Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak egy saccolás, mert már régen nem látható eredeti méretében a piramis.
Szerinted hogy jött ki ez a 232,4 méteres érték?
(Mert, hogy nem mérték le kõtõl kõig, az tuti.)
Min alapszik?
Mert alap nélkül nem ér sokkal többet egy hasraütésnél.<#papakacsint>

440*pi/6 nem egyenlõ 232,4 méterrel.

Kár volt ennyit erõlködnöd.<#hehe>

Fehercsoki
Nem kamu, viszont csak a hívõk látják! Jézus elrejti a hitetlenek elöl a valóságot!!44444

Annyira buták vagytok, hogy az már fáj.
A kedvetekért levezettem láblámnál kisikolás módszerekkel, hogy ti is felfogjátok.
302 méter jött ki, a másik oldalon meg ott van a fénysebesség 299 792 458 méter/secundum értéke.
Nem hogy a számjegyek, a mértékegység, de még a nagyságrendje is kamu, fogjátok már fel.

Én a 440-szer pi/6-tal számoltam.

strepsils
Igen mert te nem 230,380924 oldalakkal számoltál ,csak ezen az értéken egyezik 9 számjegyig csak a szemléltetés kedvéért csináltam így amúgy az egyiptászok 215-240 es értékek közé teszik az oldalak hosszát ,mert ma már nem lehet megmérni ezredekig. Ez egy középérték és itt egyezik elég jól a számsor ,talán valami ilyesmi hossz lehetett eredetileg is az épület.
Szerintem ennyire azért nem pontos az egyezés.
Nekem a két körvonal különbsége: 299,79576m.

strepsils
Jézusom te akkora egy prosztó vagy hallod hogy szabályos fájdalom ,tudsz te olvasni? Mit írtam?
Nem azt írtam hogy megkapod méterben az értéket hanem hogy a metrikus értékét kapod meg.Tudom hogy az ilyen IQ harcosozó bélák nem képesek felfogni hogy tök mindegy hova csúsztatod a tizedes jegyet az a kibaszott számsor attól még metrikus marad!

A számsor egyezése ,hasonlósága egy rendszeren belül van és ez a puszta információ lényege ,senki nem állítja azt hogy az információ a mennyiségi egyezésben van csak te nem tudsz olvasni mert kötekedni jársz ide.
[/img]
Nem kell reklámozni, hogy ennyire nehéz a felfogásod. <#nevetes1>

A nagy piramist a 0,5236m-es mértékegységben építették, nevezzék is azt bárminek. Ha ezt felfogtad, onnan célszerû nekiindulni egy vitának.<#papakacsint>

Hát ez nem igaz!! Megegyeztünk, nem?

Hát persze, megint ezek a feltételezések, igen, biztos..
Szóval most már 1 láb = 1 sing-el nálad, mert már kamut kell kimagyarázni kamuval, hogy megmaradjon a világképed.

Szóval a láb méterben meg sem egyezik sem a pí/6-al, sem a singeddel, te már tényleg csak hazugságokat építesz hazugságokra, és téged nem az érdekel, hogy mik a tények és a valóság, te már csak a nem létezõ hitedbe kapaszkodsz, ez már világos számomra, és te ostobázol, ez már komédia!! 😄D

Láb, könyök, sing, nem tök mindegy minek nevezik? <#wilting>
Az egyiptomiak biztos teljesen más szót ejtettek ki a szájukon, mikor erre gondoltak.
A lényeg az értéke méterben.

Ezt a történetet egyre jobban csavarod.

Tehát most bedobtál egy ókori távolságmérési mértékegységet (sing). Na és ennek mégis mi köze van a láb mértékegységéhez, amiben a piramis méretét megadtad? Mert hát a kettõ nem ugyanakkora. Ez a sing csak a π/6 radiánban (még mindig) kifejezett értéke. Ami pedig nem egyezik a lábbal.

Pontosabban: 0,5236m.
De tök mindegy, hogy minek nevezzük ez egy létezõ mértékegység volt.

"Az alakzat kiterjedése megegyezett a Bibliában leírtakkal (300 x 50 sing; 1 egyiptomi sing = 0,5236 m)."

De nem csak a mértékegység nem stimmel, a számérték sem. 1 láb nem egyenlõ a méter π/6-od részével.
1 láb 0.3048 méter.
π/6 pedig 0.5235 radián, ami dimenziótlan szám (azaz mértékegység nélküli), tehát ha evvel megszorzod a métert, akkor 0.5235 métert kapsz.

vagyis ez nem igaz: "1 láb = pi/6 méterben."
Innentõl kezdve a számolás végeredménye nem több, mint közönséges átverés, egy kacsa. Legalább valami jobban kifundált átverést gyártottak volna.

Azt hittem megegyeztünk. Ne szóljatok hozzá, akkor majd megunja egy idõ után.

Te már a harmadik vagy aki ezt a poént<#wilting> elsüti.

Szerinted vicces voltál?<#nemtudom>

Nálunk, ha a WC csésze tömegét ha elosztom a több száz tudományos állandó valamelyikével, akkor ki lehet hozni a házam építésének idejét tízes számrendszerben.

"...ha nem zavar, hogy a közröhej tárgyává válsz."

Sosem zavar, ha az ostobák szemében közröhej tárgyává válok. <#papakacsint>

Én hiszek neki! Csak már hagyja abba.

Súlyos a baj nálad. Ilyen mértékû agybajban én nem veszek részt, további fórumozást, már ha nem zavar, hogy a közröhej tárgyává válsz.

Egyrészt két tízes számrendszerbeli szám számjegyeinek sorrendje egyezhet és ez önmagában is figyelemre méltó. Másrészt a körvonal hosszát méterben számítjuk, a fénysebességet pedig méter/secundumban mérjük. Így ezek sincsenek annyira távol egymástól, hiszen mindkettõben ott a méter.

Persze tudom, hogy a sebesség meg a távolság nem ugyanaz, kár ezen lovagolnotok. <#papakacsint>
Az viszont egyértelmû, hogy a két szám számjegyeinek sorrendje 5 jegyig teljesen egyezik. <#heureka>
Persze, lehet véletlen...
Viszont ez csak 1 a "véletlenek" sokaságából, ezt jobb ha tudod.
És, ha értesz a valószínûségszámításhoz, akkor azt is tudod ez mit jelent.<#awink>

"Elmondok neked egy nagyon érdekes dolgot. Ha van egy függvényed, amiben sok paraméter önkényesen választhatsz meg, akkor azt bármire rá lehet illeszteni."

Ezzel az érveddel csak az a probléma, hogy nem önkényesen megválogatott számokról van szó. A számítás alapja a pi, ami egy örök érvényû szám ebben a világban. <#papakacsint>

Akinek van egy kis esze, az neki sem áll. Hiszen egy hosszúság mértékegységû mennyiség és egy sebesség mértékegységû mennyiség egyébként sem lehet egymással egyenlõ.

Sajnos azokkal, akik legfeljebb középiskolai matematikát tanultak, azt is jó régen, azokkal az ilyen piramisos teóriákat sokszor el lehet hitetni. Beszélhetsz nekik függvényillesztésérõl...
Ezek a bulvármédia által gyártott mûsorok éppen az excentrikus lelki beállítottságú emberekre mennek rá, mert velük szinte bármit el lehet hitetni.

Úh az én asztalomat is az egyiptomiak építették. Képzeld el, ha kiszámolom az asztallapom térfogatát köblábban elosztom 2 vel, megszorzom az átlagos föld nap távolsággal, majd a gravitációs álladóval és a négyzetszámok reciprokösszegének a köbgyökével akkor pont "e"-t kapok. EZ NEM LEHET VÉLETLEN! Biztosan így rejtettél el benne az "e" értékét. Az asztalomat biztosan valamilyen matematikazseni gyártotta, teljesen hihetetlen.

Elmondok neked egy nagyon érdekes dolgot. Ha van egy függvényed, amiben sok paraméter önkényesen választhatsz meg, akkor azt bármire rá lehet illeszteni.
<#wilting>

Akkor had adjak én is egy tanácsot, ha már használod valaki nevét, aki korának kiemelkedõ géniusza volt, legalább illene rendesen leírni a nevét (ó nem, nem úgy írják, ahogy ejtik)
Püthagorasznak hívták.

Na mi van, egyikõtök sem tud számolni?

Vagy mind kiszámoltátok, de nem meritek leírni a végeredményt?<#ravasz1>

Az én szomszédaim, mikor ide költöztek, egyik este ugatásra ébredtek, és egy beton kutyaól állt az udvarukban
aztán egy hét múlva eltûnt a család, a föld nyelte õket el

A rendõrség is helyszínelt, és azt találták, ha a kutyaól alapjának egyik hosszából kivonjuk a kutyaól tetejének dõlésszögét, szorozva a tetõ oldalhosszával, megkapjuk a hangsebességet.
Mára már nem kétséges, földönkívüli lények rabolhatták el õket, én is el akarom adni a házamat!

Ennyire nehéz a felfogásod, vagy egyszerûen csak kötözködni akarsz? <#fejvakaras>

nem neked ment 😄

?

Nem, nem, csináld csak, vezesd le itt nekünk a fény sebességét, rajzolj, számolj, tök vicces.
Nyugodtan, ne fogd vissza magad!
És melyik fénysebességet fogod kihozni? A vákuumbelit, vagy a Földi közegbelit? Hozd ki a számértékét pontosan.

Egy átlónak sem sugara, sem átmérõje nincs. Átmérõje a kétdimenziós testeknek van, nem az egydimenziós vonalaknak.

Látom nem sikerült kiszámolnod, pedig csak a Pitagorasz tételt és a körvonal hosszának a számítási képletét kell tudni hozzá. <#papakacsint>
Na meg a négy matematikai alapmûveletet. <#hehe>

Te sötétebb vagy, mint ezt eddig gondoltam, és még te fented a fogad? Úristen.

Egy mondatot nem tudtál értelmezni eddig sem, de szépen kiírtad a maszlagot is valamelyik áltudományos kamuból, aminek értelme sincs, a fizikai mértékegységekhez sem értesz, meg a geometriában sem vagy otthon, de ne is törõdj vele.

De legalább elárultad magad, hogy kinek az álrege vagy
Nevetek rajtad.

"Vond ki az átló sugarával rajzolt kör hosszából az oldal sugarával rajzolt kör hosszát"

Elcsesztem.<#rinya>
Nem a sugarával, hanem az átmérõjével.

<#taps>

Miért égeted magad szénné, azzal, hogy azt sem tudod mirõl beszélsz? <#fejvakaras>

Ott van a Windowsodban a számológép, használd.
Megadom a paramétereket:
1 láb = pi/6 méterben.
A piramis oldalhossza az alapnál 440 láb.
Vond ki az átló sugarával rajzolt kör hosszából az oldal sugarával rajzolt kör hosszát, majd nézd meg a wikipédián a fény sebességét és csodálkozz.<#ijedt>

Menni fog a számítás vagy azt is leírjam? <#hehe>

Nem, õ csak egy fórum troll, elég megnézni a regisztráció dátumát, friss álreg.

Hogy lehetsz ennyire buta?
Tudom, hogy a maximum átlag IQ szinteddel te nem tudsz gondolkodni, de hogy még ennyire buta ember is legyél.
Nézz már utána mekkora a fény sebessége méterben kifejezve egy másodperc alatt, közel 300 millió méter. Ehhez még a Föld átmérõje is vajmi kevés lenne felmérni. Ha te benyeled ezt a kamut (amit még egy értelmesebb gyerekkel sem lehetne beetetni), hogy ez a távolság marad méterben a két kerület kivonásával, akkor te valami eszméletlen IQ harcos lehetsz.
A magad fajta ember miért nem tesz egy szívességet a társadalom számára, és vet véget az életének?

Figyelj, én hiszek neked, a földönkívüliek teremtettek téged is, más magyarázat egyszerûen nem lehet rád, a természet ekkora bakit nem véthet.

Anno a megboldogult körzeti orvos nagyapám kísérleteket végzett, hogyan lehetne mesterséges közbenjárással a fajok szerepét átalakítani.
Egy emberi részegység nem csak testbõl áll, hatalmas mértékû statikus elektromosság vesz körül minket, ami védõburokként funkcionál az idegen behatásokkal szemben.
Nagyapám erre akkor jött rá mikor a televízió készülékhez hozzáérintette az ujját és elkezdett szikrázni, sercegõ hangot kiadni, oly mértékû energiakitörés történt mikor az idegen részecskék találkoztak.
Az idegen embert onnan ismerni meg, hogy amikor kezet fogsz vele, nemes egyszerûséggel fogalmazva megráz az illetõ, mivel az emberi külsõ álcája alatt egy olyan faj lakozik, melynek statikus energiasûrûsége közel 2* akkora, mint a normál emberi fajnak, és felépítésében is más jellegû ez az energiamezõ, de szerencsére az emberiség az evolúció folyamán ki tudott alakítani magának ez ellen védekezõeszközt, mégpedig a már említett megrázás, rezgetés érzés, amit a másik fél nem érez, ez figyelmezteti az embert kivel áll szemben.
Nagyapám egyik kollégája közülük való volt, ezért elektromos árammal megpróbálta kisütni belõle a negatív mezõt, és átalakítani, sajnos sikertelenül mert szemrebbenés alatt eltûnt, valószínû aktiválta magában az elektrosztatikus féreglyukat.
Másnap nagyapámat elvitték az idegenek emberei és mindenféle gyógyszert szedettek be vele mondván "veszélyes magára és másokra".
Sajnos emiatt felfüggesztették doktori címétõl, és munkásságát sem tudta folytatni, de úgy adódott, hogy egyre több közülük való érkezik, és ideje lesz kezembe venni a dolgokat, de titokban kell dolgoznom, nehogy nagyapám sorsára jussak.

szia, Gordon vagyok.

Az emberi butaság.

mind el vagyunk térítve a nap 24 órájában!!!! a farok csakrátok el van torlaszolva, ott, ahol az energia és az információ beáramlana és egészségesen cirkulálhatna az energia mezôtökben!!!!! A többi leárnyékolást nem is említve, nagyon nagy illúzióban él mindenki, ébredjetek testvéreim!!!!!

kérdezzétek bátran barátomat, Saintgermant, õ mindent tud a hüllõ földönkívüli fajokról, nekik volt közük a teremtéshez, mind reptilianok vagyunk, akik ma is köztünk élnek!

ettõl még dicsõíthetjük Istent, hállelujja!!!!

Olvasatlanul töröltem a privát üzeneteidet.
Gondolom valami alpári megnyilvánulás lehetett.<#hehe>

Remélem kértél olvasási nyugtát.<#ravasz1>

sõt, ismét a kereszténységhez fordulok, csak is Isten mûve lehetett!

strepsils
Látom egy ujabb fogyatékossal állunk szemben ,ezt a fénysebességet nem én találtam ki hanem ha külsõ kört rajzolunk a piiramis alapjára és kivonjuk a belsõ kört (kerületeket) akkor megkapod a fénysebesség metrikus értékét .

Neked mint okostóninak az lenne a dolgod hogy ezt megcáfold nekem fel tudod fogni. Mi vagy te dániel tánti ?