13357
Miért pont így és erre...
-
** a tudományban csak a hülyék kételkednek, mert az az egyetlen igaz hit -
Am miért etetitek ezt a két trollt? -
Katalizátor #11411 Ja azt persze, hogyne! 
Csak azt utálom, amikor ezek az emberek azzal jönnek, hogy az evolúció mennyire materialista, mikor pont hogy többet feltételez az anyagról, mintsem egyszerű anyag. -
gforce9 #11410 Tévedsz ismét. Az a tudós gárda nem akarja bizonyítani az evolúciót. Az már tény. Fullleszarják, hogy van néhány idióta, aki vitatja. -
MasterMason #11409
Fáról fára... Le kéne már mászni másodszor is a fáról. :D -
hihy #11408 Azért remélem értetted az iróniát?:)) -
ManoNegra #11407
Miért pont így és erre...? -
Katalizátor #11406 Borzalom! És rögtön a "materializmus" marhasággal kezdi! Tipikus! -
BladeW #11405 A modern biblia -
"Ennek csak az lehet az oka, hogy az evolúciós elmélet nem igaz."
Ha ez lenne az oka, akkor én sem fogadnám el és a tudomány sem. Nem ez az oka. Az meg pláne szánalmas próbálkozás, hogy állításként írod, hogy nem is lehet más oka (nem csak erre).
"Ráadásul mögöttetek ott áll egy egész evolúciós hitben kiképzett tudós gárda, aki éjt nappallá téve kutatják hogyan lehetne bebizonyítani az evolúciós elméletet."
A tudósok azon dolgoznak, hogy még részletesebben és pontosabban megértsék az evolúciót. Senki sem akar azon semmit sem bizonyítani már. Azt már Darwin nagyrészt megtette, azóta meg millió más felfedezés is.
"De ez 150 év alatt sem sikerült, pedig még a csalásoktól sem riadtak vissza egyesek. "
A csalások sem azért voltak, mert annyira bizonyítani akarták az evolúciót, ráadásul a tudomány le is buktatta mindig ezeket. És tanult is ezekből, ma már minden felfedezést, kutatást nagyon kritikusan kezelnek (igen, azokat is, amik az evolúción belül értelmezhetőek). -
Richard Donkies #11403 Ehh..., úgysem értenéd...
-
hihy #11402 Igazad van
: egy igaz ember!!!!
-
hihy #11401 JAAAAAAA!!
Az más.
-
hihy #11400 Ki a tök mondta ezt???
Egyébként te azt hiszed, hogy az az evo, ha egy ürge nem hallotta meg a rókát, de elmenekült, akkor másnapra vesz egy nagyothalló készüléket??
Na ne Richard!!!!! -
Richard Donkies #11399 Már ez is evolúciós lépés? 
-
Richard Donkies #11398 Nem működik az evó. -
Richard Donkies #11397 Micsoda érvek...
-
Richard Donkies #11396 "De ez is igaz, nincsen olyan érv, megfigyelés, amivel téged meg lehetne győzni"
Ennek csak az lehet az oka, hogy az evolúciós elmélet nem igaz.
Különben biztos feltudtatok volna már mutatni pár meggyőző bizonyítékot.
Ráadásul mögöttetek ott áll egy egész evolúciós hitben kiképzett tudós gárda, aki éjt nappallá téve kutatják hogyan lehetne bebizonyítani az evolúciós elméletet. De ez 150 év alatt sem sikerült, pedig még a csalásoktól sem riadtak vissza egyesek.
Bizony, bizony... -
Richard Donkies #11395 Nem vagyok babusgatós kedvemben.
Ugyan mitől tudja megállapítani az oroszlán, hogy egy gnú gyenge vagy erős?
Hát attól, hogy ért hozzá. Mint ahogy ért csapatban való vadászathoz is.
Na, ahhoz honnan ért?
-
hihy #11394 Ha jól tudom, elefántra való támadások csak Afrika egy bizonyos területén történnek. Maguk a tudósok is meglepődtek ezen, mivel ott valójában kialakult egy falka ezzel a "képességgel". -
hihy #11393 Igazad van, de a természet nem terülj aztalka. Nem biztos, hogy pont abban a csordában van beteg, öreg állat. Az is tudvalevő, hogy az oroszlán ösztönösen válaszja ki a gyengébb egyedet. De pont ezzel azok melyek megúszták a támadást nagyvalószínűséggel már rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, melyek talán legközelebb is megmentik őket. -
hihy #11392 "oroszlánnem gyorsítja a gnút és a gnú nem gyorsítja az oroszlánt"
Hááát nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek.
Tudod az úgy van, hogy a kettő kölcsönösen "fejleszti" egymást. -
hihy #11391 Baszod, te ennyire gyopár vagy???
MONDTAM (szabadon): ez egy egyszerű példa, egy kurva egyszerű példa, annak érzékeltetésére, hogyan IS!!! működik az evo. -
pet0330 #11390 Te annyira de annyira hülye vagy....
Egyszerűen nem lehet neked semmilyen érvet felhozni mert hozol rá valami abszolút faszságot... Tényleg az a leggyakoribb, hogy a gnú azért döglik mert mert menekülésközben meghúzta a lábát WTF??!?!?!? Neked mostantól nincs értelme válaszolnom, egyszerűen retardált vagy.... -
Az ilyenekre mindig lelkesen válaszolsz, jó hosszan, még akkor is, ha igazából a vita szempontjából nincs jelentősége. Bőven elég lett volna 1-2 mondatban szépen leírni, hogy elnéztem, már ott is írtad, semmi szükség nem lett volna a többi személyeskedésre és támadásra.
Ez a provokációnak, terelésnek az eszköze, és ezt rajtad kívül mindenki látja, és csak saját magadat járatod le vele. Ezzel csak azt éred el, hogy érzelmi ellenreakciókat váltasz ki a vitapartnereidben, és érezteted, hogy nincs értelme érvekkel vitatkozni, személyeskedés, mocskolódás lesz belőle. Valószínűleg ez is a célod, mert akkor legalább erre is azt tudod mondani, hogy nincsenek érveink.
De ez is igaz, nincsen olyan érv, megfigyelés, amivel téged meg lehetne győzni, mindent félre lehet magyarázni, rá lehet nyögni, hogy hazugság, csalás, és a teremtéssel meg mindent meg lehet magyarázni (mégha nem is az a leglogikusabb magyarázat, és nyoma sincs teremtőnek).
De kíváncsi leszek, mikor esik le, hogy amíg nem tudsz reális, értelmes érvet felhozni az evolúcióval szemben és a teremtés mellett, illetve az érveid a ma is megfigyelhető evolúciós folyamatok, magyarázatok félremagyarázásán vagy elutasításán alapulnak, senkit sem fogsz meggyőzni. Teljesen fölösleges így bosszantanod minket a hülyeségeiddel és meséiddel.
Az evolúció tökéletesen működik, egyre részletesebben ismerik a folyamatait, és nyoma sincs annak, hogy bármiért is kérdőre kéne vonni működőképességét, akármennyire is állítod ennek az ellenkezőjét. -
steweee #11388 gondolatébresztőnek és nem vitaindítónak :
http://boldognapot.hu/blog/az-evolucio-egyesitett-elmelete-hogyan-egesziti-ki-a-karma-es-a-reinkarnacio-a-darwinizmust-es-az-intelligens-tervezettseget/
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_komplex_sz%C3%A1mok_tan%C3%ADt%C3%A1sa -
Lokker #11387 Én leírtam az én meglátásomat de tőled még mindig nem látok semmit. Ja és nem kell a mocskolódás. -
Richard Donkies #11386 Nézz már magadba, hogy te mibe kötsz bele...
Én csak válaszoltam.
-
Vicces, hogy ha sikerül találnod valami figyelmetlenséget, akkor több soron keresztül oltogatsz, és próbálsz hitelteleníteni. :D Valóban, teljesen jogos egyébként, elnézést kérek, már abban a hozzászólásodban írtál egy részben igaz állítást, majd utánna egy olyan formában hibás állítást. :D
Valahogy ott átfutottam rajta. -
Richard Donkies #11384 Mi van itt?
Az ovisok elárasztották az SG-t?
-
Richard Donkies #11383 "Az előző üzenetben azt írtad: "Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."
Mostmár hozzátetted, hogy nem csak az oroszlán tartja karban a gnúk állományát. "

Nem most tettem hozzá, hanem még jóval az idézett mondat előtt.
Hogy lehetsz ennyire sötét?
Be is linkeltem neked ( #11213 ), mert tudom, hogy próbálsz a kákán is csomót találni. De úgy látom, nem sikerült felfognod...
Itt írtam az általad idézett mondatot: #11330
Na, melyik komment volt előbb? az 11213-as vagy a 11330-as?
Az éccaka setétsége fényeskedik neked...
-
Lokker #11382 De most ne kerüld már ki a kérdést. Te úgyis "szétcincálsz" bármit, akkor ez igazán nem okozhat nehézséget.
De miért pont az embert hoztad fel? Szóval ami nekem szép akkor az már másnak is szépnek kell lennie? Azt hittem hogy az ízlés kérdése kinek mi a szép és mi a csúnya. Ezt követve ha van két oroszlán és egy préda amit le akarnak vadászni akkor az lehet hogy az egyik szerint gyenge a másik szerint meg nem?
De érdekelne a pontos és megcáfolhatatlan magyarázatod. -
"Ha mondok ilyeneket, azt mondod rá, hogy ez nem mond ellent az evolúciónak, csak még nem jöttek rá a tudósok a magyarázatára.
(Van sok ilyen példa)"
Van egy pár példa, aminél ma is vita tárgyát képezi, hogy evolúciós úton hogyan alakulhattak ki, de az esetek nagy részében nagyszerűen lehet látni (a jelenlegi élővilág, fossziliák és a genetikai különbségek-hasonlóságok vizsgálatai alapján), hogy mi hogyan alakult ki.
Olyan dolog nincs, amire ne lenne magyarázat, mivel az, hogy mi előnyös, számtalan dolog befolyásolja, sok olyan is, ami véletlenszerű, maximum kevés információ áll rendelkezésre ahhoz, hogy vitathatatlanul el lehessen dönteni, hogyan alakult ki, miért terjedhetett el.
"No, de te, mondj egyetlen egy olyan dolgot, ami ellentmond a teremtésnek."
A teremtésben semmi olyan nincs, ami ellentmondhatna. A teremtést azért nem fogadja el a tudomány, mert a természet törvényeiről alkotott megfigyeléseink alapján nincs szükség teremtőre, másrészt azok alapján nem is lehet elképzelni, hogy létezhetne bárki/bármi intelligencia, aki/ami képes lenne belenyúlni a folyamatokba, illetve teremteni. Nincs semmi, ami a teremtés mellett szólna, és nem lenne sokkal valószínűbb, logikusabb magyarázat az evolúció. És ez nem változtat azon, hogy te ezt képtelen vagy megérteni.
"Az oroszlán csak az egyik karbantartó. Emlékszel? "ragadozók"
Tehát k*rvára igaz, hogy az oroszlán karbantartja a gnúk állományát. "
Az előző üzenetben azt írtad: "Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."
Mostmár hozzátetted, hogy nem csak az oroszlán tartja karban a gnúk állományát. Ez már közelít, de ez sem egészen. A ragadozók karbantartják a prédák génállományát, és fordítva is igaz.
Nem mindig van lehetőségük arra, hogy a selejteket kapják el, bizony legtöbbször meg kell kűzdeniük azért, hogy elkapják a zsákmányt, és előfordul, hogy nem sikerül. Ha megnézed például a Bolygónk, a Föld dokumentumfilmsorozatot, vagy David Attenborough filmjeit, ezeket nagyon szépen bemutatja, számos példán. -
Richard Donkies #11380
-
Hát no comment mert megint nem figyeltél barátom 
Ez az atlantiszi típusú emberek párbeszéde ,egy jövendölés hogy mi lesz a vaskorban .
Teljesen rendben van hogy megjövendölik hogy ki kell találni egy kereket mivel ők már nem tudnak "teleportálni" . Nem értem hol van ebben az ellentmondás, eleve ők szuperintelligensek ,másrészt nekem sem kell ma ismernem azt amit megjövendölök ,ezt a téves logikát csak te követed el. -
Richard Donkies #11378 Mert a túlzott gyorsaság hátránnyal is járhat.
(Tudod ez a világ ilyen, minden előnynek van hátránya.)
Tehát, fut a leggyorsabb gnú teljes sebességgel és irányváltáskor vagy fékezéskor nem bírják a szövetei a terhelést, lesántul. Az oroszlánok meg jóízűen elfogyasztják. Látod, így hullanak ki a gyors mutánsok, csak itt besegített egy másik mutánsszűrő is az oroszlánoknak.
-
Lokker #11377 Nem tudom, írd már le. -
Richard Donkies #11376 Te mi alapján látod egy nőről, hogy az szép vagy csúnya?
-
pet0330 #11375 Hogy lenne már előny ha valaki gyors, bocs én vagyok a hülye... Nem nő meg a száma? MIÉRT?! -
Richard Donkies #11374 " a teljes gnúpopulációban megnő a "gyors géneket" tartalmazó egyedek száma..."
Nem nő meg, mert kevesen vannak és semmi előnnyel nem jár a túlzott gyorsaságuk, hiszen a közepesen gyorsakat sem tudja megfogni az oroszlán.