13357
Miért pont így és erre...
-
"tehát elismeritek, hogy a tudomány téved?"
Fejezd be ezt, hogy a mi szánkba akarsz rakni ilyen ökörségeket légyszíves mostmár. Amit milliószor elmagyaráztunk, előfordulhat, hogy a tudomány téved valamiben, ha téved akkor azt kijavítja. De még így is közelebb áll a valóság megismeréséhez, mint bármi más elképzelés vagy vallás.
"ugyanúgy, mint amikor azt mondták, hogy az atom egy és oszthatatlan? **"
Igen. -
de hát azt sem tudja megmagyarázni a tudomány, hogy miért tűnik el az útról a víz eső után, amikor a szent tanai szerint csak 100 foknál lesz légnemű -
még hogy nem egy szekta ** -
tehát azt akarod mondani evvel, hogy a tudomány akkor sem téved, ha olyan kísérletet csinál, ami nem is igaz? ** -
Na akkor mégegyszer. A kísérletben a száraz és nedves homok tulajdonságait vizsgálták, ugyan azzal a szánnal és súlyelosztással, ugyan az a szemcseméretű homokkal. Reagálva a pontokba szedett hülyeségeidre:
1. Attól még, hogy más a szemcseméret, hasonlóan viselkedik az egyiptomi homok is, ugyan ez volt a probléma.
2. Nyilván nem ilyen szánt használtak, valószínűleg ilyen állt rendelkezésre a laborban, a vizsgált jelenség szempontjából ahogy a képen is látható, ugyan úgy fennáll.
3. Érdekes, hogy pár hozzászólással korábban még azt írtad, hogy "hogy egy két tonnás kőtömböt vivő szán ugyanúgy elsüllyed a vizes homokban, mint a szárazban", mostmeg már egy súlypont áthelyezéssel megoldható még a feltorlódás is? :D
Ekkora tehernél, akkori technikával készült szánoknál nem tudom, hogy meg tudták-e oldani úgy a súlyelosztást, hogy ne torlódjon fel a homok, de az elsüppedést akkor is jelentősen csökkenti és kevesebb erő elegendő a húzáshoz, tehát így is sokkal egyszerűbb dolguk volt ezzel a technikával.
Nincs igazad, szándékosan torzítasz és próbálsz nevetségessé tenni dolgokat, ez továbbra is egyértelmű szerintem mindannyiunk számára. -
Richard Donkies #10848 Ismerem már milyen az a hihiféle tisztelet... -
hihy #10847 Ha még eddig nem hittél az evo-ban:
-
hihy #10846 Nehogy legyőzzön az evo: -
hihy #10845 Pont az előbb dícsértelek meg: "kezdem tisztelni Richard Donkies-t,"
Szégyeld magad te hálátlan csacsi:)) -
fonak #10844 Szerintem karikatúra. -
Richard Donkies #10843 "Hát ami itt megy az EVO égisze alatt, sem piskóta."
Köszönhetően nektek. -
BladeW #10842 Én a helyedben ezen gondolkodnék.
-
...és a piros dino is az evo elméletet bizonyítja, hiszen ott van a másolat gumiból mindenki láthassa!
ezért nevezik az evo-t gumielméletnek */* -
hihy #10840 Igaz!
Legjobb szarnak sem nézni, mert ha abba az ember belelép, van hozzá pár szava.
Ez még a szar szar jelzőt sem érdemli. -
hihy #10839 Gyerekek istenbizony kezdem tisztelni Richard Donkies-t, mert legalább ő egész, és értelmes mondatokat ír, mellyel lehet vitázni. Az értelmes szót tessék a megfelelő helyen kezelni. Így vagyok strepsils-el is.
Nem úgy mint az a maszturbálósan osztodó faszkalap, akibe még csak belekötni sem lehet. -
hihy #10838 Az NWO-s barátok síránkoznak, hogy betoljuk a pofánkat hozzájuk.
Hát ami itt megy az EVO égisze alatt, sem piskóta. -
már kisgyerekkorban elkezdik az agymosást a tudomány szektáiban, milyen érdekkes, a píros dinoszaúrússz rajzokhoz hozzáillően gyártanak játékokat is **
-
-
tehát elismeritek, hogy a tudomány téved?
ugyanúgy, mint amikor azt mondták, hogy az atom egy és oszthatatlan? **
vagy hogy csak 100 fokon lesz légnemű a víz, amikor az útról is felszárad a testmeleg vizeletem?
erősítsétek a szektátokat, és köpködjétek, azokat, akik kételkedni mernek. -
Engem mulattat illetve mindig elcsodálkozom, hogy hogy lehet valaki ilyen buta. Vajon tudja használni a kanalat? Mikor szivárványt lát mire "gondolhat"? Varázslat? Ha dörög az ég, korog az isten gyomra? Gondolom ilyesmikre. :) -
Az a baj, hogy ez csak egy rövid ideig tud szórakoztató lenni, utána inkább már idegesítő. :) -
Katalizátor #10832 Mi a frász folyik itt??? 
Mikike osztódott? Ez isten csapása! Persze az is lehetséges, hogy MajczMilena csupán egy Mikike-karikatúra. Ez esetben megkérném az illetőt, ne tegye! Mikikéből egy is több mint elég! Ha ez az illető netán Mikike, akkor meg úgyis mindegy asszem... -
Dehogy. Csak szórakozunk rajta. :D -
Most ez tényleg komoly, hogy wmikivel akartok beszélgetni bármiről is?
-
Náci ufók megvannak már mikike? :D
http://kigondoltam.blog.hu/2013/12/13/a_tesze_h/fullcommentlist/1#c21294632 -
BladeW #10828 Szívesen. -
értem, tehát képtelen vagy válaszolni :(
köszi ** -
Először el kéne neki magyarázni a definiáld szó jelentését. :) -
BladeW #10825 Előbb definiáld, hogy milyen szakterületnek számít az evolúció elmélet hívő. -
ez remek komment **
felsorolnád azokat a pontokat, amikhez az evolúció elmélet hívei nem értenek?
vagy ők akik mindenhez értenek?
csak hogy tudjuk, melyik csoportba soroljuk be őket **
köszi!
-
BladeW #10823 A sztorid egyébként ott bukott el részben, hogy nem történészek vitáztak geológusokkal (meg nem is "geológusok", hanem csak egy geológus), hanem geológus, geológussal. Szóval ezzel példával nem igazán sikerült alátámasztani a mondandódat.
Ennek ellenére ha elég sokáig túrod a netet biztos fogsz találni példát az állításod igazolására, de azért én nem hinném, hogy az az általános. -
látom a píros dínószaúrússzos példával meg az ürülékes példával sem tudnak a nagy tudósok mit kezdeni, akkor miért terjesztitek a szent hitet? a szent hitetekről prédikálni kell? :( -
?szetré men tim -
ez a tudományos érvelés? ha a tudomány olyan dolgokkal foglalkozik, aminek nincs köze a valósághoz, akkor miért magoltatják a tanait állami intézményekben?
csak nem valami szekta? -
BladeW #10819 Ne terelj
-
zagi men ima, tíllá talyo ah, devét mes rokka ynámodut tnezs a -
Richard Donkies #10817 Alapjában igen, de ilyen "debunked" típusú videót gyártottak sokat a 9/11-hez is és azokat talán még te sem veszed be.
-
a szent tudomány akkor sem téved, ha olyat állít, ami nem igaz -
na, a székletes példára nem tudtok érveket felhozni,mi?
épp ahogy arra, hogy miért szárad fel az út eső után, pedig csak 100 fokon lesz légnemű a víz. -
BladeW #10814 Erre gondolsz?