13357
Miért pont így és erre...
-
hihy #11253 Te csalsz, mert azok failepkék. -
Richard Donkies #11252 Az evós tudósok és a török csávó között volt vita.
Arról beszéltem.
-
Richard Donkies #11251 "csak photoshop"
Akkor mutass videót. -
hihy #11250 "ha vesztésre állsz egy nyilvános vitában?"
Mondjuk igazad van. De hol volt itt eddig vita közöttünk??
-
Richard Donkies #11249 Tegnap már válaszoltam erre a kérdésre.
Mindent kétszer mondjak el?
Igaz, van más ok is...
De mit számít ez?
-
gforce9 #11248 He? Te hülye vagy? Mutassak linket egy lepkéről ami a fán van? Jó oké tessék, itt vannak a fotók a kérdéses fajról:
https://www.google.hu/search?q=Biston+betularia&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KBV1U6m3EPH74QSg-YFg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=941
Tudom nem is fán ülnek az csak photoshop.... -
hihy #11247 Kit járattam le?
Téged?? -
hihy #11246 Ha belinkelted, annak csak volt valami oka, célja.
Lehet, hogy pár embert meg is lehet téveszteni a dumájával.
-
Richard Donkies #11245 Nem tudtad, hogy a lejáratás a legjobb fegyver, ha vesztésre állsz egy nyilvános vitában? -
hihy #11244 Nem igazán értelek.
Miért csak velem akarsz kialakítani szabályokat?? -
Richard Donkies #11243 Nem iszom a szavait.
Ezt abból az egy válaszból szűrted le, amit a lepkés hazugságra írtam?
-
hihy #11242 JAJJJJJJJJ!!!!
A linkjeim MIÉRT mocskolódások?? -
Richard Donkies #11241 "Bazdmeg rá szokott szálni azon pihen ha nem repül! "
Na, erre mutass linket. -
hihy #11240 Amúgy pedig beleolvastál, hogy kinek a szavait iszod??
Neked nem mond semmit?? -
Richard Donkies #11239 A linkjeidre értettem és nem magamra.
-
Richard Donkies #11238 Nem vettem észre, hogy megegyeztünk volna a szabályokban?
-
hihy #11237 Reménytelen vagy.
HOL van abban a hsz-ben veled szemben mocskolódás??????? -
gforce9 #11236 Bazdmeg rá szokott szálni azon pihen ha nem repül! Ha kevésbé veszi észre a madár nagyobb az esélye túlélni. Ennyire nagy a sötétség? Miköze a lepkéne a fatörzshöz.. pofám leszakad. Jön a gilisztával meg a háztetővel.....
Egyébként a korom mindehol sötétebbé tett mindent. Nem csak fatörzsön nyújtott előnyt a sötét szín. De úgy látom neked ezt nehéz felfogni, de nem azért mert ez olyan bonyolult, mert ezt megérti egy 5 éves is. Azért, mert nem is akarod felfogni. Felőlem matyizhatsz az evolúciótagadó könyvekre.... valamiből azoknak az idióta áltudósoknak is meg kell élni... -
hihy #11235 

-
hihy #11234 Vajon azon filóztál-e, hogy az "Intelligens" Tervező pl a delfineket miért tüdővel látta el??
Nem egy óriási ostobaság volt a részéről?? -
Richard Donkies #11233 "Miköze a háztető színének a gilisztához ?"
Mi köze a fatörzs színének a lepkékhez?
-
gforce9 #11232 Mit linkeljek? Olyan szinten vagy hogy 1+1 az nem 2. Erre mit linkeljek? Miköze a háztető színének a gilisztához ? Mégis micsoda? Rászáll a háztetőre a giliszta? Ostobaságokat írsz csak. Ostobaságra mit linkeljek? -
Richard Donkies #11231 #11160
De te is megfogalmazhatsz szabályokat.
Mondtam: közös megegyezés. -
Richard Donkies #11230 Mocskolódás.
Neked is ez a stratégiád.
-
hihy #11229 Milyen szabályokra vagy nyerő?? -
hihy #11228 Ezt a linket kaptam: Nocsak!
De ez sem semmi:
Bár írásaban erőteljesen támadja az evolúció elméletét, az intelligens tervezést a Sátán eszközének nevezi.
Ha ez nem egy nyomoronc, és ezt faszkalapot favorizálod? -
Richard Donkies #11227 
Ha divatba jön a hupikék tetőcserép és legtöbb házon az lesz, ugyan milyen hatással lesz a giliszták színére?
(Link sose lesz?
)
-
gforce9 #11226 A sötét szárny előnyösebb, ha több a sötét fatörzs. Te tényleg ennyire ostoba vagy? Ennyire nincs csepp logikád sem? -
gforce9 #11225 Az egész könyv egy nagy humbug, 2 mondatonként egy kisiskolás is megleli benne a logikai bukfenceket. A szerzője nincs tisztában a "faj" a "mutáció" a "szelekció" fogalmával. Nincs tisztában olyan dolgokkal, amit egy tájékozottabb kisiskolás kapásból tud. -
Richard Donkies #11224 #11160
-
Richard Donkies #11223 Pont a lényeget hagytad ki.
Hogyan szelektál a sötétebb fatörzs, ha nem száll rá a lepke?
Na meg linket sem látok sehol, alátámasztandó a mondanivalódat...
-
hihy #11222 Tőle:
"Az anyag csakis Isten felsőbbrendű teremtése által nyer életet"
Ezt ő honnan tudja? Az Istentől? Kutatott? Ha igen akkor mit, és hogyan?
Ja persze!!! Nem érti, nem akarja elfogadni a természet nagyszerűségét, hogy az MINDENRE képes, hanem összeeszkábálja a fenti mondatot, mely által minden vitát rövidre zár.
Aki nem fogadja el, annak KUSS!!!!!
CSAKIS !!!!!!!!!!!!! -
gforce9 #11221 1. A lepkéknek 2 fajta színe volt eredetileg.
2. a szennyezés hatására eltolódott a fekete szín felé.
3. a fehér és fekete szín az egy egy mutáció, ami közönbös volt addig, amíg nem kezdett el tetőzni a korom a növényeken.
4. AMikor a környezetben megjelent egy hatás - a sötét szín kedvezőbb volt a túlélés szempontjából - a populációban elkezdtek eltolódni az arányok a sötét szín felé.
5. Semmi köze semmiféle fajhoz ennek a kérdésnek.
6. Ez a jelenség ékes példa arra, hogy a megváltozott környezet hogyan szelektál ki egy egy tulajdonságot.
7. Az általad adott linken fajokról beszél, holott ez a lepkés eset !NEM! az új fajok kialakulására példa, hanem a a környezeti szelekció hatására.
8. Az általad linkelt írás ezzel nincs tisztában
9. Röhejesen buta az írója. Illetve ő okos... ő ezzel pénzt keres, a sök olyan emberen aki beszívja az áltudományoskodó marhaságait.
-
hihy #11220 Na látod, hogy ismered azt a szót, hogy konkrétum.
Ezt várom tőled is az evot tagadását illetően.
Ha nem az Isten teremtette az élővilágot, akkor hogyan keletkezett?
Miért teremtett az Úr (már ha Ő volt) a vakondnak szemet, ha semmire sem használja? Felesleges.
Vagy a tyúknak szárnyat?
Ennyire buta lenne az Tervező??
Nem esetleg az evo kiszámíthatatlan útjai ezek?? -
Richard Donkies #11219 Konkrétumok nélküli ostoba kritika. -
hihy #11218 Beleolvasgattam, és bizony nem csodálkozom, hogy megszédültél, hiszen annyira profin adja elő marhaságait, hogy az már a felsőfok.
Egyetlen esetben sem szolgáltat alternatívát az evo-val szemben, csak az Istent.
Erre mondtam, hogy aki hívő, azzel legalább lehet vitázni.
De te azt mondtad, hogy nem vallási meggyőződésből utasítod el az evo-t.
Akkor legalább legyél annyira gerinces, mint a könyvíró, aki kijelenti a véglegest: a világ mely ennyire összetett, csak az Úr által jöhetett létre. Hogy, hogy?? Hát csak úgy!!
Jöjjön a te verziód, ami nem a hiten alapul!!!
-
Richard Donkies #11217 Én legalább adtam linket.
Te a fikázáson kívül milyen bizonyítékot tudsz arra felhozni, hogy a lepkék a fatörzsön pihennek? Mert, ha tényleg a leveleken és a vékony ágakon, akkor bizony ez egy szokásos hazugság volt az evolúció kétségbeesett bizonyítása végett.
Sokan el is hitték, hogy a sötétebb fatörzs szelektálta ki a sötétebb lepkéket. Az a fatörzs, amire amúgy sosem szállnak le.
-
gforce9 #11216 a 24-26. oldalon a szerző kevezi a dolgokat. Fullhülyeségeket beszél. Senki nem mondta, hogy új faj jön létre 100 év alatt a lepkéknél, csak annyit, hogy a környezet hatására bizonyos tulajdonság előnyösebbé vált így eltolódott az arány! Ez az általad linkelt könyv a hozzánemértés tipikus példája. Azt se tudja mit cáfol, fogalma sincs arról, hogy egyátalán mire példa az angliai lepkefajok esete. Annyira nincs kékpben a dolgokkal, hogy egy kisiskolás is átlátja a logikai bukfeceit. Ez neked forrás? Te ezt elhiszed? Hát nem csodálom akkor, hogy itt tartasz. Sötétség a köbön az a könyv. -
Richard Donkies #11215 Sajnos beleszaladtál ebbe a hazugságba.
24-26. oldal. Ipari melanizmus.
"A további kutatások felfedték a tudományos botrány mélyebb dimenzióit: a „fatörzsön pihenő lepkék”, amelyeket Kettlewell fotózott le, valójában nem is éltek. Kettlewell elhullott példányokat ragasztott vagy tűzött fel a fatörzsekre, és úgy fotózta le őket. Valójában nagyon kevés esélye lett volna arra, hogy ilyen fényképeket készítsen, hiszen a lepkék nem a fatörzsön szeretnek pihenni, hanem a kis ágak és levelek alatt." -
Mi az, hogy nincs előnyösebb módosulat?
Lepke, alapvetően világos színű, csak a "mutáns" egyedek sötétek. Környezet változik, ipari forradalom, minden csupa füst és korom. A sötétebb színű mutáns máris előnyben van mert jobban tud rejtőzködni. Eredmény: ma már szinte csak sötét színű lepke van.
A sötét szín mint módosulat itt előnyös vagy nem?