Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"... csak a töredéke igaz annak, amit az agyunk mûködésérõl tudunk."

Az evolúciós elmélettel még rosszabb a helyzet. A hangsúly pedig a "tudunk"-on van.
Itt is egyesek annyira biztosak abban a tudásban, hogy képesek lennének belefojtani a másikba a szót. <#hehe>
Közben meg a "tudásnak" csak a töredéke igaz.<#heureka>

strepsils
"5 vizsgálatból 4 fals eredményt ad"

Még jó hogy pár hónapja ezen a fórumon valaki ezekkel a voxelekkel akarta nekem bebizonygatni hogy milyen kurvára fejlett már az agytérképezés ,képesek kirajzolni 3d be egy gondolat betûit ,vagy valami ilyen marhaság ,és ezzel akarta bebizonyítani hogy az agyban hol tárolódik az adat ,persze akkor sem bizonyított semmit nekem de legalább ti elhiszitek ,most meg be is vallják hogy kalap szar az egész.

<#nyes>
strepsils
Kreacionista! <#nevetes1>
strepsils
Egy fogyatékossal akarsz beszélni? <#szomoru1><#mf2>
strepsils
Nem is arra mutattam . De nem értem mit akarsz kihozni abból a virágot szürcsölõ 30cm is lepkérõl mi abban az érdekes mert egyértelmû hogy minden élõlény funkciója kapcsolódik egy másik élõlényhez de ezzel hogy akarsz evolúciót érvelni nem értem.

A filmet arra mutattam hogy a fejedet verted a falba amikor meghallottad a nanogépeket . hát barátocskám az bizony tény te meg levagy maradva egy évszázaddal .Még a nagy biológusaid is felfedezték ezt már rég mikroszkóppal szoval az nem egy rajzfilm hiába is akarod itt elmismásolni a tényeket.
Nem is megtéríteni akartalak, csak gondoltam végre egy ember, aki tud egy csomó bizonyítékot hozni a fórumba az evolúciós elméletre, mert elolvasott egy olyan könyvet, aminek az az alcíme, hogy 'Az evolúció bizonyítékai".

De, ha nem, hát nem.<#nemtudom>

nem vitaindítónak, és nehogy valaki lekreacionistázzon ! mindenesetre elgondolkodtató....

http://www.medicalonline.hu/tudomany/cikk/bajban_van_az_idegtudomany

http://port.hu/a_vilagegyetem_vi./pls/fi/films.film_page?i_perf_id=34944887&i_topic_id=1

immovable
+1
immovable
Tényleg õ lehet az.
hadd ajánljam mindenki figylemébe az alábbi músort, épp most nézem a spektrumon. azt hiszem pontosan választ ad arra, hogy a világ legnagyobb élt és élõ tudósai se tudtak pro és kontra bizonyítékot adni arra, hogyan is keletkezett az univerzum, és benne a tudat és az élet

http://port.hu/a_vilagegyetem_vi./pls/fi/films.film_page?i_perf_id=34944887&i_topic_id=1

úgy látom a mai nap sem múlt el "izgalmak" nélkül 😊

Cowie
Én csak azt mondtam, hogy az egy rajzfilm. Ennyi. A sejt biokémiai folyamatai attól még mûködnek, de attól még az általad mutatott videó csak egy illusztráció.

És nem túl sok köze van ahhoz, hogy mutattam egy példát az evo elmélet által "megjósolt" dologra.

Azzal kapcsolatban esetleg valami konkrét cáfolat?

Visszaolvastam, ne írj kérlek, nincs szükségem hittérítésre.
"Olvasd el te fogyatékos ..." <#ijedt>

Mondjuk, ha ebben a stílusban gondoltad, akkor nem biztos.

Persze, ha van valami gondolatot írj nyugodtan levelet, bár nem ígérem, hogy gyorsan válaszolok 😊
Semmilyen tervezésre nem utal. Olvasd el te fogyatékos inkább és aztán beszélgethetünk róla.
strepsils
Akkor mire utal <#conf> intelligencia nélküli tervezettségre<#mf2>
strepsils
Ja persze ez az egész nem is igaz és nem is így mûködik most mi jön meghazuttolod a tudományt? Komolyan azon akadsz fel hogy számítógépes grafika hát ez elég beszédes.

Kicsit olvass utána és már rég megírták a számítógép elõtt hogy a sejtben még milliónyi kis nanogépezet van ami teszi a dolgát ,ez van meganimálva hogy lásd.
Akkor majd beszélgetünk róla. <#wink>

Végre valaki olvasta.

Igen, egy remekmû.
Te már végig olvastad?

Ajánlom Richard Dawkins: Az Evolúció bizonyítékai c. könyvet, amiben láthatod a bizonyítékokat, hogy SEMMI nem utal intelligens tervezésre.
Cowie
Az ott egy animáció. Számítógépes grafika. 😊

Most komolyan azt hiszed, hogy ez pontosan így néz ki a valóságban???

strepsils
Semmi csak nem hitted el hogy nanorobotok vannak kivezérelve a sejtben.
Cowie
Ez a videó most hogy jött ide?

strepsils
Hiába vered a fejed a falba az a tudatlanságod
strepsils
Na ettõl meg én készülök ki mikor az evós bibliaértelmezési szintû ember azt hiszi hogy érti a kiragadott idézetet és felhánytorgatja.

Nem baszott ki senkivel és nem csak az embert teremti a hasonlatosságára ,a szöveg nem azt jelenti amit te képzelsz mert isten továbbra sem egy megszemélyesíthetõ abszolút alak de a könyv egyértelmûen fogalmaz csak el kellett volna olvasni és legalább az alapfogalmakat megérteni.

Nem várom el hogy értsd a szövegét de kérlek ne vonj le belõle következtetéseket mert halvány karcolgatásnál sem jársz ,én sem érvelek itt genomokkal meg ctga akármikkel mivel nem vagyok biológus vegyész kémikus én csak azt állítom hogy a test forma sem egy másik anyagból eredezik.
Balumann
Ja ezt valahogy elkerültem. Ráadásul összekevertelek 1sajat-al, akit tényleg bannoltak, és annyira a szívére vette, hogy még privát üzenetet is írt. xD

szintén támogatom.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

mikike
így így
ez is bizonyítaná, hogy ez nem egy szekta **

amúgy engem gyíkká változtatott!
...de már elmúlt... :x
van rá bizonyítékom is!

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Balumann
Nem te voltál Tau Tang Wou?

"Vedd észre a különbséget: õ nem személyeskedett, de te igen."

<#vigyor2>

Hihetetlen...<#wilting>

"úgyis visszajön más reggel (ahogy eddig is tette)"

Nem tiltottak ki, de ezt te is tudod.
Miért sejtetsz mást?

Az összes álregeddel? #8239

Így hány szavazatnak számít?<#hehe>

Balumann
Szerintem felesleges kitiltani, egyrészt úgyis visszajön más reggel (ahogy eddig is tette), másrészt ez a topik amúgymeg kihalt, tehát az sem igazán mondható, hogy miattuk nem arról szól a topik, amirõl kellene. Mellesleg tényleg fölösleges ennyi személyeskedõ üzenetet írni (fõleg érvek nélkül), nem kell mindenre reagálni, az nem vezet semmire, hogy az utolsó szóért harcol mindenki... 😄

Támogatom!

Ha ki lesz tiltva, jön helyette másik. Így legalább egy pirinyó esély van rá, hogy meggyõzzük. <#nevetes1><#nevetes1>

+ 1

Vedd észre a különbséget: õ nem személyeskedett, de te igen.
Megneveztél valakit. Sõt a megnyilvánulásod már, már hízelgésnek tûnik. Finoman szólva.

Mint a középkorban...<#hehe>

Én nem támogatom.

+1 <#eljen>

csináljunk szavazást ki kíváncsi ebben a topikban Richard barátunk evolúció ellenes hadjáratára.

ha elég szavazat lesz, ki lesz legalább tiltva innen.
a szavazatokat ide írjátok, mind belinkeljük egy moderátornak, és végre ismét békés lesz nélküle, már nagyon unom, hogy hetek óta csak az õ mûsorai mennek.

hihy? adod hozzá a szavazatod?

többiek?

Ennél azért értelmesebb embernek gondoltalak...<#szomoru2>
Eljátszod, hogy nem vetted észre, hogy én csak visszavágtam ennek a házmestörlelkû frusztrált gyermeknek?
Mire fel e gyerekes viselkedés?<#fejvakaras>

Egy cica amikor megszületik, kiscica faj. Amikor felnõ, nagycica faj.
Kapís?? A szemed elõtt.

Donkeis még ez is? Ejnye, bejnye.

"õk" mindig többen lesznek😞(
A mai médium létrejötte elõtt nem volt ennyi zavaros álomvilágban élõ ember. Nem tudták ilyen gyorsan terjeszteni az "igét". Csak vedd példának a HIT-es sanyi bácsit, aki azt állította, hogy a kutatók szerint a Bibliában bizonyítva van, hogy Ádám&Éva elõtt igen fejlett civilizáció élt a Földön. Hát hidd el kitûnõ táptalajt fog találni magának. Az internet, mely szvsz a tudás fiókjának kellene, hogy legyen, 70%-ban (és ez még jó, ha igaz) a hülyeség pöcegödre.
Sõt az úgynevezett "tudományos" TV csatornák még segítenek is ezen.

Nagyon komoly gyermekkorból származó problémákkal küzdesz, a saját érdekedben javaslok egy mielõbbi felülvizsgálatot egy szakpszichológusnál.

Szvsz nem sokan használják a véletlen szót az evoval kapcsolatban. Mert véletlen a természetben, univerzumban nincs. Minden valaminek az okozata. Ok nélkül semmi sem történik. Kivétel matematika: random.
Nos vegyük azt, hogy véletlenül találkozunk az utcán. Szerinted az valóban véletlen? Mert szerintem nem. Végtelen számú eseménynek kellett megtörténnie, hogy találkozhassunk. Kezdjük ott, ha nincs Nagy Bumm, vagy az Isten, ha elõbb, vagy késõbb születünk, meg még a jó ég tudja mennyi feltételnek kellett teljesülnie a végeredményhez. Tehát nem véletlen találkoztunk. Ha ebbõl párhuzamot vonsz, az elsõ életformák sem véletlen jöttek létre.

Másik, az intelligens tervezõ. Ha annyira intelligens, akkor az embert miért úgy tervezte, hogy a génjeiben benne legyen az egymás akaratos, avagy akaratlan gyûlölete. Az állatok, növények miért nem részesültek ebbõl a "kegybõl"??? Ha már önmaga hasonlatosságára tervezte, miért baszott ki így velünk?? Netán esetleg Õ is olyan mint mi, és mi azért vagyunk olyan mint õ (volt). Ótestamentum----fail/ kellett egy jóságos is. Azt pedig már-már meredek, hogy szadó-mazo lelkületét adta át nekünk.