Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
<#nevetes1>

strepsils
Mit hõzöngtök ,az evolúció csodája ez is ,ahogy az állatvilágban is vannak homo kos sapiensek , ezt be kell mutatni érted 😄
gothmog
Jó, hát a magunkfajta vén szarok képesek rezignáltan reagálni az efféle "kihívásokra", én viszont még nagyobbrészt amellett vagyok, hogy buzivá nem válik az ember, hanem vagy annak születik, vagy nem. A nevelésnek inkább abban lehet szerepe, hogy az adott ember aztán mihez kezd az életével. Az én alapelvem az, hogy nekem aztán mindegy, mit csinál az ember, de akkor már csinálja a lehetõ legjobban. A Pet Shop Boysról, Freddie Mercuriról, Elton Johnról, meg George Michaelrõl is tudja mindenki, hogy farturkászok, mégse kapcsolom el a rádiót, ha zenélnek. Ez a Wurst gyerek viszont csak egy istenverte szakállas nõ egy (1) semmilyen dallal. Egyszeri poénnak jó volt, de az már lement hetekkel ezelõtt.

Igazad lenne, ha mindenki olyan "vén tapasztalt szaros" (ez humor!!) lenne, mint te, vagy én, esetleg netán Zero.
De sokan vannak, akiknek most nyíladozik (költõien) az elméjük, és nem biztos, hogy tudnak is felelni a kihívásokra. És, mint ahogy már ezer soron átbeszéltük, a média rohadt nagy hatással van mindenkire. Még arra is akire tutira nem()?!) Sõt még a környezetet se hagyjuk ki, mert ÁLTALÁBAN egy fiút, de még a lányt is egy bizonyos kor után nem a szülõ neveli.
Még mielõtt valaki is vitázni kezdene? IGEN vannak kivételek.

Mindenkinek van véleménye, az enyém ez.

gothmog
Mert le lehet vele kötni az unatkozó tömegek figyelmét. Ha nem rugózna rajta a sok okos, két hét múlva ugyanúgy nem emlékezne rá a kutya se, mintha nem lett volna szakálla. Merthogy a produkcióban meg a dalban a szakállon kívül semmi emlékezetes nem volt. (konkrétan egy kalap szar az egész)

Hát amikor Monty Pythonék öltöztek be nõnek, azért volt hadd el hadd! Be kellett védeniük a buzi haverjukat is!
Ártott neked? Ha nem akkor nemmindegy micsinál? 😊 Vannak ennés sokkal férfiasabbnak kinézõ, ámde nagyon aljadék figurák. Amúgy én is eléggé homofób vagyok, de a francot érdekli, ha neki az a fincsi, õdóga.
Nemtom, mit kell ezen ennyit rugózni. Amikor Gálvölgyi vagy valamelyik nigger öltözik be öregasszonynak/dagadt nõnek, akkor is kitör a parasztlázadás? Nem. Akkor most miért is?

Rendben, nem nyomorék.
De számomra undorító.
Sõt, hogy pontosabb legyek, fõleg az õt, és a hasonló beteg embereket futtatók a legundorítóbbak.
De ez az én véleményem, hiszen nem hiába nyert.<#falbav>

Nem rajongok a buzikért, de a nyomorék az mást jelent, az egy csúnya szó a "sérültre". Fizikailag egészséges emberre nem használnám.
Lehet, hogy nem buzi, de azt nyilatkozta, hogy van párja, egy férfi.

Szvsz pedig nyomorék, még akkor is ha mások "erõltették" rá ezt az imaget, sõt még azok is nyomorékok.

Számomra undorító. Ennyi.

Nem nyomorék, még az is lehet hogy valójában nem is b.zi. Csak kitalálta ezt a figurát, bejött.
strepsils
nem vagyok itt megáll a fórum.

nem vagyok itt had álljon.
Olvastam, hogy Európa õrjöng a kolbászért(wurst)
Mondjuk ez túlzás, de az is, hogy az ilyen címmel manipulálják az embereket. Meg az ilyen nyomorékkal.

Sajnos tendencia a túlságos elfogadás.

hülye

immovable
Nagyon fáj az élet? 😄
mikike
** a tudományban csak a hülyék kételkednek, mert az az egyetlen igaz hit

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

immovable
Am miért etetitek ezt a két trollt?
Ja azt persze, hogyne! <#smile>
Csak azt utálom, amikor ezek az emberek azzal jönnek, hogy az evolúció mennyire materialista, mikor pont hogy többet feltételez az anyagról, mintsem egyszerû anyag.
Tévedsz ismét. Az a tudós gárda nem akarja bizonyítani az evolúciót. Az már tény. Fullleszarják, hogy van néhány idióta, aki vitatja.

Fáról fára... Le kéne már mászni másodszor is a fáról. 😄

https://fxmason.blogspot.com/

Azért remélem értetted az iróniát?😊)

Miért pont így és erre...?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Borzalom! És rögtön a "materializmus" marhasággal kezdi! Tipikus!
A modern biblia
Balumann
"Ennek csak az lehet az oka, hogy az evolúciós elmélet nem igaz."

Ha ez lenne az oka, akkor én sem fogadnám el és a tudomány sem. Nem ez az oka. Az meg pláne szánalmas próbálkozás, hogy állításként írod, hogy nem is lehet más oka (nem csak erre).

"Ráadásul mögöttetek ott áll egy egész evolúciós hitben kiképzett tudós gárda, aki éjt nappallá téve kutatják hogyan lehetne bebizonyítani az evolúciós elméletet."

A tudósok azon dolgoznak, hogy még részletesebben és pontosabban megértsék az evolúciót. Senki sem akar azon semmit sem bizonyítani már. Azt már Darwin nagyrészt megtette, azóta meg millió más felfedezés is.

"De ez 150 év alatt sem sikerült, pedig még a csalásoktól sem riadtak vissza egyesek. "

A csalások sem azért voltak, mert annyira bizonyítani akarták az evolúciót, ráadásul a tudomány le is buktatta mindig ezeket. És tanult is ezekbõl, ma már minden felfedezést, kutatást nagyon kritikusan kezelnek (igen, azokat is, amik az evolúción belül értelmezhetõek).

Ehh..., úgysem értenéd...<#szomoru1>

Igazad van <#eljen>: egy igaz ember!!!!

JAAAAAAA!!
Az más.<#worship>

Ki a tök mondta ezt???
Egyébként te azt hiszed, hogy az az evo, ha egy ürge nem hallotta meg a rókát, de elmenekült, akkor másnapra vesz egy nagyothalló készüléket??
Na ne Richard!!!!!

Már ez is evolúciós lépés? <#ijedt>

<#vigyor2>

Nem mûködik az evó.

Micsoda érvek...<#taps>

"De ez is igaz, nincsen olyan érv, megfigyelés, amivel téged meg lehetne gyõzni"

Ennek csak az lehet az oka, hogy az evolúciós elmélet nem igaz.<#papakacsint>

Különben biztos feltudtatok volna már mutatni pár meggyõzõ bizonyítékot.
Ráadásul mögöttetek ott áll egy egész evolúciós hitben kiképzett tudós gárda, aki éjt nappallá téve kutatják hogyan lehetne bebizonyítani az evolúciós elméletet. De ez 150 év alatt sem sikerült, pedig még a csalásoktól sem riadtak vissza egyesek.
Bizony, bizony...

Nem vagyok babusgatós kedvemben.

Ugyan mitõl tudja megállapítani az oroszlán, hogy egy gnú gyenge vagy erõs?
Hát attól, hogy ért hozzá. Mint ahogy ért csapatban való vadászathoz is.
Na, ahhoz honnan ért? <#fejvakaras>

Ha jól tudom, elefántra való támadások csak Afrika egy bizonyos területén történnek. Maguk a tudósok is meglepõdtek ezen, mivel ott valójában kialakult egy falka ezzel a "képességgel".

Igazad van, de a természet nem terülj aztalka. Nem biztos, hogy pont abban a csordában van beteg, öreg állat. Az is tudvalevõ, hogy az oroszlán ösztönösen válaszja ki a gyengébb egyedet. De pont ezzel azok melyek megúszták a támadást nagyvalószínûséggel már rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, melyek talán legközelebb is megmentik õket.

"oroszlánnem gyorsítja a gnút és a gnú nem gyorsítja az oroszlánt"

Hááát nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek.
Tudod az úgy van, hogy a kettõ kölcsönösen "fejleszti" egymást.

Baszod, te ennyire gyopár vagy???
MONDTAM (szabadon): ez egy egyszerû példa, egy kurva egyszerû példa, annak érzékeltetésére, hogyan IS!!! mûködik az evo.

Te annyira de annyira hülye vagy....

Egyszerûen nem lehet neked semmilyen érvet felhozni mert hozol rá valami abszolút faszságot... Tényleg az a leggyakoribb, hogy a gnú azért döglik mert mert menekülésközben meghúzta a lábát WTF??!?!?!? Neked mostantól nincs értelme válaszolnom, egyszerûen retardált vagy....
Balumann
Az ilyenekre mindig lelkesen válaszolsz, jó hosszan, még akkor is, ha igazából a vita szempontjából nincs jelentõsége. Bõven elég lett volna 1-2 mondatban szépen leírni, hogy elnéztem, már ott is írtad, semmi szükség nem lett volna a többi személyeskedésre és támadásra.
Ez a provokációnak, terelésnek az eszköze, és ezt rajtad kívül mindenki látja, és csak saját magadat járatod le vele. Ezzel csak azt éred el, hogy érzelmi ellenreakciókat váltasz ki a vitapartnereidben, és érezteted, hogy nincs értelme érvekkel vitatkozni, személyeskedés, mocskolódás lesz belõle. Valószínûleg ez is a célod, mert akkor legalább erre is azt tudod mondani, hogy nincsenek érveink.

De ez is igaz, nincsen olyan érv, megfigyelés, amivel téged meg lehetne gyõzni, mindent félre lehet magyarázni, rá lehet nyögni, hogy hazugság, csalás, és a teremtéssel meg mindent meg lehet magyarázni (mégha nem is az a leglogikusabb magyarázat, és nyoma sincs teremtõnek).
De kíváncsi leszek, mikor esik le, hogy amíg nem tudsz reális, értelmes érvet felhozni az evolúcióval szemben és a teremtés mellett, illetve az érveid a ma is megfigyelhetõ evolúciós folyamatok, magyarázatok félremagyarázásán vagy elutasításán alapulnak, senkit sem fogsz meggyõzni. Teljesen fölösleges így bosszantanod minket a hülyeségeiddel és meséiddel.
Az evolúció tökéletesen mûködik, egyre részletesebben ismerik a folyamatait, és nyoma sincs annak, hogy bármiért is kérdõre kéne vonni mûködõképességét, akármennyire is állítod ennek az ellenkezõjét.

gondolatébresztõnek és nem vitaindítónak :

http://boldognapot.hu/blog/az-evolucio-egyesitett-elmelete-hogyan-egesziti-ki-a-karma-es-a-reinkarnacio-a-darwinizmust-es-az-intelligens-tervezettseget/

http://hu.wikipedia.org/wiki/A_komplex_sz%C3%A1mok_tan%C3%ADt%C3%A1sa

Én leírtam az én meglátásomat de tõled még mindig nem látok semmit. Ja és nem kell a mocskolódás.
Nézz már magadba, hogy te mibe kötsz bele...
Én csak válaszoltam.<#awink>

Balumann
Vicces, hogy ha sikerül találnod valami figyelmetlenséget, akkor több soron keresztül oltogatsz, és próbálsz hitelteleníteni. 😄 Valóban, teljesen jogos egyébként, elnézést kérek, már abban a hozzászólásodban írtál egy részben igaz állítást, majd utánna egy olyan formában hibás állítást. 😄
Valahogy ott átfutottam rajta.

Mi van itt?
Az ovisok elárasztották az SG-t?<#ijedt>