Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az elõzõ üzenetben azt írtad: "Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."
Mostmár hozzátetted, hogy nem csak az oroszlán tartja karban a gnúk állományát. "

<#wow1><#wow2><#merges2>

Nem most tettem hozzá, hanem még jóval az idézett mondat elõtt.
Hogy lehetsz ennyire sötét? <#falbav>
Be is linkeltem neked ( #11213 ), mert tudom, hogy próbálsz a kákán is csomót találni. De úgy látom, nem sikerült felfognod...<#szomoru1>

Itt írtam az általad idézett mondatot: #11330
Na, melyik komment volt elõbb? az 11213-as vagy a 11330-as?<#hehe>

Az éccaka setétsége fényeskedik neked...<#wilting>

De most ne kerüld már ki a kérdést. Te úgyis "szétcincálsz" bármit, akkor ez igazán nem okozhat nehézséget.

De miért pont az embert hoztad fel? Szóval ami nekem szép akkor az már másnak is szépnek kell lennie? Azt hittem hogy az ízlés kérdése kinek mi a szép és mi a csúnya. Ezt követve ha van két oroszlán és egy préda amit le akarnak vadászni akkor az lehet hogy az egyik szerint gyenge a másik szerint meg nem?

De érdekelne a pontos és megcáfolhatatlan magyarázatod.
Balumann
"Ha mondok ilyeneket, azt mondod rá, hogy ez nem mond ellent az evolúciónak, csak még nem jöttek rá a tudósok a magyarázatára.
(Van sok ilyen példa)"

Van egy pár példa, aminél ma is vita tárgyát képezi, hogy evolúciós úton hogyan alakulhattak ki, de az esetek nagy részében nagyszerûen lehet látni (a jelenlegi élõvilág, fossziliák és a genetikai különbségek-hasonlóságok vizsgálatai alapján), hogy mi hogyan alakult ki.
Olyan dolog nincs, amire ne lenne magyarázat, mivel az, hogy mi elõnyös, számtalan dolog befolyásolja, sok olyan is, ami véletlenszerû, maximum kevés információ áll rendelkezésre ahhoz, hogy vitathatatlanul el lehessen dönteni, hogyan alakult ki, miért terjedhetett el.

"No, de te, mondj egyetlen egy olyan dolgot, ami ellentmond a teremtésnek."

A teremtésben semmi olyan nincs, ami ellentmondhatna. A teremtést azért nem fogadja el a tudomány, mert a természet törvényeirõl alkotott megfigyeléseink alapján nincs szükség teremtõre, másrészt azok alapján nem is lehet elképzelni, hogy létezhetne bárki/bármi intelligencia, aki/ami képes lenne belenyúlni a folyamatokba, illetve teremteni. Nincs semmi, ami a teremtés mellett szólna, és nem lenne sokkal valószínûbb, logikusabb magyarázat az evolúció. És ez nem változtat azon, hogy te ezt képtelen vagy megérteni.

"Az oroszlán csak az egyik karbantartó. Emlékszel? "ragadozók"
Tehát k*rvára igaz, hogy az oroszlán karbantartja a gnúk állományát. "

Az elõzõ üzenetben azt írtad: "Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."
Mostmár hozzátetted, hogy nem csak az oroszlán tartja karban a gnúk állományát. Ez már közelít, de ez sem egészen. A ragadozók karbantartják a prédák génállományát, és fordítva is igaz.
Nem mindig van lehetõségük arra, hogy a selejteket kapják el, bizony legtöbbször meg kell kûzdeniük azért, hogy elkapják a zsákmányt, és elõfordul, hogy nem sikerül. Ha megnézed például a Bolygónk, a Föld dokumentumfilmsorozatot, vagy David Attenborough filmjeit, ezeket nagyon szépen bemutatja, számos példán.

<#wilting>

strepsils
Hát no comment mert megint nem figyeltél barátom<#nyes>

Ez az atlantiszi típusú emberek párbeszéde ,egy jövendölés hogy mi lesz a vaskorban .

Teljesen rendben van hogy megjövendölik hogy ki kell találni egy kereket mivel õk már nem tudnak "teleportálni" . Nem értem hol van ebben az ellentmondás, eleve õk szuperintelligensek ,másrészt nekem sem kell ma ismernem azt amit megjövendölök ,ezt a téves logikát csak te követed el.
Mert a túlzott gyorsaság hátránnyal is járhat.
(Tudod ez a világ ilyen, minden elõnynek van hátránya.)

Tehát, fut a leggyorsabb gnú teljes sebességgel és irányváltáskor vagy fékezéskor nem bírják a szövetei a terhelést, lesántul. Az oroszlánok meg jóízûen elfogyasztják. Látod, így hullanak ki a gyors mutánsok, csak itt besegített egy másik mutánsszûrõ is az oroszlánoknak.<#awink>

Nem tudom, írd már le.
Te mi alapján látod egy nõrõl, hogy az szép vagy csúnya?<#fejvakaras>

Hogy lenne már elõny ha valaki gyors, bocs én vagyok a hülye... Nem nõ meg a száma? MIÉRT?!
" a teljes gnúpopulációban megnõ a "gyors géneket" tartalmazó egyedek száma..."

Nem nõ meg, mert kevesen vannak és semmi elõnnyel nem jár a túlzott gyorsaságuk, hiszen a közepesen gyorsakat sem tudja megfogni az oroszlán.<#awink>

"Lesz egy olyan kor, hogy fel kell találniuk a kereket, hogy jármûvekkel közlekedhessenek."- No comment
strepsils
Igen talán pontosabb lenne azt mondani hogy nem a legerõsebbet támadják meg mert így bele lehet kötni hogy a gyengébb alatt még biztos volt a hátsó sorban egy még gyengébb csak hát az 2 km el odébb volt.
Mi alapján látja egy oroszlán az elefántról hogy gyenge?
Szerinted hány 1 évnél fiatalabb gnú van egy csordában és hány, amelyik az utolsó évét éli öregsége miatt?
Na erre jönnek még rá a balesetben lesántultak, betegek.<#awink>

Milyen együgyû kérdés...<#wilting>

Képzeld, még az elefántot is megtámadja, ha jó sokan vannak és egyáltalán nincs mit enni.
De azt megsúgom, hogy az elefántból sem a legerõsebbet választják ki, hanem a leggyengébbet, vagy a legvédtelenebbet. <#papakacsint>

Hát így van ez.<#nevetes1>

strepsils
"Nem vagyok hajlandó meghallgatni még egyszer,

-Látod csak egyszer kellett volna személyeskedés nélkül meghallgatnod ,a kérdéses rész vlszinüleg még a Nostradamus magyarországi jóslat felolvasása (vagy egy másik jóslat) volt , és igen íjfeszítõ lovas népekrõl beszél akik elhozzák a fényt ,ezek valóban a magyarok mai megfelelõi .

De ebben nincs és nem hangzott el egy db olyan hogy a magyar lenne a kiválasztott nép kisbarátom.<#nyes>

Ha nem csak 20 percet néznél akkor kitér a szemita népekre is és ott elhangzik hogy a cionista zsidók már szó szerint a kiválasztott népnek tartották tartják magukat a talmud v tora szerint. Ezt a Nimród, a magyar máguskirály elõadásban hallhatod.

Hát azért marad életben mert a 0 hoz képest gyorsabb ,aki lassabb az minusz elõjeles az oroszlán 0 jához képest.
strepsils
"- Amennyiben nem ismerték a kereket, akkor hogyan nevezték meg, a leiratokban?

- Mikor és kik nem ismerték , miért probléma a megnevezése ,linkeld hol nevezik meg rosszul , ha nem kellettek jármûvek miért kellett volna megnevezni a kereket?

"- Milyen rezgésekrõl hadovál?

- Ez nem fizika óra ,az elõadásban elhangzanak spirituális értelemben vett kifejezések ,szintén egy modern szóval kifejezett de a régen szellemi értékrendre utaló fogalom .Minél magasabb annál intelligensebb ,erkölcsösebb ,tudatosabb at jelent. Ezen kívül nem zárom ki hogy csillagászatilag is van rezgése a galaxisnak földnek naprendszernek stb ami szintén korszakilag változott.
Nem vagyok hajlandó meghallgatni még egyszer, valami keletrõl jövõ lovagló íjakat használó néprõl beszél, akik majd megnyitják a fény kapuját és akkor nagyon kóser lesz minden.... (Bocs ha véletlenül a magyarokra asszociáltam.)

Gnú+oroszlán még mindig nem érted, hogy gyorsabb miért marad életben?
strepsils
Ja hogy te azon vagy felakadva hogy egy modern szót használ fordításnak arra a jelenségre amit õk úgy hívtak hogy képesek a gondolataik segítségével ott teremni ahol akarnak. (és még részletezték hogy a tárgyak mozgatásához sem kellett lehajolniuk...)

Ebben nincs semmi tudománytalan ,ugyan úgy mondhatod rá hogy teleportáltak ,materializáltak,miért baj hogy egy modern szóval fejezed ki a körülírt jelenséget ?

Szerintem nem jobban készülj fel arra a vitára barátom<#nyes>
strepsils
" Aztán jön azzal, hogy a magyar a kiválasztott nép meg hasonlók....

-Hol jön ezzel ?linkeld a részt ! "meg hasonlók" <#nyes>

" Hogyan tud elveszni a tudás? (ilyen sok)

- Nem kell hozzá 50 000 év hogy laposnak hidd a földet , már egy 30éves kõkemény diktatúrában ahol fejbelövik akinek szemüvege van meg elégetik a könyveket és csak a kedves vezér könyveit olvashatod az állhírekkel a gyereked már símán azt fogja hini hogy lapos a föld elég ha a suliban kötelezõvé teszik.
Nézd meg a videódat 10:00-tól 😄

A többi kérdésemre még mindig nem válaszoltál.... És amúgy kit érdekel, hogy milyen fiatalon, milyen sok nyelven beszélt? Nagyon ügyes, gratulálok neki, van sok lexikális tudása, de ha gondolkodni nem tud, akkor nem megy vele sokra... Azzal, hogy meséket szajkóz engem nem fog megszégyeníteni, max magát kiröhögtetni...

Oké, legyen igazad, "csak éppen valamiért lassabb", akkor ha van egy eredetileg genetikailag egészségesebb, erõsebb gnú, akkor ha az egy picit lassabb " csak éppen valamiért" akkor az oroszlán még mindig nem tudja elkapni, míg az átlagos gnút igen, tehát a gyors az még mindig elõnyben van, az adja tovább a genetikai készletét --> a teljes gnúpopulációban megnõ a "gyors géneket" tartalmazó egyedek száma...
strepsils
A lassúság az nem mutáns csak éppen valamiért lassabb és elkapja ,vak szerencse semmi más .
strepsils
Nem emlékszem hogy ilyet mond de ha igen linkeld a részt ,amúgy eredeti õsi nyelveken olvassa ,meg hieroglifeket is olvas úgyhogy te elmehetsz a kis latin angol fordító tudásoddal a sunyiba ,te csak azt tudod elolvasni amit a franciák angolok már "lefordítottak" és ezt tudod értelmezni magyarul.

"Azt nem garantálnám, hogy nem hagynám ott 10 perc múlva..."

Ne ámítsd magad barátom az elsõ kérdésed után összemennél ilyen kis picikévé ,ez a nõszemély 18 éves korára több nyelven beszélt ,és több könyvet olvasott, mint az itt kommentelõk gyülekezete máig,úgyhogy 1 perc után megszégyenülve menekülnél ki a terembõl <#nyes>

Aha, szóval minden 20 gnúból 3 "mutáns lassú" vagy beteg. Ha ilyen sok "mutáns lassú" van közöttük, akkor 20-ból minimum 1 "mutáns gyors" is lesz, nem? 😮 Vagy a mutáció csak arra mûködik, amerre nektek van igazatok? 😮
Vele akkor cseszik ki, amikor a visszahúzódó vízben fennakad az Araráton.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

De az oroszlán megtámadja az elefántot és a zsiráfot is. Most akkor hogy is van ez hogy csak a gyengéket támadja meg?
Óh igen? Akkor válaszold meg a kérdéseimet....

Amit elõször írtam, azt nem arra írtam, amit mond, hanem ahogy mondja, az a gesztikulálás és mozgás mellé.... Gondoltam, hogy olyan vagy mint szamár barátunk, õ is csak a legkevésbé releváns kérdésre tud válaszolni...

Miért ne mernék vitatkozni vele? Van valamilyen óriási tudása egy mesérõl, egy mesemondótól sem rettennék vissza, az pedig legalább több félét is ismer. Azt nem garantálnám, hogy nem hagynám ott 10 perc múlva...

Szóval hogy is van a hipertér "szó szerinti" egyiptomi fordítása? 😄
strepsils
Igen ezt én is hallottam hogy igazából a ragadozók csak a gyenge v gyerek növényevõket szokta elejteni , és kurvára nem olyan csúcsvadász meg király mint az oroszlán , ezek csak ilyen hangzatos megnevezések de 20 támadásból 3 at fog el az oroszlán abból is a három beteg öreg vagy lassú egyedeket .
strepsils
"A nõ fanatikus õrült ...Corpus Hermeticum"-ra alapozza, ami valami régi írás és ennyi...Nem bírtam fél órát,"

Ez annyira szépen tükrözi a hozzáállásodat ,ez kb olyan h én meg nem bírtam Einstein fizikáját olvasni mert egy fanatikus õrült benyomását kelti ezért addig olvastam el hogy E=m* és most elmondom neked hogy ennek a képletnek semmi értelme.

Ja és még mindig nem értetted meg mirõl beszéltem de látszik is hogy te nem is egy elõadást figyelsz hanem kifogásokat gyártasz hogy miért nem kell odafigyelni rá.

Ezek után nem kicsit hiteltelen hogy te élõben mernél vitatkozni vele, ennyire nem kell itt bizonygatnod a rátermettséged ezt senki nem veszi be ahogy te sem mernél még hozzá sem szólni nem hogy vitatkozni vele. Az nem vita lenne hanem égés barátom <#nyes>
"A tudomány csak azok számára valóságos, akik a filozófiát és a vallást egyaránt elismerik és megértik"

Végül is tudományos megközelítésbõl végigzongorázni mondjuk Noé bárkájának történetét, több mint szórakoztató.

Képzeld el azt a szitut amikor a cápa körberöhögi istent, aki vízbe szeretné õt fojtani egy özönvízzel. 😄

https://fxmason.blogspot.com/

"A gnús példában az a lényeg hogy a lassú megdöglik, a gyors meg hazamegy oszt megdugja a gnúasszonyságot és lesz sok gyors kisgnú....."

Ez is végtelen nagy ostobaság.
Ezt is leírtam már legalább egy éve, hogy az oroszlánnem gyorsítja a gnút és a gnú nem gyorsítja az oroszlánt. (Igaz, régebben a gepárd-gazella párossal bizonyítottam ezt)

És itt teszed fel a kérdést, hogy miért???<#ijedt><#conf>

Hát azért, mert az oroszlán nem a leggyorsabb gnúkra vadászik, hanem a selejtes lassúakra. Így amit az oroszlán csinál az nem más, mint az, hogy nem engedi elkorcsosulni és lelassulni a gnúkat azáltal, hogy kiszedi közülük azt a néhány százalék selejtes lassút.
Az oroszlán sincs arra ösztönözve a (nemlétezõ) evolúció által, hogy legalább az átlagos gnút utolérje, amikor ott vannak neki a lassú selejtesek. <#awink>

immovable
Ugye tudjátok, hogy csacsi ricsi wmiki öccse.? Mármint szellemileg. Úgy vitázzatok vele.
immovable
Mit mondjon ha egyszer az vagy.?
"neked kellene egy olyat mondanod, ami ellentmond bárminek az evolúcióból. Nem a te elképzeléseidnek az evolúcióról, hanem az evolúciónak."

Na megdöglött ez a ló is.<#hehe>
Ha mondok ilyeneket, azt mondod rá, hogy ez nem mond ellent az evolúciónak, csak még nem jöttek rá a tudósok a magyarázatára.<#awink>
(Van sok ilyen példa)

No, de te, mondj egyetlen egy olyan dolgot, ami ellentmond a teremtésnek.<#smile>

" k*vára nem igaz, hogy az oroszlán tartja karban a gnúk állományát."

Az oroszlán csak az egyik karbantartó. Emlékszel? "ragadozók"
Tehát k*rvára igaz, hogy az oroszlán karbantartja a gnúk állományát.<#awink>

Valahol sejtettem, hogy a köszönet fogalmával sem vagy tisztában...<#szomoru1>

Balumann
"Nem látok érveket, linkeket, az általam szétszedett idézet védelmében.
Ha már erre reagáltál... "

Leírtam, hogy mi a magyarázat azokra, amiket belinkeltél és megpróbáltál az evolúció ellen fordítani. A helyzet ugyan az, hogy te teszel olyan állításokat, amiket nem tudsz bizonyítani, amiket belinkelsz azokból sem arra lehet következtetni, pláne ha még figyelembe vennéd a többi tényezõt is.

Én linkelhetek millió más tudományos eredményt, ami az evolúciót alátámasztja, neked kellene egy olyat mondanod, ami ellentmond bárminek az evolúcióból. Nem a te elképzeléseidnek az evolúcióról, hanem az evolúciónak.

"Ilyen nincs.
Az oroszlán elõre eldönti melyik gnút akarja elkapni és annál próbálkozik be. Vagy összejön vagy nem.
Mint már ezt is mondtam a ragadozók szelekciós tényezõk a prédaállatokra nézve. Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."

De nem egy oroszlán van, és ha az oroszlánnak nem sikerül elkapni, akkor valószínûleg újra fog próbálkozni, hogy táplálékot szerezzen, akkor másikat fog üldözni. Nyilván nem egyszerre kerget több gnut (amik jóeséllyel nem is egy irányba menekülnek). Ha nem sikerül táplálékot szereznie az oroszlán is éhenhal, ha túlvadásznak (túl sok lenne az oroszlán) és kevés táplálék marad, ugyanúgy több oroszlán is fog éhezni, k*vára nem igaz, hogy az oroszlán tartja karban a gnúk állományát.

Azért a Corpus Hermeticum írásról ez a mondat sok mindent elmond "A tudomány csak azok számára valóságos, akik a filozófiát és a vallást egyaránt elismerik és megértik"
Nem bírtam fél órát, de becsületesen megnéztem 20 percet. Na akkor elmondom mit hallottam:

- A nõ fanatikus õrült benyomását kelti számomra...
- Fogja magát és mindent amit eddig elmond a "Corpus Hermeticum"-ra alapozza, ami valami régi írás és ennyi.
- Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a hipertér "szó szerinti" egyiptomi fordítása!
- Tegyük fel, hogy régen nagyon okosak voltak, és tudták, hogy a Föld "geoid" alakú. Ehhez nem kell semmi "szellemi energia" használása, hogy ezt megjegyezzék, hogy a francba hihették mégis azt késõbb, hogy lapos? 😮
- Az elõzõ kérdést felteszem a Föld Nap körüli keringésére is!
- Hogyan tud elveszni a tudás? (ilyen sok)
- Amennyiben nem ismerték a kereket, akkor hogyan nevezték meg, a leiratokban?
- Milyen rezgésekrõl hadovál?
- Aztán jön azzal, hogy a magyar a kiválasztott nép meg hasonlók....

Összefoglalva:
- Mindent egy könyvre alapoz, amibõl "szó szerint" idéz olyan szavakat, amik akkor még nem is léteztek.....
- A hülyesége annyira egy elvonatkoztatott baromság, hogy bármilyen példát hozok azt a hanyatlásra fogja fogni (mint amit valószínûleg te is tenni fogsz a kérdéseimre..)

Ennek ellenére, van lehetõség õt megismerni és nem elõadás, hanem vita formájában beszélgetni vele?
Te retardált, nem maradt le a köszönet! Megköszöntem, hogy megint lejárattad magad.

Soha nem mondtam, hogy a teremtés lehetetlen. Csak azt mondom, hogy az evo sokkal sokkal valószínûbb. Az is lehet, hogy egy szakállas muksó pizsamában 20 másodperccel ezelõtt teremtett mindent és mindenkibe úgy programozta be az emlékeit, mintha már régóta lenne, na ezt cáfold meg ha tudod...

A gnús példában az a lényeg hogy a lassú megdöglik, a gyors meg hazamegy oszt megdugja a gnúasszonyságot és lesz sok gyors kisgnú.....
Aranyos kisleányka. Ki a segg mondta, hogy nem ismerem a gnosztit?
Gnoszti fiú esete Tóth Marival.
Én azt mondtam, hogy ugyanúgy evo ellenes, vagyis semmi helye itt a topicon, hacsak nem te a segítségével akarsz meggyõzni az evos marhaságokról.<#vigyor2>

A köszönet lemaradt.
Hazudtál?<#ravasz1>

"Az elsõ dolog amit írtál, az egy alternatíva, az nem az enyémet cáfolja, hanem mond egy másik lehetõséget. "

Ami azt jelenti, hogy a te verziód sem tény, tehát nem buktatja az én verziómat. Pedig azt hitted. <#papakacsint>

"A végeredmény ugyan az, már az elsõ válaszodban is mellébeszéltél, és nem a lényegre válaszoltál...."

Lényegtelenek a hozzászólásaid. Nem is érted mirõl beszélek. Lásd pl: oroszlán esete a gnúkkal. <#hehe> Azt sem tudod megállapítani mi a lényeg az adott hozzászólásban. És a végén még csodálkozol, hogy nem válaszolok a fals kommentjeidre.

Akkor kezdem a köszönettel, megint bebizonyítottad, hogy milyen buta vagy.

Az elsõ dolog amit írtál, az egy alternatíva, az nem az enyémet cáfolja, hanem mond egy másik lehetõséget. Ettõl még az enyém nem lesz hülyeség.

Igen megint zseniális voltál, eldönti elõre oké. Ha az a gnú gyors, akkor sikerül elmenekülnie, ha lassú akkor megeszik. A végeredmény ugyan az, már az elsõ válaszodban is mellébeszéltél, és nem a lényegre válaszoltál....
Érdekes, hogy az elõbb még lehordtál most meg megköszönnéd.
Miért nem lehetett még a sértegetés elõtt kérdezni?<#nemtudom>

Na szóval:

"Tényleg, így hogy mondod, észrevettem, hogy minden embernek ugyan olyan színû a szeme.... Egy "mutáns" sincs közöttük...

Miért lenne kizárt egy teremtett világban, hogy kék szemû embereket is teremtettek? Szerinted a kék mutáns, de lehet, hogy volt eredeti kékszemû változat. Nemde?

"Tényleg hogy a francba lenne már olyan, az oroszlán kerget egy gnút, és ha az lassú, akkor elkapja, ha nem lassú akkor nem kapja el.... Ez teljesen abszúrd!"

Én meg ezt írtam a #11330 -ban:

"Az oroszlán elõre eldönti melyik gnút akarja elkapni és annál próbálkozik be. Vagy összejön vagy nem. "

De akkor mi az abszurd?
Nyilván valamit benéztél.

Várom a köszönetet, amit megígértél.<#wink>

Bocsáss meg, nem UFÓ-k voltak:
"Én is ezt mondom ,éppen ezért mondom hogy nem léteztek primitív majomemberek rézbotokkal , hanem intelligens akármilyen testalkatú akár majomformályú élõlények léteztek a maival egyezõ de legalább fejlettebb tudásszinttel és ezek már ott és akkor tudtak piramist építeni meg csillagászkodni ,a mai ember meg csak elfelejtette a tudást ."

Így már mindjárt teljesen korrekt -.- Random valakik, akikrõl ma nem tudunk semmit, de nagyon okosak voltak.
strepsils
Nevetséges.
Én nem is állítottam piramis építõ ufókat de te abszolút nem is érted mirõl beszélgettünk.

Egy fél órát bírj ki innen és akkor megérted milyen egyezésekrõl próbáltam beszélni ,aztán ha úgy gondolod valamit jobban tudsz akkor linkeld a részt és cáfold meg ,arra még én is befizetek 😊
strepsils
Atom fárasztó vagy ,nem vagy képes utánanézni már belinkeltem ide a facebukkos oldalt is ahol rengeteg információt több óra hanganyagot találsz a gnoszticizmusról gnosztik
Vagy ez pörgõsebben megértetve a kis buksiddal.

De azért ne én legyek már a szemét hogy helyetted nem tanulom meg ,és nyílván nem ez a fórum hogy leírjam ,amit nem is tudnék olyan pontosan mint a profi elõadó Bácsfi Diána meg tesz.

Aztán ne értetlenkedjél ,minden infót megkaptál!
Teljességgel logika és tájékozottságmentes a csóka. Bele van buzulva az evotagadó könyvekbe és azokat fújja. Ha konkrét kérdést kap terel és kész. Úgy hülye ahogy van, Nagyon szomorú, hogy egy tudományos oldalon egyátalán nem vágták még ki a fenébe. És ahelyett, hogy ebben a topikba az evolúcióról beszélgethetnének az emberek, ennek meg néhány társának a baromságait kell olvasni. Emiatt hagyta itt már jónéhány ember az SG fórumát, mert egyszerûen erre nincs odafigyelve és érdemi beszélgetés emiatt ki sem alakulhat. Otják a bõdületesebbnél bõdületesebb baromságaikat és felcseszik mindenkinek az agyát.
Azért nagyon megköszönném, ha elmagyaráznád, hogy miért volt hülyeség, mert én nem értem, és MÉG tartalak annyira értelmes vitapartnernek, hogy felteszem rólad, hogy nem csak a levegõbe beszélsz, szóval mondd el, hogy miért volt hülyeség!
Sajnos a többi mondanivalód is hülyeség volt, de ezt nem akartam leírni.<#szomoru1>