Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te tisztára nem vagy képben, ha egy élõlény az életmódjához és élõhelyéhez már hozzáidomult már a lehetõ legjobban, mégis miabüdöspéklapátért fejlõdne másfelé vagy tovább? Fogalmad sincs arról mit jelent az evolúció, de persze én állítok hazugságot.. tudom tudom...
"a földi fajok több tízmillióját"

Cseppet el vagy tévedve a fajok számát illetõen.
Gondolom te is az evolúcióban hiszel.
Még középsuliban tanultad.<#kacsint>

és a földi fajok több tízmillióját is ilyenek hozták létre?

Pedig ez a lényeg, hogy vannak elõrehaladottabb entitások, akik ismerik a világ valós mivoltát, és képesek egy fizikális(nak hitt) világban tetszõlegesen manifesztálni vagy távozni, ha nekik úgy tetszik. Innen talán a megnevezés a halandó ember és az embernek tûnõ lényre ?

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Vazz, akkor lehet hogy mégis õ 😊
Miért kellene idõgép?

Az ember generációs ideje kb 15-25év.

Egyes baciké meg fél óra.

10-20 év alatt már lemodellezhettek volna a laborban millió éveket. Biztos próbálkoztak is vele, csak mivel eredménytelen lett, nem mondták el.

Már rég kifejlõdött volna (labor körülmények között) egy pár új baktériumfaj, ha mûködne az evolúció. Semmi ilyesmi nem történt.

Több ezer éve úszkálnak a ugyanazok a bacik a természetes vizekben. Az hány generáció stabilitás?

50 millió éves szúnyog fosszília pont olyan mint a mai szúnyog. Az hány generáció?

Látod, a fajok stabilitására számtalan kézzelfogható bizonyíték van. De az evolúcióra egy sem.

Ez van.
Neked kellene idõgép, hogy belásd a téves álláspontodat.<#papakacsint>

Van egy M1-es mûsor (tecsõn megtalálod) ahol bácsfi diána, puzsér (mint szkeptikus) is meg lett hívva, puzsér NEM tudott olyat mondani, amire bácsfinak ne lett volna valami ködös ókori jóslata, amibe pont beleillik amit a puzsér felhozna, mint cáfolat. Na az a checkmate! Külön pikantériája a dolognak, h a nagy 2012 világvége várás elõtt készült 😊.

Szóval lehet, h az atlantisziak fénnyé váltak, de lehet, h a csontjaikat is megtalálták, mert testben haltak, lehet h 700 évig éltek, de lehet 10000, lehet h görög mitológia, lehet h egyiptomi, ki tudja, a lényeg, hogy összefüggéseiben kell látni a dolgokat, nem a részletekkel törõdni.
Szóval idõgép kellene neked. Az emberi élettartam korlátai miatt makroevolúciót nem figyelhetünk meg ríltájm, szóval lehet abba kapaszkodni, amibe egyes felkészültebb kreacionisták, hogy a mikroevolúció létezik, de a makro lehetetlen😊
Bár kétlem, mert Bácsfi Diána egyiptom témában azért eléggé otthon van.
Attól függetlenül, hogy egy idõben erõsen átlátszó "nyilas" provokátorként tûnt fel, és kissé zavaros elméjûnek tûnt, talán szexuális frusztrációból ("b.sztlan p.csa szindróma), nem írna ilyeneket szerintem. :]
Pl, ha látnánk új fajokat kifejlõdni a környezetváltozás hatására.

De azok a szemetek inkább kipusztulnak.<#szomoru2>

Lehet, hogy õ az?😄
strepsils
Az ausztrálra ? Nem tudom gyanúsan más szinezésû a szikla az emberalak alatt ,annyira nem hihetõ fõleg hogy egy kereszt van a kezébe.
strepsils
Egyiptomi mitológiáról van szó ,de átfedéses mind és tudni kell értelmezni.
Kinézem belõle 😉
Mondjuk az evolúcióra (persze tudom mivel kategorikusan tagadod, kb. semmi)
Mire?

Nem válaszoltál tegnap az asztrál egyiptomi hieroglifákkal kapcsolatos kétkedésemre. Te elhiszed?

már értem, hogy Strepsils miért titokzatoskodott a nemével kapcsolatban. õ nyerte meg tegnap az Euróvíziót.

strepsils
Ez még magyarázza is a dolgokat bár az atlantiszinál 1 000 000 év van de az a korszak még egy más minõség ,ott még szinte isteni képességell bírnak.
Egyébként mi lenne számodra bizonyíték?
Miért pont a görögre? Elõbb meg még egyiptomiakról volt szó nem?
Te is tagja vagy ennek a facepalmos szektának, aki azt hiszi attól menõ, hogy ilyenek tud válaszolni? <#ravasz1>

strepsils
Figyelj apafej én nem a csillagkapu macgiveres sorozatra keresem a választ ,ne arra válaszolj hanem a görög mitológiára, na érted?
Az indiaiak szerint 4 korszak van a világban.
Az elsõben 100 000 évig élnek az emberek, a másodikban 10 000 évig, aztán 1000 évig, és a negyedikben, a mai korban 100 évig.

OMG

A bizonyíték nélküli evolúciós elméletre minek még több bizonyíték nélküli cikket linkelni?

Mindenki tudja, hogy csak a találgatások hemzsegnek: lehet, hogy így volt, lehet, hogy azért volt, lehet, hogy emiatt lehet, hogy történt, lehet, hogy ...

Lehet, hogy meglepõ számodra, de a Csillagkapu-széria sem dokumentumfilm...
strepsils
Ja akkor forrást kérek ahol leleplezik hogy ezeket csak teleregénynek írták.

Utána én is nevetni fogok magamon becsszó 😊
strepsils
Nem tudom ásd bele magad a görög mitológiába ,biztos voltak akik eltûntek voltak akik testben haltak és a föld alatt vannak de olyan mélyen ami tízezer években mérhetõ ,eleve azt mondja hogy millió évig éltek az atlantisziak ,lemúriak , mire ádám évához elérünk ott 700évig éltek ,csak az a kérdés hol van ez az ádám éva az idõskálán én olyan 30e évre tenném. A biblia 6000év amúgy is kamu.
Nem drága, mi azon nevetünk, hogy ezeket TE gondolod halál komolyan.
Öreg! Kezeld már helyén a dolgokat, különben csak magadat égeted. Belinkeltem egy cikket! Miféle "kézzelfogható bizonyítékot" akarsz, hogy "kiemeljek" a cikkbõl???? Ez egy cikk!!!!
Na jó, de most mind meghaltak vagy mi?
strepsils
Egyébként te sem tudsz tenni ez ellen semmit csak beismered hogy ezek a sci fik szolgáltatnak információt a múltról ,de úgy hogy még komolyan is gondolják.

Ezért mondtam hihynek hogy kétszínûsködtök itt ,a tisztelet csak odáig tart amíg nem kezdtek el nevetni azon hogy ezt õk halál komolyan gondolták .

Szóval semmi.<#hehe>

strepsils
Föld alatt vannak? Mért te meg mindent elhiszel a központi régészeti hivatalnak?

Egyébként meg nem is feltétlenül vannak a föld alatt ,ugyanis egyértelmûen úgy írták a mítoszok hogy a korabeli atlantiszi csodaemberek úgy haltak meg hogy fényvillanás és a testük eltûnt ,ezek a lények meg az õ hadseregükbe kellettek így nem kizárt hogy mint az õ teremtményük ezek is eltûnhettek a materialista dimenzióból.
De írnak még a legendák ilyen darabokra tört csontokról és szurokba a föld alá nagy kõkoporsóba temetve ,mármint ezeket a lényeket akik ittmaradtak. És ezt meg is találták kutatók részben.
Jó hát azért a keresztények is oda-oda pörkölgettek neki.
A keresztesek azok sose jártak Alexandriában (ha a hadjáratokra gondolsz), a könyvtár meg addigra már párszor elpusztult (pontosabban több "alexandriai könyvtár" is volt, muszeion, serapeum). Az arabok semmisítették meg végül teljesen, Omár kalifa parancsára azzal az indokkal, hogy „ha a könyvek azt tartalmazzák, mint a Korán, feleslegesek, ha nem, akkor veszélyesek”. Bár ez egyesek szerint csak muszlim ellenes propaganda. Antikeresztény szerzõk pedig rendszerint a keresztényeknek tulajdonítják a könyvtár megsemmisítését (Szent Ágoston idejében). Annyi biztos, hogy akkor is voltak zavargások, pogány szentélyek elpusztítása stb. A biztos, hogy már nincs meg semmi belõle.
Jobban tennéd ha a színes ufó meg az idõkjelei kaliberû gagyiportálok helyett/mellett legalább a wikipédiát is olvasgatnád néha. Jó tudom, az nyomába sem ér hitelességben Nemerének meg Dr. Egelynek. 😊
Nyugi én már errõl hallottam! Állítólag kinyírták õket, és a maradványaikat bezárták õket valami kõsírba! Jó kis Indiana Jones alapanyag!
Megszabadna kérdezni, hogy ezek a lények hova tûntek?
Persze, hiszen õk is nagy sci-fi rajongók voltak! <#vigyor>
strepsils
Miért kéne valami másban hinnem ha egyszer ezt mondták ki nem is olyan régen élt egyiptomi emberek ? Neked talán büdösek a könyvek vagy mit hiszel hogy az igazi történetük olyan racionális volt hogy fel kellett égetni a kereszteseknek az Alexandria könyvtárat és direkt a sci fiket hagyták meg ?

Egyáltalán hol vannak a realista könyvek?
Cikkbõl bizonyíték? Az igen! Sztem olvasd el mégegyszer (vagy elsõre???), de egyébként sem neked linkeltem be. Ez egy evolúciós cikk, te meg ilyen kreálmányosos vagy.
Jóreggelt!
Szóval te tényleg azt hiszed, hogy léteztek oroszlántestû meg sakálfejû, sólyomfejû emberek? 😊
Ez egyre jobb...
strepsils
"hogyan ábrázoltak embereket, történéseket ne bizonyítékként fogd fel, hanem az akkori emberek bizonyos megkapaszkodási vágyának."
<#szomoru1>

Ennek az érvelésnek nem látom értelmét ,de hogy te alapból vagy direkt vagy vak az biztos.

Elõször is a templom az nem emberábrázolás hanem egy épület ,azon nem fogunk vitatkozni hogy igaz e hogy akkor léteztek épületek.

AZON viszont már vitatkozunk hogy léteztek e Szfinx ek meg macskafejû meg sólyomfejû embertestû mitológiai lények MERT ez van TÉNY ként leírva miszerint ezek az óegyiptomi emberek ÕSEI ,így néztek ki és az a sci fi a történetük ,ezt ÕK írják le és mondják el a kutatóknak pl Hérodotosznak amikor odahúzza a belét kr e 400 ban.Ekkor egy egyiptomi pap 47ezer évesre teszi a nagy prmist*.

TE meg it beszélsz "megkapaszkodási vágyakról" hát komolyan mondom ember te az ellenkezõjét csinálod mint amit hirdetsz ,hol van benned a tisztelet , MI az hogy neked nem racionális egy történet vagy egy szobor lelet ?

* A megfigyelések azt mutatták, Orion csillagkép öve az i.e 10.500 körüli állása fedi csak tökéletesen a Menkaure piramis elhelyezését!.

*A leltárkõ lapot, ahogy elnevezték, Gizában találta a XIX században Auguste Mariette francia régész. A szöveg világosan kimondta, hogy mind a nagy Szfinx, mind pedig a Nagy Piramis, és számos más építmény, már léteztek jóval azelõtt, hogy Hufu trónra került volna.

+Nehezen lehet elhinni, hogy egy fáraó egy ilyen nagyságú vállalkozás után ne érezte volna a csábítást, hogy közölje az utókornak alkotója nevét, már csak az összes többi egyiptomi épületre gondolva ahol minden szabad falreszt hieroglifák borítanak.
A furcsa az, hogy még vannak olyan építmények Egyiptomba amik kilógnak a többi közül, és érdekes módon ezeken sincs semmiféle felírat.

*Hafre völgytemplom...az egész épületet Hafre készítette, elvégre van valami út féle is, ami összeköti ezt a Hafre nevét viselõ piramissal....Azon kívül, hogy kívül-belül nincs rajta semmiféle felírat, az jellemzõ rá, hogy több száz, gigantikus méretû mészkõtömbökbõl épült, melyek tömege rendszerint meghaladják a 200 tonnát....Amikor, valamikor az ókorban ide helyezték ezeket a tömböket, úgy vágták ki õket, hogy pontosan illeszkedjenek azokhoz a mély vájatokhoz és csipkékhez, melyeket az idõjárási tényezõk eróziója mart a mészkõ alapba! Ezeknek a faragványoknak a jelenléte arra utalt, hogy az alapot alkotó kõtömbök már idõtlen idõk óta ott állhattak az idõjárás viszontagságainak kitéve, mielõtt egy gránit homlokzatot emeltek volna rájuk.
Milyen kézzelfogható bizonyítékot tudnál kiemelni a cikkbõl a jegesmedve feltételezett evolúciós útjára? Persze azon kívül, hogy van jeges- meg barnamedve és genetikailag nem egyeznek teljesen? <#ravasz1>