13357
Miért pont így és erre...
-
pet0330 #11373 "Lesz egy olyan kor, hogy fel kell találniuk a kereket, hogy járművekkel közlekedhessenek."- No comment -
Igen talán pontosabb lenne azt mondani hogy nem a legerősebbet támadják meg mert így bele lehet kötni hogy a gyengébb alatt még biztos volt a hátsó sorban egy még gyengébb csak hát az 2 km el odébb volt. -
Lokker #11371 Mi alapján látja egy oroszlán az elefántról hogy gyenge? -
Richard Donkies #11370 Szerinted hány 1 évnél fiatalabb gnú van egy csordában és hány, amelyik az utolsó évét éli öregsége miatt?
Na erre jönnek még rá a balesetben lesántultak, betegek.
-
Richard Donkies #11369 Milyen együgyű kérdés... 
Képzeld, még az elefántot is megtámadja, ha jó sokan vannak és egyáltalán nincs mit enni.
De azt megsúgom, hogy az elefántból sem a legerősebbet választják ki, hanem a leggyengébbet, vagy a legvédtelenebbet.
Hát így van ez.
-
"Nem vagyok hajlandó meghallgatni még egyszer,
-Látod csak egyszer kellett volna személyeskedés nélkül meghallgatnod ,a kérdéses rész vlszinüleg még a Nostradamus magyarországi jóslat felolvasása (vagy egy másik jóslat) volt , és igen íjfeszítő lovas népekről beszél akik elhozzák a fényt ,ezek valóban a magyarok mai megfelelői .
De ebben nincs és nem hangzott el egy db olyan hogy a magyar lenne a kiválasztott nép kisbarátom.
Ha nem csak 20 percet néznél akkor kitér a szemita népekre is és ott elhangzik hogy a cionista zsidók már szó szerint a kiválasztott népnek tartották tartják magukat a talmud v tora szerint. Ezt a Nimród, a magyar máguskirály előadásban hallhatod.
Hát azért marad életben mert a 0 hoz képest gyorsabb ,aki lassabb az minusz előjeles az oroszlán 0 jához képest. -
"- Amennyiben nem ismerték a kereket, akkor hogyan nevezték meg, a leiratokban?
- Mikor és kik nem ismerték , miért probléma a megnevezése ,linkeld hol nevezik meg rosszul , ha nem kellettek járművek miért kellett volna megnevezni a kereket?
"- Milyen rezgésekről hadovál?
- Ez nem fizika óra ,az előadásban elhangzanak spirituális értelemben vett kifejezések ,szintén egy modern szóval kifejezett de a régen szellemi értékrendre utaló fogalom .Minél magasabb annál intelligensebb ,erkölcsösebb ,tudatosabb at jelent. Ezen kívül nem zárom ki hogy csillagászatilag is van rezgése a galaxisnak földnek naprendszernek stb ami szintén korszakilag változott. -
pet0330 #11366 Nem vagyok hajlandó meghallgatni még egyszer, valami keletről jövő lovagló íjakat használó népről beszél, akik majd megnyitják a fény kapuját és akkor nagyon kóser lesz minden.... (Bocs ha véletlenül a magyarokra asszociáltam.)
Gnú+oroszlán még mindig nem érted, hogy gyorsabb miért marad életben? -
Ja hogy te azon vagy felakadva hogy egy modern szót használ fordításnak arra a jelenségre amit ők úgy hívtak hogy képesek a gondolataik segítségével ott teremni ahol akarnak. (és még részletezték hogy a tárgyak mozgatásához sem kellett lehajolniuk...)
Ebben nincs semmi tudománytalan ,ugyan úgy mondhatod rá hogy teleportáltak ,materializáltak,miért baj hogy egy modern szóval fejezed ki a körülírt jelenséget ?
Szerintem nem jobban készülj fel arra a vitára barátom
-
" Aztán jön azzal, hogy a magyar a kiválasztott nép meg hasonlók....
-Hol jön ezzel ?linkeld a részt ! "meg hasonlók"
" Hogyan tud elveszni a tudás? (ilyen sok)
- Nem kell hozzá 50 000 év hogy laposnak hidd a földet , már egy 30éves kőkemény diktatúrában ahol fejbelövik akinek szemüvege van meg elégetik a könyveket és csak a kedves vezér könyveit olvashatod az állhírekkel a gyereked már símán azt fogja hini hogy lapos a föld elég ha a suliban kötelezővé teszik. -
pet0330 #11363 Nézd meg a videódat 10:00-tól :D
A többi kérdésemre még mindig nem válaszoltál.... És amúgy kit érdekel, hogy milyen fiatalon, milyen sok nyelven beszélt? Nagyon ügyes, gratulálok neki, van sok lexikális tudása, de ha gondolkodni nem tud, akkor nem megy vele sokra... Azzal, hogy meséket szajkóz engem nem fog megszégyeníteni, max magát kiröhögtetni...
Oké, legyen igazad, "csak éppen valamiért lassabb", akkor ha van egy eredetileg genetikailag egészségesebb, erősebb gnú, akkor ha az egy picit lassabb " csak éppen valamiért" akkor az oroszlán még mindig nem tudja elkapni, míg az átlagos gnút igen, tehát a gyors az még mindig előnyben van, az adja tovább a genetikai készletét --> a teljes gnúpopulációban megnő a "gyors géneket" tartalmazó egyedek száma... -
A lassúság az nem mutáns csak éppen valamiért lassabb és elkapja ,vak szerencse semmi más . -
Nem emlékszem hogy ilyet mond de ha igen linkeld a részt ,amúgy eredeti ősi nyelveken olvassa ,meg hieroglifeket is olvas úgyhogy te elmehetsz a kis latin angol fordító tudásoddal a sunyiba ,te csak azt tudod elolvasni amit a franciák angolok már "lefordítottak" és ezt tudod értelmezni magyarul.
"Azt nem garantálnám, hogy nem hagynám ott 10 perc múlva..."
Ne ámítsd magad barátom az első kérdésed után összemennél ilyen kis picikévé ,ez a nőszemély 18 éves korára több nyelven beszélt ,és több könyvet olvasott, mint az itt kommentelők gyülekezete máig,úgyhogy 1 perc után megszégyenülve menekülnél ki a teremből
-
pet0330 #11360 Aha, szóval minden 20 gnúból 3 "mutáns lassú" vagy beteg. Ha ilyen sok "mutáns lassú" van közöttük, akkor 20-ból minimum 1 "mutáns gyors" is lesz, nem? :O Vagy a mutáció csak arra működik, amerre nektek van igazatok? :O -
ManoNegra #11359 Vele akkor cseszik ki, amikor a visszahúzódó vízben fennakad az Araráton. -
Lokker #11358 De az oroszlán megtámadja az elefántot és a zsiráfot is. Most akkor hogy is van ez hogy csak a gyengéket támadja meg? -
pet0330 #11357 Óh igen? Akkor válaszold meg a kérdéseimet....
Amit először írtam, azt nem arra írtam, amit mond, hanem ahogy mondja, az a gesztikulálás és mozgás mellé.... Gondoltam, hogy olyan vagy mint szamár barátunk, ő is csak a legkevésbé releváns kérdésre tud válaszolni...
Miért ne mernék vitatkozni vele? Van valamilyen óriási tudása egy meséről, egy mesemondótól sem rettennék vissza, az pedig legalább több félét is ismer. Azt nem garantálnám, hogy nem hagynám ott 10 perc múlva...
Szóval hogy is van a hipertér "szó szerinti" egyiptomi fordítása? :D -
Igen ezt én is hallottam hogy igazából a ragadozók csak a gyenge v gyerek növényevőket szokta elejteni , és kurvára nem olyan csúcsvadász meg király mint az oroszlán , ezek csak ilyen hangzatos megnevezések de 20 támadásból 3 at fog el az oroszlán abból is a három beteg öreg vagy lassú egyedeket . -
"A nő fanatikus őrült ...Corpus Hermeticum"-ra alapozza, ami valami régi írás és ennyi...Nem bírtam fél órát,"
Ez annyira szépen tükrözi a hozzáállásodat ,ez kb olyan h én meg nem bírtam Einstein fizikáját olvasni mert egy fanatikus őrült benyomását kelti ezért addig olvastam el hogy E=m* és most elmondom neked hogy ennek a képletnek semmi értelme.
Ja és még mindig nem értetted meg miről beszéltem de látszik is hogy te nem is egy előadást figyelsz hanem kifogásokat gyártasz hogy miért nem kell odafigyelni rá.
Ezek után nem kicsit hiteltelen hogy te élőben mernél vitatkozni vele, ennyire nem kell itt bizonygatnod a rátermettséged ezt senki nem veszi be ahogy te sem mernél még hozzá sem szólni nem hogy vitatkozni vele. Az nem vita lenne hanem égés barátom
-
MasterMason #11354 "A tudomány csak azok számára valóságos, akik a filozófiát és a vallást egyaránt elismerik és megértik"
Végül is tudományos megközelítésből végigzongorázni mondjuk Noé bárkájának történetét, több mint szórakoztató.
Képzeld el azt a szitut amikor a cápa körberöhögi istent, aki vízbe szeretné őt fojtani egy özönvízzel. :D -
Richard Donkies #11353 "A gnús példában az a lényeg hogy a lassú megdöglik, a gyors meg hazamegy oszt megdugja a gnúasszonyságot és lesz sok gyors kisgnú....."
Ez is végtelen nagy ostobaság.
Ezt is leírtam már legalább egy éve, hogy az oroszlánnem gyorsítja a gnút és a gnú nem gyorsítja az oroszlánt. (Igaz, régebben a gepárd-gazella párossal bizonyítottam ezt)
És itt teszed fel a kérdést, hogy miért???

Hát azért, mert az oroszlán nem a leggyorsabb gnúkra vadászik, hanem a selejtes lassúakra. Így amit az oroszlán csinál az nem más, mint az, hogy nem engedi elkorcsosulni és lelassulni a gnúkat azáltal, hogy kiszedi közülük azt a néhány százalék selejtes lassút.
Az oroszlán sincs arra ösztönözve a (nemlétező) evolúció által, hogy legalább az átlagos gnút utolérje, amikor ott vannak neki a lassú selejtesek.
-
Ugye tudjátok, hogy csacsi ricsi wmiki öccse.? Mármint szellemileg. Úgy vitázzatok vele. -
Mit mondjon ha egyszer az vagy.? -
Richard Donkies #11350 "neked kellene egy olyat mondanod, ami ellentmond bárminek az evolúcióból. Nem a te elképzeléseidnek az evolúcióról, hanem az evolúciónak."
Na megdöglött ez a ló is.
Ha mondok ilyeneket, azt mondod rá, hogy ez nem mond ellent az evolúciónak, csak még nem jöttek rá a tudósok a magyarázatára.
(Van sok ilyen példa)
No, de te, mondj egyetlen egy olyan dolgot, ami ellentmond a teremtésnek.
" k*vára nem igaz, hogy az oroszlán tartja karban a gnúk állományát."
Az oroszlán csak az egyik karbantartó. [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1173770340&no=11213]Emlékszel? "ragadozók"[/URL]
Tehát k*rvára igaz, hogy az oroszlán karbantartja a gnúk állományát.
-
Richard Donkies #11349 Valahol sejtettem, hogy a köszönet fogalmával sem vagy tisztában...
-
"Nem látok érveket, linkeket, az általam szétszedett idézet védelmében.
Ha már erre reagáltál... "
Leírtam, hogy mi a magyarázat azokra, amiket belinkeltél és megpróbáltál az evolúció ellen fordítani. A helyzet ugyan az, hogy te teszel olyan állításokat, amiket nem tudsz bizonyítani, amiket belinkelsz azokból sem arra lehet következtetni, pláne ha még figyelembe vennéd a többi tényezőt is.
Én linkelhetek millió más tudományos eredményt, ami az evolúciót alátámasztja, neked kellene egy olyat mondanod, ami ellentmond bárminek az evolúcióból. Nem a te elképzeléseidnek az evolúcióról, hanem az evolúciónak.
"Ilyen nincs.
Az oroszlán előre eldönti melyik gnút akarja elkapni és annál próbálkozik be. Vagy összejön vagy nem.
Mint már ezt is mondtam a ragadozók szelekciós tényezők a prédaállatokra nézve. Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."
De nem egy oroszlán van, és ha az oroszlánnak nem sikerül elkapni, akkor valószínűleg újra fog próbálkozni, hogy táplálékot szerezzen, akkor másikat fog üldözni. Nyilván nem egyszerre kerget több gnut (amik jóeséllyel nem is egy irányba menekülnek). Ha nem sikerül táplálékot szereznie az oroszlán is éhenhal, ha túlvadásznak (túl sok lenne az oroszlán) és kevés táplálék marad, ugyanúgy több oroszlán is fog éhezni, k*vára nem igaz, hogy az oroszlán tartja karban a gnúk állományát. -
lordbalu #11347 Azért a Corpus Hermeticum írásról ez a mondat sok mindent elmond "A tudomány csak azok számára valóságos, akik a filozófiát és a vallást egyaránt elismerik és megértik" -
pet0330 #11346 Nem bírtam fél órát, de becsületesen megnéztem 20 percet. Na akkor elmondom mit hallottam:
- A nő fanatikus őrült benyomását kelti számomra...
- Fogja magát és mindent amit eddig elmond a "Corpus Hermeticum"-ra alapozza, ami valami régi írás és ennyi.
- Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a hipertér "szó szerinti" egyiptomi fordítása!
- Tegyük fel, hogy régen nagyon okosak voltak, és tudták, hogy a Föld "geoid" alakú. Ehhez nem kell semmi "szellemi energia" használása, hogy ezt megjegyezzék, hogy a francba hihették mégis azt később, hogy lapos? :O
- Az előző kérdést felteszem a Föld Nap körüli keringésére is!
- Hogyan tud elveszni a tudás? (ilyen sok)
- Amennyiben nem ismerték a kereket, akkor hogyan nevezték meg, a leiratokban?
- Milyen rezgésekről hadovál?
- Aztán jön azzal, hogy a magyar a kiválasztott nép meg hasonlók....
Összefoglalva:
- Mindent egy könyvre alapoz, amiből "szó szerint" idéz olyan szavakat, amik akkor még nem is léteztek.....
- A hülyesége annyira egy elvonatkoztatott baromság, hogy bármilyen példát hozok azt a hanyatlásra fogja fogni (mint amit valószínűleg te is tenni fogsz a kérdéseimre..)
Ennek ellenére, van lehetőség őt megismerni és nem előadás, hanem vita formájában beszélgetni vele? -
pet0330 #11345 Te retardált, nem maradt le a köszönet! Megköszöntem, hogy megint lejárattad magad.
Soha nem mondtam, hogy a teremtés lehetetlen. Csak azt mondom, hogy az evo sokkal sokkal valószínűbb. Az is lehet, hogy egy szakállas muksó pizsamában 20 másodperccel ezelőtt teremtett mindent és mindenkibe úgy programozta be az emlékeit, mintha már régóta lenne, na ezt cáfold meg ha tudod...
A gnús példában az a lényeg hogy a lassú megdöglik, a gyors meg hazamegy oszt megdugja a gnúasszonyságot és lesz sok gyors kisgnú..... -
hihy #11344 Aranyos kisleányka. Ki a segg mondta, hogy nem ismerem a gnosztit?
Gnoszti fiú esete Tóth Marival.
Én azt mondtam, hogy ugyanúgy evo ellenes, vagyis semmi helye itt a topicon, hacsak nem te a segítségével akarsz meggyőzni az evos marhaságokról.
-
Richard Donkies #11343 A köszönet lemaradt.
Hazudtál?
"Az első dolog amit írtál, az egy alternatíva, az nem az enyémet cáfolja, hanem mond egy másik lehetőséget. "
Ami azt jelenti, hogy a te verziód sem tény, tehát nem buktatja az én verziómat. Pedig azt hitted.
"A végeredmény ugyan az, már az első válaszodban is mellébeszéltél, és nem a lényegre válaszoltál...."
Lényegtelenek a hozzászólásaid. Nem is érted miről beszélek. Lásd pl: oroszlán esete a gnúkkal.
Azt sem tudod megállapítani mi a lényeg az adott hozzászólásban. És a végén még csodálkozol, hogy nem válaszolok a fals kommentjeidre.
-
pet0330 #11342 Akkor kezdem a köszönettel, megint bebizonyítottad, hogy milyen buta vagy.
Az első dolog amit írtál, az egy alternatíva, az nem az enyémet cáfolja, hanem mond egy másik lehetőséget. Ettől még az enyém nem lesz hülyeség.
Igen megint zseniális voltál, eldönti előre oké. Ha az a gnú gyors, akkor sikerül elmenekülnie, ha lassú akkor megeszik. A végeredmény ugyan az, már az első válaszodban is mellébeszéltél, és nem a lényegre válaszoltál.... -
Richard Donkies #11341 Érdekes, hogy az előbb még lehordtál most meg megköszönnéd.
Miért nem lehetett még a sértegetés előtt kérdezni?
Na szóval:
"Tényleg, így hogy mondod, észrevettem, hogy minden embernek ugyan olyan színű a szeme.... Egy "mutáns" sincs közöttük...
Miért lenne kizárt egy teremtett világban, hogy kék szemű embereket is teremtettek? Szerinted a kék mutáns, de lehet, hogy volt eredeti kékszemű változat. Nemde?
"Tényleg hogy a francba lenne már olyan, az oroszlán kerget egy gnút, és ha az lassú, akkor elkapja, ha nem lassú akkor nem kapja el.... Ez teljesen abszúrd!"
Én meg ezt írtam a #11330 -ban:
"Az oroszlán előre eldönti melyik gnút akarja elkapni és annál próbálkozik be. Vagy összejön vagy nem. "
De akkor mi az abszurd?
Nyilván valamit benéztél.
Várom a köszönetet, amit megígértél.
-
pet0330 #11340 Bocsáss meg, nem UFÓ-k voltak:
"Én is ezt mondom ,éppen ezért mondom hogy nem léteztek primitív majomemberek rézbotokkal , hanem intelligens akármilyen testalkatú akár majomformályú élőlények léteztek a maival egyező de legalább fejlettebb tudásszinttel és ezek már ott és akkor tudtak piramist építeni meg csillagászkodni ,a mai ember meg csak elfelejtette a tudást ."
Így már mindjárt teljesen korrekt -.- Random valakik, akikről ma nem tudunk semmit, de nagyon okosak voltak. -
Nevetséges.
Én nem is állítottam piramis építő ufókat de te abszolút nem is érted miről beszélgettünk.
Egy fél órát bírj ki innen és akkor megérted milyen egyezésekről próbáltam beszélni ,aztán ha úgy gondolod valamit jobban tudsz akkor linkeld a részt és cáfold meg ,arra még én is befizetek :) -
Atom fárasztó vagy ,nem vagy képes utánanézni már belinkeltem ide a facebukkos oldalt is ahol rengeteg információt több óra hanganyagot találsz a gnoszticizmusról gnosztik
Vagy ez pörgősebben megértetve a kis buksiddal.
De azért ne én legyek már a szemét hogy helyetted nem tanulom meg ,és nyílván nem ez a fórum hogy leírjam ,amit nem is tudnék olyan pontosan mint a profi előadó Bácsfi Diána meg tesz.
Aztán ne értetlenkedjél ,minden infót megkaptál! -
gforce9 #11337 Teljességgel logika és tájékozottságmentes a csóka. Bele van buzulva az evotagadó könyvekbe és azokat fújja. Ha konkrét kérdést kap terel és kész. Úgy hülye ahogy van, Nagyon szomorú, hogy egy tudományos oldalon egyátalán nem vágták még ki a fenébe. És ahelyett, hogy ebben a topikba az evolúcióról beszélgethetnének az emberek, ennek meg néhány társának a baromságait kell olvasni. Emiatt hagyta itt már jónéhány ember az SG fórumát, mert egyszerűen erre nincs odafigyelve és érdemi beszélgetés emiatt ki sem alakulhat. Otják a bődületesebbnél bődületesebb baromságaikat és felcseszik mindenkinek az agyát. -
pet0330 #11336 Azért nagyon megköszönném, ha elmagyaráznád, hogy miért volt hülyeség, mert én nem értem, és MÉG tartalak annyira értelmes vitapartnernek, hogy felteszem rólad, hogy nem csak a levegőbe beszélsz, szóval mondd el, hogy miért volt hülyeség! -
Richard Donkies #11335 Sajnos a többi mondanivalód is hülyeség volt, de ezt nem akartam leírni.
-
hihy #11334