13357
Miért pont így és erre...
-
"A vízzel folytatott gondolat kísérletek igazolták hogy az ima hatással volt a jégkristályokra "
Az elméletről már én is hallottam, talán youtube-ról, de arról nem tudok, hogy igazolták volna. Erről szeretnék kérni valami forrást (lehetőleg dokumentációt vagy ilyesmit), mert én nem találtam.
"két réses kvantumradíros dolog is efelé mutogat ,az elmének igen is van ereje"
Ez egy kvantummechanika által felvetett filozófiai elképzelés volt, a kísérletek alapján viszont semmi köze az elméhez.
Kvantumradír kísérlet:
"Fontos hangsúlyozni, hogy az interferencia már akkor eltűnik, ha az elvi lehetősége megvan annak, hogy kitaláljuk az útvonalat, nem volt szükséges a mérést végrehajtani, és nincs is megfigyelőre szükség"
"Az elmével sok mindent el lehet hitetni pl azt is hogy éppen hátbaszúrnak vagy cigicsikkel égetik a bőröd és a test reagál , ugyan ez a lényege az agykontrolos gyakorlatoknak is ha elképzeled hogy egy sugár égeti ki a rákot akkor az máris működik mert elképzelted ,nem kell ehhez igazi sugár csak a zombiknak akik azt hiszik el hogy a testük egy független anyaghalmaz"
Az elméddel valóban sokmindent el tudsz hitetni agykontrollos technikák segítségével, de attól még nem gyógyulsz meg sajnos, ezt magyarázom. Elképzelheted, hogy sugár égeti ki a rákot, érezheted is, hogy elmúlnak a fájdalmaid, de a rákra nem vagy semmilyen hatással, abba ugyanúgy beledöglesz, ha nem kezelik. Elképzelheted, hogy hátbaszúrnak, de attól még nem fogsz elvérezni, pontosan ugyan ez a helyzet. Vagy ha kést szúrnak a szívedbe, hiába képzeled el, hogy gondolataiddal kiszeded a kést belőle.
Más kérdés, hogyha azt mondják, hogy 2 hét múlva meghalsz, és ezt elfogadod, nem kűzdesz ezellen, akkor azt a maradék 1-10%-os esélyt is kb. felére vagy 0-ra csökkented, de ennek már közvetett okai vannak, nem azért, mert a hiteddel kiűzöd a rákot.
"Valahonnan azt veszed hogy rengeteg agykontrolos meghalt ezért nincs videó ,hát ha igaz is csak azt bizonyítja hogy nem tudták elhitetni az elmélyükkel a gyógyulást azaz nem beszélhetünk működő agykontrollról."
Az teljesen elképzelhetetlen számodra, hogy nem az agykontroll miatt gyógyult meg ő sem, mi? Ja persze, a többi meg azért nem gyógyult meg, mert nem hitte el eléggé, hogy meg fog gyógyulni... :DD
"Te zseniálisan hagyod figyelmen kívül a tényeket és csak materialista orvosi közhelyeket ismételgetsz."
Te olyanokat kezelsz valamiért tényként, amikre józan paraszti ésszel rá lehet jönni, hogy semmi értelme egyáltalán lehetséges magyarázatként is felvetni. Nem értem, hogy miért és mi alapján. Egyértelműen te hagyod figyelmen kívül a tényeket. Jelen esetben pl. hogy Topánét sugárkezelték, kemoterápával kezelték, majd megműtötték, ezért gyógyult meg, ráadásul sokan meg nem gyógyultak meg. Te meg jössz a kvantummechanika furcsaságaival, aminek ehhez nem sok köze van jelenlegi állás szerint, bár te szereted ezeket így összemosni, mintha minden valami egy csoda része lenne. Aranyos, de ez nem a valóság. -
Senki nem is mondta hogy röhögjél
-
hihy #11851 Én ezen sem röhögnék. -
De nem vagy a helyemben
-
Linkeden semmi.
A vízzel folytatott gondolat kísérletek igazolták hogy az ima hatással volt a jégkristályokra , ugyan így voltak még arany rezgésté mérő befolyásoló pszí erős kísérletek ,a két réses kvantumradíros dolog is efelé mutogat ,az elmének igen is van ereje minden esetben ez kvantumtechnológiai tény ,te ettől még leélheted úgy a világodat hogy elhiszed az anyagok függetlenül léteznek elválasztva a térsíkokon ,ez a fizika illúziója.
Ha te abban hiszel hogy egy röntgensugár meggyógyít nagy esélyel meg is gyógyulsz de rengeteg ember belehalt már abba hogy elhitte mikor az orvos mondta hogy 2hete van még hátra és pontosan két hét múlva meghalt.
Az elmével sok mindent el lehet hitetni pl azt is hogy éppen hátbaszúrnak vagy cigicsikkel égetik a bőröd és a test reagál , ugyan ez a lényege az agykontrolos gyakorlatoknak is ha elképzeled hogy egy sugár égeti ki a rákot akkor az máris működik mert elképzelted ,nem kell ehhez igazi sugár csak a zombiknak akik azt hiszik el hogy a testük egy független anyaghalmaz , náluk általában többszörösen vissza jön a daganat.
Valahonnan azt veszed hogy rengeteg agykontrolos meghalt ezért nincs videó ,hát ha igaz is csak azt bizonyítja hogy nem tudták elhitetni az elmélyükkel a gyógyulást azaz nem beszélhetünk működő agykontrollról.
Te zseniálisan hagyod figyelmen kívül a tényeket és csak materialista orvosi közhelyeket ismételgetsz. -
Nekem ez a 19% elég soknak tűnik azért, szerintem ennek is kb. a fele az, aki tudja is, hogy mi az. :D Az amerikaik természettudományos ismeretei a 0-hoz áll közel azok alapján, amennyit én hallottam róla. -
hihy #11847 Amikor az Isten megteremtette az embert, az abban a pillanatban meg is teremtette az Istent. -
hihy #11846 hüje -
Mr Boswell #11845 Az ember teremtette 10000 évvel ezelőtt az Istent. -
BladeW #11844 Költözz oda. Akár még egyházat is alapíthatsz. -
Vigyázz, ő orvosi eset. (nem vicc) -
Lokker #11842 pont az amerikaiak, lol. te se leszel hülyébb. -
az ostoba nyugatiak nem tudják, hogy a tudomány sosem téved, mert bizonyítékokon alapul :(
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2014/06/06/nagyon_keves_amerikai_fogadja_el_az_evolucio_tenyet/
-
BladeW #11840 -
Mr Boswell #11839 A tücsök elnémulása nem genetikai mutáció, hanem egy örökölt tulajdonság dominánssá válása, valamilyen külső hatás miatt. -
Katalizátor #11838 Nomiva? Ricsi lelepett megen? Hat hogy fog igy porogni a topik? -
Namelesske #11837 Upsz. -
Namelesske #11836 "azért mert a vákuumban nincs anyag tehát nincs energia." Nincs 100% vákuum, olyan megközelíthetetlen mint az abszolút nulla fok, meg a fénysebesség, csak elméletben létezik. -
Minél több szmájlit használ annál jobban ki van készülve. -
"Akkor figyelj jobban.
Mondjuk a hitedet nem akarom megváltoztatni te biztos abban hinnél amit az orvos mondott és meghalnál."
Topáné az egyik esettanulmánya szerint sugárkezelést és kemoterápiát is kapott, 1 évig kezelték, aztán miután elég kicsi lett a tumor, megműtötték. Innentől kezdve semmi sem támasztja alá, hogy az agykontrollnak bármilyen hatása lett volna a rákra. Nem ő az egyetlen, aki meggyógyult kissejtes tüdőrákból, sajnos ritka (10% alatti ha jól olvastam), de ez sokmindentől függ. És biztos lehetsz abban is, hogy nem ő az egyetlen, aki agykontroll segítségével próbált meggyógyulni sikertelenül a rákból (csak ők már nem érnek rá youtubera videót csinálni, hogy sajnos nekik nem jött össze).
Sajnos egyetlen statisztika sem támasztja alá, hogy akár az agykontroll, akár más alternatív (titkos, neten terjedő csodagyógymód) megoldás növelné a túlélés esélyeit. -
hihy #11833 Helyedben nem röhögnék. -
Logikus érvelés
-
hihy #11831 -
hihy #11830 És attól te boldog vagy, ha ő "buta" marad???
NE add fel!!!
-
Richard Donkies #11829 Orra alá kell dörgölni az ostobaságait, attól megnyugszik egy időre.
-
Pontosan igazad van ,most meg már letagadta azt is hogy anno küzdelmesen cáfolta itt az EPR jelenségeket mondván hogy azok csak gondolat kísérletek voltak pedig nem. -
Ha tudnánk hogyan alakult ki az anyag és az energia
-Az anyag ugyan az mint az energia. Te a munkavégzéssel kevered össze mert az anyag elmozgatásához is energia kell de az az energia úgyszintén egy másik anyagból lett átalakítva mozgásenergiává.És azért nincs örökmozgó gép mert nem találták fel azt a gépet ami anyag nélkül képes a vákuumot átalakítani mozgássá,pontosan azért mert a vákuumban nincs anyag tehát nincs energia.
Ha meg is csinálta Tesla vagy akárki ő sem a semmiből nyert ki energiát hanem egy meglévő de ismeretlen csatornából. -
"Topáné is ugyanúgy az orvosoknak köszönhetően gyógyult meg, sok múlik a hozzáállásán,"
Akkor figyelj jobban.
Mondjuk a hitedet nem akarom megváltoztatni te biztos abban hinnél amit az orvos mondott és meghalnál.
camtrail ,is-is van ami az vanami nem" Semmi sem az.
-Ez kábé ugyan az az értelmes hozzászólás mint amikor a kondenzcsíkra azt mondja valaki hogy az biztosan az...
mert ennek a doboznak is lenne valamilyen költsége
-Szélsőséges értelemben,de az ingyenenergia kifejezést az emberek arra értik amikor nem rántja le a gatyádat is az eon azért mert felkapcsoltad a ledlámpádat és minden egyes szaros fiktív szolgáltatási díj címén amit vélhetőleg el akar törölni a fityesz ..majd meglátjuk.
Rákkeltő élelmiszerek kockázati faktorát tudod csökkenteni azzal hogy kizárod a fogyasztásodból a közismerten veszélyes "élelmiszert" én kizártam tehát csernobil ide vagy oda a kockázati faktorom kisebb mint ix ipszilonnak . -
fonak #11825 Van olyan helyük szép számmal... -
Te meg csak az
szmájlit tudod.
-
Zero 7th #11823 Az gondolom nem zavar továbbra sem, hogy még mindig igazam van mindkét esetben, ugye? -
Richard Donkies #11822 Te nem érted. 
Ha értenéd lennének érveid mellette.
De csak ennyit tudsz.
-
Richard Donkies #11821 "Hogy aki csak betéved ide, egészen pontosan lássa, hogy ki a hülye."
Erre gondolsz?
Vagy erre?
-
Zero 7th #11820 Te meg az evolúciós elméletet nem érted, na bumm. Ő legalább nem csinál magából bohócot emiatt. Szálka-gerenda tipikus esete. -
Richard Donkies #11819 Nem érti szegény, mi a hőmérséklet.
-
Zero 7th #11818 Hogy nehogy már legyen egy nyilvános helyük, ahol kedvükre retardáltkodhatnak. Hogy aki csak betéved ide, egészen pontosan lássa, hogy ki a hülye. Hogy ne terjedjen az ostobaság.
Valójában a világot próbáljuk jobbá tenni ezzel! -
Richard Donkies #11817 "Kivétel akkor, ha lehűtjük az abszolút nullára az egészet... akkor már nem lesz örökmozgó"
Többet kellett volna tanulni, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.
Fogadjunk az evolúcióban is hiszel...
-
Miért nem hagyjátok itt ezt a topicot? Mindegy, hogy milyen bizonyítékot hoztok fel, mit válaszoltok meg, úgyis ki fog rá találni valamit amivel "megcáfolja". -
uwu420 #11815 Szép hogy vannak elképzeléseid, de nem esik egybe a valósággal, nagyjából egyik sem, ezért tűnsz ennyire hülyének. -
uwu420 #11814 Annak is ez lenne a lényege amit én mondtam, lehet kár volt ezzel az elszállós példával szemléltetni, szegény strepsilsnek is sok lett, remélem a lényeg azért lejött :)