13357
Miért pont így és erre...
-
Richard Donkies #11213 A 3. pontod hibás.
Nincs előnyösebb módosulat. Csak eltérés az optimálistól, így ezek szelektálásra kerülnek a beépített szűrők hatására. Ez egy többszintű szűrés. Van, hogy a mutáns egyed több szűrőn is átmegy, de a végén mindig fennakad valamelyiken és selejtezésre kerül.
Mutáns szűrők (nem teljes lista):
1. DNS tripla kódolás. (holott a dupla is elég lenne, csak ott sokkal könnyebben becsúszik a hiba)
2. DNS hibajavító mechanizmus.
3. Ivaros szaporodás (DNS kombináció)
4. Vírusok (kinyírják a gyengéket (meghibásodottakat))
5. Baktériumok (kinyírják a gyengéket (meghibásodottakat))
6. Gombák (kinyírják a gyengéket (meghibásodottakat))
7. Ragadozók (kinyírják a gyengéket (meghibásodottakat))
8. Párválasztás.
Bonyolultabb szűrő, mint gondolnád. Be van építve az egyedbe az ideális pár képe. Ettől való bármilyen eltérés hátrányos az adott egyed további szaporodására.
Mutáns legyen a talpán, amelyik ezeken átmegy. -
"A természetes szelekció nem az evolúció motorja, ahogy ti hiszitek, hanem a gátja, mert kiszelektálja a mutánsokat. Így konzerválódik egy faj 100 millió évekre."
1. Az élőlényeknek vannak tulajdonságaik, amiket az egymást követő generációk örökölnek.
2. Az átöröklés nem tökéletes, történnek hibák, módosulások.
3. Az adott környezetben, valamilyen okból előnyösebb módosulatok nagyobb valószínűséggel öröklődnek tovább.
Én ebből nem igazán látom, hogy hogyan következik az amit te állítasz.
Kérlek vezesd le a fenti három állításból a te következtetésed! -
Richard Donkies #11211
-
Zero 7th #11210 És még ezzel együtt is végtelenül magasabb szinten űzöm, mint te. Éppen ezért vagy szánalmasan röhejes, amikor ilyeneket akarsz behazudni. -
Richard Donkies #11209 Hozzád...? 
A te vitakultúráddal?
Te vagy itt az egyik legmocskosabb szájú, ezt mindenki tudja rólad.
-
hihy #11208 mitudjukkiktörölték -
Igen most már én is látom. -
fonak #11206 Nem törölték, látni valami gebasz van a fórummal. -
Nem tudom, hogy miért törölte valaki ki a hozzászólásomat, de leírom ismét. Ha szerinted mi emberek nem az evolúció "termékei" vagyunk, akkor hogy jöttünk létre? -
Ha szerinted az ember nem az evolúció "terméke" akkor mégis hogyan jött létre? -
Zero 7th #11203 Mondja az az ember, aki hozzám nem is mer szólni. Muhaha. -
hihy #11202 -
Katalizátor #11201 Legalább beismered. Kezdetnek nem rossz. -
-
Richard Donkies #11199 Dedó... -
Katalizátor #11198 Szerintem menj és vásárolj egy nyalókát! Biza! Aztán menj haza, markold meg a szüleid kezét, csavard fel a hangerőt, majd hallgassátok meg ezt a két zeneszámot:
Fajok, vírusok
Fajok, növények
Ha pedig az internetes beszélgetést szeretnéd kivesézni, hallgasd meg ezt:
Komment
Ez az ami itt történik! -
Katalizátor #11197 Amióta felfedeztük a szavannát! Egyébként Te is, Én is képesek lennénk nagyon is hatékonyan fára mászni, ha meglenne hozzá a fizikumunk. De nincs, mert a gép előtt szorjuk az igét. Jahogy! -
hihy #11196 Istenem, hogy mennyi zöldséget beszélsz!!
Na baszod én meg vallásos lettem
-
Szerintem az ember nem illeszthető bele a majom folytonossági rendszerébe és nem is kell hiába vannak dns beli azonosságok ,ugyan úgy egy bolhában is van ilyen azonosság vagy egy amőbában ,ez olyan mint a különböző buszok teherautók is különböző osztályokba sorolhatóak de az anyagi szinten nagyjából mindben ugyan az az anyag és hasonló leíró szekvencia van ,mindnek van ablaka visszapillantó tükre féklámpálya stb de mégis más "faj". -
"hogy tudott gyorsan és kitartóan futni."
Csak az a poén hogy ez a Dryopithecus majom ,a TE ősöd ,vagyis ebből a négykezű állatból származol ,nézd meg a zoknid alatti látványt és tedd fel a kérdést , te vagy bármi más élőlény aminek ilyen lábai vannak és 2 db annak előny a gyors futás ? KOMOLYAN?
Ki elől akarsz elfutni ,az összes vadon élő állat aminek 4 lába van leelőz a ,minden esetben utól ér és megesz vacsorára... még a strucc is gyorsabban fut egy kétlábú majomnál.
És az eszközhasználat is sántít , most komolyan melyik a hasznosabb ha két kezed van vagy ha négy mikor szerelsz valamit vagy épp csinálsz valamit vagy épp bent vagy egy erdőben és menekülni kell ágról ágra ...?
-
hihy #11193 

-
hihy #11192 

-
Richard Donkies #11191 Infantilis pöcs. -
hihy #11190 

-
Richard Donkies #11189 Lásd be, hogy nem mersz kiállni egy olyan vitára, ahol nem lehet mocskolódni. Én benne lennék, de te is tudod, hogy vesztenél, ezért keresed a kifogásokat.
-
hihy #11188 Még egy jutalom 

Na jó ez több volt, de megérdemled!!!
-
hihy #11187 Te sajátmagad minősíted, amit tökéletesen el is találtál.
Kifogytál az érveidből, amelyek soha nem voltak.

-
Richard Donkies #11186 Másrészt a #11182 -es egy analógia a vakondod látására, csak biztos nem vetted észre.
-
Richard Donkies #11185 ee -
Richard Donkies #11184 Belegyeztél a szabályokba?
Nem.
Akkor meg mit vered a fejed a falba?
-
hihy #11183 Még, hogy te vitaképes vagy?????? 
-
Richard Donkies #11182 A teherautó kevés embert tud szállítani (az utastérben), de sok rakományt. A busz sok embert tud szállítani, cserébe kicsi a raktere. Na nem azért, mert a teherautóból fejlődött ki evolúcióval, hanem egyszerűen ilyenre tervezték.
Hogy egy kevés terhet azzal is lehessen szállítani.
-
Richard Donkies #11181 "Az viszont előnyös lehetett neki, hogy tudott gyorsan és kitartóan futni."
Nekik mégis inkább a négylábas futás jön be:
Tudom, tudom... nekik ez az előnyösebb.
Újabb példa arra, amikor valaminek az ellenkezője is igaz az evolúcióban.
Egyik két lábra áll, mert úgy gyorsabban tud futni, a másik két lábra áll, de marad a 4 lábnál, mert úgy gyorsabban tud futni.
-
hihy #11180
Embrionális korban a vakondoknál is normálisan kezdődik azoknak a rostoknak a fejlődése, amelyek később összenőnek szemlencsévé. De a folyamat nem fejeződik be a PAX6 és a FOXE3 jelű gének miatt. A szem kialakulásában fontos szerepet játszó más gének is abnormálisan viselkednek. A darwini elmélet szerint a vakondoknál és más föld alatt élő állatoknál elcsökevényesedik a látás. De cserébe sokkal fejlettebb a szaglás és a rezgés érzékelése, amely fontosabb a faj fennmaradása szempontjából. -
hihy #11179 De néha a a kéz sem árt bizonyos esetekben.
-
hihy #11178 Megint, megint, és MEGINT nem válaszoltál semmire!!!!!
-
Richard Donkies #11177 "Az viszont előnyös lehetett neki, hogy tudott gyorsan és kitartóan futni."
Hány ilyen négylábú faj van?
-
Richard Donkies #11176 Nem vagyok sértődős csak unom ezt a felesleges szócséplést és a ...
(nem írom le még egyszer).
"és hogy én, de csak én egyedül inzultállak."
Pl ilyet se mondtam sehol. Azért ajánlottam fel neked, hogy vitázzunk szabályok szerint, mert kiprovokáltad magadnak. Amíg nem egyezel bele a szabályokba (amit közös megegyezéssel hozunk), addig ne várj rendes választ. -
hihy #11175 Hoppá, hoppá!!
-
fonak #11174 Az viszont előnyös lehetett neki, hogy tudott gyorsan és kitartóan futni.
A kétlábú ember igencsak kitartó és gyors futó, persze mi európaiak már eléggé elkriplisedtünk, de meg lehet nézni kik nyerik rendszerint a sprint- és hosszútávfutó számokat, na azoknak még nem olyan távoli ősei is úgy vadásztak, hogy addig kergették a zsákmányt, amíg az ki nem döglött. Vagy simán utolérték.
Ja nem "tiltotta be a fákat" az evolúció, csak a majom lejött a fáról és a szavannára, pusztába keveredett, ahol nem sok hasznát vette a faágakon való ugrabugrálási képességnek.