Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem elég az, hogy te mondott. Linkelj olyat ahol bebizonyítják, hogy nem sikerült a kísérlet. Lehetõleg valamilyen tudományos szakoldalt s ne olyat mint wikit meg origó.
Baszod nem értelek. Az evo általában az idõ hosszab szakaszában megy végre, és az is lehet, hogy a szemed elõtt játszódik le, de olyan lassan, hogy a megfigyelésére sem idõd, sem képességed nincs.
A nagy temetû dinók õsei macska anagyságúak voltak. A tudósok szerint.
Ha te akkor, és abban a "mai" pillanatban éltél volna, mindig arra a következtetésre jutottál volna, hisz ezek semmit nem változnak. És bizonyos értelemben igazad is van, mert te mindig a "mában" élsz. Hogy a múltat valaki megmutassa neked, ahhoz egy hozzáértõ személy kell, aki jártasabb benne, mint te.
Tõled, aki gondolom nem vagy tudós(?!) elég põre dolog olyanban kételkedni, melyet mások bizonyos mértékig bizonyítottak.
De rendben, elfogadom, nincs evo, akkor MI VAN, VOLT helyette??
Mert erre még nem válaszoltál, hiába is nyomatsz olyan szöveget, hogy olvassak vissza, mert zero, te is tudod.
Ha pedig hiszel a Teremtõben, akkor jelentsd ki.
A nagy temetû dinók õsei macska anagyságúak voltak. A tudósok szerint.
Ha te akkor, és abban a "mai" pillanatban éltél volna, mindig arra a következtetésre jutottál volna, hisz ezek semmit nem változnak. És bizonyos értelemben igazad is van, mert te mindig a "mában" élsz. Hogy a múltat valaki megmutassa neked, ahhoz egy hozzáértõ személy kell, aki jártasabb benne, mint te.
Tõled, aki gondolom nem vagy tudós(?!) elég põre dolog olyanban kételkedni, melyet mások bizonyos mértékig bizonyítottak.
De rendben, elfogadom, nincs evo, akkor MI VAN, VOLT helyette??
Mert erre még nem válaszoltál, hiába is nyomatsz olyan szöveget, hogy olvassak vissza, mert zero, te is tudod.
Ha pedig hiszel a Teremtõben, akkor jelentsd ki.
"Bebizonyosult"---ki által???
Nincs új muslicafaj, megnyugodhatsz.
Csak becsvágyó "tudósok" akik megcsalják önmagukat is.
Csak becsvágyó "tudósok" akik megcsalják önmagukat is.
Ajjaj...
Srácok, ajánlom, hogy tekintsétek meg a Cosmos reboot második epizódját. Olyan szépen elmondanak mindent!
Srácok, ajánlom, hogy tekintsétek meg a Cosmos reboot második epizódját. Olyan szépen elmondanak mindent!
"Isten mint láthatatlan teremtõ hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?"
Harmadik negyedik ötödik de nem látod az ellentmondásokat .
-Az evolúció nem teremt ,nem értelmes,nem lát elõre ,nincs akarata.
-Az anyagban látunk valamiért komplexitásra való törekedést.
-Az evolúciós létra nem létezik ez egy tévhit.
-Az anyag komplexitása növekszik de nem tudjuk miért csak levonhatjuk a következtetést.
-A létra elv nem létezik, a legõsibb egysejtûben benne volt a ma élõ és kihalt élõlények összes információja vagy egy láthatatlan információs csatornán szedte fel és formálta ki ,ez a komplexedés.
-Ha a többlet információ csak a környezetbõl származik akkor az anyag magát képzi ,az anyag alkot ,teremt ,létrehoz ,másképp nem lenne többlet ,komplexedés .
Bebizonyosult hogy az anyag maga Isten ,és János Evangéliuma sem téved.
Harmadik negyedik ötödik de nem látod az ellentmondásokat .
-Az evolúció nem teremt ,nem értelmes,nem lát elõre ,nincs akarata.
-Az anyagban látunk valamiért komplexitásra való törekedést.
-Az evolúciós létra nem létezik ez egy tévhit.
-Az anyag komplexitása növekszik de nem tudjuk miért csak levonhatjuk a következtetést.
-A létra elv nem létezik, a legõsibb egysejtûben benne volt a ma élõ és kihalt élõlények összes információja vagy egy láthatatlan információs csatornán szedte fel és formálta ki ,ez a komplexedés.
-Ha a többlet információ csak a környezetbõl származik akkor az anyag magát képzi ,az anyag alkot ,teremt ,létrehoz ,másképp nem lenne többlet ,komplexedés .
Bebizonyosult hogy az anyag maga Isten ,és János Evangéliuma sem téved.
hülye
Kikerestem nektek a muslincákat, mert errõl volt szó.A többi utánajárás a tiétek. Linkelj olyan oldalt ahol cáfolják az új muslincákat.
Hát..., egy IQ teszten nehezebb kérdések vannak.<#papakacsint>#papakacsint>
Olvass vissza:
Lehet dobták a kukába a meló javát. Biztos nem tetszett a rendezõnek.
Igen. Amikor én iskolába jártam a kreó-t még nem magoltatták állami intézetekben.
Egy árva szó terelés nincs benne.
Zárójelben megjegyeztem valamit. Ti meg mondvacsinált dolgokba próbáltok belekapaszkodni, hogy engem fikázhassatok.
Vitában gyengék vagytok, mocskolódásban erõsek.
Zárójelben megjegyeztem valamit. Ti meg mondvacsinált dolgokba próbáltok belekapaszkodni, hogy engem fikázhassatok.
Vitában gyengék vagytok, mocskolódásban erõsek.
Tipikus ricsi-terelés...
"Úgysem értenétek srácok! Ezt csak én tudhatom!"
És tudod mit? Igazad van! Soha nem értenénk meg azt, ahogyan TE gondolod a dolgokat. Szerencsénkre nem is akarjuk!
"Úgysem értenétek srácok! Ezt csak én tudhatom!"
És tudod mit? Igazad van! Soha nem értenénk meg azt, ahogyan TE gondolod a dolgokat. Szerencsénkre nem is akarjuk!
"Erre a kérdésre nem kell tudnom válaszolni ahhoz, hogy belássam a Földi élõvilág nem evolúció útján, véletlenek sorozataként alakult ki."
De, sajnos kell. A tudomány már sajnos azon az elven mûködik, hogy vagy mondasz jobbat, vagy kussolsz. A partvonalról beugatást a tudomány sem szereti.
De, sajnos kell. A tudomány már sajnos azon az elven mûködik, hogy vagy mondasz jobbat, vagy kussolsz. A partvonalról beugatást a tudomány sem szereti.
Én mit gondoljak át?
Ez a link engem igazol.<#papakacsint>#papakacsint>
(Sõt mást is, de azt még nem mondom el nektek, mert úgysem értenétek.)
Ez a link engem igazol.<#papakacsint>#papakacsint>
(Sõt mást is, de azt még nem mondom el nektek, mert úgysem értenétek.)
Szerintem ezt a fajok száma kérdést gondold át újra.
A 10 millió nagyságrendileg helytálló érték lehet.
LINK
És ebben nincsenek benne a baktériumok.
A 10 millió nagyságrendileg helytálló érték lehet.
LINK
És ebben nincsenek benne a baktériumok.
Csak jelezni akartam, hogy aki evolúciós vitába akar bonyolódni, annak nem árt, ha tisztában van a Földön élõ fajok számával. Tudod a harcos evolúcióhívõ fórumozókra jellemzõ, hogy alap dolgokat sem tudnak, de annál nagyobb elánnal hülyézik a másik állásponton lévõket.
Szerintem 10 millió alatt van a fajok száma.
" Isten mint láthatatlan teremtõ hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?"
Erre a kérdésre nem kell tudnom válaszolni ahhoz, hogy belássam a Földi élõvilág nem evolúció útján, véletlenek sorozataként alakult ki.
Egyetértesz?
Szerintem 10 millió alatt van a fajok száma.
" Isten mint láthatatlan teremtõ hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?"
Erre a kérdésre nem kell tudnom válaszolni ahhoz, hogy belássam a Földi élõvilág nem evolúció útján, véletlenek sorozataként alakult ki.
Egyetértesz?
Arról van szó, ha állítasz valamit támaszd is alá valamiféle bizonyítékkal, legalább egy linkkel.
Nem kell ezen ekkora mûfelháborodást csapni.<#szomoru1>#szomoru1>
Nem kell ezen ekkora mûfelháborodást csapni.<#szomoru1>#szomoru1>
Ezt most komolyan kérded? <#wow2>#wow2>
Amikor tudósok saját eredményeiket ellenõrzik és messzemenõ következtetésekre jutnak.
Hányan igazolták azóta, hogy új muslicafaj született?<#ravasz1>#ravasz1>
Hányan igazolták azóta, hogy új muslicafaj született?<#ravasz1>#ravasz1>
Jah ezt olvastam. Tényleg nagyon érdekes, hogy maga a csoport szakadt szét. Láttam már videókat csimpi-háborúkról, elég félelmetesek. Úgy mozognak, mint a kommandósok.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
és istent ki teremtette? vagy Õ csak úgy van?
Nem kérdeztél semmit... 😊
Ami a fajok számát illeti, több millió biztosan van, de lehetséges a több tízmillió is. Látom eltérõ véleményen vagy, szerinted mennyi van?
És igen, hiszek az evo-ban, amíg nem lesz egy jobb elmélet, de ezzel így vannak a biológusok is.
A te elméleted mi, ami helyettesíti az evo-t? Isten mint láthatatlan teremtõ hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?
Ami a fajok számát illeti, több millió biztosan van, de lehetséges a több tízmillió is. Látom eltérõ véleményen vagy, szerinted mennyi van?
És igen, hiszek az evo-ban, amíg nem lesz egy jobb elmélet, de ezzel így vannak a biológusok is.
A te elméleted mi, ami helyettesíti az evo-t? Isten mint láthatatlan teremtõ hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?
"Ugye nem azt akarod, hogy én guglizzam ki helyetted, ami neked csak rémlik?"
Atyaisten, hogy megfordítod a dolgokat!!! Mi az, hogy helyettem? Én talán valami csicskád vagyok neked öreg??? Ha érdekel a muslica fajszétválása, akkor keress rá, ne én adjam a szádba banyek, mint egy igazi dedós úgy viselkedsz! Plusz kitalálod, hogy csak képzelõdöm, meg álmodtam! Látod, ha találnál is valamit a neten, ami a kis hited ellen van, akkor jössz a baromságaiddal, ahelyett, hogy tényleg utánanéznél!
Mintha cumit adnék egy gyerek szájába komolyan! Tessék a csaj oldala!
Kigugliztam NEKED!!! <#puszi>#puszi>
Atyaisten, hogy megfordítod a dolgokat!!! Mi az, hogy helyettem? Én talán valami csicskád vagyok neked öreg??? Ha érdekel a muslica fajszétválása, akkor keress rá, ne én adjam a szádba banyek, mint egy igazi dedós úgy viselkedsz! Plusz kitalálod, hogy csak képzelõdöm, meg álmodtam! Látod, ha találnál is valamit a neten, ami a kis hited ellen van, akkor jössz a baromságaiddal, ahelyett, hogy tényleg utánanéznél!
Mintha cumit adnék egy gyerek szájába komolyan! Tessék a csaj oldala!
Kigugliztam NEKED!!! <#puszi>#puszi>
Richárd: a földtörténeti korok nagy kihalásaival amikor a Földön élõ fajok ~80%-a kipusztult mihez kezd a kreacionizmus?
#11032 Semmi válasz?<#wow1>#wow1>
Ugye nem azt akarod, hogy én guglizzam ki helyetted, ami neked csak rémlik? Mi van, ha rosszul rémlik vagy csak álmodtad?<#ravasz1>#ravasz1>
Ha az új faj nem szaporodik el a természetben akkor nem is lehet új faj csak egy mesterséges, életképtelen selejt, amit a természetes szelekció úgy vág ki az ablakon, mint macskát ...ni.<#papakacsint>#papakacsint>
Ha az új faj nem szaporodik el a természetben akkor nem is lehet új faj csak egy mesterséges, életképtelen selejt, amit a természetes szelekció úgy vág ki az ablakon, mint macskát ...ni.<#papakacsint>#papakacsint>
Akkor az állatvilággal mi a helyzet, arra már az evo érvényes? Azt hittem, hogy te ugyanazt vallod, mint a raeliánusok.
Jah azok kemények, de ha jól tudom az csak egy alfaj.
Gyilkos méhek elégé életképesre sikerültek.
Fene sem emlékszik, ezer éve már, hogy olvastam ezekrõl a tanulmányokról. Ha jól rémlik a muslica dolog mexikói, mert kaktuszokon élnek, de lehet tévedek. Egyébként mondom: gugli a barátod! És nem történt olyan, hogy "elszaporodott az új faj", hanem a fajszétválást figyelték meg. Ergo ezek ott voltak eddig is, csupán két külön fajjá módosultak.
Ezek nem új fajok.
De, ha szerinted igen, bizonyítsd be, hogy önállóan életképes a természetben és mely területeken szaporodott el. <#papakacsint>#papakacsint>
De, ha szerinted igen, bizonyítsd be, hogy önállóan életképes a természetben és mely területeken szaporodott el. <#papakacsint>#papakacsint>
Konkrétum kellene.
Hol szaporodott el az új faj?
Hol szaporodott el az új faj?
Jaj te sherlock Bácsi Boglárka a beismerten feltûnési viszketegségben szenvedõ hiperaktív exhungarista aki rosszul van ha nem bámulják meg az utcán kelve majd az sg fórumra fog irogatni álnéven . Ezzel még meg is tiszteltél hallod mondjuk az én tudásom semmi hozzá képest de te is csöndben maradnál asszem ha mérlegre kéne tenni a lexikális tudásotokat.
És illene elõvenni azt a tükröt mert még mindig ti vagytok akik önkényesen letagadják egy nép saját õstörténetét egy érzelmi indokra hivatkozva "nem hiszem el" de mondom úgyse tudsz mit tenni ,az egyetlen érv hogy veszel a mai korból egy filmet és megkérdezed hogy azt elhiszem e de ez irreleváns mivel már ismert a film oka így nincs értelme a kérdésnek.
És illene elõvenni azt a tükröt mert még mindig ti vagytok akik önkényesen letagadják egy nép saját õstörténetét egy érzelmi indokra hivatkozva "nem hiszem el" de mondom úgyse tudsz mit tenni ,az egyetlen érv hogy veszel a mai korból egy filmet és megkérdezed hogy azt elhiszem e de ez irreleváns mivel már ismert a film oka így nincs értelme a kérdésnek.
Olyat megfigyeltek, hogy bacik genetikai anyagot cseréltek, mutáció következtében megváltoztak. Pl nagyobbak lettek, vagy rezisztenssé váltak antibiotikumokra. E coli baciknál is ennél szert tettek olyan új tulajdonságra, amivel nem rendelkeztek, elõ tudtak állítani egy anyagot, amit korábban nem tudtak, 44 ezer generáció után. Amúgy igen, a bacikra nem jellemzõ a szexuális szaporodás ezért nyilván sokkal stabilabbak. De nem vagyok biológus. 😊 Amúgy akármilyen rövid az életciklusuk, a földtörténet során sokkal hosszabb idõ állt rendelkezésre a változáshoz és új faj kifejlõdéséhez, mint amennyit kísérleti körülmények között meg lehetett figyelni az elmúlt kb. 100 évvel szemben évmilliók, százmilliók... És persze a baci már egy specializálódott egysejtû fajta, nem állítja a tudomány sem tudtommal, hogy e-coliktól származik az ember 😉
Figyeltek már meg fajszétválást szúnyogoknál, muslicáknál is! De mielõtt nagyon bele akarsz ebbe merülni, tényleg fontos megérteni mi is az, hogy faj!
ezért nem is kételkednek benne **
a tudomány lényege a hit **
a tudomány lényege a hit **
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
elméletBEN
szóval akkor maradnak a szines rajzok evolúció bizonyítéknak 😞
hát ezért linkeltek be annyi képet, azokban hisztek **
hát ezért linkeltek be annyi képet, azokban hisztek **
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Az egyik hozzáidomult a másik meg nem? <#nevetes1>#nevetes1>
Hát igen, az evolúciós elmélet minden és mindennek az ellenkezõje is igaz. <#hehe>#hehe>
Hát igen, az evolúciós elmélet minden és mindennek az ellenkezõje is igaz. <#hehe>#hehe>
ha a mai emberre gondolsz, akkor egyértelmûen IGEN !. de nem az állatvilágot...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.