13357
Miért pont így és erre...
-
"A reinkarnációs utazást valóban nem könnyű igazolni de lehet , most csak a jelen élet utazása volt szó azt pedig objektíven tudod magadnak is igazolni ."
Én éppenséggel a reinkarnációs utazásról beszéltem (volt szó arról is, ráadásul ha jól látom, neked is erről van "tapasztalatod"). Érdekes módon a reinkarnációs hipnózis esetén sok esetben nem is beszélnek arról, hogy valós visszaemlékezésről lenne szó (példa), vagy azt mondják, hogy nem az a fő célja a terápiának, hogy előző életét megismerje.
És nem, NEM lehet igazolni (akkor sem, ha éppen véletlenül úgy is tűnik, hogy valós).
"Na nézzük most mibe fogsz belekötni mi nem objektív még"
Most meg eleve nem értem, hogy konkrétan miről beszélsz, mit akarsz alátámasztani vele. Ha azt, hogy egy másik tudatállapotban, "alfában" több mindenre emlékszel vissza az életedből, mint ébre állapotban, akkor nem mondtál mást. Én is gyakoroltam agykontrollt, nekem is van tapasztalatom ebben, nekem is vannak olyan emlékeim, amit kicsit meditáltabb állapotban sikerült visszaidéznem.
Ha azt állítod, hogy mindenre emlékszel, még előző életeidre is, az meg nem igaz továbbra sem. -
Nem áll jól neked ez a zagyválás most meg azt tagadod hogy eddig nem tagadtad a 3D n kívüli világot . Az érveim valóban elfogytak mivel többször is felhasználtam őket te mégis ismételgeted a megválaszolt kérdéseidet.
Lehet ,igen képzeld lehet ugyan azzal az eljárással amit leírtam csak nyílván nehezebb megtalálni az egyező pontokat de játszd még egy kicsit a hülyét én már nem veszlek komolyan annyira.
Igen voltam a múlt életemben de nem az előzőben ,ehhez nem is kell nagy eretnekség csak egy kis agykontroll tréning szoval én tudom hogy miről beszélek neked meg további jó alvást. -
hihy #8929 "A reinkarnációs utazást valóban nem könnyű igazolni de lehet "
Itt a "de lehet" az ász. Tehát te nem csak hiszel benne, hanem tudod is. Ez már azért valami. Nos te kipróbáltad már, avagy ahogy más mondaná, megtapasztaltad??
Ha igen, mi voltál a múlt, esetleg a még múltabb életedben?? Avagy a reikarnáció csak egy lehet??? Ha pedig nem szereztél még bizonyosságot, MIÉRT NEM???
De ne hazudj csak azért, mert úgy sem tudunk ellenőrizni!! -
hihy #8928 "mert végig azt bizonygatod hogy a 3D n kívül nincs semmi"
Picinyem, mikor állítottam ezt???
Az azért tetszetős, hogy kezdesz megtérni.
Elfáradtam-mondod vs kezd elfogyni az érved -
"én is így tudom, hogy nagyjából ez a tévedhetetlen tudomány álláspontja..."
Ha tudod, akkor miért teszed föl a kérdést, mit értelenkedsz? Abban mi lehet tévedés szerinted?
Miért hajtogatod továbbra is ezt a hazugságot, hogy "tévedhetetlen tudomány"? Bizonyítsd be, hogy téved valamiben, és akkor az lesz a tudományos álláspont, ennyire egyszerű, erre számtalan példa van a tudomány történetében.
"csak azt nem tudják, miért mocorognak, ezek a fránya atomok, és miért kapcsolódnak egymáshoz, ahelyett, hogy maradnának békiben ott ahol vannak :("
Végülis a te kérdésed az, hogy miért ezek a természet (kvantummechanika és fizika) törvényei? Te milyen választ keresel, illetve fogadnál el rá, mondj egy példát. -
Menj már le a boltba egy zacskó észért és ne kérdezz hülyeségeket.
A reinkarnációs utazást valóban nem könnyű igazolni de lehet , most csak a jelen élet utazása volt szó azt pedig objektíven tudod magadnak is igazolni .
Az alfa alatti mesédet mp3 ra rögzíted ,ha felébredtél kiválasztasz konkrétumokat a mesédből ,olyanokat amik ma is élő emberhez kapcsolódnak ,vagy ma is létező tárgyakhoz ,helyrajzokhoz . Az embereket kikérdezed , a helyeket megnézed és kész az objektív válasz.Az emberek nem fogják tudni hogyan kell válaszolni neked ,nem adsz meg semmilyen ráutaló paramétert ,a válaszoló vagy helyesen emlékszik vagy nem. Pl ha láttál egy piros bögrét nem azt kérdezed milyen színű volt a bögre ami szorosan kapcsolódott a személyhez hanem azt kéred írja le milyen tárgy kapcsolódott önhöz akkoriban.
Na nézzük most mibe fogsz belekötni mi nem objektív még
-
Hihi figyelmetlen és buta vagy ,fárasztóan ismételgeted a megválaszolt kérdéseidet ,nincs kedvem veled foglalkozni . Igen olvastam a cikket és egy fél oldalban válaszoltam is rá de te olyan szinten szarod le a fejemet hogy már unom.
"A többdimenzió nem a túlvilág, ahova majd te,... "
Persze te zseni most basztad át magad a palánkon mert végig azt bizonygatod hogy a 3D n kívül nincs semmi most meg kitalálod hogy a 3D nem is három dé hanem x D ezt úgy hívják hogy fizika fail XD.
Jaj és most megint elhangzott a Jolijoker ed "ÖSZTÖN" hú de király vagy mostmár minden világos ,akkor nincs is lélek csak az Ö SZ T Ö N, zseniális a tudásod mond hány évig jártál a főiskolára mire elmerték mondani az 5 betűs grált...
Ne fárassz.
-
Richard Donkies #8924 Értem, az a kérdésed, hogy hol szerzik be az energiát a részecskék, vagyis honnan van az energia az univerzumba.
Jelenleg anyagból keletkezik. Az anyag meg elméletileg az ősrobbanásban keletkezett. Az ősrobbanás meg ki tudja honnan keletkezett.
-
tudhatnád, hogy a tudomány sosem téved, mert bizonyítékokon alapszik **
ezért is köpködik joggal, az ilyen fórumokon, a mocskos kételkedőket, a felsőbbrendű értelmiségiek!
-
^^
én is így tudom, hogy nagyjából ez a tévedhetetlen tudomány álláspontja...
csak azt nem tudják, miért mocorognak, ezek a fránya atomok, és miért kapcsolódnak egymáshoz, ahelyett, hogy maradnának békiben ott ahol vannak :(
de szerencsére a hívők egyszerű elméjét nem lehet összezavarni, holmi kérdésekkel ** -
Richard Donkies #8921 Szóval valami ostobaságot akartál mondani.
-
hihy #8920 Bocsi, hogy elvettem tőled a sikerélményt:)) -
Richard Donkies #8919 Már meg mit akarsz okoskodni?
-
hihy #8918 De ez csak a víztükör szintjén megy végbe.
És nem csak a vízre jellemző. -
Richard Donkies #8917 "állítólag a 20 fokos vízben vannak +100 on mozgó részecskék, amik kilökdösik egymást"
Valahogy így, de a víz egy speciális eset a hidrogénkötés miatt.
Fontos tudni, hogy a részecskéknek önmagukban nincs hőmérséklete, csak kinetikus energiája (meg forgási, meg rezgési, de ez most csak bonyolítaná a helyzetet). Így ha valamelyik vízmolekula olyan ütéseket kap a többitől vagy a levegő molekuláitól, hogy azok kiszakítják a folyékony fázisból, akkor boldogan repül, azaz elpárolgott. -
Értem. :X
Tehát egy 20 fokos vízben vannak 100 fokos vízrészecskék?
De, akkor miért nem annyit mutat a hőmérő? És miért nem égeti meg a kezem, ha belerakom?
Te is csak a betanult dogmákat ismételgeted. :( -
"Nem is kéne neki személyesen megtapasztalni ha ennyire fosik pl az anyja hasában lévő emlékektől ,egy lelkiismeretes teszt eljárás során objektíven visszaigazolható hogy az elhangzott mondatok valósak vagy sem.
Úgy látszik ennek a tábornak szelektív a figyelme és elmennek a reális válaszok mellett ,adják a hülyét."
1. Honnan tudod igazolni, hogy a teszt "lelkiismeretes" volt? Ha alátámasztja azt, amit te hiszel a világról, akkor az, ha nem, akkor lehet, hogy nem? A probléma az, hogy akik ezeket művelik, nyilvánvalóan meg akarnak élni belőle, szeretnének minél érdekesebb eredményekre jutni jóeséllyel, innentől kezdve már itt megbukik az, amit mondasz.
2. Sohasem fogod tudni objektíven igazolni, hogy az elmondottak (részben, vagy teljes egészében) valós EMLÉKEK-e, tényleg megélte-e és azt mondja el.
A szerelemhez kapcsolódóan meg belinkelek egy jópofa videót. Bár igazából nem értem, milyen "kiváltó eszközt" keresel, de valószínűleg ez is azért van, mert nem akarod megérteni azt, amit már lehet tudni az agy működéséről...
-
húha
most aztán jól megvédted az egyetlen igaz hitet
esetleg még le is pontozhatnál, az aztán ultimate érvelés lenne -
hihy #8913 Mikike, te vagy egy lökött óvodás vagy, vagy pedig egy szenilis vén fasz.:)))) -
hihy #8912 Az a bajom veled, hogy a tudományt belevegyíted az orbitális marhaságaidba. Már bocsáss meg. És, mint már említettem is, ez jellemző a rothadék médiumokra is. Mert ameddig csak a szellemekkel, meg a jóslással meg hasonló, mégcsak gyermetegnek sem mondható, téméval foglalkoznak, nem is olyan zavaró. Bár az átkozott népbutítási eredménye elég erős. DE a tudományos kutatások eredményeit szövik bele olyan profin, hogy olyanokat, mint pl te is, símán megdöntenek. :((
A többdimenzió nem a túlvilág, ahova majd te, illetve a te egod a mostani jellemző tulajdonságaival átköltözik. Mesélik egyes majd halálból visszahozott emberkék, hogy találkoztak elhunyt szeretteikkel. Magyarázd már meg, hogy ismerték fel egymást. Hiszen fizikailag tuti nem. Lelkileg viszont ott a bibi, hogy mindenki, te is, az élete során felszedett tulajdonságait itthagyja, mert ez erre a világra szükséges valami volt. Ott semmi hasznát nem veszed annak, hogy most pl miben hiszel. A lelked egy síma energia lesz, mert eloszlik a környezetében. Ott a szerelemnek semmi hasznát nem veszed. Ja a szerelem. Tudod minden egyes élőlényben ez az ösztön fellelhető. Ezt szaporodási ösztönnek nevezik. A különbség csupán annyi, hogy az emberi faj az evolúció folyamán megtapasztalta a fejfenntartásban rejlő örömöket. Bármennyire is elutasítod, a az ösztönös fajfenntartás még a párválasztás, avagy a szerelembe esés esetén is működik. Nem azzal fogsz szerelembe esni, akár reménytelenül is, akibe te akarsz, hanem abba akibe az ösznönöd utasítást ad. Persze te most tiltakozni fogsz, hogy te döntöd el. Hidd el, hogy nem. Csak vedd a reménytelen eseteket. Aki szenved a hiábavaló szerelemtől, az miért nem veti el? Miért lesznek oly sokan öngyilkosok? Nos azért, mert az ösztön erősebb.
Még valami. Akik nem rendelkeznek egoval, mert sajnos sokan vannak, azokkal mi van? Vagy akik többszörös egoval rendelkeznek, sőt úgy, hogy az egyik nem tud a másikról, szó szerint, azokkal szintúgy mi a helyzet:???
Nos az agy hibás működése az oka mindennek. És erre megint csak azt tudom mondani, hogy klinikai esetekkel bizonyított.
PS: Nyagattál az elektrokémia felől.
olvastad: #8898 ???
Még egy PS: Kérlek ne keverd bele a hitadbe a tudományt!!!
A hitet NEM KELL bizonyítani, a tudomány pedig csak akkor véglegesít valamit, ha bizonyította. Lásd húrelmélet.
Mert én hiszek a görögök isteneiben. Bizonyítsd be, hogy nem igaz!!!! -
állítólag a 20 fokos vízben vannak +100 on mozgó részecskék, amik kilökdösik egymást
de igazából senki nem érti, egyáltalán miért mozognak az atomok, miért nem maradnak szépen békén
csak erről tilos beszélni, mert ez eretnekség :x -
:0
Pedig nagyon szeretném, hogy végre valaki elmagyarázza, miért párolog a 20 fokos víz, annak ellenére, hogy csak 100 fokon forr. ** -
ugyan már, hiszen ti értitek is a szent tanokat **
csak nem tudjátok a saját szavaitokkal elmondani :( -
Richard Donkies #8908 "Azután valami nagyon félresiklott. Úgy 166 millió éve az egyik emlős-ősben az Y-kromoszóma nagy darabja letört, megfordult, és úgy forrt vissza. A változás olyan szélsőséges volt, hogy az Y-kromoszóma többé már nem illeszkedett az X-hez, így lehetetlenné vált a géncsere. Az Y-kromoszómán elkezdtek gyűlni a mutációk, és eltűntek róla gének, míg végül felvette jellegzetes Y alakját."
És van aki ezt elhiszi...
"letört, megfordult, és úgy forrt vissza"
Most meg már képtelenség nélküle szaporodni...
-
Katalizátor #8907 Mégis lehetnek férfiak a jövőben -
Ezek az átkozott szektások, csak a dogmáikat tudják ismételgetni. ** -
húha
ti aztán tudtok érvelni ** -
Az evolúcijjó rasszista?
A többi.. -
Bagatel. Látod milyen komolytalan vagy elvicceled pedig most tudtad volna definiálni a te szemszögedből.
Na de tértjünk is rá a 8898 as linkedre ,képzeld nekem is egy ilyen kérdés fogalmazódott meg az egómban te feléd miután elolvastam ezt a végtelenségig ismételt nagy tanulni valót.
Válasz: Lélekben
Na akkor visszakérdezek ,nem várom el hogy önmagadtól válaszolj segítségedre hívhatod a cikket és kérlek mutass rá hol derül ki a cikkből hogy hol alakul ki akármilyen kémiai folyamat (szerelem) ugyanis valahogy kifelejtették az isteni igazságot ,a legközelebbi pont az valami ilyesmi "mely agyterületek válnak aktívvá adott körülmények között." Tehát "adott körülmények" WTF???
Te azt állítod minden létező érzésnek van egy lokációja az agyban amit ha ingerlünk kiváltódik és fordítva ha működik akkor "világít" ott a terület de még mindig nem esik szó a kiváltó eszközről (amikor nem szándékosan elektrokémiailag idézik elő) .
Szerinted mi a kiváltó eszköz a szerelem érzésénél? amikor egy tv sorozat szereplőjébe esik valaki gyakorlatilag audiovizuális ingeren kívül nincs más kémia feromon stb.
Segítek maga a személy a kiváltó eszköz pontosabban a tudata ,ezt láthatod a képen a nyelvterületek felvillanása ,nem a betűk szavak csinálják azt amit látsz hanem maga a tudat. Ki tanítja meg az első szerelmet ? Senki,az magától aktivizálódik ,az nem úgy van hogy beoltják az agyterületet egy hosszú tűvel valami vegyszerrel hanem a te világképed szerint a semmiből bukkan fel .
Gyakorlatilag a tudatalattidból ami nem a 3 dimenziós tapasztalati forma.
És ezért volt a #8828 mert ti még ott sem tartotok hogy lassan 100 éve tudományos tény , a mi tapasztalati világunk nem abszolút valóság csak az anyag illúziója. Egy olyan hely ahol időrendi sorrend és maximális sebességek jellemzik az anyagot de az EPR kísérlet bizonyítja hogy számunkra térben elválasztott részecskék egy másik dimenzióban nincsenek elválasztva .
Vagyis akár hogy is vicceled el a túlvilágokra fizikai bizonyíték volt mikor még meg sem születtél és most csak egyet említettem. Egyébként ma már minimum 11 dimenzióval számolnak a qfizika koponyái ha még mindig viccelődni szeretnél a láthatatlan dolgokkal .
-
hihy #8902 gugliztam -
remark #8901 Beszélgethetünk arról, hogy mi az értelme, mi a funkciója annak hogy léteznek "titkolt" tanok, de ne itt, hanem pl. itt. -
hihy #8900 Bassz elvesztettem az eszem: neked szólt strepsils -
hihy #8899 Basszus én már kezdek beléd habarodni. 
-
hihy #8898 Ezzel viszont tanulnál:)
Válaszolj légyszi: amikor szerelmes voltál, netán vagy is, hol alakul ki szerinted ez a folyamat?? -
hihy #8897 Csak neked, és csak most
"Az egoról
Régen az ember nem volt elkülönülve Felsőbb Énjétől, de most külön nem részletezett okok miatt eltávolodott tőle. Az ego tulajdonképp egy külső nemkívánatos hatás következménye. Ez a nemkívánatos hatás különböző magasabb dimenziós létformák beavatkozásának köszönhető, aminek hatására bizonyos szintű irányítás alá vették bolygónkat és annak lakóit. Az ego egy olyan felület, melyen keresztül szabályoznak bennünket, meghatározzák a viselkedésünket, és akár egyéni szintű teljes vezérlést is lehetővé tesz. Tehát az egon keresztül uralnak minket, a megosztottságon keresztül. Teljesen nem tudnak, mert ott a szívünk, melyen viszont saját Magasabb Énünk létezik bennünk. Ha a szív útjára lépünk, akkor tulajdonképp kivonjuk magunkat a nemkívánatos külső hatások alól, ha pedig egyesülni tudunk Szoláris Arany" -
Nem csodálkozok csak kifejtettem a véleményemet . Ha csodálkoznék itt se lennék.
De én szeretek itt lenni
-
Bocs hogy beleugatok a színvonalas eszmefuttatásba de te meg áruld már el hogy konkrétan mit értesz elektrokémiai folyamat alatt mert attól hogy ezerszer leírod ez még nem köthető semmihez.
Elektrokémia ,vízbontás? galvanizálás ? hol van itt az egó
-
hihy #8894 "bemagoltak valami evos reált"
Mielőtt belépsz valahova nem nézed meg a táblát?----- Az evolúció/ Miért pont így, és erre....
Akkor viszont ne csodálkozz, ha seggbe rúgnak, vagy..........nak:)) -
hihy #8893 Biztos szereted a pőrkőltet. Nálad mindenki nokedli.:) -
hihy #8892 Nagyon-nagyon titokzatos vagy.
Áruld már el légyszíves azt a módszert, mellyel nem az agy elektrokémiai folyamataira hatsz. De ne maszatolj, egyenesen, tisztán válaszolj.
Mert te TUDOD a titkot!!!!!!!!!