13357
Miért pont így és erre...
  • MolnarRob
    Ez nem dogma, a dogma szó a görög „dokein” igére vezethető vissza. Dokein annyit jelent: „hinni”

A tudósok viszont nem hisznek valamiben, hanem a tudományos életben elfogadott rendszer szerint bizonyítanak.

Ezzel szemben a cionisták csak hisznek.
  • MolnarRob
    Hiába is fogod a fejed, ez a cionizmus.
  • Richard Donkies
    Sajnos te még a "dogma" fogalmával sem vagy tisztában.

Ezek után nem csodálkozok, hogy az evolúcióban is hiszel.
  • lordbalu
    2+2=4 ez is dogma akkor. Mégsem mondják rá
  • Richard Donkies
    De bizony dogma.
    Nagy "tudósotok" is megmondta: " Az evolúció tény!"

Ha ez nem dogma, akkor semmi sem az.
  • Richard Donkies
  • Richard Donkies
    No, és az evolú-Cionistákkal mi van?
  • Richard Donkies
    "az is látszik, hogy ő mindigis hívő volt, nem az ismeretei illetve kutatásai alapján jutott erre a következtetésre. Ebből következik, hogy így nem igazol semmit."

Te mit olvastál?
    Az összes érve a kutatásai során tette megfigyelésein alapult.

Olvasd újra.

Persze lehet, hogy semmire nem mész vele. Végül is egy agy agykutató professzor gondolatait kellene megértened, de még engem sem értesz.

• fonak
  • MolnarRob
    Beszéljünk nyíltan. Az evolúció kapcsán kialakult mesterségesen duzzasztott vita, teljes egészében az amerikai zsidóságtól származik.

Krea-CIONIZMUS.

Leírom még egyszer, hogy mindenki értse: Cionizmus.

Ezek cionisták, krea-cionisták akiknek mint eddig is, a hit a legfontosabb hiszen az a hatalmuk záloga. Az elmét a tudatot támadják mert továbbra is egy soha senki által nem látott lényre hivatkozva akarják nem csak a testet, de még a társadalom tudatán is uralkodni.

Az a legnagyobb bajuk ezeknek a krea-CIONISTÁKNAK a tudománnyal, hogy az gondolkodásra késztet, azt pedig sokan nem szeretnék ha az emberek gondolkodnának is. Ők azt szeretnék továbbra is, ha elég volna pokollal beterrorizálni és megfenyegetni egy rabszolgát ahhoz, hogy készségesen elfogadja gazdája utasításait.
  • Balumann
    "Ez is csak minket másképp gondolkozókat igazol ,és ezt már ezerszer elmondtuk hogy minden ÉRTELMES gondolkodni képes ember belátja hogy önmagában az evolúció csak egy dogma ami nem válasz az igazi kialakulásra"

Dr. Freund Tamás elég egyértelműen érzékelteti, hogy ez nem "belátás" kérdése, ez az ő hite. Ráadásul a magyarázata vitatható (bár nem bizonyítható), és az is látszik, hogy ő mindigis hívő volt, nem az ismeretei illetve kutatásai alapján jutott erre a következtetésre. Ebből következik, hogy így nem igazol semmit.

És nem, nagyon sok értelmes, gondolkodni képes ember úgy gondolja, hogy az evolúció bőven elegendő magyarázat a jelenlegi élővilág kialakulására, beleértve az embert is (értelem kialakulása), úgyhogy jó lenne ha mellőznéd az ilyen általánosító megalapozatlan állításokat.

A tudományos magyarázatok meg a lehető legmesszebb vannak a dogmatikus gondolkodástól, ne is erőltesd szerintem ezt a marhaságot tovább.
  • lordbalu
    Nem dogma s akárhányszor írod le ettől még nem lesz az.
  • strepsils
    önmagában az evolúció egy dogma ... tudod a dogmatikus gondolkodásról írtam csak te valami mást vettél ki brühühü szindróma barátom✏
  • lordbalu
    Azt írtad az evolúció dogma. De nem dogma. Tanulj picit a világról hidd el jobban járnál.
    Brahe szindrómának hívják azt a pszichológiai esetet amibe szenvedsz. S még mielőtt megsértődnél, én se vagyok normális.
  • strepsils
    Te úr isten
  • strepsils
    Á mondom odaírom hogy direkt nem beszéltem vallásról de mégse írtam oda mert gondoltam van annyira értelmes aki olvassa hogy érti amit írtam . Úgy látszik te nem értetted meg.

A dogmatikus gondolkozás nem függ a vallás vagy tudománytól mindkettőben lehet dogmatikusan elveszni ,ugyan olyan ostoba aki csak azon rágódik hogy hogy lehet evóval megoldani mindent.

Te annyira nem érted amit olvasol hogy az baj, különben se gyere nekem 1000 éves hit gyülis vallásos érveléssel én baszottul nem ezt írtam , amit belinkeltem avatara előadást ott sem hit gyülis dogmák hanem azok leleplezése hangzik el az eredeti ősi népek legendáinak szó szerinti kiértékelésével .

Kicsit rakd képbe magad jobban járunk.
  • lordbalu
    A hit 1000+ éves megállapított dolgokat állít (bár létrejőnek újak is lásd hit gyülekezet).Ellenben a tudomány viszonylag egy irányba mozog, a konkurens elméletek közül idővel kiesik, ami tévesnek bizonyul.
    Ezért nem értem mi ez a nagy dogmázás a tudomány irányában.
    Ajánlom olvasd el, ha még nem tetted a Stephen Hawking - Az idő rövid története című művet. Vallás is van benne :) meg tudomány is na jó az egyikből picit több :)
  • strepsils
    Ez is csak minket másképp gondolkozókat igazol ,és ezt már ezerszer elmondtuk hogy minden ÉRTELMES gondolkodni képes ember belátja hogy önmagában az evolúció csak egy dogma ami nem válasz az igazi kialakulásra , csak ti itt néhányan vagytok olyan szűk látószögűek hogy lehülyéztek minden olyan megnyilvánulót aki nem ragadt bele az evo dogmába hanem vagy isten felé vagy ID vagy ufó vagy mitológiai irányba de elgondolkozik,kutatja és vallja hogy kell a magyarázathoz.
    És ami nagyon fontos nem nézi hülyének xyz nép kinyilatkoztatásait pl maja próféciák ,"legendák", amire persze a mai ember mondja hogy legenda ,ők tényként írták le amit leírtak de ez is csak a dogmás hozzáállásokat igazolja.
  • BladeW
    Nem, ő egy ufó. Képes az elmével nem felfogható területen is "kirándulni", mint ahogy a bevezetőben írják.
  • hihy
    Világhírű, magyar is, agykutató is-----következtetés: VAN Isten!!!!

Nesze nektek hülye ateisták, evosok.
  • immovable
  • fonak
    Érdekesség.
  • hihy
  • strepsils
    Mit hőzöngtök ,az evolúció csodája ez is ,ahogy az állatvilágban is vannak homo kos sapiensek , ezt be kell mutatni érted :D
  • gothmog
    Jó, hát a magunkfajta vén szarok képesek rezignáltan reagálni az efféle "kihívásokra", én viszont még nagyobbrészt amellett vagyok, hogy buzivá nem válik az ember, hanem vagy annak születik, vagy nem. A nevelésnek inkább abban lehet szerepe, hogy az adott ember aztán mihez kezd az életével. Az én alapelvem az, hogy nekem aztán mindegy, mit csinál az ember, de akkor már csinálja a lehető legjobban. A Pet Shop Boysról, Freddie Mercuriról, Elton Johnról, meg George Michaelről is tudja mindenki, hogy farturkászok, mégse kapcsolom el a rádiót, ha zenélnek. Ez a Wurst gyerek viszont csak egy istenverte szakállas nő egy (1) semmilyen dallal. Egyszeri poénnak jó volt, de az már lement hetekkel ezelőtt.
  • hihy
    Igazad lenne, ha mindenki olyan "vén tapasztalt szaros" (ez humor!!) lenne, mint te, vagy én, esetleg netán Zero.
    De sokan vannak, akiknek most nyíladozik (költőien) az elméjük, és nem biztos, hogy tudnak is felelni a kihívásokra. És, mint ahogy már ezer soron átbeszéltük, a média rohadt nagy hatással van mindenkire. Még arra is akire tutira nem()?!) Sőt még a környezetet se hagyjuk ki, mert ÁLTALÁBAN egy fiút, de még a lányt is egy bizonyos kor után nem a szülő neveli.
    Még mielőtt valaki is vitázni kezdene? IGEN vannak kivételek.

Mindenkinek van véleménye, az enyém ez.

• gothmog
    Mert le lehet vele kötni az unatkozó tömegek figyelmét. Ha nem rugózna rajta a sok okos, két hét múlva ugyanúgy nem emlékezne rá a kutya se, mintha nem lett volna szakálla. Merthogy a produkcióban meg a dalban a szakállon kívül semmi emlékezetes nem volt. (konkrétan egy kalap szar az egész)
  • Katalizátor
    Hát amikor Monty Pythonék öltöztek be nőnek, azért volt hadd el hadd! Be kellett védeniük a buzi haverjukat is!
  • gforce9
    Ártott neked? Ha nem akkor nemmindegy micsinál? :) Vannak ennés sokkal férfiasabbnak kinéző, ámde nagyon aljadék figurák. Amúgy én is eléggé homofób vagyok, de a francot érdekli, ha neki az a fincsi, ődóga.
  • Zero 7th
    Nemtom, mit kell ezen ennyit rugózni. Amikor Gálvölgyi vagy valamelyik nigger öltözik be öregasszonynak/dagadt nőnek, akkor is kitör a parasztlázadás? Nem. Akkor most miért is?
  • hihy
    Rendben, nem nyomorék.
    De számomra undorító.
    Sőt, hogy pontosabb legyek, főleg az őt, és a hasonló beteg embereket futtatók a legundorítóbbak.
    De ez az én véleményem, hiszen nem hiába nyert.
  • fonak
    Nem rajongok a buzikért, de a nyomorék az mást jelent, az egy csúnya szó a "sérültre". Fizikailag egészséges emberre nem használnám.
  • hihy
    Lehet, hogy nem buzi, de azt nyilatkozta, hogy van párja, egy férfi.

Szvsz pedig nyomorék, még akkor is ha mások "erőltették" rá ezt az imaget, sőt még azok is nyomorékok.

Számomra undorító. Ennyi.
  • fonak
    Nem nyomorék, még az is lehet hogy valójában nem is b.zi. Csak kitalálta ezt a figurát, bejött.
  • strepsils
    nem vagyok itt megáll a fórum.

nem vagyok itt had álljon.
  • hihy
    Olvastam, hogy Európa őrjöng a kolbászért(wurst)
    Mondjuk ez túlzás, de az is, hogy az ilyen címmel manipulálják az embereket. Meg az ilyen nyomorékkal.
  • hihy
    Sajnos tendencia a túlságos elfogadás.
  • hihy
    hülye
  • Lokker
    evolúció
  • immovable
    Nagyon fáj az élet? :D