13357
Miért pont így és erre...
  • fonak
    QED

Na de wmiki az a troll, aki ilyen minőségében híres-hírhedt lett, még blogot is szenteltek neki, Sodikához hasonlóan "rajongótábort" szerzett magának a ténykedésével. És ehhez még f.szverős videókat sem kellett róla találjanak. :)
  • Balumann
    Amíg teljesen egyértelmű, hogy egyáltalán nem érted, és hiába magyarázunk el bármit (mármint nem most, mostmár azért nem magyarázkodunk, mert már sokszor elmagyaráztuk, és látjuk, hogy fölösleges, nem érted meg), ne várd el, hogy ne nézzenek komplett idiótának.
  • Mr Boswell
    Fehér-csoki felvetése nem alaptalan.
  • mikike
    :( úgy látszik senki nem tudja, hogy mi az, de a lényeg, hogy tilos benne kételkedni **

mondjuk jogos is...
    a tudományban csak a hülyék kételkednek, ti pedig nem teszitek soha ^^
  • Mr Boswell
    Ezt majd egy kicsit később megindokolom.
  • Fehercsoki
    Hogy érted hogy hiányzik a kezdet bizonyítása? Szerintem te sem vagy tisztában azzal hogy mi az az evolúció.
  • Mr Boswell
    Amiben egyet értek veled, illetve az evolúció elmélete Úgy rossz, ahogy van, viszont nem dobom ki a kukába. Azért nem tud megbukni az elmélet, mert részigazságok vannak benne. Számításba vesz néhány stratégiát, ami a rendszer része, és megpróbálja mindenre ráhúzni. Hiányzik a kezdet bizonyításának, és a rendszer működésének igazolása. Ha netán túléli az elmélet a bizonyítások és cáfolatok sorát, akkor valószínűleg teljesen mást fog képviselni.

A természetes szelekcióról csak annyit, hogy ha működik is, mert miért nem működhetne, az akkor is csak egy stratégiai jelenség valamilyen probléma megoldására. Szerintem nem alkalmas a fajok kialakulásának magyarázatára.

Ami viszont engem nagyon érdekel, (ezért olvasom ezt a topikot) „az egyed viselkedési innovációja nem épül be az utód genetikai anyagába (mert nem épülhet be)” megállapításod mire alapozod? Hogyan jöttél erre a következtetésre?
  • mikike
    :( tehát már nem tudod?
  • immovable
    Még mindig vizesek a ruháid, vagy már tudod mi a különbség a forrás és a párolgás között? :DDDDDDDDDDDD
  • Fehercsoki
    Már leírtam, keresd meg.
  • mikike
    lol
    akkor világosíts fel minket, ostobákat, hogy mi az
    mert eddig nem sikerült elmakognotok a saját szavaitokkal **
  • hihy
    De igenis tudja, és tudják. Mármint Richard is.
    Csak szégyellik, hogy ők megrekedtek, és így inkább úgy tesznek mintha nem létezne.
    Dehát ez az ő bajuk.
    mikike pedig egy . szereti, ha beleszarnak.
  • hihy
    te nagyon hüje!!

bár lehet, hogy még élvezed is, de jól seggbe rúgnám nyomnám a pofádat!!
  • Fehercsoki
    Ezzel csak azt bizonyítod be, hogy egyáltalán nem tudod hogy mi az az evolúció...
  • BladeW
    :* a víz lefelé folyik, ezt minden liberális értelmiségi tuggya
  • Eneff
    Szerintem arra gondol, hogy a tudomány nem tudja megmagyarázni, miért párolog a víz szobahőmérsékleten? Pedig a szent tan szerint, hogy csak 100 fokon forr. **
  • strepsils
    Vicces vagy nem ez az összefüggés létezik , te sem véletlen a biblia azon tanításait hoztad fel hogy vess ki kamatot ,uzsorázzál ahogy a bankok , és szeresd a pénzt mert az a te istened és a menyországba jutsz , ilyen kapitalista felfogást a kereszténység nem tanít ,sőt az ellenkezőjét tanítja ,a pénz minden rossznak az okozója és ez igaz is ha körbenézel.
    Én még emlékszem 4. es osztályban mikor feltették a szokásos kérdést amit mindig feltesznek ,gyerekek ti mit szeretnétek ha nagyok lesztek ,mivel nem vallási iskolába jártam az osztály 99% ának megnyilvánulása csak a pénzre épülő gondolkodás volt ,minden második fiú azt mondta hogy sok pénzt szeretne meg gazdag akar lenni ,meg kurvákat futtatni viccesen mert ezt látta a tv ben.A totális nihilista vaskori agymosás szépen megformálta a gyerekek agyát és ez ma csak hatványozottabb.
    És igen is erősen dominált az evolucionista gondolkodás is ,úgyhogy ne mondd hogy ez nem létezik mert nagyon is igen és erre a mindent szabad mert te csak egy vadállat vagy ra épül hogy később legyél sikeres vállalkozó baszd át és szedd el a más pénzét hisz így lehetsz sikeres (ami igaz is) ugyan ez az állatvilágban az erősebb elharapja a beteg gyenge torkát ,a nagyhal a kicsit...
  • BladeW
    Láttad? Úgy érted, hogy a víz lefelé folyása tény, mint hogy az atom egy és oszthatatlan?
  • mikike
    láttam ^^
    tudom, tudom, szerintetek, amit nem lehet látni az nem létezik :(
  • BladeW
    :0 honnan veszed, hogy lefelé folyik?
  • mikike
    :0 úgy érted, hogy hited szerint a sóoldatok felelősek azért, ami történik velük?
    a víz felelős azért, ha lefelé folyik?
  • Fehercsoki
    Senki sem mondta hogy bármit megtehetünk és nem kell felelősséget vállalnunk érte...
  • mikike
    és a tudomány sosem téved, mert sziklaszilárd bizonyítékokon alapszik
    csak a hülyék kételkedtek benne
    ti viszont nem **
  • mikike
    de tudományos dogmává tette, hogy pusztán vegyi folyamatok végtermékei vagyunk, ezért bármit szabadon megtehetünk, bárkivel, nem kell felelősséget vállalnunk **
  • Fehercsoki
    Az ember mindig is állat volt, csak azért mert valaki megalkotott egy ilyen elméletet nem változott meg az emberek viselkedése...
  • Richard Donkies
    "A kölünbség csupán annyi, hogy azóta van technológiánk legyakni őket nagyobb mértékben, olcsóbban. "

A különbség csupán annyi, hogy azóta legitimálódott az állati viselkedés, mióta (úgy) tudjuk, Darwin óta, hogy az ember állat.

Gyereked neked az evolúció elmélet, hogy ennyire véded?
  • Katalizátor
    "a politikai tényezők az evolúciót már régóta a modernt nihilista vaskorista élelmiszeripar legitimálására használja , ezért kellenek vágóhidak meg minden szar ami belefér mert a motíváció az csak az emberek önös egója ,legyél sztár legyél valaki ,legyél isten egyszemélyben ,és sokan már annak is képzelik magukat ,ölnek fosztogatnak ezzel a világnézettel. "

Kicsit vicces leírás, főleg a "vaskorista" jelző fogott meg! De tudod drága ez itt nem evolúció! Amikor disznók ezreit ölik le a vágóhidakon, vagy csikrék ezreit tartják kímletetlen körülmények között, annak semmi, ismétlem SEMMI köze az evolúcióhoz. Ezt úgy hívják ipari mezőgazdaság, azon is felöl kapitalizmus, ami a profitot hajhássza. Profit! Csak ez a fontos! A profit pedig nem szerepel az evolúció sorai között, különben látnál oroszlánokat gazellatetem hegyek felett, vagy majmokat, akik tonnaszámra rendelkeznek gyömülcsökkel. Ilyenek nincsenek! A kapzsiság alapegysége a pénz, ami nem szerepel a természetes dolgok listáján. Emberi kreálmány, szabályokra építve, ha tetszik olyan, mint egy játékszabály. Csakhogy ezt a játékot minden egyes emberi lénynek játszania kell, amíg csak él, akkor is ha nem akarja!
    Mégegyszer:
    Gazdaságunk működése egy emberi elmével kreált szabálykódex, akárcsak a jogok, semmi köze a természetes kiválasztódáshoz. Mivel pénz az evolúciós tézis előtt is létezett, ne hidd, hogy akkor nem vágták csak úgy le őket a profitért. A kölünbség csupán annyi, hogy azóta van technológiánk legyakni őket nagyobb mértékben, olcsóbban. Ezt én is rühellem és ellene vagyok, de ennek (ismtlem újfent!) SEMMI köze az evolúcióhoz!
  • Richard Donkies

Én sem értettem, eltaláltad.
  • strepsils
    Én csak annyit értettem meg hogy ma felidegesítették a jehovák ,biztosan aludt mikor csengettek.

De hogy mi az a kurva anyádat írtad le szöveg előtte ,én nem tudtam megfejteni ,de úgy látom te sem.
  • Richard Donkies
    Szerintem még a "világnézet" szót sem értik.
  • Richard Donkies
    Kitört belőled az evós kultúra?

A frusztrációddal nem tudok mit kezdeni.
    Menj pszichológushoz.
  • strepsils
    Nézzük csak azt az állatölést a keresztyénségben mennyire domináns itt hallhatod mire tanítanak :D

Egyébként nagyon tanulságos én már e szerint táplálkozom pedig meg se vok keresztelve .

De láthatod az élelmiszer ipar rt c filmet is jutubon az is beszédes.
  • Lokker
    "Az emberek ezzel magyarázzák meg maguknak, hogy miért kell farkastörvények szerint élniük és cselekedniük. Mégha a lelkiismeret furdalja is őket, amiért átverik, hátba szúrják embertársaikat."

Akkor itt mégis mi a kurva anyádat írtad le?

Te is tuti valami jehova tanúja lehetsz, azok ilyen mindent tagadók és a saját hitüket próbálják másra erőltetni.
  • strepsils
    Jézusom ti Fehércsokoládéval tényleg ennyire nem értitek amit RD is próbált leközvetíteni.

Nem azt mondta hogy a tanult evolúció tudósok tanítják kapitalista mindentszabad a pénzért életmódra az embereket .

Tudjuk hogy alapjában az evó nem hittérítésnek készült de ha homokba dugjátok a fejeteket akkor is a politikai tényezők az evolúciót már régóta a modernt nihilista vaskorista élelmiszeripar legitimálására használja , ezért kellenek vágóhidak meg minden szar ami belefér mert a motíváció az csak az emberek önös egója ,legyél sztár legyél valaki ,legyél isten egyszemélyben ,és sokan már annak is képzelik magukat ,ölnek fosztogatnak ezzel a világnézettel.

Ugyanis olyan ember nem létezik akinek nincs világnézete ,hite ,ezt a maszlagot még magatoknak se tudjátok bebeszélni hogy vannak ilyen semleges emberek és ezek az evósok , egy nagy szrt, ilyen idealizált ember nem létezik csak a fogyatékosok de nekik nincs egójuk ugymond és nem is tudnak pro kontra érvelni.
  • mikike
    :0 ezek szerint nem is értitek azt a tant, amiről annyit prédikáltok?
  • Richard Donkies
    Nem is kell érteniük.
    Elég, ha csak annyit tudnak, hogy farkastörvények által alakultak ki, és most is aszerint kell élniük, mert az a jobb, aki túlél.
    Ezt a tanítást pedig minden nap a képükbe nyomják bármelyik tudományosnak mondott csatornán, ötpercenként.

" Amikor még nem volt evolúciós elmélet az emberek ugyanezeket a "bűnöket" követték el..."

Mindig is voltak materialisták, akik elkövették ezeket a bűnöket.
  • Richard Donkies
    Hol mondtam én ilyet?

Ez a süketelés jelzi, hogy nincsenek normális érveid. Képes vagy azzal égetni megad, hogy általad kitalált dolgokat cáfolsz.
  • Katalizátor
    Az igen! Ezt keményen bemagyarázod magadnak!
    Ja, pont a természettudósok (hisz az evolúció legnagyobb védelmezői!) a legkapzsibbak és legerőszakosabbak! Míg a tanulatlan fanatikusok általában jámborak s kedvesek. Szerintem aki azt az elefántot leölte, tuti a cambridgei egyetem evolúcióbiológia szakáról szökött ki, hogy kielégítse vérszomját, amit a gyűrűfajokról szoló előadás váltott ki belőle!
  • Fehercsoki
    Az emberek nagy része azt sem érti, hogy mi az az evolúció, olyanról meg sosem hallottam, hogy bárki is az evolúciós elmélettel magyarázná meg a tetteit... Amikor még nem volt evolúciós elmélet az emberek ugyanezeket a "bűnöket" követték el...
  • Richard Donkies
    Ennek az elméletnek le nem tagadható társadalmi hatásai vannak.
    Hidd el, hogy világnézet. Az emberek ezzel magyarázzák meg maguknak, hogy miért kell farkastörvények szerint élniük és cselekedniük. Mégha a lelkiismeret furdalja is őket, amiért átverik, hátba szúrják embertársaikat.