Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már megtértem a videóid alapján, azt hiszem már hiszek benne!
te aztán ritka egy tirpák vagy és még hülye is ,szerinted miért linkeltem részleteket a filmbõl ? segítek hogy ne kelljen végignézned a két órát .Gyakorlatilag azokra a dolgokra kellett volna reagálni de nem lepõdtem meg csak a trágárkodás meg a terelés megy.
nálad szerencsére még több van
Eddig is láttam, hogy nincs túl sok eszed, de most már azt is tudom mennyire primitív vagy.<#hehe>#hehe>
Feltételezések egymásra gyártásából hibátlan.
A feltételezéseidbõl az következik, hogy sikerült olyan anyagot választaniuk, mint az ókor emberének.
Hát ez valami elképzelhetetlen! Ezt nem gondoltam volna!
Micsoda intelligens lények lehettek! Legalább akkor hagytak volna itt egy féreglyuk generátort, vagy térhajtómûvet, esetleg egy fúziós reaktort, vagy a rák ellenszerét.
De nem, õk egy rakás követ hagytak itt. Hát ez valami elképesztõ!
A feltételezéseidbõl az következik, hogy sikerült olyan anyagot választaniuk, mint az ókor emberének.
Hát ez valami elképzelhetetlen! Ezt nem gondoltam volna!
Micsoda intelligens lények lehettek! Legalább akkor hagytak volna itt egy féreglyuk generátort, vagy térhajtómûvet, esetleg egy fúziós reaktort, vagy a rák ellenszerét.
De nem, õk egy rakás követ hagytak itt. Hát ez valami elképesztõ!
Na, térjünk csak vissza arra a pontra, ahol próbáltam rávilágítani az érvelésed helytelenségére: #7812
Feltételezéssel próbáltál érvelni egy feltételezés ellen.<#papakacsint>#papakacsint>
A te fõ érved az, hogy miért kõbõl vannak a piramisok, hiszen, HA az idegenek építették, akkor a nagy okosságuk miatt biztos másból kellett volna csinálniuk.
Dehát, HA idegenek voltak és HA olyan nagyon okosak voltak, akkor semmi alapod kételkedni a döntésük helyességében, amiért a követ választották. Ugye? <#hehe>#hehe>
Feltételezéssel próbáltál érvelni egy feltételezés ellen.<#papakacsint>#papakacsint>
A te fõ érved az, hogy miért kõbõl vannak a piramisok, hiszen, HA az idegenek építették, akkor a nagy okosságuk miatt biztos másból kellett volna csinálniuk.
Dehát, HA idegenek voltak és HA olyan nagyon okosak voltak, akkor semmi alapod kételkedni a döntésük helyességében, amiért a követ választották. Ugye? <#hehe>#hehe>
én már megjósoltam az idegenek visszatérését a topikomban
te, figyelj már, egy feltételezés nem magyarázat, magyarázat nélkül pedig nem tudom milyen érvelési helytelenségre célzol, mert így helytelenség csak a te feltételezéseidben van.
1. feltételezésed: gazdaságilag szerinted elõnytelen jobb anyagot elõállítani, de ide utazni ezek szerint nem, pedig a kettõ közt komoly nagyságrendi különbségek vannak, még józan paraszti ésszel is átgondolva
2. feltételezésed: nem léteznek a természetben elõforduló szilikátoknál jobb anyagszerkezetek. ezt már ma is tudjuk, hogy nem igaz, mesterségesen elõállíthatóak, semmilyen természettudományos törvény nem létezik, ami ezt gátolná, technológia kérdése, és nem a feltételezésedé, megadtam a könyvek címeit? meg.
1. feltételezésed: gazdaságilag szerinted elõnytelen jobb anyagot elõállítani, de ide utazni ezek szerint nem, pedig a kettõ közt komoly nagyságrendi különbségek vannak, még józan paraszti ésszel is átgondolva
2. feltételezésed: nem léteznek a természetben elõforduló szilikátoknál jobb anyagszerkezetek. ezt már ma is tudjuk, hogy nem igaz, mesterségesen elõállíthatóak, semmilyen természettudományos törvény nem létezik, ami ezt gátolná, technológia kérdése, és nem a feltételezésedé, megadtam a könyvek címeit? meg.
Mielõtt nagyon belelovalnád magad, elárulom, hogy szerintem nem az idegenek építették a piramisokat.<#papakacsint>#papakacsint>
Csupán felhívtam a figyelmedet az érvelésed helytelenségére.<#awink>#awink>
Csupán felhívtam a figyelmedet az érvelésed helytelenségére.<#awink>#awink>
mellesleg mit csináltak az idegenek az egymásra rakott kõhalmazok belsejében? minek kellettek, erõsen tûzött a nap, és hûsebb volt, mint a szuper modern ûrhajóban? esetleg pajzán szexuális közösüléseket végeztek bent, mert egy "kõ bunkerban" mégis csak izgalmasabb, mint az ûrhajóban? el nem tudom képzelni milyen szempontból volt hasznos egy szuper civilizációnak egy rakás kõtömb a galaxis túloldalán.
az intelligens élõlények ennyire unatkoznának?
az intelligens élõlények ennyire unatkoznának?
egyébként is: #7814
persze, elõállítani egy szilikátoknál jobb kristályszerkezetet, amik hemzsegnek a kristályrács hibáktól, az gazdaságtalan, de a galaxis másik pontjáról ide utazni, ami jócskán több energiaforrásba kerül, az nem az.
persze, elõállítani egy szilikátoknál jobb kristályszerkezetet, amik hemzsegnek a kristályrács hibáktól, az gazdaságtalan, de a galaxis másik pontjáról ide utazni, ami jócskán több energiaforrásba kerül, az nem az.
Egyébként is, "ha"-val kezdõdõ mondatokkal akarsz érvelni?
Nagyon bölcs.
Nagyon bölcs.
Tessék, ezekben minden benne van, egyetemi (ELTE-és) szakkönyvek:
Gondolom ilyeneknek még a közelében sem voltál.
Gondolom ilyeneknek még a közelében sem voltál.
Tehát te azt hiszed, van a kõnél tartósabb anyag és ezt az idegeneknek tudniuk kellett hiszen olyan okosak voltak.
De mi van, ha nincs ilyen anyag vagy még nekik is gazdaságtalan az elõállítása? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor egy az egyben bukik az érved, hogy miért nem másból építették a piramisokat a kõ helyett. <#papakacsint>#papakacsint>
De mi van, ha nincs ilyen anyag vagy még nekik is gazdaságtalan az elõállítása? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor egy az egyben bukik az érved, hogy miért nem másból építették a piramisokat a kõ helyett. <#papakacsint>#papakacsint>
Egyébként is, aki kicsit is ért az anyagszerkezethez, tudja, hogy a természetben elõforduló szilikátokban borzalmasan sok a kristályrács hiba, anyagszerkezeti szempontból közel sem a legtökéletesebb anyagok.
Itt nem nekem kell választ adnom, hanem a hívõknek, hogy egy olyan értelmes civilizáció, ami olyan hihetetlen fejlett, hogy technológiájával képes átszelni a galaxist, miért nem tud egy szimpla szilikátokból álló kõtömböknél modernebb anyagból felépülõ építményt alkotni, ami tartósabb.
Egy ilyen szuper civilizációnak meg sem kottyanna manipulálni a természetes anyagszerkezeteket (mi is képesek vagyunk bizonyos szintig, anyagtudománynak hívják a területet), hogy olyan erõs kötéseket hozzanak létre mondjuk az atommagok között, vagy olyan nanotechnológiát, vagy tudom is én milyen, ma még nem ismert módszereket alkalmazzanak az új anyagok létrehozásáéhoz, amik messze felülmúlják a természetben elõforduló szilikátokat, de nem, õk ugyanazt csinálják, mint az ókoriak, ezeket a szilikát kõtömböket egymásra teszik, mert ennyire szuper fejlettek! Na nemár!
Egy ilyen szuper civilizációnak meg sem kottyanna manipulálni a természetes anyagszerkezeteket (mi is képesek vagyunk bizonyos szintig, anyagtudománynak hívják a területet), hogy olyan erõs kötéseket hozzanak létre mondjuk az atommagok között, vagy olyan nanotechnológiát, vagy tudom is én milyen, ma még nem ismert módszereket alkalmazzanak az új anyagok létrehozásáéhoz, amik messze felülmúlják a természetben elõforduló szilikátokat, de nem, õk ugyanazt csinálják, mint az ókoriak, ezeket a szilikát kõtömböket egymásra teszik, mert ennyire szuper fejlettek! Na nemár!
"tudományuk és technológiájuk segítségével olyan építményt építsenek, ami sokkal tartósabb és fejlettebb pár kõtömb egymásra rakásánál"
Mondd meg te mi tartósabb a kõnél?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondd meg te mi tartósabb a kõnél?<#fejvakaras>#fejvakaras>
csõ Eneff = ManoNegra,Zero 7th
az én regem meg ne hasonlítsuk senkihez
az én regem meg ne hasonlítsuk senkihez
Az ókoriak ismerték az egyszerû gõzgépeket is, erre több bizonyíték is van, bár meg sem közelítették az ipari forradalom gõzgépeinek hatásfokát, de az ókorban már Héron is alkotott egyszerû gõzgépet, ez volt Heron-féle gõzgép, ami egy gõzforraló volt (két jól illeszkedõ fémtárcsa meg tûz kellett hozzá), utána lehet nézni, gimnáziumban összerakható eszközökbõl áll, a gimiben is bemutatták a kísérletet és hogy hogyan mûködik az eszköz. De ezekben az ufós mûsorokban mindig csak arról hadoválnak, hogy az emberek nem emelhettek meg ezt meg azt. Érdekes módon arról sosem beszélnek, hogy Héron gõzgépe után valószínûleg voltak, amiket gõzgépek emeltek az ókorban, mert a korabeli emberek lazán meg tudták már õket építeni...
A legjobb ilyenkor belemenni az áltudósok játékába. Azokra a kérdésekre ugyanis már egyik áltudós sem tud válaszolni, hogy ha földönkívüliek csinálták közvetlen- avagy közvetve a piramisokat, akkor hogy lehet, hogy olyan fejlett tudományuk és technológiájuk volt, hogy képesek voltak a galaxis másik pontjából ide utazni, de arra már nem voltak képesek, hogy a számunkra távolról is elképzelhetetlen tudományuk és technológiájuk segítségével olyan építményt építsenek, ami sokkal tartósabb és fejlettebb pár kõtömb egymásra rakásánál? 😄
Mondjuk valami számunkra ismeretlen high-tech anyagtudományi módszerrel és ismeretlen high-tech anyagokból készült építményt (mondjuk nanocsövekbõl, most csak mondtam valami számunkra high-tech dolgot, de ennél is sokkal hihetetlenebb anyagtudományi módszerekkel kéne dolgozniuk), de nem, õk csak kõtömböket tettek egymásra, mint a korabeli emberek, micsoda tudományuk és technológiájuk volt!
Valószínûleg arról van szó, hogy a korabeli módszereket mivel nem alkalmazták tovább, feledésbe merült a gyártási technikájuk, ha a mai gyártási technológiákat leváltanák, és nem maradna fel semmi sem belõlük az utókornak, semmi információ, akkor több ezer év múlva ugyancsak nehézséget okozna egy mostani építmény (akár egy mostani jármû) megépítése, ugyanis akkor már nem fognak használni olyan gyártási módszereket és eszközöket, mint amikkel manapság kivitelezik a gyártást, tehát sem megfelelõ eszközeik, sem módszereik nem lennének hozzá több ezer év múlva.
Ma sem tudna egy hajóépítõ cég sem megépíteni egy 500 évvel ezelõtti hajót sem! Pedig azokról elég sok minden maradt fent! Át kéne nézniük a mai szakembereknek, régen hogy készültek, milyen módszerrel, és elõször is megalkotni az infrastruktúrát, eszközöket hozzá, amikkel újból kivitelezhetõek lennének a megépítéseik!
De a sok buta ember mindig is Isteneket, démonokat, szellemeket, meg földönkívülieket látott az emberi történelem során mindenben, amit nem bírt feldolgozni a parányi agya, ez ma sincs másképp, manapság a démonjaink a földönkívüliek, akik segítenek, vagy ártanak nekünk.
Mondjuk valami számunkra ismeretlen high-tech anyagtudományi módszerrel és ismeretlen high-tech anyagokból készült építményt (mondjuk nanocsövekbõl, most csak mondtam valami számunkra high-tech dolgot, de ennél is sokkal hihetetlenebb anyagtudományi módszerekkel kéne dolgozniuk), de nem, õk csak kõtömböket tettek egymásra, mint a korabeli emberek, micsoda tudományuk és technológiájuk volt!
Valószínûleg arról van szó, hogy a korabeli módszereket mivel nem alkalmazták tovább, feledésbe merült a gyártási technikájuk, ha a mai gyártási technológiákat leváltanák, és nem maradna fel semmi sem belõlük az utókornak, semmi információ, akkor több ezer év múlva ugyancsak nehézséget okozna egy mostani építmény (akár egy mostani jármû) megépítése, ugyanis akkor már nem fognak használni olyan gyártási módszereket és eszközöket, mint amikkel manapság kivitelezik a gyártást, tehát sem megfelelõ eszközeik, sem módszereik nem lennének hozzá több ezer év múlva.
Ma sem tudna egy hajóépítõ cég sem megépíteni egy 500 évvel ezelõtti hajót sem! Pedig azokról elég sok minden maradt fent! Át kéne nézniük a mai szakembereknek, régen hogy készültek, milyen módszerrel, és elõször is megalkotni az infrastruktúrát, eszközöket hozzá, amikkel újból kivitelezhetõek lennének a megépítéseik!
De a sok buta ember mindig is Isteneket, démonokat, szellemeket, meg földönkívülieket látott az emberi történelem során mindenben, amit nem bírt feldolgozni a parányi agya, ez ma sincs másképp, manapság a démonjaink a földönkívüliek, akik segítenek, vagy ártanak nekünk.
azt akarja az egészbõl kihozni a zakkant csaj, hogy a földönkívüliek köztünk vannak, és segítenek a tudományokban, tanítanak minket, na.
jobb ez a világkép neki, mert legalább van valami az életében, amibe kapaszkodhat, hogy vannak a kis idegen emberek, akik talán még faszt is adhatnának neki, mert hát ez az igazi problémája, a Földi emberektõl ugyanis nem kap faszt.
jobb ez a világkép neki, mert legalább van valami az életében, amibe kapaszkodhat, hogy vannak a kis idegen emberek, akik talán még faszt is adhatnának neki, mert hát ez az igazi problémája, a Földi emberektõl ugyanis nem kap faszt.
Ez megintegy kurvanagy hülyeség, a piramisok tájolása egész pontos, de VAN BENNE HIBA.
Ezért nem kéne ostoba faszoktól tájékozódnod, akik belehazudnak a pofádba. De hát neked egy youtube videó a hitelesség csúcsa...
Komolyan bazdmeg nem fogom fel, hogy ennyi ésszel hogyan vagy még életben. Mi a faszt dolgozol? Hol alkalmaznak ekkora idiótát?
Ezért nem kéne ostoba faszoktól tájékozódnod, akik belehazudnak a pofádba. De hát neked egy youtube videó a hitelesség csúcsa...
Komolyan bazdmeg nem fogom fel, hogy ennyi ésszel hogyan vagy még életben. Mi a faszt dolgozol? Hol alkalmaznak ekkora idiótát?
Azért, mert ha te arra nem veszed a fáradtságot, hogy leírd nekünk a szájbabaszott kérdéseid, csak idekúrsz egy másfél órás videót, akkorén azt nem nézem végig.
Persze, majd ha ennyire nem veszed a fáradtságot, hogy leírd ide a problémáid, majd én órákat dolgozok neked, persze teljesen ingyen. Így gondoltad? Hát akkor a kurva anyáddal szórakozz!
Persze, majd ha ennyire nem veszed a fáradtságot, hogy leírd ide a problémáid, majd én órákat dolgozok neked, persze teljesen ingyen. Így gondoltad? Hát akkor a kurva anyáddal szórakozz!
" akár végtelen idõ alatt is létre hozzák."
Ez egy faszség, és ezen látszik gyönyörûen, hogy mekkora kibaszott egy idióta vagy. Te nem tudod elképzelni, ezért aztán már nem is lehet úgy.
Faszfej.
Ez egy faszség, és ezen látszik gyönyörûen, hogy mekkora kibaszott egy idióta vagy. Te nem tudod elképzelni, ezért aztán már nem is lehet úgy.
Faszfej.
Azt én látom, ez eddig rendben is van. Én erre a láma fejre kérdeztem rá.
A könyokot pedig tutira, mert úgy vágta könyökkel oldalba a melóst a felügyelõ, ha nem cipelte a 6 tonnás tömböt, hogy leszakadt a veséje.
Mert szerinted nem?
Ha nem, akkor hogy építhettek olyan sok bazi építményeket.
És miért nem ismerhették volna a fénysebességet? Még a hülye is tudja, hogy a fény a fénysebeséggel terjed.
Az 1 méter akkor is egy méter volt, ugyanúgy mint most.
Ha nem, akkor hogy építhettek olyan sok bazi építményeket.
És miért nem ismerhették volna a fénysebességet? Még a hülye is tudja, hogy a fény a fénysebeséggel terjed.
Az 1 méter akkor is egy méter volt, ugyanúgy mint most.
Áruld már el, mihez kellett akkoriban a fénysebesség ismerete. Mi az, ahol ezt alkalmazták, hogy folyton ezt a marhaságot ismételgeted, mint akinek megakadt a lemez. Gondolom lövésed sincs, csak más fantazmagóriáit szajkózod, ez messzirõl látszik.
A lasert már akkor is ismerték, csak ahogy telt-múlt az idõ többet nem használták, és így elfelejtõdött. Mert ugye ismétlés a tudás anyja, vagy atyja. Így hát újból fel kellett találni, ami már sokkal könnyebb volt, csak el kellett olvasni a régi hieroglifákat, és az õs turbó magyar rovásírásokat.
Tehát nem mersz állást foglalni ,ez nekem bõven elég nekem egy ilyen ne ossza az észt szájhõském.
Kíváncsi vagyok lesz e valaki aki nem mellébeszél a dolgoknak.
Kíváncsi vagyok lesz e valaki aki nem mellébeszél a dolgoknak.
Az ókori mérnökök kezemunkája.
Így már érthetõ?
Így már érthetõ?
Ez a csaj zizzent. Mellesleg iszonyat irritáló a rózsaszín csillogó logója.
Zahi Hawass* bocs...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ÚRISTEN, te hogy lehetsz még életben???!!!
Látom nem mersz válaszolni sem akkor majd én linkelem a részt:könyék
Hol van már a rengeteg tudálékos köhögjön már valamit ezekre legalább annyit hogy fake vagy filmtrükk.
Hol van már a rengeteg tudálékos köhögjön már valamit ezekre legalább annyit hogy fake vagy filmtrükk.
Mivan ott voltál velem az órán hogy ennyire tudod mit taníottak nekem? Miért akarod rámerõszakolni a hülyeségedet fogd már föl hogy az én töriórámon nem azt taníották hogy mi a pí .
Egyiptomban Zavi Havassról mondják sokan, hogy egyfajta diktatúrát tart fenn a régészet területén, aki kutatni akar, annak az õ szájíze szerint kell publikálnia.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ANNYIRA sötét vagy, hogy az már fáj!
nincs Pí a piramisok egyik elemében sem, még a négyzet és háromszög alakú testek matematikai képleteivel sem vagy tisztában, amiket általánosban tanítanak te nagyon debil!
nincs Pí a piramisok egyik elemében sem, még a négyzet és háromszög alakú testek matematikai képleteivel sem vagy tisztában, amiket általánosban tanítanak te nagyon debil!
nem a faszt nem, csak buta voltál már akkor is hozzá
kör kerületét tanították általánosban, azt is, hogy ókori megoldóképlet, meg a bácsik neveit is felsoroltak az ókorból (róluk vannak elnevezve a matematikai tételek, ókori férfinevek, de gondolom ez akkor neked fel sem tûnt)
aludtál, vagy mi? akkoriban a tamagotchi-t volt divat nyomkodni nálatok csajoknál?
kör kerületét tanították általánosban, azt is, hogy ókori megoldóképlet, meg a bácsik neveit is felsoroltak az ókorból (róluk vannak elnevezve a matematikai tételek, ókori férfinevek, de gondolom ez akkor neked fel sem tûnt)
aludtál, vagy mi? akkoriban a tamagotchi-t volt divat nyomkodni nálatok csajoknál?
Meg mi az hogy elég nagy hibával terhelve már megint csak magad alatt vágod a fát ugyanis a piramisban századra pontosak a pík ,a fény sebessége meg van adva ,és mindenütt fibonáccsi sorozat alapján épülnek fel az arányok.
Amikor én általánosba jártam kurvára nem tanítottak egyiptomt fõleg nem pít. azt matek órán tanítják te buta.
Ja de én meg azt nem értem ha minden ilyen kurva világos és én vagyok a megvezetett buta kis magát égetõ tanulatlan akkor miért nem képes egyikük sem reagálni a filmjeimre (mármint nyilván nem az én) a rengeteg ID s filmre se volt képes egyikük se magyarázatot adni , ebben az elõzõ piramis leleplezõs filmben meg annyi szkeptikusnak való kérdés merül fel hogy fel se tudnám sorolni de csak a mély kussolás van ilyenkor és a tagadás.
egy egyiptológus matematikai véleményére alapozol? egy matematikus egyiptológiai véleményére mikor fogsz adni? vagy egy ufókutatóéra?
mert a π-rõl az egyiptológus is csak annyit tud, mint te, mivel nem evvel foglalkozik.
kár, hogy az ókorban egyiptomban már ismerték a kör kerületét, így a π-t is elég nagy hibával terhelve, ezt általánosban tanítják, de te akkor valahogy kimaradhattál.
mert a π-rõl az egyiptológus is csak annyit tud, mint te, mivel nem evvel foglalkozik.
kár, hogy az ókorban egyiptomban már ismerték a kör kerületét, így a π-t is elég nagy hibával terhelve, ezt általánosban tanítják, de te akkor valahogy kimaradhattál.