos, hogy kõkeményen dolgoznak. Drukkolok is nekik, de egyenlõre még a számtalan elmélet közül csak az egyik.
Ha rondán beszélsz velem, nem lesz közös fekvõtámasz, hiába hihikézel.
Lehetnél te is az, ha be tudnád bizonyítani, hogy a pici agyaddal hogyan utazol a naprendszerünkben. De addig is csak a te kis teóriád.
Az biztos, hogy kõkeményen dolgoznak. Drukkolok is nekik, de egyenlõre még a számtalan elmélet közül csak az egyik.
Ha rondán beszélsz velem, nem lesz közös fekvõtámasz, hiába hihikézel.
Léteznek, de azért az öszvér vagy a liger példája azt mutatja, hogy vannak átmenetek.
Az evo elméletnek egyenlõre nincs alternatívája. Ha lesz, akkor abban a pillanatban megtérek.
DE, légyszíves válaszolj arra a kérdésre, hogy a 56 millió évvel ezelõtt történt nagy kihalás után, hogyan kerültek a Földre a mai élõlények a mostani állapotukban. Mert azt azért ugye nem tagadod, hogy a dinók idejében a mai faunának esélye sem volt semmire. Itt pl gondolj a mai nagy testû állatokra, mint pl az elefánt, zsiráf, meg pl a nagyobb ragadozók. Lett volna életterük? Ha viszont már akkor is léteztek, miért nem találnak az akkori korokból kövületeket tõlük. Miért csak bizonyos állatfajok leletei jellemzõek bizonyos korokra. De, hogy még visszább menjél a dinók õsei csirke nagyságúak voltak. Az õ életterük az akkor uralkodó fajoktól függött, és ahogy azok kihalása megkezdõdött úgy nyertek még nagyobb létteret.
Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??
DE, légyszíves válaszolj arra a kérdésre, hogy a 56 millió évvel ezelõtt történt nagy kihalás után, hogyan kerültek a Földre a mai élõlények a mostani állapotukban. Mert azt azért ugye nem tagadod, hogy a dinók idejében a mai faunának esélye sem volt semmire. Itt pl gondolj a mai nagy testû állatokra, mint pl az elefánt, zsiráf, meg pl a nagyobb ragadozók. Lett volna életterük? Ha viszont már akkor is léteztek, miért nem találnak az akkori korokból kövületeket tõlük. Miért csak bizonyos állatfajok leletei jellemzõek bizonyos korokra. De, hogy még visszább menjél a dinók õsei csirke nagyságúak voltak. Az õ életterük az akkor uralkodó fajoktól függött, és ahogy azok kihalása megkezdõdött úgy nyertek még nagyobb létteret.
Tehát, hogy kerültek a mai élõlények a mostani formájukban a Földre??
"Majd a tudomány bizonyítja be az elmélet helyességét, vagy a fordítottját. Az állításikat pedig majd tudósok között kell megvédeniük."
Figyelj hihikém õk a tudomány és õk a tudósok ,ez a cikk pedig az eredményt tálalja.
Mondom én hogy kérj meg mást ez neked magas olvasmány.
Figyelj hihikém õk a tudomány és õk a tudósok ,ez a cikk pedig az eredményt tálalja.
Mondom én hogy kérj meg mást ez neked magas olvasmány.
Nem csak feltételeznek hanem kõkeményen dolgoznak a bizonyításokon és úgy néz ki hogy sikerül is. És itt nem a klasszikus fizika bizonyításairól van szó hanem a te csökkentett ismereti nyelved szerinti ezos ökörségekrõl ,tudod ezeke a több dimenziók mind olyan tulajdonságúak amiket te az ezo kategóriába raksz mert kauzálisan nem értelmezhetõ de mégis létezik.
El kell olvasni a cikket ,kérj meg egy nálad ezerszer okosabb embert hogy olvassa el helyetted <#nyes>#nyes>
El kell olvasni a cikket ,kérj meg egy nálad ezerszer okosabb embert hogy olvassa el helyetted <#nyes>#nyes>
"Japán fizikusok egy csoportja olyan elmélettel állt elõ, amely szerint az univerzum csupán egy hatalmas hologram. Erre állításuk szerint bizonyítékokat is találtak, tanulmányukat Nature idézi."
Érted te kisleány? Ez csak egy elmélet a rengeteg közül. Majd a tudomány bizonyítja be az elmélet helyességét, vagy a fordítottját. Az állításikat pedig majd tudósok között kell megvédeniük.
Ez még nem azt jeleni, hogy úgy is van, ellentétben a kvantum összefonódással.
Érted te kisleány? Ez csak egy elmélet a rengeteg közül. Majd a tudomány bizonyítja be az elmélet helyességét, vagy a fordítottját. Az állításikat pedig majd tudósok között kell megvédeniük.
Ez még nem azt jeleni, hogy úgy is van, ellentétben a kvantum összefonódással.
"Az, hogy feltételeznek valamit, még nem azt jelenti, hogy te BIZONYOS lehetsz..."
Ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani az evolúció elmélettel kapcsolatban is. <#awink>#awink>
Ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani az evolúció elmélettel kapcsolatban is. <#awink>#awink>
"láthatatlan mérhetetlen lélek mûködésével kapcsolatos nem materialista kérdés"
Baszod, a tudományt ne vedd már bele az agymenéseidbe. Az, hogy feltételeznek valamit, még nem azt jelenti, hogy te BIZONYOS lehetsz a sületlenséged bizonyításával
Baszod, a tudományt ne vedd már bele az agymenéseidbe. Az, hogy feltételeznek valamit, még nem azt jelenti, hogy te BIZONYOS lehetsz a sületlenséged bizonyításával
Ugye most az a téma, hogy léteznek e fajok vagy nem.
Szerintem nem sokat értesz te ebbõl 😛
Mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy én igen, de semmi köze semmilyen lélekhez meg ezo baromságokhoz ("minden rezgés, a húrelmélet is ezt mondja, tehát a gyíkemberek másik dimenzióban laknak" stb.)
Mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy én igen, de semmi köze semmilyen lélekhez meg ezo baromságokhoz ("minden rezgés, a húrelmélet is ezt mondja, tehát a gyíkemberek másik dimenzióban laknak" stb.)
"nekem segítesz"
Én próbálok, meg még rajtam kívül sokan, de te inkább kóborolsz a kicsi agyaddal.
Az ilyen linkelésre pl egy nem hozzád hasonló mit tudna reagálni:
"Hasonló kölcsönhatási mechanizmus feltételezhetõ bizonyos parapszichológiai jelenségek (telepátia, pszichokinézis) esetén is, amelyekre vonatkozóan Radin és Nelson végeztek kísérleteket. Ilyen témájú publikációkat közöl R. G. Jahn és H. Schmidt is."
Én próbálok, meg még rajtam kívül sokan, de te inkább kóborolsz a kicsi agyaddal.
Az ilyen linkelésre pl egy nem hozzád hasonló mit tudna reagálni:
"Hasonló kölcsönhatási mechanizmus feltételezhetõ bizonyos parapszichológiai jelenségek (telepátia, pszichokinézis) esetén is, amelyekre vonatkozóan Radin és Nelson végeztek kísérleteket. Ilyen témájú publikációkat közöl R. G. Jahn és H. Schmidt is."
A hasonlat inkább az "evolúció szemléltetésére" jó, ugye a kreacionisták mivel szoktak jönni: "senki nem figyelt meg olyat, hogy egyik faj a másikba átalakult volna" 😊
Még jó hogy ide raktad mert most legalább kiderül hogy ebben a többdimenziós világteóriában is nekem volt igazam.
"Maldacena szerint a japán tudósok által szimulált világegyetemek egyike sem hasonlít a minénkhez. A fekete lyukas univerzumnak tíz dimenziója van, ezek közül nyolc egy nyolcdimenziós gömböt alkot..."
Kész ,megvan magyarázva az összefonódás és a láthatatlan mérhetetlen lélek mûködésével kapcsolatos nem materialista kérdés. Van alternatív világ ,persze eddig is volt csak most megerõsítették.
"Hjakutake Josifumi, a japán Ibaraki Egyetem fizikusa és kollégái most azt mondják, hogy sikerült bizonyítékot találni Maldacena sejtésére.....A két számítás végül találkozott."
<#eljen>#eljen>
"Maldacena szerint a japán tudósok által szimulált világegyetemek egyike sem hasonlít a minénkhez. A fekete lyukas univerzumnak tíz dimenziója van, ezek közül nyolc egy nyolcdimenziós gömböt alkot..."
Kész ,megvan magyarázva az összefonódás és a láthatatlan mérhetetlen lélek mûködésével kapcsolatos nem materialista kérdés. Van alternatív világ ,persze eddig is volt csak most megerõsítették.
"Hjakutake Josifumi, a japán Ibaraki Egyetem fizikusa és kollégái most azt mondják, hogy sikerült bizonyítékot találni Maldacena sejtésére.....A két számítás végül találkozott."
<#eljen>#eljen>
Mivan szájhõs 2 nem vagy hozzászokva hogy vannak akik forrásokkal tudják igazolni (ha csak részben is) amirõl beszélnek ez ugye kiverte az okoskodó relédet <#vigyor3>#vigyor3>.
Mindenesetre a filmet köszönöm zéró nevében is ,így tovább ,vágd magad alatt a fát ezzel csak nekem segítesz <#nevetes1>#nevetes1>
Mindenesetre a filmet köszönöm zéró nevében is ,így tovább ,vágd magad alatt a fát ezzel csak nekem segítesz <#nevetes1>#nevetes1>
Ezt az NWO-ba illett volna.
Szóval te azt szeretnéd, ha percrõl, percre tudnák dokumentálni az ember fejlõdõsét??
Strepsilske, mielõtt elküldesz egy hsz-t, nézesd át egy nagycsoportossal, hogy ki tudja belõle húzgálni a baromságokat.
Rossz hasonlat.
"Látod hihike"
A zagyvaságaidra nem reagálok, hiába linkelsz be egy csomó hivatkozást, melyet te sem értesz, de kurva jól hangzik..A gugli a barátod!!!
"Hihike"----habár egyszer már elzavartalak, na jó, azt mondtam, hogy nem kellesz, látom, hogy még mindig mély tüze ég benned az irántam való mérhetetlen vágyakozásnak.
Nos a régi szerelmünk csodálatos emléke oltárának égõ piros tüzén áldozva, nyomassunk le egy közös élvezetes fekvõtámaszt.
A zagyvaságaidra nem reagálok, hiába linkelsz be egy csomó hivatkozást, melyet te sem értesz, de kurva jól hangzik..A gugli a barátod!!!
"Hihike"----habár egyszer már elzavartalak, na jó, azt mondtam, hogy nem kellesz, látom, hogy még mindig mély tüze ég benned az irántam való mérhetetlen vágyakozásnak.
Nos a régi szerelmünk csodálatos emléke oltárának égõ piros tüzén áldozva, nyomassunk le egy közös élvezetes fekvõtámaszt.
Megnézted a videót, vagy csak süketelsz?
Jujj!!! <#rinya>#rinya>
(egyébként ezt minden tudós tudja)
(egyébként ezt minden tudós tudja)
Most mondd meg, hol van a pontos átmenet a színek között pontosan.
Ettõl még van olyan fogalmunk, hogy "szín" (pl. Zöld). Na, ugyanez vonatkozik a fajokra is, az is emberi fogalom.
"Végül is miért csak ily szûk környezetben érvényes szerinted az utazás,"
Valós kérdés és már volt rá válasz ,nem tehetek róla hogy kihagy a fejed.
Szimplán biztonságtechnikai oka van ,túl messzire mész ,védetlen területre és kampec ,a jógázó hulládat meg majd feltakarítják itthon a halottkémek.
Vagy te azt hitted hogy csak te leszel odakint ,és hogy ez valami virtuális játék, esetleg abban hiszel hogy intelligens lények csak a naprendszeren belül léteznek és képesek ilyenre?... Ugyan azok a farkas törvények vannak odakint is ennyi.
Itt se mész el pizsamában afrikába ,elõbb fel kell készülni.
Valós kérdés és már volt rá válasz ,nem tehetek róla hogy kihagy a fejed.
Szimplán biztonságtechnikai oka van ,túl messzire mész ,védetlen területre és kampec ,a jógázó hulládat meg majd feltakarítják itthon a halottkémek.
Vagy te azt hitted hogy csak te leszel odakint ,és hogy ez valami virtuális játék, esetleg abban hiszel hogy intelligens lények csak a naprendszeren belül léteznek és képesek ilyenre?... Ugyan azok a farkas törvények vannak odakint is ennyi.
Itt se mész el pizsamában afrikába ,elõbb fel kell készülni.
"a te marhaságaid igazolására akarod felhasználni."
Nem lokális kapcsolatok makro-méretû objektumok között
Megjelent olyan publikáció is, amely szerint kísérletileg kimutatható nem lokális kapcsolat makro méretû objektumok, így emberi agyak között is és ez lehetõvé teszi pl. EEG jelek átvitelét egyik vizsgálati személyrõl egy másikra. Ilyen publikáció:
J. GRINBERG-ZYLBERBAUM, M. DELAFLOR, L. ATTIE, A. GOSWAMI:
Einstein-Podolsky-Rosen paradox in the Human Brain: The Transferred Potential
Physics Essays, 1994/4, pp. 422-428.
A nem-lokalitás és a parapszichológiai jelenségek
Az 1973. évi fizikai Nobel díjas Brian D. JOSEPHSON professzor szerint az EPR jelenség magyarázatot adhat ilyen effektusokra is. Erre a következõ két publikációja utal:
B. D. JOSEPHSON:
Limits to the Universality of Quantum Mechanics
Foundations of Physics, vol. 18. pp. 1195-1204, 1988
Brian D. JOSEPHSON, Fotini PALLIKARI-VIRAS:
Biological Utilization of Quantum Nonlocality
Foundations of Physics, vol. 21. pp. 197-207, 1991
...Hasonló kölcsönhatási mechanizmus feltételezhetõ bizonyos parapszichológiai jelenségek (telepátia, pszichokinézis) esetén is, amelyekre vonatkozóan Radin és Nelson végeztek kísérleteket. Ilyen témájú publikációkat közöl R. G. Jahn és H. Schmidt is.
A biológiai világban ugyanis az evolúció célja a környezethez való adaptálódás. Ily módon fejlõdött ki az élõlények látása, de feltehetõen a pszi képességek, vagyis a nem lokális interakció képessége is. Ez utóbbi témával kapcsolatban C. N. Villars is végzett kutatásokat, s hipotézise szerint az idegrendszeren belül kialakult a képesség a mikrofizikai szintû nem lokális kölcsönhatások és ezen keresztül a távoli objektumok és események észlelésére.
Hasonló elgondolása volt Bohm-nak is a saját kauzális interpretációja alapján, amely szerint koherens nem lokális effektusok lépnek fel különféle rendszerek között, az ilyen kapcsolatok azonban a gyakorlatban nagyon sérülékenyek és fokozottan érzékenyek különféle perturbációkra és külsõ zavarokra, s emiatt a megfigyelhetõ elõfordulásuk leginkább speciális körülmények esetén, így extrém alacsony hõmérsékleteken (pl. a szupravezetés állapotában) tapasztalhatók. A szerzõk véleménye szerint azonban az élõ szervezet is extrém környezet, amely a nem lokális hatásokat képes felerõsíteni.
Látod hihike az olyan hülyék mint strepsils közt van fizika Nobel díjas is, õ is a saját baromságai igazolására használta fel <#nyes>#nyes>
Nem lokális kapcsolatok makro-méretû objektumok között
Megjelent olyan publikáció is, amely szerint kísérletileg kimutatható nem lokális kapcsolat makro méretû objektumok, így emberi agyak között is és ez lehetõvé teszi pl. EEG jelek átvitelét egyik vizsgálati személyrõl egy másikra. Ilyen publikáció:
J. GRINBERG-ZYLBERBAUM, M. DELAFLOR, L. ATTIE, A. GOSWAMI:
Einstein-Podolsky-Rosen paradox in the Human Brain: The Transferred Potential
Physics Essays, 1994/4, pp. 422-428.
A nem-lokalitás és a parapszichológiai jelenségek
Az 1973. évi fizikai Nobel díjas Brian D. JOSEPHSON professzor szerint az EPR jelenség magyarázatot adhat ilyen effektusokra is. Erre a következõ két publikációja utal:
B. D. JOSEPHSON:
Limits to the Universality of Quantum Mechanics
Foundations of Physics, vol. 18. pp. 1195-1204, 1988
Brian D. JOSEPHSON, Fotini PALLIKARI-VIRAS:
Biological Utilization of Quantum Nonlocality
Foundations of Physics, vol. 21. pp. 197-207, 1991
...Hasonló kölcsönhatási mechanizmus feltételezhetõ bizonyos parapszichológiai jelenségek (telepátia, pszichokinézis) esetén is, amelyekre vonatkozóan Radin és Nelson végeztek kísérleteket. Ilyen témájú publikációkat közöl R. G. Jahn és H. Schmidt is.
A biológiai világban ugyanis az evolúció célja a környezethez való adaptálódás. Ily módon fejlõdött ki az élõlények látása, de feltehetõen a pszi képességek, vagyis a nem lokális interakció képessége is. Ez utóbbi témával kapcsolatban C. N. Villars is végzett kutatásokat, s hipotézise szerint az idegrendszeren belül kialakult a képesség a mikrofizikai szintû nem lokális kölcsönhatások és ezen keresztül a távoli objektumok és események észlelésére.
Hasonló elgondolása volt Bohm-nak is a saját kauzális interpretációja alapján, amely szerint koherens nem lokális effektusok lépnek fel különféle rendszerek között, az ilyen kapcsolatok azonban a gyakorlatban nagyon sérülékenyek és fokozottan érzékenyek különféle perturbációkra és külsõ zavarokra, s emiatt a megfigyelhetõ elõfordulásuk leginkább speciális körülmények esetén, így extrém alacsony hõmérsékleteken (pl. a szupravezetés állapotában) tapasztalhatók. A szerzõk véleménye szerint azonban az élõ szervezet is extrém környezet, amely a nem lokális hatásokat képes felerõsíteni.
Látod hihike az olyan hülyék mint strepsils közt van fizika Nobel díjas is, õ is a saját baromságai igazolására használta fel <#nyes>#nyes>
Úr isten ezt nem kellett volna belinkelni mert Zéróban összedõl egy hamis világkép<#nyes>#nyes>.
Azt meg hogy mi mire jogosít fel inkább ne magyarázza el nekem olyan aki informatikában,fizikában egy erõs googlit tud felmutatni, ezen csak derülök<#smile>#smile>
Azt meg hogy mi mire jogosít fel inkább ne magyarázza el nekem olyan aki informatikában,fizikában egy erõs googlit tud felmutatni, ezen csak derülök<#smile>#smile>
Ezért vagy te veszélyes, mert olyanról beszélsz ami létezik,
a kutatások szerint, csak te ezeket a tudományos eredményeket a te marhaságaid igazolására akarod felhasználni.
Az, hogy van korreláció, még nem jogosít fel arra, hogy összekösd a reinkarnációval, a tudat agyon kívüli tárolásával, a lelki utazással a naprendszeren belül. Végül is miért csak ily szûk környezetben érvényes szerinted az utazás, hiszen a távhatás távolságtól független.
Ne legyél egy olvasott(gugli) õsbuta!!
" levernélek ha azt kezdenéd el cáfolni."
Te ennyire nem emlékszel a régebbi hsz-eidre??
"Nevetséges vagy és beképzelt"!!!!
Te ennyire nem emlékszel a régebbi hsz-eidre??
"Nevetséges vagy és beképzelt"!!!!
Az a jó hogy kettõnkön kívül senki nem tudja mirõl ment a vita és te mit nem cáfoltál meg , helyette össze vissza hablatyolsz értelmezésekrõl mintha fingod lenne egyáltalán arról amit a wikipédián összekapartál. Én meg forrásokkal bizonyítottam hogy van távolba hatás és sérti a fénysebességet (bell egyenlõtlenség).
Nevetséges vagy és beképzelt ,még az evolúció témában is levernélek ha azt kezdenéd el cáfolni.
Nevetséges vagy és beképzelt ,még az evolúció témában is levernélek ha azt kezdenéd el cáfolni.
LOL, ebben a videóban épp azt mondják miért nem hisznek Istenben.