13357
Miért pont így és erre...
  • hihy
    Gyöngyöm-gyöngyvirágom, én ezzel csak a ti félrevezettetéseket akartam ilusztrálni. Jössz itt az EPR-el. Nos az valóban tudomány, bár még nagyon szaros pelenkában szaladgál. Itt jön a problem, hogy te ezeket a valóban tudományos kisérleteket próbálod annak bizonyítására használni, miket te gyermeteg módon magadénak vallasz.
  • Richard Donkies
    Mi a véleményed, mennyire vagy tisztességes vitapartner?

(Mert ez már nem az első eset, hogy senki által hitelesnek nem tartott anyagokat használsz fel, megpróbálva nevetségessé tenni a másikat.)
  • strepsils
    Ebben a kommentedben is gyönyörűen megpróbálod elhallgatni a tényeket a szánalmasan únalmas hülyézéseddel és a magad dicsőítésével.

Szóval akkor te tagadod hogy létezik egy olyan tudományos kísérlet ami ellent mond a fizika alaptételeinek? Na tökös legény beismered vagy hülyézel még pár mondaton keresztül.

GYerünk hazudd le a csillagos eget nehogy megdőljön a hitbéli világképed ,a szent máterializticiád. Köpjél Einstein pofájába is egyet mert ő is benne volt a "leleplező" buliban ahol a ti szent meggyőződéseteket leplezték le.

• strepsils
    Kisgyerek ezzel max téged etetnek meg ,ez neked készül és ugrasz is rá ahogy látom.
  • hihy
    Egy példa hogy kefélnek át titeket a nyomorékok:

• remark #8966
    Itt: #8878

Előtte én egyszer sem utaltam arra, hogy hipnózisról beszélek, szimplán leírtam, hogy az adott kérdéssel kapcsolatban a személyes megtapasztalás előbb ad válaszokat mint az okoskodás. Az eredeti történetben valóban reinkarnációs hipnózis szerepelt, de én már a második válaszomban leírom, hogy pontosan mi az állításom:

#8837 "Az egyetlen fontos dolog itt szerintem az, hogy én képes vagyok-e tudomást szerezni arról, ami velem történt a születésem előtt."

Aztán ezt ragozzuk, a regressziós hipnózis mint módszer említése nélkül, egész addig míg meg nem jelensz és #8874-ben el nem kezded emlegetni a hipnózist. Erre azonnal írom #8878-ban, hogy:
    "Nem konkrét módszert írtam, ezért ne egy konkrét módszer bírálatával gyere. Nem csak a sokak által ismert hipnózis létezik"

Erre te azonnal kiakadsz: "Iszonyat irritáló a maszatolásod." de azért (helyesen) visszatérsz #8883-ban az "általános hozzáállás"-hoz azaz "az első kézből szerzett személyes tapasztalat"-hoz (tehát amiről én valójában beszélgettem hihy-vel), a beszélgetés innen kezdve visszakanyarodik a megtapasztalás vs. okoskodás témához. Amit te újra felrúgsz azzal, hogy #8951-ben újra visszatérsz a hipnózishoz mint konkrét módszerhez, sőt, azt állítod, hogy én is a hipnózisról beszélek, holott már egyszer mondtam, hogy ez nem igaz, ráadásul te egy pillanatra (#8883) valóban elszakadsz a hipnózistól mint konkrét módszertől, tehát látszik, hogy elolvastad és felfogtad a figyelmeztetésemet.
  • Zero 7th
    Nem, itt az a helyzet, mint minden más esetben, hogy fingod nincs, miről beszélsz, csak találtál megint valamit, ami a te abszolút laikus, hozzánemértő szinteden úgy tűnik, hogy alátámasztja a kedvenc fantáziádat, és kapaszkodsz ebbe a szalmaszálba is.

Közben meg ha ép ésszel áll hozzá az ember, akkor a kísérletnek, meg a te kis rózsaszín ködös mesevilágodnak a lófasz köze sincs egymáshoz.
  • Zero 7th
    Szövegértelmezés egyes. Remark állításaira vonatkozik a kijelentés.

• Fehercsoki
    Bizonyítsd be hogy nem létezik az a hsz!!!444
  • Zero 7th
    Megmutatnád azt a hozzászólást, ahol jelezted, hogy nem a hipnózisról beszélsz?
  • immovable
    Mint a gondolatai. :)
  • hihy
    Egyetlenem, a régi cigós tarka ruhácskád szemrevalóbb volt.
    Ez olyan zagyvás. Ugye ezzel nem akarsz valamit is kifejezni??????
  • strepsils
    De érdekes ezt a te szádból hallani .

Az EPR kísérlet egy tudományos kísérlet ami olyan eredményt dob ki ami ellent mond magának annak az embernek akié az E betű . Egy tudományos kísérlet ami azt mondja hogy nem igaz hogy minden csak fénysebességgel terjedhet ergo a 3D s fizikai világ nem a vég. Te mégis letagadod vagy inkább elhallgatod ezt a tudományos tényt mert a te hitedbe nem fér bele a leghalványabb igazolása sem a megfoghatatlan világoknak.

Mekkora képmutató nyominger vagy hallod.

• Richard Donkies
    "Valójában tökmindegy, mire mondod, hogy nincsen rá tudományos adat, az majdnem biztosan tévedés/hazugság."

Ezek szerint te biztosan tévedsz, amikor azt mondod, hogy a teremtésre nincs tudományos adat.
  • remark #8957
    Azért az tanulságos, ahogy a hitedről tanúbizonyságot adsz. "Mindenről, ami létezik, van tudományos adat." Gratulálok! Mondjuk ha még egy beszélgetésbe sem tudsz bekapcsolódni úgy, hogy ne kelljen huszadszorra is leírnom, hogy nem a hipnózisról beszélgettünk, akkor felmerül bennem a kérdés - tudod, teljesen logikus módon, az eddigi viselkedésedre alapozva -, hogy még ha lenne is bármilyen tudományos adat a szóban forgó témáról, te tényleg azt hiszed, hogy azt képes lennél értelmezni? Én kizártnak tartom.
  • remark #8956
  • Zero 7th
    Annyiból mindegy, hogy ha az "evolúció elmélete"-t kicseréled "hipnózis"-ra, akkor teljesen helytállóvá válik a dolog.

Valójában tökmindegy, mire mondod, hogy nincsen rá tudományos adat, az majdnem biztosan tévedés/hazugság. Gyakorlatilag csak az elvben vizsgálhatatlan és a létezésükben sem igazolt (értsd: kitalált) dolgokról nincs információ.
  • Zero 7th
    Ez nem szövegértés probléma, hanem logikus következtetés a viselkedésedből. Ha annyira nem vetted még a fáradtságot, hogy utánanézz, mit lehet egyáltalán a dologról tudni, akkor halálnyugodtan mondhatjuk, hogy téged nem érdekel a téma.

Csak akkor tényleg minek pofázol bele?
  • remark #8953
    Fogalmad sincs hogy miről beszélgetünk, de azért a biztonság kedvéért reflexből tajtékzol. Gratulálok, hoztad a formádat.
  • remark #8952
    Szövegértelmezésből egyes.
  • Zero 7th
    Ezt most épp a hipnózisra mondta, de végeredményében mindegy, minden tudományos adatot és eredményt letagad, ami esetleg ellentmondana a hitének.
  • Molnibalage
    Ha szerinted az evolúció elméletnek nincsenek tudományos bizonyítékai, akkor még annál nagyobb BALFASZ vagy, mint aminek tartottalak.
  • Zero 7th
    Ja, hát ha nem érdekel a téma, akkor minek pofázol bele?

Az, hogy te lusta vagy tudományos eredményeket keresni a témában, az sosem jelenti azt, hogy ezek ne léteznének. Az kurvaegyszerű dolog, hogy szarsz az egészre, csak hajtogatod, hogy te nem ismersz erről tudományos igényességű információkat.

Tessék, bevezetésképp röviden arról, hogy a pszichológia szerint mire alkalmas a hipnózis:
    Link
  • uwu420
    Látom fizikából is ugyan olyan penge vagy mint egyébként.

Kis fogalom zavarba vagy, túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a véleményednek miközben az semmit sem ér, mert a jelek szerint minden témába inkompetens vagy.

Az hogy senki se érti, az azért erős túlzás. maradjunk annyiba hogy te nem érted. OK?

És nem tilos róla beszélni, csak úgy érzed.
    De ezzel kapcsolatban is zavar van a buksidba, ez ugyanis nem egy tiltás miatt van, hisz olyan nem is létezik.
    Amit érzel az egy másik kellemetlen érzés, valószínűleg gátlásosság, amiért a valamennyire azért dereng számodra, hogy igen nagy hiányosságaid vannak, és ostobaságokat fecsegsz. Csak mivel nagyon nem vagy képbe, nem is tudod hogy mekkorákat :)
  • immovable
    :AS:D:DDFFFF
  • Fehercsoki
    Amúgy rohadt vicces szerintem megéri megnézni:D
  • Fehercsoki
    Igaz történet az úrjézusról(biztos hogy igaz, mert még film is készült róla, aki szerint nem így volt az bizonyítsa be!!!444):
    18as:
  • strepsils
    azt nem fogod tudni objektíven teljes egészében leellenőrizni.

"Akárhányszor leírod, hogy lehet, NEM lehet."

Akárhány példát írok le hogy miért lehet te annyiszor fogod rávágni hogy nem lehet mindenféle indoklás nélkül .

Nyomi vagy. és fárasztó
  • Balumann
    "Hát beszarok rajtatok ,te is végeztél agykontrolt még valaki?
    Kicsit kezd ellentmodásossá válni ez a nagy szkeptikus megmondom."

Tanfolyamot nem végeztem, könyv és letöltött hanganyag alapján gyakoroltam, szerettem volna - illetve még most is szeretnék tanfolyamot elvégezni, csak túl drága, most meg már időm sincs rá.
    Egyébként már írtam ebben a csoportban is, hogy korábban én sem vetettem el az eféle áltudományos, mesés dolgokat (az evolúcióval szemben is érveltem sokáig, földönkívüliek létezése és lélekvándorlás mellett is).
    Nincs ebben semmi ellentmondás, egyszerűen tanulni kell és kicsit szkeptikusabban gondolkodni, és rájössz, miért nem szabad bekajálni az ilyesmit.

"Szóval mostmár beismered hogy jelen életedben objektíven vissza tudsz emlékezni mert bizonyítható.
    Tehát működik az utazás."

Nem ismertem be ilyet, nem mondtam semmi olyat, amit eddig nem mondtam/gondoltam volna. Az agy több információt tárol el, mint amennyit rendes tudatállapotban elő tudsz hívni, de nem mindent. Hogy az előhozott emlékek mekkora része valódi, eltárolt emlék, és mekkora az, amit az agy hozott létre (ami megintcsak lehet, hogy tényleg úgy történt, lehet, hogy nem), azt nem fogod tudni objektíven teljes egészében leellenőrizni. Akárhányszor leírod, hogy lehet, NEM lehet. Ellenben az viszont bizonyítható, számtalanszor bizonyították, hogy sokszor nem valódi emlékekről van szó, eltér a valóságtól.
    Innentől kezdve teljesen fölösleges magyarázkodnod, mert nyilvánvaló, hogy nem igaz, amit te írsz, akár belátod, akár nem.
    Utazást a szó szerinti értelmében meg pláne nem ismertem be.

"A terápiás célú utazás eleve nem is vizsgálja hogy igaz vagy hamis (nincs is erőforrása hozzá),ebből hibásan levonni következtetést mégis te tudsz ,de kb ennyi várható el tőled."

Én azt a következtetést vontam le, hogy jórészük pontosan tudja, hogy az nem valódi "utazás", nem ellenőrizhető, és nem hülyítik az embereket ilyesmivel (főleg az előző életbe való visszautazásra gondolok). Szemben például ezekkel.
  • hihy
    "nem hívők szerint csupán teória" nem hívők szerint, csupán teória

Mit tesz egy vessző.
  • hihy
    Figyeljél egy picinykét drágaságom.
    Hogy tudd mi a hit, hát felvázolom neked. Pl ha te kan nyuszinak képzeled megad. Rajtad kívül mindenki tudja, hogy egy frankó csajcsi vagy. Na jó a szamár szerint te egy tökös legény lehetsz.
    Nos bizonyítsd be, hogy te kan nyuszi vagy, és mindenki meg fog hajolni előtted.
    Kb ilyen különbség van teremtés, és az evo között. Már, hogy a topic témájánál maradjunk. A tudomány igyekszik bebizonyítani különböző módon az evo igazságát, és tojik a hitre, mármint úgy. Ezzel szemben a hit mást sem tesz, hogy egyfolytában az evo, mint hazugságról ordibál. A saját maga "igazát" még csak meg sem próbálja igazolni.
    Tegnap este: HIT/ némethsanyi faszkalap----- a világról alkotott elképzelés a nem hívők szerint csupán teória, ezzel szemben a mienk az igaz, mert ez egy kinyilatkoztatás.
    Slussz. Próbáljon valaki észérveket felvonultatni ellene, na persze meg te ellened is. Mert te egy kan nyuszi vagy.(?!)
  • hihy
    Szóval te be tudtál menni a falba?

Azonkívül ne halandzsáz, mondd ki a tutit. Azt mondtad, voltál a múltatban.
    Akkor légyszi áruld el mi voltál. Vagy szégyelled? Lehet, hogy félszemű , részeges inszeminátor voltál? Dehát az is egy diploma.
    De tényleg frankó, hogy kezdesz megtérni, mert már semmi "igazat" nem tudsz hazudni.

Kicsinyem, te valóban fiú vagy???? Mert akkor visszaadlak a szamárnak!!
  • hihy
    "nem is lány. Legalább is én erre tippelnék."
    Te a fiúkra asszociálsz még reménytelen esetekben is?
    Na de hátha igazad van, és valóban fiú. Tapasztald meg!!
    És, ha igazad van, visszaadom a pöcsöst.

• hihy
    Féltékeny fasz vagy, mert lecsaptam a kezedről. Igaz?

"keményebb sportágat,..."
    Mondtam, hogy milyent, te ütődött??
    Na kkor csak mos, és csak neked: szembenézés, szemforgatás, távolbanézés.
    Nehogy elmond, mert valaki még hülyének néz.
    Téged!!!!!
  • strepsils
    Hát beszarok rajtatok ,te is végeztél agykontrolt még valaki?

Kicsit kezd ellentmodásossá válni ez a nagy szkeptikus megmondom.

Szóval mostmár beismered hogy jelen életedben objektíven vissza tudsz emlékezni mert bizonyítható.
    Tehát működik az utazás.

Ugyan így lehet találni élő személyt vagy leszármazottakat akik vissza tudják igazolni az előző életed beli utazást csak ez munkával jár , te meg játszod a hülyét és könnyebb kilyelenteni hogy soha nem sikerülhet , ez elég szánalmas kijelentés.

A terápiás célú utazás eleve nem is vizsgálja hogy igaz vagy hamis (nincs is erőforrása hozzá),ebből hibásan levonni következtetést mégis te tudsz ,de kb ennyi várható el tőled.
  • strepsils
    Mit kezdek belátni te zakkant ,ja azt hogy nem érdemes komolyan venni a kérdéseidet.

Az előző életemet úgy értettem hogy a mostani előző időszaka talán rosszul fogalmaztam de oda is írtam hogy nem a reinkarnációs előzőről beszéltem.

Az hogy most kiírtad a bánatodat mert olyan materialista vagy hogy semmire sem jutottál az agykontrollal az nem az én bajom lesz ,oda egészen más felfogás kell aminek a közelében sem vagy.

Kíváncsi lennék hány évig meditáltál minden reggel fél órákat miután rájöttél hogy nem tudsz bemenni a fal közé . Gondolom azt hitted két hét után megcsinálod azt amit a tibeti mesterek évekig gyakorolnak egy teljesen más idegállapotú környezetben.

Dacos gyermek vagy te akinek bilibe lóg a keze vedd már észre.
  • strepsils
  • Richard Donkies
    Hogy csapod a szelet...

Még a násztáncot is ellejted:
    "Hát mert előtte intenzíven jógáztam, mely frankón kiegészítette a keményebb sportágat,..."

Közben meg lehet, hogy Sterpsils nem is lány. Legalább is én erre tippelnék.
  • hihy
    És ne tűnj el csillagbogár, mert te egy biztos viszonyítási alap vagy.
  • hihy
    "Igen voltam a múlt életemben de nem az előzőben"
    Drágaságom, konkrétumot légyszíves. Mi voltál akkor??
    Mert így úgy tetszik, hogy próbálod leplezni, hogy rájöttél, hogy a hülyeségnek is határa. Igaz??
    Ja, a hülyeség. Megtapasztaltam az agykontrolt. Fél évig gyakoroltam. De ez semmi más, mint önszuggeszció. Nem jutsz te annak segítségével a picsába sem. Amit pedig Silva állított, hogy megváltoztatta az időjárást, meg hasonlók. Meg az, hogy be tudok menni a két fal közé, meg el tudok jutni a Holdra, egy pénzsóvár faszkalap ügyködése volt.
    Hogy miért próbáltam ki mégis? Hát mert előtte intenzíven jógáztam, mely frankón kiegészítette a keményebb sportágat, azonkívül tisztán látszott, hogy ő a hatha jóga alapjait használta fel.
    Én már téged , nyomass még pár házsártos hsz-t, és meglátod te is engem .
    Viszont örömmel tölt el, hogy kezded belátni orbitális marhaságaid helytelenségét.
    Na kapsz egy jó éjt puszit. Én téged majd .