13357
Miért pont így és erre...
-
Nem várom el tőled, hogy tényleg beismerd, hogy hülye voltál. A 1984-gyel kapcsolatos beégésedkor is csak hisztiztél. :)
-
Zero 7th #12572 Persze, ideologizáld meg magadnak. Gondolom azt úgysem fogod elhinni nekem, hogy én szórakozni járok ide.
Meg mit nem vallok be? Az emberek döntő többsége hülye, de a leghülyébbek mindig a leghangosabbak is, veletek sincs ez másképp. De te tényleg erre vagy büszke? Hogy sikerült egy senkit nem érdeklő, isten háta mögötti fórumot elárasztanod hülyeséggel? Gratulálok, komolyan. Ez legyen életed teljesítménye! :DDD
Meg az ugye megvan, hogy minél több körülöttem a hülye, annál értékesebb, hogy én nem vagyok az? A "munkád" végeredményében nekem kedvez.
Egyébként szerintem jó úton jársz afelé, hogy még azt a házigazdaságot is elvegyék tőled, ami van. Lassan összegyűjtök egy csokornyit a hozzászólásaidból, amikben a moderálási elveidet ecseteled, és elküldöm a modiknak. Szerintem sok mindent hozzáfűzni sem kell majd, aztán repülsz is a picsába.
Csak túl jelentéktelen vagy, hogy ezzel fárasszam magam. -
Zenty #12571 Most is kepzelődsz de sebaj igy is meguntalak :) -
Elég lett volna, ha azt írod: "Bocs, tényleg buta vagyok :)".
-
Zenty #12569 Jujj túl képzeled... -
A Mi kellene az SG-nek? topikban két moderátor is gúnyolódott rajtad. Az NWO topikban még azzal keménykedtél, hogy kijátszod a modult. A hiba javítva lett, nem a Jedi-erővel játszottad ki. Én pedig sose tapasztaltam ezt a problémát, az Erőd nélkül is tudtam írni. ;) -
Zenty #12567 Te nevezted igy el és nem a moderátorok és én sem :) motor hiba volt valszeg de a teremtő erő azt is kijavította, amitől te is tudtál irni, szal inkabb légy hálás nekem ;) -
Zenty #12566 Köszi mindig is birtalak ;)) -
Nemrég még a moderátorok is kiröhögték, amikor "leleplezte" az anti-kényes-téma modult.
-
BladeW #12564 Nárcisztikus személyiségzavar tünetei:
Önmagát nagyzolásos módon fontosnak hangoztatja az illető, sikerről, korlátlan hatalomról fantáziál, önmagát különlegesnek véli, másoktól elvárja, hogy csodálják és ennek megfelelő bánásmódot vár el, éppen ezért csak kihasznál másokat és empátiát nem mutat irányukban, öntelt és másokra irígy.
-
Zenty #12563 Ugyan már zeró ne kamuz :) ha nem érdekelne és jelentéktelen lenne akkor nem csinálnátok görcsöcssen a trollkodast. A primitív és tehetségtelen megnyilvanulásaitokról ne is beszeljünk... De a lényeg ha tetszik neked ha nem "konteo dominancia" van és te alkalmazkodsz a helyzethez mégha nem is vallod be :) további szép napot és ha lesz időm és kedvem az Evo topicra is lehet figyelni fogok :)) -
[i]"Viselkedjél... Van még a környéken moderátor és feléd iranyitom ha kell." -
Zero 7th #12561 LOL!!! :DDD
Az meg ugye nem zavar, hogy az SG többi része meg vadul rajtad és a kis belterjes bandádon röhög a humiari topikban? Pont tegnap voltatok téma. :D
Az átlag netező simán, fél oldalból levágja, hogy ti elmebetegek vagytok. Te meg közben tényleg azt hiszed magadról, hogy bárkit is érdekelsz?
Muhaha, köszi, ez feldobta a napomat. -
Zenty #12560 Stratégiailag fontos topicokat a " konteosok uralják" így az emberek gondolkodását tömegesen nem tudjatok terelni. De máshol is kell a tudás és a szabadság, és igényt tart az Evo topic is. Nem hagyhatjuk az elnyomást és elhozzuk ide is a "demokráciát" ha kell :)) -
Zero 7th #12559 A mijére..? -
BladeW #12558 Persze, hogy aztán eltüntesd az egész topicot :D. Neked agyadra ment valami. -
Akkor, hogy van? A te topikodban még dínók is vannak.
Link -
Lokker #12556 vakáCión? -
Ción vagy? :O -
Szerintem váltsuk le a házigazdát. Én rád szavazok! -
Zenty #12553 Mivel össze vissza hadováltok itt is, és magatok is azt mondjátok mese így nincs miről beszélni. Viszont lehet nem ártana felszabadítani ezt a topicot is. A troll-cionok túlságosan hangosak itt. -
De ő ezt nem tudja. :D -
Zero 7th #12551 Ez úgy tűnik nem a te napod, ez megint egy csúnya tévedés. :P -
Zero 7th #12550 Igen, pont olyan. Tényekkel alátámasztott mesék, ellentétben a te kedvenc témáiddal, amik viszont nem ilyen mesék. -
Nem, hanem olyan, mint az ősmagyarság. :) -
Zenty #12548 Evo is olyan mese mint a finnugor? -
Bannerba vele. -
Nagyon jó összefoglalás, mehetne akár topik FAQ-ba is. :D -
BladeW #12545
-
[URL=http://izismile.com/2014/07/01/the_big_debate_on_evolution_continues_7_pics.html]"The Big Debate on Evolution Continues"[/URL] -
Nem illik a meséjébe tehát nem igaz. -
pet0330 #12542 Na azért, mert hasonlít az életmódja valami máshoz, az nem jelenti, hogy rokonoknak kellene lenniük. Egyszerűen nem értem itt a számodra oly feloldhatatlan ellentmondást amin fennakadtál. Felfedeztek egy új fajt, aminek a genetikai állománya hasonlít az elefántra, és megfigyelték a viselkedését?
Ezen mi olyan megérthetetlen? -
Szerintem azért nem találták meg eddig mert jézus csak pár napja teremtette. -
"Majd később elmagyarázom..."
Várom a magyarázatot.
-
-
Richard Donkies #12538 5 nap alatt 37 komment? 
Ha már így pang a topik, egy kis kovászt bedobok:
Itt egy állat, ami a markomban elfér, genetikailag a legközelebbi rokona az elefánt, életritmusa leginkább egy antilopéra hasonlít, ragadozó technikája leginkább a hangyászsünével egyezik, külsőleg bárki cickánynak nézné, de azokhoz semmi köze.
És ti beveszitek, hogy ez (is) evolúció útján jött létre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd később elmagyarázom...
-
fonak #12537 Nagyzási hóbortban szenvedsz, de hát ezt már megállapítottam. :)
Te tényleg azt hiszed, hogy elég valamire kinyilvánítanod, hogy "ostobaság" és akkor már az is lesz, minden kifejtés nélkül? :)
Sok üres duma, szinte nulla tartalom az itteni ténykedésed. :) -
hihy #12536 NO, NO !!
Azért van különbség. Strepsils még abban sem biztos, hogy puncija van-e, vagy pöcse.
Bár lehet, hogy most megy rajta végig az evo.
De lehet, hogy félresikerül az evoja, és mind a kettő megmarad neki, de úgy legalább lukon vághatja sajátmagát. AZ IDIÓTA!! -
No akkor két érdekes cikk végre a témával kapcsolatban:
Ujjvesztes patások - Critical Biomass
Gondolatok a nagy hatótávú kommunikációs csatornák és az emlősök evolúciójának kapcsolatáról - Magyar Tudomány (Bujtor László)
"A nagy hatótávolságú kommunikációs csatornák alkalmazása számos gerinces csoportnál megfigyelhető jelenség, és plauzibilis magyarázatot ad korábban rejtélyesnek tartott vagy érthetetlen evolúciós méretnövekedésre. Annak ellenére, hogy számos állatcsoport fajai bocsátanak ki és érzékelnek infrahangot tájékozódás, kommunikáció, navigálás vagy udvarlás céljából, kizárólag azon fajok esetében figyelhető meg evolúciós méretnövekedés, amelyek az infrahangot valamely vízi vagy légköri nagy hatótávolságú kommunikációs csatornát felhasználva alkalmazzák. Ezen esetekben a nagy hatótávolságú kommunikációs csatorna megsokszorozza a faj lehetőségeit, miáltal az maximálisan képes a rendelkezésre álló erőforrások kiaknázására a többi, nagy hatótávolságú kommunikációs csatornát nem alkalmazó fajjal szemben. Ezzel olyan evolúciós előnyre tesz szert, amely elindítja az evolúciós méretnövekedést."
Athene's Theory of Everything - Athene Mindenség Elmélete (magyar felirattal)
EZ nem teljesen evolúció, de nagyon érdekes. -
Zero 7th #12534 És amikor ilyen sorskerekekben hiszel evolúciós témában, akkor nincs egy kicsit olyan érzésed, hogy pont annyira hülyeségeket beszélsz, mint Strepsils, csak pepitában?
Most pont ugyanolyan fasz hívőként viselkedsz, ragaszkodsz a hülyeséghez a tények ellenében, és mindenféle hülyeséggel próbálod megideologizálni.
Egyébként meg onnan látni, hogy nem a túlélés a lényeg, hogy ha az lenne, akkor nem létezne természetes halál, minden élőlény örökké élne, kivéve gyilkosság vagy baleset.