Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MajczMilena
A tudomány pedig egy olyan szekta, ami folyamatos hazugságok sorozata,ezek után elég elkeseredett lehet az az illetõ, aki valamit is bevesz a meséibõl,vagy csak ostoba...

Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

immovable
<#idiota>
Igazából rád gyanakodtam, hogy te vagy az új wérmiki, de azért magaddal vitatkozni nagyon perverz lenne. <#vigyor>. Na mindenesetre én jól szórakozom a piros dínókkal együtt. (A piros dínó már elég szép színes rajznak minõsül.)
immovable
Nem mond ilyet. Hol láttad?
MajczMilena
de hát a szent könyvek szerint csak 100 fokon forr a víz! akkor már ebben is tévedett a tudomány? ez is olyan tévedés, mint hogy az atom egy és oszthatatlan? tehát a tudomány akkor sem hazudik, ha olyat állít, ami nem igaz.

MajczMilena
színes rajzokkal a víz eltûnését is bizonyítani lehet, mint az evolúciót.

immovable
100 fokon? Celsius vagy Fahrenheit? Mekkora nyomáson?
A víz tud forrni 20 °C is. 😊
MajczMilena
tehát a tudomány téved **

MajczMilena
de hát a véletlen logikusabb!

immovable
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
MajczMilena
a szent könyvek szerint csak 100 fokon lesz légnemû a víz, mégis felszárad a járda, de hát a tudomány bizonyítékokon alapszik, akkor mégis hogy tévedhet? furcsa egy szekta ez.

immovable
Szegény még mindig nem tudja, mitõl száradnak meg a ruhái a kötélen. 😞

http://forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?p=7791
Eddig azt hittem, hogy te is egy és oszthatatlan vagy, de úgy tûnik mégis osztódsz.
Egyiptomnak meg a piramis építésnek mégis mi a picsa köze van az evolúcióhoz?
immovable
Ejnye mikike. 😊
Ki állított ilyet rajtad kívül?
mikike
:0 tehát akkor a tudomány sosem téved?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Jó a példád, ha a tudomány vallás lenne dogmákkal, akkor még mindig azt tanítanák az iskolákban, hogy az atom egy és oszthatatlan. 😊
mikike
ez biztos, mint ahogy az atom egy, és oszthatatlan?

mikike
** így így, pedig a tudománynak ez a lényege, amit nem lehet látni az nincs 😞
oszt mégis sokan hisznek wérmikiben a tollban, pedig még senki nem látta, akkor hogy kommentelhet??
a véletlen sokkal logikusabb **

Én egyszerûen nem tudom felfogni, hogy ennyi év után is megy ez a vita! Evolúció! Az élõlények nem állandóak, hanem változnak (mint minden az univerumban! MINDEN!) Jujj de hihetetlen, és mi több istentelen! Jujj jön a pokol meg a bünti! Remélem pirosra paskolják a seggem, mert már nagyon várom ám!
Balumann
"úgy érted, hogy amit tudománynak neveznek az nem is tudomány? Érdekes egy vallás ez, érdekes egy szekta..."

Nem, ez még mindig csak a te faszágod, mikike. A tudomány az tudomány, és nem vallás, nem hiten alapszik. A szektának meg utánanézhetnél végre, hogy mit jelent, mert azt aztán pláne sehogysem lehet ráfogni a tudományra.

"szóval azt mondod, hogy a tudomány akkor sem hazudik, ha olyat állít, ami nem igaz."

A te primitív megfogalmazásoddal: a tudomány mindig olyat "állít", ami nagy valószínûséggel igaz, lehet következtetni rá, mûködõ modellt felállítani rá. Válaszolva a számba tett állítással, nem mondtam semmi ilyet, még mindig értelmetlen hazugságról beszélni.

"fontos, hogy terjedjen az egyetlen igaz hit, igaz? "

Igen, szerintem fontos lenne, hogy terjedjen a tudás is végre.

Balumann
Te mindent megpróbálsz nevetségesként feltûntetni, nem tudom, hogy ez miért jó neked.
Nem az volt a felfedezés, hogyha meglocsolják a homokot, akkor vizes lesz, hanem hogy így a szán elõtt nem torlódik fel a vizes homok és könnyebb húzni is a szánt. Manapság nem nagyon szoktunk tudtommal homokban szánon nagyobb terhet szállítani, sivatagban (mégha folyó mellett is) meg pláne nem magától adódó ez. A rajzokat meg elsõsorban nem fizikusok vagy építészek szokták vizsgálni gondolom.
Itt van kép a kísérletrõl egyébként, index-en nem értem miért nem rakták be.

" A falrajz ráadásul szerintem elég egyértelmûen alátámasztja a módszert."

<#vigyor2>

Ez volt a legjobb a többi hülyeség mellett...<#hehe>

Most, hogy a "tudósok" (bohóc egyetemisták, akik sosem nõnek már fel) rájöttek, hogy ha meglocsolják a homokot, akkor vizes lesz, most már bizonyíték a "falrajz". Bezzeg eddig a rituális locsolásra volt ugyanilyen erõs bizonyíték. <#papakacsint>

Kíváncsi vagyok mikor jön rá a világ adófizetõ rétege, hogy úgy felhígult a tudóstársadalom, hogy a rájuk költött pénz 90%-a csak amatõrök ökörködésére megy el, akik jókat szórakoznak ezen. Hülyeségekkel foglalkoznak, hülyeségekre jönnek rá, a birka nép meg még fel is néz rájuk és fizeti a cechet. Sõt vannak tudományhívõk akik el is hiszik és kifejezetten védik az eredményeiket. Csak meg kell locsolni a homokot és kész a piramis...<#nevetes1>
És mindezt így tálalja az újság: "Kiderült az egyiptomi piramisok titka"<#wow1>

Hát nem nevetséges? <#taps>

" mi a picsámért"
Ha jó picsád van, akkor azért.😊)

"és minek van a háztetõ formájú monumentális anyabaszó méretû tetõforma kialakítva mikó senki nem látja .?"
A terhelés levezetése végett.

strepsils
https://www.youtube.com/watch?v=3NCK99mQUxw&feature=player_detailpage

"átlagosan 2-3, extrém esetben akár 30-40 tonnás tömbökrõl van szó, ezek mozgatása nem annyira triviális."

Nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek amikor három ember pájszerral toszogatja a helyére a 2t köveket , jó elhiszem hogy nem rabszolgák voltak és egyenesen élvezték hogy a fáraónak sírgödröt építhetnek ami nem is olyan gödör.

De valaki árulja már el mi a picsámért van még a sírkamra fölé polcolva 5 nemegyforma vastag gránit lapszerûség távtartókkal eltartva egymástól ,és minek van a háztetõ formájú monumentális anyabaszó méretû tetõforma kialakítva mikó senki nem látja .?

Miért olyan érdekes lépcsõzetes belsõ csúcsos oldalfalú a két kisebb kamra ,miért ezek a minták formák anyagok ? miért vannak szuperpozícióba tájolva a szellõzõjáratok ? És mire ez a nagy felhajtás , ha ezek így vágták a csillagászatot akkor minimum olyan intelligensek voltak mint egy mai csillagász ,akkor a mai emberek mért nem építenek funkcionálisan értelmetlen láthatatlan építményeket úgy hogy " szerették építeni mert tudták hogy a fáraó sírhelye lesz".

Szóval itt érzek egy nem kicsi kettõs mércét ,az a klasszikus kettõs mérce amit mindég felfedezek . A primitív szellemekben meg túlvilágban hívõ köveket pájszerral taszarintó ,és kõbányából bronz vésõvel 30t s köveket szögmásodpec pontosságal kidolgozó de nem rabszolga és nem is sok ember nem is hosszú idõ alatt csak hogy pont meg ne halljon a fáraó ,homokon szánkáztatják mûvüket de mindenki örömmel bolond hisz nem hajta õket a diktátor ,õk a szent ügy érdekében robotolnak , hogy a túlvilágon megnyugvást leljen egy ember .

Mi visz rá egy szuperintelligens mérnöki társadalmat hogy efféle babonáknak hódoljon és olyan hülyeségeket írkáljon hogy az atlantiszi õsüknek ha kellett valami akkor rágondoltak és a kezükbe megjelent ,meg közlekedés is úgy volt hogy odarepültek ahova akartak ,és hogy egyszemû szörnyeket tudtak létrehozni harcosnak akinek szemébõl halálos lézersugár jött ki az ellenség katonáit elpusztítva .

Mindíg nagyon szeretnék hinni az evoban de ilyenekkel találkozok és összetörök 😊
MajczMilena
fontos, hogy terjedjen az egyetlen igaz hit, igaz?

MajczMilena
úgy érted, hogy amit tudománynak neveznek az nem is tudomány? Érdekes egy vallás ez, érdekes egy szekta...
szóval azt mondod, hogy a tudomány akkor sem hazudik, ha olyat állít, ami nem igaz.

Balumann
Írt azért õ már ennél többet is (példa így hirtelen, most is megerõltette magát. Ez az õ stílusa, ugyan ezeket a szövegeket hajtogatja kezdetektõl fogva, ezekkel a kifejezésekkel.

mikike szókincse hagy maga után némi kívánni valót.
Ez a "csaj"(?!) hozzá képest egy szófosó.
Szvsz a botváltós piszke reinkarnációja.

Balumann
Hát én mikike-re gondoltam

piszkére gondoltok?

Balumann
Mint azt már ezerszer elmagyaráztuk.
1. A tudományban nincs olyan, hogy "semmi" amibõl lett valami. Az õsrobbanás sem ezt mondja, ha arra gondoltál.
2. Tudományban nincs szent igazság, akár az is elõfordulhat, hogy valamiben tévednek. Ha elõállsz egy jó ötlettel és még bizonyítani is tudod, akkor nóbel díjat kapsz. Ha következetlenül tagadsz mindent, amit a tudomány mond, tudatlanságra és félretájékozottságra alapozva, még csak nem is érted amit tagadsz, akkor idióta maradsz, ez ilyen egyszerû.
3. Színes rajzok sosem szolgáltak bizonyítékként semmire, azok maximum magyarázatok, amik segítenek megérteni valamilyen elméletet vagy folyamatot.

Balumann
Abból ítélve, hogy tegnap regisztrált be, és pontosan ugyan azzal a stílussal ugyan azokat a szövegeket szajkózza, amit már milliószor elmagyaráztunk neki, hogy miért teljesen értelmetlen, elég kevés esélyt látok arra, hogy nem õ lenne.

Ez szerintem nem õ 😊
MajczMilena
vagy azt állítod, hogy a tudomány téved?

MajczMilena
de hát a szent tanok szerint a véletlen elég ahhoz, hogy a semmibõl bármi legyen, akkor neked, mint hithû hívõnek miért olyan elképzelhetetlen, hogy más is van, aki nem dõl be a tudomány szent igazságainak, amiket állami intézményekben magoltatnak?

Balumann
Biztos van ennek is valami értelme, hogy beregisztrálj másik néven, és dícsérd magadat, mintha lenne még valaki aki ekkora hülyeségeket írkálna.

Balumann
"Mindenkit megnyugtatok, hogy egy két tonnás kõtömböt vivõ szán ugyanúgy elsüllyed a vizes homokban, mint a szárazban. "

Ha megfelelõ méretû a szán, akkor nem süllyed el nyilván (ahogy a síelõ ember sem a hóban), a feltorlódás volt a probléma, amit kiküszöböltek a nedvesítéssel.

"Ez a laborszán hány dekás volt? "

Teljesen mindegy, a probléma ugyanaz kisebb szánnál is, de valószínûleg kellõ súlyút használtak, nem hülyék õk sem. A falrajz ráadásul szerintem elég egyértelmûen alátámasztja a módszert.

MajczMilena
a szent hit szerint a víz is csak 100 fokon tûnik el, mégis minden esõ után eltûnik az útról, de hát a szent tanok szerint a tudomány bizonyítékokon alapszik.

MajczMilena
azt kell hogy mondjam van, örömmel látom, hogy van még aki nyitott szemmel él, az egyikõtök legalább nem dõl be a szent könyveknek, amiket állami intézményekben magoltatnak

mint az evolúció, nagyon szép színes rajzokkal bizonyítják a színes dinók létezését, de honnan tudják, hogy piros volt a színe, ha senki sem látta sohasem? pedig a tudomány bizonyítékokon alapszik, és egy láthatatlan lényben sosem hisz, de a sosem látott dinók színe tévedhetetlen, mert a tudomány megkérdõjelezhetetlen, aki kételkedni mer benne az ostoba.

Nem tudom én sem, talán nem voltak automatikus bejelentkezésre állítva a Google-ba (egy ideje már a youtube is követelõzik, hogy lépj be a google fiókoddal ha nem vagy belépve). Én sem találkoztam még ilyennel, de én automatikusan be vagyok jelentkezve, tudom nem túl bölcs dolog adatvédelmi okokból.
immovable
" Azokat is óvatosan – nem kicsit lepõdtünk meg, amikor a Google "szokatlan tevékenységet" észlelve kérte, azonosítsuk magunkat, amikor ezekre a rejtélyekre kerestünk az interneten."

Ezt most úgy kell érteni, hogy az indexes újságírók hülyítik a népet?

Én is keresgettem már a piromisokkal kapcsolatban az interneten, de még sose akart azonosítani a Google. <#nevetes1>

"Az egyiptomiak ezt a problémát valószínûleg egy elég egyszerû trükkel küszöbölték ki: vizet öntöttek a homokra, amivel nem csak a feltorlódás problémáját oldották meg, de felére csökkentették a szán vontatásához szükséges erõkifejtést."

Mindenkit megnyugtatok, hogy egy két tonnás kõtömböt vivõ szán ugyanúgy elsüllyed a vizes homokban, mint a szárazban.<#smile>

A kutatók erre úgy jöttek rá, hogy az egyiptomiak által használt szán egy laboratóriumi verzióját rátették egy nagy adag jó száraz homokra, aztán vizet locsoltak a szán elé."

Wao...<#worship>
Ez a laborszán hány dekás volt? <#fejvakaras>

Slusszpoén:
" A tudósok régóta vitatkoztak azon, hogy vajon milyen szerep lehetett a vízöntõ figurának, de eddig azt gondolták, hogy egy megtisztulási rituálé részeként locsolta a vizet a szán elé. "

Ez az egyik nagy baja a régészeknek, hogy mindent megpróbálnak hiedelmek és rituálék fényében értelmezni, mert az a prekoncepciójuk, hogy az ókor embere valami ostoba, vallás által megvezetett barmokból állt. Ami vallást persze õk találtak ki a saját maguk megvezetésére.<#hehe>

Meg az is érdekes hogy a fene essen beléjük a gizainagy ba telivésték hieroglifekkel a falat

Nincs belevésve semmi.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

strepsils
Igen én is ezt ugatom ,az a legrégebbi és mégis az van legjobb állapotban tehát nem áll meg az evolúciós tudás fejlõdés iránya ,mert ahogy telt az idõ csökkent a tudás mértéke ,ezt hûen tükrözi hogy milyen csillagászati tudásuk volt a bronzkori embernek . Ma ha nem lenne számítógép nem tartanánk a megfigyelésben és a mozgások kiszámításában relatív vezetõ helyen ,de ez eltörpül a körömreszelõs majomemberek csillagászati tudásához képest mert nekik csak a két szemük volt meg botok amivel hadonásztak.

És a legnagyobb fail amit az ilyen dupla nullák nem vesznek észre az a kettõs mérce ,egyik oldalon elfogadott csillagászati ,matematikai, tudás oké de másik oldalon ugyan ez a társadalom egy mendemondagyártó mitológiai meséket szövögetõ primitív banda és egy szavukat se kell elhinni ,ha azt mondják nyugatról jöttek egy szigetrõl ami elsülyedt akkor biztos részegek voltak...

Majd mi 2014 ben megmondjuk hogy õk honnan nem jöttek miközben a genetika is azt mondja hogy az emberiség nagy része onnan származik vagyis még ez is passzol a mitológiai történet végével.

Meg az is érdekes hogy a fene essen beléjük a gizainagy ba telivésték hieroglifekkel a falat de olyan vésés nincs ami igavonó marhabarom rabszolgákat ábrázolva húzatja fel a 2,5t ás kockákat ,és valahogy teljes hallgatásba búrkolódzik hogy mi céllal épült ,és mik a termek pedig nem egy kommersz lakóházrol van szó.

Kettõs mérce 2. Még mindig egy intelligens fejlett társadalomról beszélünk mégis mit látsz a hieroglif képeken : állatfejû embereket ,emberfejû állat képzõdményeket ,óriási emberszerû lény ölében ülõ kicsi embereket ,gyakorlatilag a mitológiai alakokat véstek a falba tehát itt is egyezik a sztori jelzem amit õk találtak ki ,nem mi ,mi csak egyszerûen nem hisszük el.

Ha tovább megyünk ezzel a minõségrendszerrel akkor a mai embernek aki az ûrbe egy aranylemezre véste a férfi nõ atomok és a naprendszer rajzát és kiküldte valami szondába hogy majd hátha megtalálja valami fejlett civilizáció és megérti ,szóval ezzel az ókoriakat lenézõ logikával nekünk még a férfi nõ teste mellé oda kellett volna vésni Hókuszpókot meg a hupikék törpikéket de mindjárt lilával ki is színezni had törjék a fejüket az intelligensek hogy itt a földön milyen hülye emberek lehettek de közbe azért elismernének hogy mégis csak értettünk a csillagászathoz ,még egy ûrszondát is sikerült kilõni...😊
😊)
Persze tudom, zsindex, a háttérhatalom szócsöve, csak el akarják hazudni a nyilvánvaló tényt, hogy az atlantiszi õsmagyarok építették ezt is (a köveket telekinézissel lebegtetve a helyükre), miután megérkeztek a Szíriuszról.
"hogy a régebbi tudás volt a nagyobb ,"
Az NWO-ban már jeleztem, hogy egyes tudósok<#nevetes1> szerint a nagy piramis volt az elsõ, a többiek késõbbi szánalmas próbálkozások.

"akkor mirõl beszélünk?"---arról, hogy lökött vagy